Sipaydi ye Yardım lütfen

aman iyi gene 2 hafta öğlenmiş 2 hafta 4müş akşamları görüşüyosunuzdur, hiç yoktan iyi yani

benim sevgiliminde keşke o kadar vakti olsa haftasonları full çalışıyo benim tatil ben sabah işe gidiyorum onun vardiyalı akşamüstü gidiyor hiç denk gelemiyoruz anlıcağın

Allah'ım tek hayırlısıyla işi olsun diyorum ama bazende çok darlanıyorum göremediğim için, her sevgili gibi gezip tozamıyoruz maalesef

İnşallah maddi durumumuz iyileşirde, kredimizi fln azaltırsak bi hal çare düşüncez

Bu arada ŞAFAK 282

hadi bakalımmmmm

az kalmış :123::123:

bundan yapcam işte kendime yapmıştım kare boyutları tabi çok daha büyüktü
mavi beyaz yine mavi de daha koyu mavi şimdi anneme yapcam kısmetse

ece pasaps mı yap diyorsun

Eki Görüntüle 559379

sipayydi benimde var bundannn çeyizimde

bir akrabam yapmış banada kare kare 3 renk kahve turuncu krem, banyo için mi kullanıyosun:44:

speddyim kahve de yap
paspasta isitoyurm

ama onu evi tutunca isticem senden
o renklerde

mutlumm yaa görüşüyoruz da
komple bütün gün görüşmek gibi olmuyor bikaç saatle yetinmek zorunda kalıyoruz

birde şimdi yapılacaklar var ama

aza kannat etmeyen çoğu bulamazmış

Evet cnmm kesinlikle haklısın öle bi kaç saat yetmiyo insan konuşcanı bile unutuyo amann boşverr yakında adam senin oluyo gece gündüz dibindee olcak nasosaa şimdi keyfinee bak

alıncaklarda yavaş yavaş halledersinizz nasosaa var daha zamanınızz

Son düzenleme:
sipayydi benimde var bundannn çeyizimde

bir akrabam yapmış banada kare kare 3 renk kahve turuncu krem, banyo için mi kullanıyosun:44:

ben kendime de örmüştüm geçen sene banyo da kullanıyorum ve normal paspastan çok daha kullanışlı
çünkü yıkaması sorun olmuyr

speddyim kahve de yap
paspasta isitoyurm

ama onu evi tutunca isticem senden
o renklerde

kahvemi aldım içiyorum..

normal paspas boyutunda istersen örebilirim her halukarda banyo paspası sereceksin
şimdi hemen başlayamam lazım anneme ördükten sonra ancak başlarım

sağoll kuzummm
acelem yok malumm
örersen mutlu olurummmm

tamam o zaman normal paspas boyutunda örerim sen renk söyle. ister tek renk ister 2 renk örerim
her tonla kullanılacak renk seç ama genelde banyolar kahve pembe maiv falan olur diye düşünüyorum.

istersen benimkinin resmini çekerim yarına gösteririm ona göre elimdeki bitince başlarım

afiyet olsun cnm, bende kendiminkinin resmini çekip pzt eklerimmm fikir edinirsiniz ama benmki biraz daha büyük seninkinden

günaydın kızlar...
spedy o paspaslar gerçekten çok kullanışlı oluyo smdiden eline sağlık
annem örmüştü fuşyalı pembeli morlu benm gynme odam pembe onu alcaktım annemden ama 6 yaşındaki minik prensesim (yeğenim)
benden önce davranıp odasına serdirmiş bnde ip alıp ördüriim anneme yaa hazır aklıma gelmişken

bgn bnmde hiç bişi yapasım yok yaa sabah kalkarken keşke bgn pazar olsaydı dedim çalışma hayatımda ilk kez!!

evet canım bende çok memnunum 2 sene önce yaklaşık 5 tane falan ördüm çok seviyorum kışın böyle oturuyum evde örgü yapıyım
akşam olsunda evime gidiyim alıyım örgümü

ben son 1 yıldır her gün söylüyorum.

örgü yapcak vakit buluyosan ne ala
ya ben çalışmaktan sıkılmıorum seviorum ama bazen insanın gerçekten yataktan çıkası bile gelmiyo
önceden ev hanımları napıolar evde tüm gün hiç mi sıkılmıyolar falan derdim ama ev işleriyle tanışınca onlarada hakverdim

sevdiğim herşeye öyle güzel zaman buluyorum ki
akşam ki planım eve gidip yemek yapmam lazım akşama yiyecek bişey yok ( ne yapıyım onuda bilmiyorum ):2: kremalı patates olabilir :125:
sonra beyazlarımı yıkayacağım. ve kurutacağım bu arada tabi örgümü örerim sonra ütü bırakmamaya çalışırım artık kurumasını da beklemiyorum nasılsa ütülerimi yaparım :13:
sonra yatar uyurum artık

oh ne gzl :) kaçta evde oluyosun?? bzmde akşama arkadaslarımz gelio yemek yapmadım daha sadece tatlı yaptım eve gdip yemek yapcam zaten o sırada gelmiş olular beraber yaparz sonra muhabbet sohbet evde takılırz kayıp şehir var yaa inş. izleyebilirm
dün akşam renklileri yıkadım ben üst kattaki misafr yatak odasının tozunu aldım banyosunu temzledim bişi yapamam zaten

yrnda canlı müziğe gdcez

7 gibi evde oluyorum şirketten araba ile gidersem diğer türlü 15*20 dk daha geç gidiyorum. en geç 8 de yemeğe oturmuş oluruz ama
eve gidince halledersin yabancı değiller nasılsa birlikte yaparyersiniz...

pazar günü de bana kk dan arkadaş gelecek uğur böcüğü ve eşi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…