Sinirlerimi bozan kuzen

kuzeni bırak kardeşi olsa kabul etmem böyle birşeyi, ben varken bir de balayında kuzeniyle bota motora binecek, romantik yürüyüş yerine kuzenini çağıracak oldu canım.

kuzen kardeş mardeş değildir. erkek ve bayan arasında her zaman ince bir mesafe olmak zorunda. öz kardeşle dahi.

yok artık! öz kardeşle bile aklınıza kötülük geliyorsa!

isterse kardeş olsunlar ben bu zamanda karşı cinslerin bu kadar samimi davranışlarda bulunmasını doğru bulmuyorum

marketse kuzenle değil sizinle gidebilir

bota binmekse sizinle binsin botta boğulacak değilsin ya

siz yeni evlisiniz kumru gibi olmanız lazım, eşiniz öyle değilse siz olun
hadi aşkım biraz baş başa kalalım falan deyin çevreye o mesajı verin biraz işve biraz naz tamamdır

bu durumlar karşısında surat asıp sinmeyin

ben hep söylüyorum bir bayanla erkek arasında özellikle de taraflar evliyse mutlaka bir sınır olmalı kuzen arkadaş komşu farketmez ikisinin içinde bir art niyet bile yoksa sen rahatsız olmuşsun kıskanmışsın eşin bunu dikkate almalı sana saygı göstermeliayrıca erkek milletine güven olmaz sen baştan tavrını koy eşinin kimseyle laubali olmasına izin verme ama küsme tartışma iyilikle güzellikle eşinle konuş

Anladım bazıları kuzenleriyle kardeş gibi. Bizimkilerin hesap da, şu "onlar yokken ben vardım" cümlesini anlamayamadım?
Ne yani ben kendimi geride mi tutacağım ben yokken kuzenleri vardı diye. Kaçınızın babasının yanında kuzeni var şimdi?
Kusura bakmasın bu kuzenlerine eşlerinin yanında sarılan dolanlar ama, kısa bir süre sonra da siz olmayacaksınız eşleri olacak..

inanki umurumda değil üzülmeleri,çünkü ben içimi biliyorum,kuzenlerimin içini biliyorum,aynı beşikte büyüdük diyebilirim çünkü.eğer ben onlara karşı bişey hissetseydim ya da onlar bana karşı hissetseydi,o kızları tanıyana kadar çooook vaktimiz vardı yani aşık olmak için,ama yok demekki kardeşiz.bunu anlamaları,içimize ayrılık sokmaya çalışmamaları lazım.ben nasıl ki öz kardeşimin benden kopmasını istemiyosam kuzenlerimin de aynı.beni sevmek zorunda değil ama kabullenmek zorunda bizim yakınlığımızı.kuzenlerim de benimle hemfikir.
onlar yokken ben vardım.net...
onlar olmasa da ben olucam,net.her zaman için yanlarında olacağımı çok iyi biliyolar.

teyze kızı,amca oğlu bişey olmaz dememek lazım nefis bu şeytan dürttümü eyvah...kişi kendinden emin olabilir ama ya karşısında ki? eğer ki dinen ve kanunen bu akrabalarla evlenmek meşru ise var sebebi dimi? demek ki hisler farklı yöne gelişebiliyor...bu tarz samimi akraba ilişkilerindenn haz etmem kınarımda çünkü laubalilik her zaman için risklidir...evlilik bekarlıkta mühim değil mesafe olmalı herkes haddini bilerek muhabbetini yapmalıdır.Bence haklısınız...he gaza gelipte kafanızda kurmayın düşündüğünüz gibi şüpheli bişey olmayabilir..ama sizin eşinizin kulağını epeyce bir bükmeniz lazım öyle bir bükün ki böyle bişey olacak iken o kulak sızım sızımmm sızlasın kopsun kopsun

ya onların samimiyetini kabulleneceksin,ya da sinirden kendi kendini bitireceksin o zaman...
benim kuzenlerimin yapacağı şey budur yani.kızkardeşleriyim ben onların,benimle aralarına ufak bi mesafe bile koysalar,bilirler kendimi tamamen çekeceğimi,çok kırılacağımı.inşallah kocan da benim kuzenlerim gibidir.çünkü ben sevmiyorum aile-sülale içine dıştan gelen birinin o ailede kendisinden önce çok iyi giden ilişkileri bozmak istemesini.

yok artık! öz kardeşle bile aklınıza kötülük geliyorsa!

Türkiyede kardeşler arasındaki ensest istatistiklerini bir araştırın.

ben edepten bahsediyorum. aklıma kötülük geldiği yok. laf atmaya yer aramayın.

