Sipaydi ye Yardım lütfen

hayirlisi olsun canim çok mutlu olur insallah!
nisan bana gereksiz geliyor nedense, onun yerine güzel bi kina gecesi ve ardindan dügün daha cazip gelmisti bana. biz nisan yapmadik zaten istemedim ben...

yaa arada zaman olsa yap nişanı derim ama zaten aralığa grcez martta düğün var ne ara nişan olcak ben yaptım nişan ama bz 5 sene çıktık ... 2008de sözlendim 2009da nişanlandım 2011de evlendim yani rahat rahat vakt vardı ki nişandan 2 sene snra evlenmek geç bile ... normalde nişandan snra 9-10 ay falan bekliyo çoğu kişi

malzemelerim yok ama alırım iş çıkışı sorun değil yemekten sonra tv izlerken eşim sürekli bişiler yemek istio aslında bnmde işime gelio braz kilo almak istiorum

ozaman söyle bisey canim: tarifin yoksa diye yaziyorum:

Malzemeler: (8 kişilik, yaklaşık 10 dakikada hazır)
1.5 su bardağı şeker
3 yemek kaşığı kakao
1 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ
1.5 su bardağı un
3 yumurta
Kabartma tozu, vanilya
Süs için toz hindistan cevizi

Şekeri, kakoyu, sütü ve sıvı yağı çırpalım, sanırım 3 dakika da şeker eriyor.
Unutmadan içinden 1. su bardağı karışımı ayıralım, daha sonra sos olarak kullanacağız.
Şimdi kalan malzemeleri de ekleyip tekrar çırpalım.
Karışımı mikrodalgaya koyulabilecek bir kabın içine alıcaz, kabı biraz yağlayın, karışımı içine döküp fırına verelim.
Isıyı en yüksek dereceye getirip ve 7 dakika bekleyelim.
Kek hazır, dilimleyip üzerine daha önce ayırdığımız 1 bardak karışımı dökelim.
ve süsleyelim..

keske bende kilo almak istesem çok kolay bence

hayırlısı olsun canım benim..

haha bende aynısını diyorum.

evde kaldım sanıoo
kımse evde kalmaz ne kokmşlar evelnıyoo demı bacumm
Böcüüüükk öldürcennn benii

sadece içim geçse dışımda geççek diye korkiimm Allah muhafazaa :2:

öldürcem tabeeegeldın geldın okudun yazmadan cık gıt bende dıom kızn işi var herhal
tmm burayada gelde bızı nıye unuttunhoşşıkk

senı bı evereydık başın göğe ereydı bı görüşürduk o zaman

hayırlısı olsun canım benim..

haha bende aynısını diyorum.

evde kaldım sanıoo
Böcüüüükk öldürcennn benii

sadece içim geçse dışımda geççek diye korkiimm Allah muhafazaa :2:

öldürcem tabeeegeldın geldın okudun yazmadan cık gıt bende dıom kızn işi var herhal
tmm burayada gelde bızı nıye unuttunhoşşıkk

senı bı evereydık başın göğe ereydı bı görüşürduk o zaman

evet üstelik zaman kisitligi var, ya nisandan vazgeçicek yada dügünü yaz sonuna gibi ertelicek..
nisani uzatmakta iyi degil gerçekten.. bizde 5 yil ciktik zaten iyi taniyorduk birbirimizi.. nisanli olup olmamak bisey farkettirmicek ayni evde yasamadigin sürece..
7 ay sözlü/nisanli kaldik .. bana göre söz nisanla es degerde :)..

çok saol cnm tarif için
ben malesef kilo alamıorum ( boyum .170 kilom 46 (((
kimileri bnm gbi olmak istıo ama ben en azndan 49-50 olmak için çabalıorum ...

mutlulukcum geçmiş olsun dileğin için teş. ederm safra kesemde taş çıktı ameliyat olmam gerekio ( tarih almadım henüz ama aralık aynda olcam sanırım

rica ederim canim, haber verirsin nasil oldugunu, ben iki kere yaptim cok lezzetli oluyor yumusacik..
hatta normal kilon 60 olmasi lazim güzelim ya.
diyetisyene basvurup dengeli al bence kiloyu..
hani yag olarak degilde kas olarak gelsin vücuduna o kilolar..

kesinlikle doğru söylüyosun nişan ve söz arasında fark yok zaten sözlüyüm demek çok garip genelde nişanlıyım denir... benden önce 2 ablam evlendi 2side nişan yapmadığı için benm çok içimde kalmıştı o yzden yapmak istedim bde 2010da evlencez die düşünüoduk neyse 2010a yetşmeynce düğün bnde nişan takılarını bozdurup brazda para koyarak gttim kendime araba aldım nişanlım askerdeydi düşün kmseye bişi sölemeden bigün eve arabayla geldim nişan işime yaradı yani o bakımdan

evde kaldım sanıoo

aynen öyle canım.

bide çevreden dikkat ediyorum.

evlenenler acele etme diyor evlilik arifesinde olanlar acele et falan diyor.

çocuk olayı da öyle hamile arkadaşlarım yada düşünenler aman sakın bekleme ne bekliyorsun diyor doğan büyütenler ise hayatını yaşa acele etme diyor.

anlamış değiliim bu işin sonunu..

bunu neden söyledim mutluluk evde kalmazsın kız huzur evindekiler bile evleniyor. hele dur içini çürütme hiç sevmem öylelerini gel bi dövem snei

2 sene önce diyetisyene gttim bisürü tahlil istedi yaptrdım vüct ölçülerimi falan aldı snra kovaladı beni gt herseyn normal çok sağlıklısın napcaksın kiloyu diye eskisi kadar takmıorum ama azcık alsam ii olur 60 olursam çok yadırgarım kendimi zaten kiloyu seven biri değilim ama byle çok zayıfım 3-4 kilo alsam bile yeter... tatlıyı yapınca sölerim yorumlarımı

ooo iyi yapmissin, tüh ben bunu düsünemedim gelen takilar iyi bi yatirim olabilirmis
araban seninle mi hala?

saka gibi diyetisyen ya
ozaman sana tavsiyem ebru gündes gibi yatmadan önce manti veya makarna ye bol bol o öyle almis bizamanlar kilolarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…