- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi just_married
-
kuzeni bırak kardeşi olsa kabul etmem böyle birşeyi, ben varken bir de balayında kuzeniyle bota motora binecek, romantik yürüyüş yerine kuzenini çağıracak oldu canım.
kuzen kardeş mardeş değildir. erkek ve bayan arasında her zaman ince bir mesafe olmak zorunda. öz kardeşle dahi.
"onlar yokken ben vardım" gibi bir düşünce ne denli doğru bilemiyorum.
diğer taraftan bakarsak da; ilerde siz yokken sevgilileri, eşleri yanlarında olacak.
kıskandıklarını bile bile "onlar yokken ben vardım" gibi bir düşünceyle
hareket etmeniz kim bilir kuzenlerinizin sevgililerini ne denli üzüyordur.
Anladım bazıları kuzenleriyle kardeş gibi. Bizimkilerin hesap da, şu "onlar yokken ben vardım" cümlesini anlamayamadım?
Ne yani ben kendimi geride mi tutacağım ben yokken kuzenleri vardı diye. Kaçınızın babasının yanında kuzeni var şimdi?
Kusura bakmasın bu kuzenlerine eşlerinin yanında sarılan dolanlar ama, kısa bir süre sonra da siz olmayacaksınız eşleri olacak..
yok artık! öz kardeşle bile aklınıza kötülük geliyorsa!
inanki umurumda değil üzülmeleri,çünkü ben içimi biliyorum,kuzenlerimin içini biliyorum,aynı beşikte büyüdük diyebilirim çünkü.eğer ben onlara karşı bişey hissetseydim ya da onlar bana karşı hissetseydi,o kızları tanıyana kadar çooook vaktimiz vardı yani aşık olmak için,ama yok demekki kardeşiz.bunu anlamaları,içimize ayrılık sokmaya çalışmamaları lazım.ben nasıl ki öz kardeşimin benden kopmasını istemiyosam kuzenlerimin de aynı.beni sevmek zorunda değil ama kabullenmek zorunda bizim yakınlığımızı.kuzenlerim de benimle hemfikir.
onlar yokken ben vardım.net...
onlar olmasa da ben olucam,net.her zaman için yanlarında olacağımı çok iyi biliyolar.
ya onların samimiyetini kabulleneceksin,ya da sinirden kendi kendini bitireceksin o zaman...
benim kuzenlerimin yapacağı şey budur yani.kızkardeşleriyim ben onların,benimle aralarına ufak bi mesafe bile koysalar,bilirler kendimi tamamen çekeceğimi,çok kırılacağımı.inşallah kocan da benim kuzenlerim gibidir.çünkü ben sevmiyorum aile-sülale içine dıştan gelen birinin o ailede kendisinden önce çok iyi giden ilişkileri bozmak istemesini.
Ne demek yaa onlar yokken ben vardım? Kusura bakmasın şuanda eşimle dizdize oturuyorum ve kuzenleri falan yok piyasada yani artık ben varım demek ki
Biz bir aile kurduk kocam ve evlatlarımla bir aile. Kuzenler kendilerini geride tutsunlar bir zahmet..
Dinen ve yasal olarak bir yasak olmadığına göre, kuzenler de aralarındaki münasebete dikkat etmeliler. Yanlış anlaşılmak işten değil.
Çok merak ediyorum kuzeninin eşi bundan rahatsız olsa kocası seni mi seçecek?
inanki umurumda değil üzülmeleri,çünkü ben içimi biliyorum,kuzenlerimin içini biliyorum,aynı beşikte büyüdük diyebilirim çünkü.eğer ben onlara karşı bişey hissetseydim ya da onlar bana karşı hissetseydi,o kızları tanıyana kadar çooook vaktimiz vardı yani aşık olmak için,ama yok demekki kardeşiz.bunu anlamaları,içimize ayrılık sokmaya çalışmamaları lazım.ben nasıl ki öz kardeşimin benden kopmasını istemiyosam kuzenlerimin de aynı.beni sevmek zorunda değil ama kabullenmek zorunda bizim yakınlığımızı.kuzenlerim de benimle hemfikir.
onlar yokken ben vardım.net...
onlar olmasa da ben olucam,net.her zaman için yanlarında olacağımı çok iyi biliyolar.
tahminimi söyleyeyim başta;
sanırım sen kocanın kuzeninden yaşça büyüksün ve onun vücudu da tahminimce çok güzel seninkinden(bikiniyle bindi,motorda yapıştılar falan diye detaya girince)...ondan kıskanmışsındır belki.kocanı değil de,kocanın ikinizi karşılaştıracağını düşünüp komplekse girmişsindir belki.
kızma,sadece bir tahmin
dıştan gelen biri ne demek ya? o insan artık kuzenizin gerçek ailesidir. maaşallah bazı kuzenler varken insanın görümceye ihtiyacı yokmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?