Sipaydi ye Yardım lütfen

valla ben normalde onlara göre ayak uyduruyorum üst kattakinin bir çocuğu var öyle böyle değiil. bildiğin canavar 1 kere bil şikayet etmedim çocuk sonuçta ama beni tanımadıkları için öyle darvrandılar şimdi herkes tanıyor artık

tek kat müstakiil bahçeli bol köpekli ve bol gdo suz yiyecekli bir hayalim var ama olur mu bilmem. gerçi evimi de çok seviyorum o ayrı .. snaırım ilk evimiz olduğu için.

sağol canım peki ben lise mezunu olunca hangi sektörlerde buralar olurmu mesela alırlarmı yada napabilirim kurslara gitmem gerekiyor kafanızı şişirdim kusura bakmayın

sağol canım peki ben lise mezunu olunca hangi sektörlerde buralar olurmu mesela alırlarmı yada napabilirim kurslara gitmem gerekiyor kafanızı şişirdim kusura bakmayın

sanmam uyuz bi müdür olacagini canim cünkü en azindan yaptiklarinin farkindasin..
ama eminim zordur bu kadar kiz..

bugün cuma mutluyum

yarın evdeyim yatcam evimi temizleyip keyif yapcam
pazar da gezeriz gerçi biz cumartesi de mutlaka gezeriz uzun süre evde oturmak batıyor bize de

son 1 saat

aynen canim yaaaaa cumanin mutlulugu bambaskaaa
napicaksiniz evde oturup gezin bosver zaten yaza göre azaliyor gezmelerimiz
son 1 saat 15 dakika

iyiyim canim bende, dedigin gibi cuma bi baska oluyor!
aynen bende fena yogundum bu hafta, Allahtan sakin bi haftasonumuz olcak
akraba mi dügünleriniz?

Ben çıkıyorum kızlar
herkese mutlu ve huzurlu haftasonları diliyorum
iyi haftasonlari canim

Crystal; alinti yapmamisim canim, 7'de süpürge açmaktada bisey yok bence.. calisan bi bayansin ne zaman yapicaksin baska..
bende hafta arasi süpürge actigimda 7 oluyor saat.. o kadarada dayansinlar bi zahmet

aynen işleri halleder çıkarız yine dışarıya

kaldı 10 dakika mesai saatinde en çok çıkışı sevdim ben

hahah bende bendeee
ay çok özendim valla banada kalsa 10dakika hemencecik..
esim 5'te bitiriyor cumalari onunda 10 dakikasi kaldi ne güzel

simdiden iyi aksamlar diyim canim, benim internet arizali bugün nedense, bi msji on saatte yolluyor :/

hiç önemli değil kafa şişrmek ne demek keşke yardmcı olabilsem... öncelikle liseyi btir daha sonra ofis asistanlığı sekreterlik vs alanlara iş basş. yaparsın imkanın varsa ilgin olan bişeyin kursuna gt benm lise mezunu bi arkadasm muhasebe üzerine kursa gtti ve suanda muhasebe bölümünde çalışıyo sende sana uygun bi alanda geliştr kendini

liseyi bitirmem gerek zaten bir bitireyim burada fazla iş imkanı şirket falan da yok napıcağımı bilmiyorum giderim tabiki hasta danışmanı kursu var burada eczane kalfası kursu falan birde benim matematikle aram yok yapamam o yüzden muhasebe düşünmedim hiç inşallah alırlar işe lise bitince

gnaydın cnm iyi haftalar
nasılsın nası geçti haftasonu??

güzeldi canım

cuma akşam teyzemdeydik
cumartesi hava harikaydı eminönüne gittik yün aldık yine canım. teyzeme paspas ördüm.. bitti bile pazar günü bitirdim. gece tophaneye gittiik 4 te evdeydik
pazar eşim maça gitti 3 e kadar uyumuşum eşim geldi de kalktım sonra yemek yap evi topla banyo yap derken oturdum yünü bitirdim.

Günaydin kizlar

nasilsiniz ne var ne yok ?

tabiri caizse nefretttt ediyorum su pazartesilerden
ne güzeldi haftasonu 7/24 beraber olmak, bu sabah onu ise yollamak çok koydu nedense
2 hafta sonra 1 haftalik tatilimiz var Allahtan

speedy; tophanede ne oluyor genelde? neler yapabiliyorsunuz? gündüzde gidilir mi?

ohh süper bzde c.tesi kumkapıdaydık asker eğlencesi için gttik çok gzl geçti... gece 3 falandı geçtik eve pazarda sabahtan ben arkadasmla buluştum kahvaltı yaptık snra beşiktasta takıldık ben alışvers yaptım yılbası için hediyeler aldım ... kendime bkaç kıyafet bde uzun çizme aldım akşam üstüde ortaköye geçtik vaffle yemeye
eşimde bilardo oynamaya gtti arkadaslarıyla...
akşamda eşimle buluşup evmze geldk bgn yorgunm yaa ( tmzlik yapcaktın yapamadınmı

bnde sevmiorum p.tesileri 2 hafta snra ne tatili var ohh ne gzl valla
tphaneye gece gndz yaz kış gdebilrsn cnm çok gzl biyer bisürü nargile cafe var nargile içmeyi seven tophaneden sasmaz ben en çok ramazanda iftardan snra gdip minderlere yayılıp nargile içmeyi seviorum

izne mi çıkıyorsunuz ne güzel gerçi sizin yılbaşı tatiliniz uzun oluyor bize 1 gün.
istediğin zaman gidilir nargile içmeye gidiyoruz

sizinde harika geçmiş canım kumpir istedi ya ortaköy diyince karnımda aç zaten..

bende hala bot bakıyorum almam lazım artık ya

24'ü aksami Noel aksami o yüzden ertesi gün yani sali ve carsamba tatil.. bende persembe ve cumayi birlestirdim yani pazartesi 24ü aksamindan bi sonraki çarsambaya kadar izinliyiz..
Gerçi esim 21'inden itibaren izinde.. o pazartesinide ekledi
hmm anladim canim.. nargileye bayilirim ben ya ama hiç gitmedim tophaneye, nasil bi yer merak etmiyor degilim Insallah bidahaki gelmemize gideriz
izinden nargile alip geldik evimize ama esimle henüz oturup tadini cikaramadik görümcemle yaptik bir kere, bir kerede tek basima yaptim

afiyet olsun kizlar yemek vakti sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…