- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #30.321
:))) çok iyi yapmışsın valla :) bzm apt.da hiç sorun çıkmıyo çok şükr tek sıkıntı işte bu kadının temizlik takıntısı onuda artık grdüğümde uygun bi dille söylerim ... off off keşke şöyle 2 katlı müstakil dubleks bahçeli havuzlu bi evde otrsak hepimz ama hayal işte
cnm ofis elemanı die bi ünvsn yok aslında şöyle,
-santral elemanı
-ofis asistanı
-ofis sekreteri
-ön muhasebe
-yönetici sekreteri ... vb....
bunlar genelde ofis elemanı die tabir edilir .. diğer bölümlerde ofis işi tabiki ama onlar genel işlere değilde kendi alanları olan işleri yaparlar ve bu bölümler genelde kçük ofisler yerine büyük firmalarda olur onlarda;
-bilgi işlem yetkilisi
-sistem mühendisi
-çağrı merkezi yöneticisi
-mali müşavir (muhasebe)
-halkla ilişkiler
-insan kaynakları
-iş alım yetkilisi
bu liste uzaaarr gder:)
cnm ofis elemanı die bi ünvsn yok aslında şöyle,
-santral elemanı
-ofis asistanı
-ofis sekreteri
-ön muhasebe
-yönetici sekreteri ... vb....
bunlar genelde ofis elemanı die tabir edilir .. diğer bölümlerde ofis işi tabiki ama onlar genel işlere değilde kendi alanları olan işleri yaparlar ve bu bölümler genelde kçük ofisler yerine büyük firmalarda olur onlarda;
-bilgi işlem yetkilisi
-sistem mühendisi
-çağrı merkezi yöneticisi
-mali müşavir (muhasebe)
-halkla ilişkiler
-insan kaynakları
-iş alım yetkilisi
bu liste uzaaarr gder:)
bnmde kaç gndr boğazım ve basım ağrıyo kış mevsimini sevmiorum yaaa neyseki işyerinde kışı hssetmiyorz kış dediğin kar yağışlı olck napim kuru soğuğu
o kızlar varya öle bi çileden çıkarıoki beni ... hayatta en zor sey insan yönetmekmiş bunu öğrendim bde ben eskiden hep sey derdim çalışma hayatımda müdürüm bayan olmasın şimdi bi bayan olarak yönetici oldum o yzden bu sözümü hep hatrlatıorum kendimi uyuz bi müdr olmamaya çalışıorum ama bazen çıkdrtıolar beni
bugün cuma mutluyum
yarın evdeyim yatcam evimi temizleyip keyif yapcam
pazar da gezeriz gerçi biz cumartesi de mutlaka gezeriz uzun süre evde oturmak batıyor bize de
son 1 saat
iiyim tatlım sen nasılsın? cumanın verdiği huzuru ve mutluluğu yaşıyorum
bu hafta acayip yoğun bi haftaydı işte. gerçi haftasonu da düğünler fln var, yine dinlenemicem. Ama yine de iş yerinde denetlemede olmaktan iyidir heralde
iyi haftasonlari canimBen çıkıyorum kızlar
herkese mutlu ve huzurlu haftasonları diliyorum
aynen canim yaaaaa cumanin mutlulugu bambaskaaa
napicaksiniz evde oturup gezin bosverzaten yaza göre azaliyor gezmelerimiz
son 1 saat 15 dakika
:
aynen işleri halleder çıkarız yine dışarıya
kaldı 10 dakika mesai saatinde en çok çıkışı sevdim ben
hahah bende bendeee
ay çok özendim valla banada kalsa 10dakika hemencecik..
esim 5'te bitiriyor cumalari onunda 10 dakikasi kaldi ne güzel
simdiden iyi aksamlar diyim canim, benim internet arizali bugün nedense, bi msji on saatte yolluyor :/
sağol canım peki ben lise mezunu olunca hangi sektörlerde buralar olurmu mesela alırlarmı yada napabilirim kurslara gitmem gerekiyor kafanızı şişirdim kusura bakmayın
bize göre saat 6
hadi iyi akşamlar kaçıyorum
hiç önemli değil kafa şişrmek ne demek keşke yardmcı olabilsem... öncelikle liseyi btir daha sonra ofis asistanlığı sekreterlik vs alanlara iş basş. yaparsın imkanın varsa ilgin olan bişeyin kursuna gt benm lise mezunu bi arkadasm muhasebe üzerine kursa gtti ve suanda muhasebe bölümünde çalışıyo sende sana uygun bi alanda geliştr kendini
GÜNAYDIN.
yeni bir güne merhaba
gnaydın cnm iyi haftalar
nasılsın nası geçti haftasonu??
güzeldi canım
cuma akşam teyzemdeydik
cumartesi hava harikaydı eminönüne gittik yün aldık yine canım. teyzeme paspas ördüm.. bitti bile pazar günü bitirdim. gece tophaneye gittiik 4 te evdeydik
pazar eşim maça gitti 3 e kadar uyumuşumeşim geldi de kalktım sonra yemek yap evi topla banyo yap derken oturdum yünü bitirdim.
Günaydin kizlar
nasilsiniz ne var ne yok ?
tabiri caizse nefretttt ediyorum su pazartesilerden
ne güzeldi haftasonu 7/24 beraber olmak, bu sabah onu ise yollamak çok koydu nedense
2 hafta sonra 1 haftalik tatilimiz var Allahtan
speedy; tophanede ne oluyor genelde? neler yapabiliyorsunuz? gündüzde gidilir mi?
Günaydin kizlar
nasilsiniz ne var ne yok ?
tabiri caizse nefretttt ediyorum su pazartesilerden
ne güzeldi haftasonu 7/24 beraber olmak, bu sabah onu ise yollamak çok koydu nedense
2 hafta sonra 1 haftalik tatilimiz var Allahtan
speedy; tophanede ne oluyor genelde? neler yapabiliyorsunuz? gündüzde gidilir mi?
ohh süper bzde c.tesi kumkapıdaydık asker eğlencesi için gttik çok gzl geçti... gece 3 falandı geçtik eve pazarda sabahtan ben arkadasmla buluştum kahvaltı yaptık snra beşiktasta takıldık ben alışvers yaptım yılbası için hediyeler aldım ... kendime bkaç kıyafet bde uzun çizme aldım akşam üstüde ortaköye geçtik vaffle yemeye
eşimde bilardo oynamaya gtti arkadaslarıyla...
akşamda eşimle buluşup evmze geldkbgn yorgunm yaa ( tmzlik yapcaktın yapamadınmı
bnde sevmiorum p.tesileri2 hafta snra ne tatili var ohh ne gzl valla
tphaneye gece gndz yaz kış gdebilrsn cnm çok gzl biyer bisürü nargile cafe var nargile içmeyi seven tophaneden sasmaz ben en çok ramazanda iftardan snra gdip minderlere yayılıp nargile içmeyi seviorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?