Sipaydi ye Yardım lütfen

bnmde kaç gndr boğazım ve basım ağrıyo kış mevsimini sevmiorum yaaa neyseki işyerinde kışı hssetmiyorz kış dediğin kar yağışlı olck napim kuru soğuğu

o kızlar varya öle bi çileden çıkarıoki beni ... hayatta en zor sey insan yönetmekmiş bunu öğrendim bde ben eskiden hep sey derdim çalışma hayatımda müdürüm bayan olmasın şimdi bi bayan olarak yönetici oldum o yzden bu sözümü hep hatrlatıorum kendimi uyuz bi müdr olmamaya çalışıorum ama bazen çıkdrtıolar beni

istanbul olsaydı yönlendrcektim cnm o yzden sordum

bugün cuma mutluyum

yarın evdeyim yatcam evimi temizleyip keyif yapcam
pazar da gezeriz gerçi biz cumartesi de mutlaka gezeriz uzun süre evde oturmak batıyor bize de

son 1 saat

kızlarçok mu cahilim bilmiyorum ben de ofis elemanı nedir görevi ne yani

cnm ofis elemanı die bi ünvsn yok aslında şöyle,
-santral elemanı
-ofis asistanı
-ofis sekreteri
-ön muhasebe
-yönetici sekreteri ... vb....

bunlar genelde ofis elemanı die tabir edilir .. diğer bölümlerde ofis işi tabiki ama onlar genel işlere değilde kendi alanları olan işleri yaparlar ve bu bölümler genelde kçük ofisler yerine büyük firmalarda olur onlarda;

-bilgi işlem yetkilisi
-sistem mühendisi
-çağrı merkezi yöneticisi
-mali müşavir (muhasebe)
-halkla ilişkiler
-insan kaynakları
-iş alım yetkilisi

bu liste uzaaarr gder:)

bugün cuma mutluyum

pazar da gezeriz gerçi biz cumartesi de mutlaka gezeriz uzun süre evde oturmak batıyor bize de

son 1 saat

evet yaa ne gzel hem dnlen hem evini temzle snrada rahat rahat gez miss gbi bende bgn temzlik yapcm haftasonu yne yokuz en azndan gtmeden ortalığı toparliim yaa be akşamları süpürge çalıştrmaya çekiniyorum evi süpürmeynce de temzliğin anlamı yok ama mecbur bgn süpürcem 7gbi baslarım süpürmeye geç bi saat değil aslında ama 8den snra falan süpürmem gerektiğinde yapmıyorm ayıp olmasın die

hosgeldin canimmm
nasilsin ne var ne yok
iiyim tatlım sen nasılsın? cumanın verdiği huzuru ve mutluluğu yaşıyorum
bu hafta acayip yoğun bi haftaydı işte. gerçi haftasonu da düğünler fln var, yine dinlenemicem. Ama yine de iş yerinde denetlemede olmaktan iyidir heralde

sakın o huysuz bayan yöneticilerden olma canım

bugün cuma mutluyum

son 1 saat
aynen ben de çok mutlu ve heyecanlıyım canım

ben açıyorum üst katımdaki kendi çocuğunun sesindn bizim makineyi duymuyordur bile

aynen ben de çok mutlu ve heyecanlıyım canım

ben açıyorum üst katımdaki kendi çocuğunun sesindn bizim makineyi duymuyordur bile

ben en üstteym ama bzm her katta 4 daire var 1 dairedeki kadın her sabah 8e çyrek kala çalıştrıo makinayı ve gnde 3 kez süpürüo!!! bn ondan rahatsz olduğum için çalıştrrmıyorum aslnda ses gtmio ama bu kadının evndeki otellerde kullanılan prfsynel makinalardanmış çok yksek sesi onun ebevyn banyosu benm yatak odamın tarafına denk gelio orayı süpürürken gelio ses

uyar canım apartman kuralları diye bir şey var ses çıkartırsan dikkat eder ilkinde tabiki sakin uyar ..

uyar canım apartman kuralları diye bir şey var ses çıkartırsan dikkat eder ilkinde tabiki sakin uyar ..

uyarmadım açıkcası ama uyarmak lazım sonçta ben işe 10da gdiorum beni o saatte uyarmaya hakkı yok kendimi geçtim çocuğu olanlar var ne bilim ... dememkki kmse rahatsz değil.. ben ynede kendi adıma dikkat ediorum eşim bazen yukarda spor yaparken müziğin sesini fazla açıyo onuda uyarıorum hemen

Ben çıkıyorum kızlar
herkese mutlu ve huzurlu haftasonları diliyorum

İYİ AKŞAMLAR

uyarmak lazım canım.
bizim apartman da da öyle 1-2 olay oldu uyardım hatta bi keresinde uyarmayı abarttım diyebilirim. sabah 8 de apartman boşluğunda sohbet ediyorlar ya.
ben nasıl evden çıkarken kapı kapatmaya bile dikkat ediyorum insanlar uyanmasın rahatsız olmasın diye onlarda insan gibi davranmak zorundalar. bide bu bahsettiğim haftasonu cama çıkıp öyle bir bağırdım ki
herkes içeri kaçtı . dişini göstermedin mi doğru düzgün davranmıyorlar

:))) çok iyi yapmışsın valla :) bzm apt.da hiç sorun çıkmıyo çok şükr tek sıkıntı işte bu kadının temizlik takıntısı onuda artık grdüğümde uygun bi dille söylerim ... off off keşke şöyle 2 katlı müstakil dubleks bahçeli havuzlu bi evde otrsak hepimz ama hayal işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…