Sipaydi ye Yardım lütfen

Sizi çenesi düşükler siziiii

amma kaynatımışınız yaa okuyamadım yetişemedim

hevinimmm hoşgeldin kuzummm maşallah paşamıza kocaman olmuş bile

deryaa bebiş düşünüormuşsun hayrlısı olsun inşş

spedyyimm napıonnnn

iyiyim çok sükür canim bi yaramazlik yok iste
hayirlisi olur insallah! bakalim biz ne zamana karar veririz hiç plan yapmadik bu konuda
Amin canım inşallah

HAYırlısı olsun canım ne zaman isterseniz o zaman olsun. karar sizin
İnşallah canım

sağol ececim, düşünüyoruz bişeyler bakalım ama nasip kısmet tabi yine de

İşlerin yoğun olmasından nefret ediyorum yaa

sayfayı açıyorum
okurken biri geliyor bir iş çıkıyor

bi nefes alamadım yaa

yok canım buradayım bugün zaman sanki hiç geçmiyor inanılmaz bunaldım ben ya..

sen naptın dün akşam misafirlerinle ?

aynen bende çok bunaldim canim ya, aksilikler tepemde bugün neyse..

dogruuuu aksamki rezilligimi anlatayim ben
simdi ben pilavi yapmayi isten sonraya birakmistim.
isten cikar cikmaz eve gittim direk pilavimi koydum ocaga.. hersey normal buraya kadar..
bu arada görümcemde geldi erkenden yardima..
bide ilk defa büyük ölçüde pilav yapiyorum ama her zaman tane tane mis gibi yaptigim için kendime güvenim sonsuz
1 ölçüye 2,5 kati ölçü kadar su koyarim.
O pilav 20 dakika oldu, 25 dakika oldu hâlâ suyunu çekmek bilmedi bekliyorum basinda da ama çekmedi..
Lapa olmus nedense ve dibi fena tutmus
Kaldirdim döktüm çöpe :26: görümceme 3 maymunu oyna dedim saolsun bisey demedi kimseye
Annemlerin gelmesine az kalinca panik oldum, tekrardan yaptim ama o pisene kadar çoktan gelmislerdi
anlamadigim sey herzaman tane tane yaparim mis gibi ama bu ikincisinide yapamadim, lapa oldu
azcik rezil oldum yani :26:

onun disinda güzeldi, saolsunlar sevmis gibi yaptilar

ya işyerindekilere kızdım
eleman aldık 3-4 ay oldu

abi adam herşeyi ama herşeyi en az 3 kere tekrarlatıyor
bazen tamam da
bazen de kafam götürmüyr

her zaman insan aynı sakin kafa da olmuyor bende sinir olurum anlattığım bişeyi 2-3 kez sormaya ama malesef

twitterdaki eklediğimi gördün mü gelinliği

acele ile yaptıysan onun için olmamış olabilir canım. hem pilav kolay değildir..
boşver lapa mapa yendiyse yenilcek gibiyse sorun yoktur canım ne rezil olacaksın diğerleri ne güzel olmuştur oda nazar olsun

acele ile yaptıysan onun için olmamış olabilir canım. hem pilav kolay değildir..
boşver lapa mapa yendiyse yenilcek gibiyse sorun yoktur canım ne rezil olacaksın diğerleri ne güzel olmuştur oda nazar olsun

2inci biraz daha insafliydi yenilir durumdaydi.. evet öyle teselli ediyorum, güzel bi hatira ve nazar olsun napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…