- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #30.301
hoşbuldum tatlım, iyiyim sen nasılsın? işler yoğun pek gelemedim bu aralar ya:26:
evde işte heryerde yoğunum bugünlerde
sen nasılsın neler yaptın görüşmeyeli?
:
aydına 2 kez geldim merkeze forum avm oralara kv aydınlı
hoşbuldum tatlım, iyiyim sen nasılsın? işler yoğun pek gelemedim bu aralar ya:26:
evde işte heryerde yoğunum bugünlerde
sen nasılsın neler yaptın görüşmeyeli?
hoşgeldin manolya
hosgeldin canimmm
nasilsin ne var ne yok
salatayi bizde severiz, yemeklerin yanina mutlaka yaparim hergün..
sezar sosuda cok lezzetli, bi ara mcdonald's in salatalari cesar sosluydu cok hosuma gidiyordu..
olsun nickin de güzel
selamm, hosgeldin
nedense manolya isminide, o ismi tasiyanlarida çok severim
hosbuldum canim.. sen o kadar kizlari nasil idare ediyorsunkafa agritmiyorlar mi
artik battaniye-film-kestane-çay moduna geçiyoruz havalarin sogumasiylahmm bide hastalik :2: kaç gündür bogaz agrisiyla uyaniyorum, hastalik sinyalleri aliyorum
keşke istanbul olsa aydında yaşıyorum çok istiyorum çalışmayı ben mağaza market hep mezun olmayınca ben de onları istemiyorum bakalım masabaşı yani hep ayakta durmak istemiyorum eczane de çalıştım bulsam bir daha hemen gircem iş beğenmiyor gibi olmayayım da
istanbul olsaydı yönlendrcektim cnm o yzden sordum
keşke olsaydı çalışırdım yalnız ben lise de bitmedi öle yerlerede almazlar
kızlarçok mu cahilim bilmiyorum ben de ofis elemanı nedir görevi ne yani
bugün cuma mutluyum
yarın evdeyim yatcam evimi temizleyip keyif yapcam
pazar da gezeriz gerçi biz cumartesi de mutlaka gezeriz uzun süre evde oturmak batıyor bize de
son 1 saat
iiyim tatlım sen nasılsın? cumanın verdiği huzuru ve mutluluğu yaşıyorumhosgeldin canimmm
nasilsin ne var ne yok
sakın o huysuz bayan yöneticilerden olma canımbnmde kaç gndr boğazım ve basım ağrıyo kış mevsimini sevmiorum yaaa neyseki işyerinde kışı hssetmiyorz kış dediğin kar yağışlı olck napim kuru soğuğu
o kızlar varya öle bi çileden çıkarıoki beni ... hayatta en zor sey insan yönetmekmiş bunu öğrendim bde ben eskiden hep sey derdim çalışma hayatımda müdürüm bayan olmasın şimdi bi bayan olarak yönetici oldum o yzden bu sözümü hep hatrlatıorum kendimi uyuz bi müdr olmamaya çalışıorum ama bazen çıkdrtıolar beni
aynen ben de çok mutlu ve heyecanlıyım canımbugün cuma mutluyum
yarın evdeyim yatcam evimi temizleyip keyif yapcam
pazar da gezeriz gerçi biz cumartesi de mutlaka gezeriz uzun süre evde oturmak batıyor bize de
son 1 saat
evet yaa ne gzel hem dnlen hem evini temzle snrada rahat rahat gez miss gbibende bgn temzlik yapcm haftasonu yne yokuz en azndan gtmeden ortalığı toparliim yaa be akşamları süpürge çalıştrmaya çekiniyorum evi süpürmeynce de temzliğin anlamı yok ama mecbur bgn süpürcem 7gbi baslarım süpürmeye geç bi saat değil aslında ama 8den snra falan süpürmem gerektiğinde yapmıyorm ayıp olmasın die
aynen ben de çok mutlu ve heyecanlıyım canım
ben açıyorum üst katımdaki kendi çocuğunun sesindn bizim makineyi duymuyordur bile
ben en üstteym ama bzm her katta 4 daire var 1 dairedeki kadın her sabah 8e çyrek kala çalıştrıo makinayı ve gnde 3 kez süpürüo!!! bn ondan rahatsz olduğum için çalıştrrmıyorum aslnda ses gtmio ama bu kadının evndeki otellerde kullanılan prfsynel makinalardanmış çok yksek sesionun ebevyn banyosu benm yatak odamın tarafına denk gelio orayı süpürürken gelio ses
uyar canım apartman kuralları diye bir şey var ses çıkartırsan dikkat eder ilkinde tabiki sakin uyar ..
Ben çıkıyorum kızlar
herkese mutlu ve huzurlu haftasonları diliyorum
uyarmadım açıkcası ama uyarmak lazım sonçta ben işe 10da gdiorum beni o saatte uyarmaya hakkı yok kendimi geçtim çocuğu olanlar var ne bilim ... dememkki kmse rahatsz değil.. ben ynede kendi adıma dikkat ediorum eşim bazen yukarda spor yaparken müziğin sesini fazla açıyo onuda uyarıorum hemen
İYİ AKŞAMLAR
uyarmak lazım canım.
bizim apartman da da öyle 1-2 olay oldu uyardım hatta bi keresinde uyarmayı abarttım diyebilirim. sabah 8 de apartman boşluğunda sohbet ediyorlar ya.
ben nasıl evden çıkarken kapı kapatmaya bile dikkat ediyorum insanlar uyanmasın rahatsız olmasın diye onlarda insan gibi davranmak zorundalar. bide bu bahsettiğim haftasonu cama çıkıp öyle bir bağırdım ki
herkes içeri kaçtı .dişini göstermedin mi doğru düzgün davranmıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?