Sinsi

alone34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2019
469
459
33
Çalıştığım yerde bir kız var geçen gün ben ona bir sey anlattim diğer arkadaşla yaşadığım sorunu gitmiş hemen yetiştirmiş üstüne ekleme yapmış kendinden neymiş ben kabaymisim neymiş ben cok oyalanıyormuş ben cok cekmisim ondan benden altta olanlara çektiriyormuşum dik kafalıymışım kız bana bunları söyledi ve bunlarda diğer sinsinin sözleri daha önce tartıştık bu sinsiyle o söylemişti bu sözleri kızla tartıştık kız ağladı sizce ne yapayim ben bu sinsiyle

Bana göre sinsi insan başkasının arkasından konuşup , yüzüne söyleyemeyendir. Yani kimi sinsi bulduğumu anladınız sanırım .
Ben yaşanan olayı anlattım olmayan bir şeyi değil kendisinin once onun arkasından atıp sonra bana aranızı düzeltin kavga etmeyin ben konuşmadan gidip kendi yetiştirmesi evet haklısınız bu sinsilik degil

Bu umarim size ders olmustur zira zararin neresinden donseniz kardir. Is arkadasi is sorununuzu anlatacaginiz son kisi olmali. Isinizi yapip cikin derim.
Bana ders olmalı ama iki güne unutulur malesef çalıştığım yerde boyle ne kavgalar ne dedikodular döndü iki gün Sonra canim cicim

Ben yaşanan olayı anlattım olmayan bir şeyi değil
Olmayanı anlatsanı zaten iftiracı olursunuz.
Aşağıda da zihniyetinizi yazmışsınız. Tartışsak bile 2 güne kalmaz canım cicim oluruz diye . Ne diyelim ki ? Böyle çalışma ortamları yüzünden çalışmaktan nefret ediyoruz.

Olmayanı anlatsanı zaten iftiracı olursunuz.
Aşağıda da zihniyetinizi yazmışsınız. Tartışsak bile 2 güne kalmaz canım cicim oluruz diye . Ne diyelim ki ? Böyle çalışma ortamları yüzünden çalışmaktan nefret ediyoruz.
Bu dedigim benim zihniyetim değil o anlattığım arkadaşın daha önce yaşadığı olaylar kendisi anlatmıştı ve onun attığı iftiraları duymuştum gerçi hata bende gidip de ona söylememem lazim huyunu bildiğim halde bende konuşmak istemiyorum ama malesef konuşmak zorundayım 2 günlük eleman değilim idare edeyim zaten bir daha yüzünü görmem diyeyim

Ne bekliyordunuz ki zaten. Söyleme sırrını dostuna, dostunun da dostu vardır söyler dostuna demişler. Siz dedikodu yaptıysanız sizinle ilgili de yapılacağını bilmeliydiniz.

Back
X