Ne demek yaa onlar yokken ben vardım? Kusura bakmasın şuanda eşimle dizdize oturuyorum ve kuzenleri falan yok piyasada yani artık ben varım demek ki
Biz bir aile kurduk kocam ve evlatlarımla bir aile. Kuzenler kendilerini geride tutsunlar bir zahmet..
Dinen ve yasal olarak bir yasak olmadığına göre, kuzenler de aralarındaki münasebete dikkat etmeliler. Yanlış anlaşılmak işten değil.
Çok merak ediyorum kuzeninin eşi bundan rahatsız olsa kocası seni mi seçecek?

dıştan gelen biri ne demek ya? o insan artık kuzenizin gerçek ailesidir. maaşallah bazı kuzenler varken insanın görümceye ihtiyacı yokmuş :)

tahminimi söyleyeyim başta;
sanırım sen kocanın kuzeninden yaşça büyüksün ve onun vücudu da tahminimce çok güzel seninkinden(bikiniyle bindi,motorda yapıştılar falan diye detaya girince)...ondan kıskanmışsındır belki.kocanı değil de,kocanın ikinizi karşılaştıracağını düşünüp komplekse girmişsindir belki.
kızma,sadece bir tahmin

Birkaç başlık yukarıda bir kuzen vakası daha var :) Okumanı tavsiye ederim öyle yada böyle karşı cins arada bir mesafe olması şart olmadığında rahatsız olmanda çok normal tabi ne şartlarda büyüdüler kardeş gibi iç içe mi yoksa uzaktan uzağa yazdan yaza kuzen gibimi bunlarda önemli ortada bir hata varki eşinin seni yalnız bırakması hoş değil ister yeni evli ol ister eskimiş ol farketmez yabancı bir ortamda seni 5dk bile olsa yalnız bırakmaması gerekiyor bence kuzen meselesini bi alta alıp bunu düşünüp eşinle paylaşmalısın.Ben hatırlıyorumda balayına gittiğimizde ilk kez tek başıma sevdiğim adam da olsa 1 günlük eşimde olsa o an itibariyle hayatımın içine yeni girmiş bir insanla şehir dışına gittiğim için çok tedirgin olmuştum ailem yanımda ilk kez yoktu ilk kez yabancı bir yerdeydim ve sanki çok savunmasızdım değildim tabiki ama böyle hissetmiştim seninde o durumda tek başına kalman hoş olmamış bunu düşünmesi gerekirdi .Tatil mevzusuna gelince her sene aynı yere gitmek zorunda değilsiniz zaten senin o kuzenden rahatsız olduğunu biliyorsa seni o tarafa götüreceğini sanmıyorum

o kuzen evlenince bakalım eşine öyle sokulabileck mi
tabiki hayır en başta kocasından çekinecek
kuzen falan diye hiç gerek yok..hayatınıza sokmaya balayında yanınızda gezmesi bile hoş değil

Son düzenleme:

seçmese kendi bileceği iş,silerim onu.ama eminim değiştirmezler bana olan davranışlarını:)rahatım yani.
din de umurumda değil bu açıdan yasa da emin ol...onlar benim kardeşim.

siz kuzenlerinizin sevgili/eşleriyle kendinizi bir tutuyorsunuz sanırım.
bir insanın eşi yeri geliyor annesinden babasından yakın oluyor
ki kuzen bir köşede kalsın.
onlar yokken ben vardım demeniz, onlarla bir yarış içinde
olduğunuzu gösteriyor bence.
bir insan evlendiyse, kendi yuvasını kurduysa
artık ailesi de, sırdaşı da, arkadaşı da eşidir.
bırakın kuzen, anne- babası için bile eşini
üzen insanlardan nefret ediyorum.
eşini herkesten, her şeyden üstün tutamayacak
olanlar evlenmesin bir zahmet.
kimse eşine sürekli sarılan, cıvık cıvık hareketler
yapan birini çevrede istemez.

Benım artık duyduklarımdan okuduklarımdan gorduklerımden dlayı dusuncelerım deısmeye basladım..Arkadasım bı bayanla bı erkek kardeslık ılıskısı olmadıgı muddetce bır sınırda durmalı bence gercekten artık korkar olduk herseyden.samımı olunabılır ama sınırda durarark..

Maalesef canım baktın ki diğer taraftan saçma sapan düşüncelerin tepki bulunca br de burdan saldırayım dedin :)
Yok valla aklıma en ufak bir kızın tipini kıskançlık aklıma gelmedi. Öyle güzel aman aman bir kız değil. Hiç aklıma bile gelmemişti o gözle bakmak :26:
Maalesef burada da tosladınnn..Bence sennn aileye dahil olan yeni gelinleri çekemeyenlerdensin gibime geldi bana da

dıştan gelen biri ne demek ya? o insan artık kuzenizin gerçek ailesidir. maaşallah bazı kuzenler varken insanın görümceye ihtiyacı yokmuş :)

aynen sülaleye dıştan gelmiyomu acaba, yeni gelen kişi olmuyo mu acaba o? kuzenlerle biz resmen içiçeyken gelip ne gerek var nifak sokmaya?
görümce de dense umurumda değil,kuzenlerim de eğer erkeklerse benle aralarına mesafe koymayıp,karılarının çıldırmasını umursamazlar, çünkü biz birbirimizle bir hayat paylaşmışız,hep birlikte gülüp eğlenmişiz,dediğim gibi bir beşikte büyümüşüz.hiç toleransım yok bu konuda,yeminederim bile bile sadece gıcık olsunlar diye bile daha samimi davranırım,çünkü kabullenmek zorunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…