- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #29.861
2013e gir ondan sonra yediklerine dikkat et
en kötüsü gelinliğe karar verdiğinde bile dikkat edebilirsin
hoşgeldin yoğunsun..
akşam eve git sil süpür kolay bozulmayacak zeytinyağlı yemeklerini de yap çok uğraşmamış olursun
evet bgn çok yoğun yaa bu kızlar beni öldürcek özel hayatlarını işe yansıtıyolar bisürü vıdı vıdı... bide yeni eleman grş.vardı toplantı yaptım işim abca btti ... akşam bi süpürcem slcem çorbamı yaparım gerisi yrna kalır... kremalı kaşarlı patates yapcam fırında, cafedeparis soslu bonfile yapcam ... pilav yaparım salata yaparım bide çiğ kfte falan alırz yeter zaten mezeleri dsardan alcam içki içerz zaten yemek çok yenmez ...
şimdiden çok heves ediyorum da inşallah istediğimiz gibi olur şeyler
slm kızlarr geç oldu ama geldim bnde :)) yoğundum bgn ancak neti açabildim
akşam temzlik yapmam lazm yarn ç.kalden arkadasım gelio ilkokuldan beri çok sevdğim bi dostum kocasyla gelcek pazara kadar bndeler
anladım canım o zaman meze ağırlıklı bir sofra olacak dediğin gibi yemekle doyurmazsınız karnınızı
bende çıkıyorum arkadaşlar. bugünden cuma geceniz mübarek olsun
Insallah canim, stres yapma yeter, hersey tikirinda gider ozaman Allah'in izniyle
kolay gelsin canim aksam için
nereleri gezdirceksiniz ? istanbulda miydin sende canim?
saol cnm ... benm ikametim braz karışıkşöyle ben 5 senedr istanbulda çok köklü bi frmada çalışıorum evmde istanbuldaydı ama geçen sene terfi ettim ve şirket bana ait ofis tahsis etti ama evime uzak bi süre gelip gttim ama 1.5 saat mesafe olduğu için çok zorluk çektim otelde kaldım oda olmayınca burdan şirket bana ev tuttu şimdi düzenimizi burda kurduk eşimide bana yakın bi şubede işe aldım müdür olarak... şimdi bi ayağım burda bi ayağım orda anlicaan tabi ailem falan hepsi istanbulda bende çok yakınm zaten 1,5 saat arabamla 55dkda falan gdiorum
1,5 saatlik mesafe cokmus ciddensenelerce ögrencilik yillarimda 2 saat gidis 2 saat gelis yaptigim için anliyorum seni.. eve gelince bisey yapamadan yatiyordum anca.. üstelik bekardim ozamanlar, evlilikle birlikte daha zor olsa gerek eve geç dönmeler :26:
yakin olmaniz cok güzel ve büyük bir avantaj.. gidilip gelinmeyecek yol degil 1,5 saat bi ihtiyac oldugunda :)
esinle ayni iste ama farkli yerlerdesiniz yani :)
benimde artik çikmam gerekiyor, bir iki isimi bitirip cikicam.. kendinize iyi bakin, yarin görüsmek üzere
MRB BAYANLAR...
Uzunca bir aradan sonra işte geldim burdayımmm
Eceeeeeee
Speedy Gonzales
Günaydın kızlarrr
Aslımmmm
hoşgeldin kuzummmmçok sevindim geldiğineee
sağoll kuzumm
hiç iş yapasım yok valla
geldim de uyuşuklanıyorum öylee
boşver yapma bende sallıyormum valla kaç gündür
yarında buradayım zaten
sağoll kuzumm
hiç iş yapasım yok valla
geldim de uyuşuklanıyorum öylee
hoşgeldin sabah sabah şaşırttın beni
Eloş nasıl ? şaka maka 10 aylık olmuş bile
Günaydın sende gelmekle şaşırttın
dün izledim videoyu mükemmel olmuş
birde t bundan sonra cumartesi tatil yapaack
pazar çalışacak
valla bende sallıyorum
bi iş yaparken diğeri kalıyor ya
o yüzden bıraktım gitti
10 günlük sevkiyatım birikti
avanslarım var ona da hiç bakmadım
bende yarın 4 e kadar buradayım
birde t bundan sonra cumartesi tatil yapaack
pazar çalışacak
sipayyydii bende şaşırttım mı
Bu çok kötü olmuşş :26: peki sen her cmt çalışıyomusun :44:
Selamlarrr, Günaydınlarr olsunnn hepinizee
ayy ece benmde hiç iş yapasım yok hatta öylede bir uykum var ki anlatamam
Öğlen müşteriye gitcem akşama kadar yokum ama ona bile üşeniyorum akşamda bi arkadaşımın nişanı var ona gitcem biraz erken giderim muhtemeln eve hazırlanmak için zamanım olur bi duş alıp koaföre gider çıkarım çok uykum varr müşteriye giderken yolda uyuma hayalleri kuruyorum şuan yol uzunda baya
sipayyydii bende şaşırttım mı
YARIN yaparsın boşver bende genelde işleri cumartesiye atıyorum
ama o gün geldiğinde de sallıyorum aman sonra yaparım diyorum
dün yün aldım paspas öreceğim
senin varlığın yeter canım benim
aynen yaa
çekmecemi falan görmen lazım
geçen patron bişi aramış bulamamış
her geleni atıyorum bi ara bakarım diye kapanmıyordu en son
‎"Ya Rabbi cumayı en bereketli gün yaptığın gibi bizide o günün bereketiyle bereketlenenlerden eyle. (Amin)
Cuma'mız Mübarek Olsun. Hayırlı Cumalar."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?