- 5 Şubat 2012
- 4.067
- 2.761
- 373
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #29.761
mutlu senden garu olmas
için geçmiş senın
sipidimmm
hayirlisi olsun canim çok mutlu olur insallah!
nisan bana gereksiz geliyor nedense, onun yerine güzel bi kina gecesi ve ardindan dügün daha cazip gelmisti bana. biz nisan yapmadik zaten istemedim ben...
malzemelerim yok ama alırım iş çıkışı sorun değil yemekten sonra tv izlerken eşim sürekli bişiler yemek istio aslında bnmde işime gelio braz kilo almak istiorum
ooo mutlu hanm bızım topıce gelme sen gelmee
ooo mutlu hanm bızım topıce gelme sen gelmee
hayırlısı olsun canım benim..
haha bende aynısını diyorum.
Böcüüüükk öldürcennn benii
sadece içim geçse dışımda geççek diye korkiimmAllah muhafazaa :2:
hayırlısı olsun canım benim..
haha bende aynısını diyorum.
Böcüüüükk öldürcennn benii
sadece içim geçse dışımda geççek diye korkiimmAllah muhafazaa :2:
yaa arada zaman olsa yap nişanı derim ama zaten aralığa grcez martta düğün var ne ara nişan olcak ben yaptım nişan ama bz 5 sene çıktık ... 2008de sözlendim 2009da nişanlandım 2011de evlendim yani rahat rahat vakt vardı ki nişandan 2 sene snra evlenmek geç bile ... normalde nişandan snra 9-10 ay falan bekliyo çoğu kişi
çok saol cnm tarif için
ben malesef kilo alamıorum( boyum .170 kilom 46 (((
kimileri bnm gbi olmak istıo ama ben en azndan 49-50 olmak için çabalıorum ...
mutlulukcum geçmiş olsun dileğin için teş. ederm safra kesemde taş çıktı ameliyat olmam gerekio( tarih almadım henüz ama aralık aynda olcam sanırım
evet üstelik zaman kisitligi var, ya nisandan vazgeçicek yada dügünü yaz sonuna gibi ertelicek..
nisani uzatmakta iyi degil gerçekten.. bizde 5 yil ciktik zaten iyi taniyorduk birbirimizi.. nisanli olup olmamak bisey farkettirmicek ayni evde yasamadigin sürece..
7 ay sözlü/nisanli kaldik.. bana göre söz nisanla es degerde :)..
evde kaldım sanıoo
kımse evde kalmaz ne kokmşlar evelnıyoo demı bacumm
rica ederim canim, haber verirsin nasil oldugunu, ben iki kere yaptim cok lezzetli oluyor yumusacik..
hatta normal kilon 60 olmasi lazim güzelim ya.
diyetisyene basvurup dengeli al bence kiloyu..
hani yag olarak degilde kas olarak gelsin vücuduna o kilolar..
ooo iyi yapmissin, tüh ben bunu düsünemedimkesinlikle doğru söylüyosun nişan ve söz arasında fark yok zaten sözlüyüm demek çok garip genelde nişanlıyım denir... benden önce 2 ablam evlendi 2side nişan yapmadığı için benm çok içimde kalmıştı o yzden yapmak istedim bde 2010da evlencez die düşünüoduk neyse 2010a yetşmeynce düğün bnde nişan takılarını bozdurup brazda para koyarak gttim kendime araba aldımnişanlım askerdeydi düşün kmseye bişi sölemeden bigün eve arabayla geldim nişan işime yaradı yani o bakımdan
2 sene önce diyetisyene gttim bisürü tahlil istedi yaptrdım vüct ölçülerimi falan aldı snra kovaladı beni gt herseyn normal çok sağlıklısın napcaksın kiloyu diyeeskisi kadar takmıorum ama azcık alsam ii olur 60 olursam çok yadırgarım kendimi zaten kiloyu seven biri değilim ama byle çok zayıfım 3-4 kilo alsam bile yeter... tatlıyı yapınca sölerim yorumlarımı
ben çıkıyorum arkadaşlar iyi akşamlar kayınvalideme gideceğiz bu akşam
Günaydınlar
burda mı toplanıyoruz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?