- 17 Ocak 2009
- 6.631
- 8
- 158
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #29.781
Günaydın evet bu aralar burası kalabalık eskiden olduğu gibi yine toplandık. hoşgeldin sende temmuz gelini yeni anne :123:
nasıl gidiyor kaan paşa ile günler resmini gördüm maşallah öyle güzel ki aşık oldum oğluna
aa iyiymiş bende gelim artık yer var dimi
hoşbulduk haziran gelini ve anne aday adayı
sorma sipaydim ya, çok huysuz anlamadım gitti, geceleri hiç uyumuyor, hamileyken bende uyumazdım ondanmı acep :26:
uyursada 10 dk sonra uyanıyor, alıyorum kucağıma kokumu alıyor dalıyor yine, 10 dk sonra yine aynısı, en sonunda yorgun düşüp uyuyor.
zormuş annelik be kuzum
oyy teyzesi teşekkür ederizama enişte duymasın he
eklemek istiyorum da resim daha, ama herkes 40ı çıksın bekle diyor napim bekliyoruz bizde oğluşla görücüye çıkmak için
sen nasılsın canım? alttaki ticker niçin? sınav vardı yanlış hatırlamıyorsam eşinin onun için mi yoksa yine tatil mii
Hadi bakalım Allah yardımcısı olsun, zihin açıklığı versin, inşallah hayırlısı olur hakkınızda.
ama ben o 3 yaşındaki kuzuyu yerimmRabbim sanada nasip etsin canım en hayırlı zamanda inşallah, süper anne olucaksın eminim
40ı çıksa düzelcek herşey eminim de işte daha var , sabır tükeniyor bazen ama yinede dayanmak zorundasın annelik buymuş demekki,
o uyurken uyuyamıyorum bişey olcak diye, nefesini dinliyorum durmadan, Allahım herkesin yavrularını korusun
ben iyiyim çok şükür kuzum, pazartesi 1 aylık olucaz çok şükür büyük bi sorun yaşamadım doğumdan sonra, ilk günler çok zordu ağrılardan, Allahtan eşim hastanede kaldı benimle o olmasaydı çok zorluk çekerdim yoksa.
Çok zor ama bir o kadarda harika bi duyguymuş, ağlayınca kucağıma aldığımda gözlerini açıp bana bakması melül melül bitiriyor beni zaten,
gördüğü de yok oysa kokumu alıyor ya herşey onda gizli işte.
Habire emmek istiyor, başta çok zorlanıyordum aç mı doymuyor mu diyordum, yeni yeni anladım daha meğerse refleksmiş, annenin kokusunu yakınlığını istiyor, 9 ay tanıdık sesi duymak, kokuyu almak istiyor, onun için memede olmak sırf yemek değil aslında tüm dünyası onun, kendini güvende hissetmesi.
amin canım inşallah hakkımızda hayırlısı olur bakalım bekliyoruz sınavlardan birisi olur ise maddi açıdan çok rahatlayacağız yine de bu halimize de binlerce şükür tabi.
O çok fena ya konuşması hareketleri öldürüyor beni devamlı dayı yeğen bir kıskançlık içindeler benimde ne yalan söyleyim işime geliyorinşallah hayırlısı ile bende tadarım bu duyguyu kısmetse seneye düşünüyorum 2013 sonunda tabi herşey istediğimiz gibi giderse
40 gün geçtikten sonra sende rahatlarsın mevlüt falan yapacak mısınız ? bide onun koşturması olacak. dediğin gibi annelik her zoru kabul etmekmiş hamileyken 9 ay taşımak bile bir sancı onun için en iyisini düşünmekmiş .. kaan senin gibi annesi olduğu için şanslı..
kuzunun yaptığı en güzel şey emmek bide baktı ki bunu yapınca sana daha yakın oluyor durp durup ağlıyorduryoksa bu beni almaz kucağına dur ağlayım diyordur ben sadece anneyi görür diyebiliyordum ama yalnışta olabilir tabi
seninde iyi olmana sevindim . arkadaşım geçtiğimiz cuma doğum yaptı haftasonu onu da görmeye gidicez çok merak ediyorum süt kuzusunu
Günaydınlar herkese
Hevin hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah
çok güzel şeyler yazmışsın, hemen anne olasım geldi valla
Aminnn aminnnnGünaydınlar
Amin canım teşekkür ederiz, darısı tez zamanda isteyen herkese inşallah.
