Sipaydi ye Yardım lütfen

geldiğinde git mutlaka hatta ayarlayabilirsek birlikte gideriz tanışmıl oluruz canım her sene geliyor musun ?
sizin tatilleriniz güzel oluyor bize sadece 1 gün tatil işte :18:

geldiğinde git mutlaka hatta ayarlayabilirsek birlikte gideriz tanışmıl oluruz canım her sene geliyor musun ?
sizin tatilleriniz güzel oluyor bize sadece 1 gün tatil işte :18:

kk'de sorun vardi sanirim acilmadi bi türlü

cok isterim valla iyi olur beraber gidebilirsek
gelmeye calisiyoruz canim her sene.. simdiye kadar hep geldik.. bakalim bundan sonrasi nolcak
evet orda noel diye bisey olmadigi için yilbasi tatili var yalnizca.. sizinde kurban ve ramazan tatilleriniz oluyor bizim olmuyor orasi daha avantajli tatil bakimindan

naber kızlar............

selam hosgeldin
iyilik manolya senden ne var ne yok?

2013 yılı bol tatiili olacak diyorlar ama bakalım inşallah öyle olur tatiiler hep haftaiçine denk gelecekmiş.

isterim bende canım bu sene gelirsniz inşallah görüşürüz twittera takıldım yine :)

Ben de iyiym tesekkrler

2013 yılı bol tatiili olacak diyorlar ama bakalım inşallah öyle olur tatiiler hep haftaiçine denk gelecekmiş.

isterim bende canım bu sene gelirsniz inşallah görüşürüz twittera takıldım yine :)

ay ne güzel hafta arasina geliyorsa kesin uzatmali olur

sen diyince simdi girdim baktim ali agaoglu'yla ilgili yazina bayildim valla

sarki sözleriyle ilgili olan seyde cok dogru...

sahi Ece nerelerde acep aldiklarinin arasinda pc'ye mi ulasamiyor ki

buradan çok oradayım valla canım sen çok görünmüyorsun Ece de az önce girdi twittere çıktı. :13::13:

siz her hafta mı yapıyorsunuz alışveriş aylık yapsanız daha kolay olur .

benim de akşama yemeğim yok ne yapsam bilmiyorum da

misafir gelmezse iki haftada bi yapiyoruz nerdeyse..
geçen hafta yapmadik mesela, simdiyse dolap bombos
4 kati asansörsüz cikmak cok zor oluyor bu durumda bile aylik nasil olur düsünemiyorum :26:
aylik mi yapiyorsunuz siz? peki sebze olsun su, süt olsun onlari nasil idare ediyorsun? haftalik bitiyor bunlar.. hatta su 3 günde biter 6 sisesi...

haftasonu annemlerdeydik, saolsun köfte kizartmis bizim için, hazirca getirdim dün bide gelince yanina patates kizarttim, domates salçasiyla soteledim ikisinide bi arada.. o var evde.. bu aksam rahatim..
artik yarinada aldiklarimdan biseyler uydururum

aylık yapıyoruz ama 4 kat çıkartma derdimiz yok işte..

süt fazla alıyoruz suyu da bakkaldan yana marketten 5 lt olarak alıyoruz işte

yarın arkadaşlarım yemeğe gelecek napcam şimdi haberim oldu

aylık yapıyoruz ama 4 kat çıkartma derdimiz yok işte..

süt fazla alıyoruz suyu da bakkaldan yana marketten 5 lt olarak alıyoruz işte

yarın arkadaşlarım yemeğe gelecek napcam şimdi haberim oldu

hmmm... kaç kisiler?

bi ezogelin yada yayla corbasi gider mesela kis gününde, onu bu aksamdan yapabilirsin hemde
patatesin varsa kremali ver firina yaninada paneli tavuk..
bide sebze yemegi yapmak istersen, enginar yada ispanak uydurabilirsin hatta onuda bugunden yaparsan super olur..
patatesle tavukta yarin olur ikisi bi anda..

Çorbamı ve tatlı mı bugünden yaparım ama yanına başka ne yaparım bilmiyorum

3 kişiler 1 de bebek

Son düzenleme:
oda evde ne olduguna bagli artik :))
biber dolmasida kolay olur bugünden doldurup yarin eve gelince ocaga koyup pisirmesi kalir mesela

misafir telasesini özledim mi ne ay yok evde yayilmayi seviyorum

hazır buzlukta olsa pişirebilirdim ama o da zor olur akşam dizim var çünkü

dizi izledikten sonra yapacağım bir kısmını

oo püre kesinlikle daha güzel iyi aklina gelmis valla.. özellikle sütle pisirmeni tavsiye ederim cok lezzetli oluyor
çorbayi aksamdan yapicaksin onu götüremez mi? erkekler pek doymuyorlar çorbayla ama bi ihtimal sorayim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…