Sipaydi ye Yardım lütfen

evet bgn çok yoğun yaa bu kızlar beni öldürcek özel hayatlarını işe yansıtıyolar bisürü vıdı vıdı... bide yeni eleman grş.vardı toplantı yaptım işim abca btti ... akşam bi süpürcem slcem çorbamı yaparım gerisi yrna kalır... kremalı kaşarlı patates yapcam fırında, cafedeparis soslu bonfile yapcam ... pilav yaparım salata yaparım bide çiğ kfte falan alırz yeter zaten mezeleri dsardan alcam içki içerz zaten yemek çok yenmez ...

anladım canım o zaman meze ağırlıklı bir sofra olacak dediğin gibi yemekle doyurmazsınız karnınızı

bende çıkıyorum arkadaşlar. bugünden cuma geceniz mübarek olsun

şimdiden çok heves ediyorum da inşallah istediğimiz gibi olur şeyler

Insallah canim, stres yapma yeter, hersey tikirinda gider ozaman Allah'in izniyle

slm kızlarr geç oldu ama geldim bnde :)) yoğundum bgn ancak neti açabildim
akşam temzlik yapmam lazm yarn ç.kalden arkadasım gelio ilkokuldan beri çok sevdğim bi dostum kocasyla gelcek pazara kadar bndeler

kolay gelsin canim aksam için
nereleri gezdirceksiniz ? istanbulda miydin sende canim?

Insallah canim, stres yapma yeter, hersey tikirinda gider ozaman Allah'in izniyle

kolay gelsin canim aksam için
nereleri gezdirceksiniz ? istanbulda miydin sende canim?

saol cnm ... benm ikametim braz karışık şöyle ben 5 senedr istanbulda çok köklü bi frmada çalışıorum evmde istanbuldaydı ama geçen sene terfi ettim ve şirket bana ait ofis tahsis etti ama evime uzak bi süre gelip gttim ama 1.5 saat mesafe olduğu için çok zorluk çektim otelde kaldım oda olmayınca burdan şirket bana ev tuttu şimdi düzenimizi burda kurduk eşimide bana yakın bi şubede işe aldım müdür olarak... şimdi bi ayağım burda bi ayağım orda anlicaan tabi ailem falan hepsi istanbulda bende çok yakınm zaten 1,5 saat arabamla 55dkda falan gdiorum

1,5 saatlik mesafe cokmus cidden senelerce ögrencilik yillarimda 2 saat gidis 2 saat gelis yaptigim için anliyorum seni.. eve gelince bisey yapamadan yatiyordum anca.. üstelik bekardim ozamanlar, evlilikle birlikte daha zor olsa gerek eve geç dönmeler :26:
yakin olmaniz cok güzel ve büyük bir avantaj.. gidilip gelinmeyecek yol degil 1,5 saat bi ihtiyac oldugunda :)
esinle ayni iste ama farkli yerlerdesiniz yani :)

benimde artik çikmam gerekiyor, bir iki isimi bitirip cikicam.. kendinize iyi bakin, yarin görüsmek üzere

evet cnm eşimle aynı şrketn farklı yerlerindeyz ben merkezdeyım o subede ama çok yakın ... bnde çıkıorum yrn grsrz

MRB BAYANLAR...

Uzunca bir aradan sonra işte geldim burdayımmm

Eceeeeeee

Speedy Gonzales

hoşgeldin sabah sabah şaşırttın beni

Eloş nasıl ? şaka maka 10 aylık olmuş bile

Günaydın kızlarrr

Aslımmmm

hoşgeldin kuzummmm çok sevindim geldiğineee

Günaydın sende gelmekle şaşırttın

dün izledim videoyu mükemmel olmuş

boşver yapma bende sallıyormum valla kaç gündür
yarında buradayım zaten

valla bende sallıyorum
bi iş yaparken diğeri kalıyor ya
o yüzden bıraktım gitti
10 günlük sevkiyatım birikti

avanslarım var ona da hiç bakmadım

bende yarın 4 e kadar buradayım

birde t bundan sonra cumartesi tatil yapaack
pazar çalışacak

Selamlarrr, Günaydınlarr olsunnn hepinizee

sağoll kuzumm

hiç iş yapasım yok valla
geldim de uyuşuklanıyorum öylee

ayy ece benmde hiç iş yapasım yok hatta öylede bir uykum var ki anlatamam
Öğlen müşteriye gitcem akşama kadar yokum ama ona bile üşeniyorum akşamda bi arkadaşımın nişanı var ona gitcem biraz erken giderim muhtemeln eve hazırlanmak için zamanım olur bi duş alıp koaföre gider çıkarım çok uykum varr müşteriye giderken yolda uyuma hayalleri kuruyorum şuan yol uzunda baya

hoşgeldin sabah sabah şaşırttın beni

Eloş nasıl ? şaka maka 10 aylık olmuş bile

Günaydın sende gelmekle şaşırttın

dün izledim videoyu mükemmel olmuş

sipayyydii bende şaşırttım mı

YARIN yaparsın boşver bende genelde işleri cumartesiye atıyorum
ama o gün geldiğinde de sallıyorum aman sonra yaparım diyorum

dün yün aldım paspas öreceğim

sipayyydii bende şaşırttım mı

senin varlığın yeter canım benim

Bu çok kötü olmuşş :26: peki sen her cmt çalışıyomusun :44:

evet çalışıyorum ne yazık ki
ama 2 hafta 1-1,30 gibi çıkıyorum
2 hafta da 4 gibi çıkıyorum

uyu valla yaa
benimde acayip uykum var
akşam 11 yoktu yattığımda

sabah 8,30 da zor kalktım :2:

git dök kurtlarını akşama

aynen yaa
çekmecemi falan görmen lazım
geçen patron bişi aramış bulamamış

her geleni atıyorum bi ara bakarım diye kapanmıyordu en son

‎"Ya Rabbi cumayı en bereketli gün yaptığın gibi bizide o günün bereketiyle bereketlenenlerden eyle. (Amin)

Cuma'mız Mübarek Olsun. Hayırlı Cumalar."

aynen yaa
çekmecemi falan görmen lazım
geçen patron bişi aramış bulamamış

her geleni atıyorum bi ara bakarım diye kapanmıyordu en son

BENİMDE masamın üstü ya inanılmaz kötü oluyor ama elimi kaldırıp yapmak istemiyorum. işte
benim türk kahve saatim geliyor arkadaşlar gidip yapıp geleyim :125::125::125:

bu smile tam benim için :125:

‎"Ya Rabbi cumayı en bereketli gün yaptığın gibi bizide o günün bereketiyle bereketlenenlerden eyle. (Amin)

Cuma'mız Mübarek Olsun. Hayırlı Cumalar."

AMİN KUZUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…