Sinirlerimi bozan sorunum :(

Hadikalkgelbulbirbahane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
1.058
964
73
Merhaba
1,5 aylık evliyim ve bu 1,5 aylık evliliğim boyunca hiç orgazm olamadım.Eşim hiç bencillik yapmadı bu zamana kadar,uzun uzun uğraşıyor ama olmuyor bir türlü.Bir kaç kere rol yapmak zorunda kaldım üzüldüğünü görünce.Sizler böyle bir durumla karşılaştınız mı ? Karşılaştıysanız nasıl atlattınız bu durumu ?

O an aklınızda başka bir şey olmasın, zevke odaklanın ve zevk aldığınızi düşünün, gerisi gelecektir,
Ben de yillaaarrrcaa orgazm olamadım ve bu şekilde kendi kendime çözdüm, şimdi arka arkaya olduğum zamanlar da oluyor

Nasıl çözdünüz peki bu sorunu ?
Üstte yazmıştım, konsantre olmak gerekiyor ve o an aklınızda başka bir şey olmucak,
Zevk aldığınızi düşünün ve tamamen zevke odaklanın,
On sevişmeyi biraz uzun tutsun eşiniz ve sizin zevk aldığınız noktaları uyarsın, misal göğüs uçları,
Sizi hazırladıktan sonra başlasın

Üstte yazmıştım, konsantre olmak gerekiyor ve o an aklınızda başka bir şey olmucak,
Zevk aldığınızi düşünün ve tamamen zevke odaklanın,
On sevişmeyi biraz uzun tutsun eşiniz ve sizin zevk aldığınız noktaları uyarsın, misal göğüs uçları,
Sizi hazırladıktan sonra başlasın
İnanın tamda öyle yapıyor beni hazırlamadan başlamıyor ilişkiye. İlk evlendiğimde çok aşırı acı çekmiştim ilk ilişki esnasında.Ondan dolayı psikolojikmen olabilir mi diye düşünüyorum bazen.

İnanın tamda öyle yapıyor beni hazırlamadan başlamıyor ilişkiye. İlk evlendiğimde çok aşırı acı çekmiştim ilk ilişki esnasında.Ondan dolayı psikolojikmen olabilir mi diye düşünüyorum bazen.
iş tamamen sizde bitiyor o zaman, zamanla olacağını düşünüyorum, daha yeni evli sayılırsın, zamanla daha çok zevk alacaksın ve sonuca ulaşacaksın,

Dur daha yeni evlisin, bu kadar sürede acısız ilişki yaşayabiliyor olmanız başarı, zamanla olur rahat ol..

Merhaba
1,5 aylık evliyim ve bu 1,5 aylık evliliğim boyunca hiç orgazm olamadım.Eşim hiç bencillik yapmadı bu zamana kadar,uzun uzun uğraşıyor ama olmuyor bir türlü.Bir kaç kere rol yapmak zorunda kaldım üzüldüğünü görünce.Sizler böyle bir durumla karşılaştınız mı ? Karşılaştıysanız nasıl atlattınız bu durumu ?
Kendini rahat birak sen boyle gergin düşündükçe gene olmayacak dedikce odaklanamiyirsun belkide .

Back
X