Hadi hayırlısı olsun o zaman sendende haberler bekleyebiliriz dimi
Rabbim en hayırlı zamanda verir inşallah
Günaydınlar herkese
Hevin hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah
çok güzel şeyler yazmışsın, hemen anne olasım geldi valla
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canım,
sende bol bol kokla sev ki hemen girişin sizdeen hayırlı zamanda gelir inşallah seninde kuzun
bu kocaların hepsi aynı herhalde, benimkide öyleydi çocukları severken öperkenama kendi çocuğu olunca anladı oda nasıl bi duyguymuş diye.
mevlüt yapıcaz canım nasip kısmetse, bide o var doğru ama sağlıklı olsunda gerisi boş, onada koştururuz evelallah.
aa anneyi görebilir mi diye biliyorsun sen? ya ben göremiyorlar diye biliyordum, ebemizde internettede böyle 10 santim yakınlıkta gözünün içine bakarsan buğulu bi şekilde görürlermiş diyorlar. ama bak senin dediğinde olabilir, etrafa falan öyle bakınıyor ben yanına gidince dikiyor gözleri bana ama tam bakmıyor biraz yan gibi, sonrada emme refleksi başlıyor, kokuyu alıyor ya
sipaydım her an uyanabilir bizimki, yazamazsam bil ki meme maratonundayım
hoşbuldum sipaydicim, nasılsın?hoşgeldin canım hayırlısı ile sende giriş
hoşbuldum sipaydicim, nasılsın?
inşallah bakalım, yaza doğru hapı bırakacağım
evet istiyorum ama korkuyorum da, çok büyük sorumluluk:18:iyiyim canım çok şükür
istiyorsun demek çok sevindim hayırlısı olsun ..
evet istiyorum ama korkuyorum da, çok büyük sorumluluk:18:
biraz daha mı gezsek tozsak diyorum... ama yaş da geçiyor artık, fazla yaşlı bir anne olmak istemiyorum
o yüzden kendimi yavaştan hazırlıyorumhevinin yazısını görünce de pek bi heveslendim, kendimi hayal ettim onun yerinde
Günaydin kizlar
speedy'im buralarda yagmurlu yaaa, hiç sevmem karamsar havalari
hevin; MerhabaAllah anali babali büyütsün yavrucagini, ne güzel birsey yasamissin, Rabbim nazarlardan korusun minik melegini
Derya'cim sende mi burdasiiiiiin
ooo ne güzel bebis düsünmeye basladiniz demek! Hadi hayirlisi canim
is çok yapasim yoknereye kadar gidecek böyle bilmiyorum
evet canım ben de senin gibi düşünüyorum ama evliliğe doyacağımı da sanmıyorum.. doyayım diye beklerken de geç kalmaktan korkuyorum:26: keşke daha genç olsaydım da, şöyle 4-5 sene fln çocuk düşünmeyebilseydim:26: neyse hayırlısı bakalım tatlım, bi yaz gelsin, durumlar neyi gösterecekevet canım cidden büyük sorumluluk. gerçekten evliliğe doyduğunu düşündüğüde yap bence canım.
sonrasında zaten hayat 3 kişilik geçecek tabi bu benim düşüncem belki de yaza kadar bizim için yetti diyeceksindir
evet tatlım ben de burdayıımmm, nasılsın? yaza çalışmalara başlarız diye düşünüyoruz ama bilemiyorum yine deGünaydin kizlar
speedy'im buralarda yagmurlu yaaa, hiç sevmem karamsar havalari
hevin; MerhabaAllah anali babali büyütsün yavrucagini, ne güzel birsey yasamissin, Rabbim nazarlardan korusun minik melegini
Derya'cim sende mi burdasiiiiiin
ooo ne güzel bebis düsünmeye basladiniz demek! Hadi hayirlisi canim
is çok yapasim yoknereye kadar gidecek böyle bilmiyorum
hoşgeldin sende.
benimde iş yapasım yok hava da bi garip keyif yapıyorum.
hevin gitti sanırım oğluş uyandı
evet canım ben de senin gibi düşünüyorum ama evliliğe doyacağımı da sanmıyorum.. doyayım diye beklerken de geç kalmaktan korkuyorum:26: keşke daha genç olsaydım da, şöyle 4-5 sene fln çocuk düşünmeyebilseydim:26: neyse hayırlısı bakalım tatlım, bi yaz gelsin, durumlar neyi gösterecek
evet tatlım ben de burdayıımmm, nasılsın? yaza çalışmalara başlarız diye düşünüyoruz ama bilemiyorum yine de
evet canım ben de senin gibi düşünüyorum ama evliliğe doyacağımı da sanmıyorum.. doyayım diye beklerken de geç kalmaktan korkuyorum:26: keşke daha genç olsaydım da, şöyle 4-5 sene fln çocuk düşünmeyebilseydim:26: neyse hayırlısı bakalım tatlım, bi yaz gelsin, durumlar neyi gösterecek
hosbuldum canim
ne güzel olur bi evin içinde bebegin ve sen...
onunla ilgilenmek...
basbasa olmak...
hiç büyümesin isterdim heralde öyle birsey yasasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?