Sipaydi ye Yardım lütfen

yok canım yaa eklenmemiş resim
sorun mu var acaba yaa resim ayarlarında ?

bu çocuk kendi suyunu kaynatıyor
ne kadar sabrederim emin değilim yanii
her an tak diyebilir yol verebilirim

Çok beğendim bunu yaaa
eteği tam istediğim gibi kabarık kabarık veee kabarıkk

pembe kuşak pembe çiçek ve pembe ayakkabı da istiyorum zaten

üstüne askımsı bişi eklersem çok şık durur bence

amaa senin gelinliğin eteğini de istiyorum o arkadaki kuyruğu muhteşemdi onunnnn

o zaman benim gelinliğin direk alt kısmını yaptır canım. ben zorlanmıştım onu yaptıracka yer bulana kadar kimse cesaret edemedi model bozulur falan denildi

gelinliğimi de kimseyle paylaşmam bilirsin o zamanlr modelini bile kimsenin görmesini istemiyordum ama sen ÖZELSİN.

canımsın yaaa

aynen bende bulabilir miyim emin değilim çünkü eğer bi kaçırırsa denk getiremezse hüsran olur gelinlik :18: :18:

bursaya gidip modaevleerini araştırmam gidip denemem falan lazımm

çünkü son zamanda çok kilo da aldım acaba nasıl model giymeli onlara da sormak lazım
70 i geçtim resmen yaaa her günde biraz daha kilo alıyorum
stres yaptıkça boğazım açılıyor benim

PUHAHAHAHA az ye kız valla giremezsin sonra diktreceğin gelinliğin içine bende öyleydim ama o zaman gelince koşturmaaktan veriyorsun

dediğin gibi araştır güvenilir yer bulursan yaptır olmadı gel buraya benim modeli dene direk al git

kızzz gelin olcak insan kiloo almaz azz yee spor yap bişiy yap naparsan yap çok kızdım şuan

simdi gördüm canim gelinligi.. gelinlikteki ayakkabi ve kusak uyumuna bayildiimmm..
bende spor ayakkabisi hatta konvers giymistim dügünümde acayip rahattim valla tavsiye ederim herkese

kızmayın ama bana yaaa yazık bana

yaa şimdi rahatımda ondan spedyynin de dediği gibi koşturmaktan ister istemez vercem

nişan zaman ev taşıdık düğün vardı bayram geldi falan
o arada 4-5 kilo verdim
düzenli yemek yiyemediğim için
hep ayaküstü atıştırdığım için

yılbaşına kadar yicem bi daha yok yemek falan bana

yaa ben converse daha hiç alıp giymedim yaa
itici geliyor o ayakkabı bana
ama spor ayakkabı belki alırım düğünde yanıma
ayaklarım acıyınca değiştirmek için

simdi gördüm canim gelinligi.. gelinlikteki ayakkabi ve kusak uyumuna bayildiimmm..
bende spor ayakkabisi hatta konvers giymistim dügünümde acayip rahattim valla tavsiye ederim herkese

ama önce topukluyla mı çıktın? peki bi saçma soru daha sorabilirmiyim merak ettimde gelinliğinin eteği çok uzun gelmedi mi?:26:

hayır yaa bu ne rahatlık böyle yılbaşına kadar yicekmiş hala git hamileliğinde ye baride çocuguna fayda olsun bgnden itibaren yemek yokkkk

canim bence yinede dikkat et yedigine, ama en önemlisi günde bol bol suyunu iç. Hic bisey yapmadan dikkat ederek ve suyunu icerek toparlarsin.. birazda telas zamani insan veriyor ister istemez..
konvers bende hiç giymedim, sadece gelinligin altina ilk kez giydim.. kücüklügümden beri hayalimdi bu..
ama eger normal topuklu giyceksen iyi olur yanina beyaz bi spor ayakkabisi alman..

ama önce topukluyla mı çıktın? peki bi saçma soru daha sorabilirmiyim merak ettimde gelinliğinin eteği çok uzun gelmedi mi?:26:

hayir canim topuklu giymedim. Esimle ayni boydayiz o yüzden istemedim topuklu.. gelinligimin boyu ona göre ayarlandi ayrica.
Kuyrugumda vardi 2 metreye yakin.. hiç sorun olmadi.. rahattim gün boyu

ece daha dikkat edersin şimdi ye boşver zaten ister istemez verirsin

benimde gelinlik ayakkabımın aynısının babetini yaptırmıştık onu giydim

günde hiç yoksa 2 lt su kesin içiyorumdur ama
şiştikçe şişyiorum neden olduğunu çözemedim ne yazık ki :26:

bizim boy farkımız bayağı var aslında ama topuklu spor ayakkabı alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…