Sipaydi ye Yardım lütfen

ablamda böle bişi yapıo ama beyaz çikolatayla yapıo bu nasıl oluyo gzlmi kolaymıs hem ... cok sancm var yaa hasta olcm kesn senle aynıydık bz sen oldunmu

ablamda böle bişi yapıo ama beyaz çikolatayla yapıo bu nasıl oluyo gzlmi kolaymıs hem ... cok sancm var yaa hasta olcm kesn senle aynıydık bz sen oldunmu

az gülmedim sancim var diyince ondan böyle tatlimsi seylere düstük bugün galiba

bide bisey sorabilir miyim kizlar, dogum kontrol hapi kullandiniz mi / kullaniyor musunuz?

bi ara al mutlaka dene

şuanda bile canım istiyor..

üşenmedim konuı bile açtım.. http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/579324-cikolata-toplari.html#post27718437

yok ya dün olmam alzımdı ama hala gelen giden yok olsam rahatlıycam artık

bide bisey sorabilir miyim kizlar, dogum kontrol hapi kullandiniz mi / kullaniyor musunuz?

ahahahaaa aynen yaa tatlıyı o yzden istiorz kesn bde bnm eşim tahleri bilir bana hep nutella falan alır dünde aldı 1 kavnz yedm ama hsla istıom ben 1 yıl kullandım cnm hap suan kullanmıorum sen kullanıomsn

benden 5*6 ay falan kullandım sonra yaklaşık 4 ay hastalanmayınca bıraktım kullanmıyorum artık.

hatta bu aralar dr gitmem lazım bu haftasonuna ayarlasam süper olur ya :2: daha önce gittiğim bir dr bana rahim kalınlaşması var demişti. bir dr daha gitmek istiyorum

sipaydii süper bişiye benziyo bu nerden buluosun kız yapımıda kolaymış eve gider gitmez yapcam çok canım istedi

buarada sürekli senin tariflerini yazıyorum

sipaydii süper bişiye benziyo bu nerden buluosun kız yapımıda kolaymış eve gider gitmez yapcam çok canım istedi

buarada sürekli senin tariflerini yazıyorum

afiyet olsun sana da canım yaz bakalım ben evlenmeden önce world dosyası oluşturdum

akşam ilk kez bunu deneyeceğim bakalım nasıl olacak

karnıbaharı haşladm fırın tepsisine dizdim.

üzerine sos

1 su bardağı yoğurt
1/2 çağ bardağı sıvıyağ
2 adet yumurta
1 yemek kaşığı un
tuz ,pul biber

piştikten sonra da bolca

kaşar peyniri rendesi

ahahahaaa aynen yaa tatlıyı o yzden istiorz kesn bde bnm eşim tahleri bilir bana hep nutella falan alır dünde aldı 1 kavnz yedm ama hsla istıom ben 1 yıl kullandım cnm hap suan kullanmıorum sen kullanıomsn

anlayisli es bi baska canim Rabbim bozmasin ne güzel
Kullaniyorum, 6 ay kullandim tam, ama artik birakmak istiyorum, cocuk istedigimizden degil sadece daha fazla hap hormonlarimi kontrol etsin istemiyorum, yoksa korunmaya devam...
tek iyi yani ne zaman regli olcagimi bilmemdi ve tatil durumlarinda ona göre ayarlamamdi
çok düzensiz oluyorum aslinda ben ama yinede birakicam artik hapi..

tamm bu toplardan yapcm bnde olsam rahatlasm ama bgn olurum basladı sancm bde ameliyat tarihi alcm hasta olmayı bekliorum ameliytlı bde onla ugrasmım
ne zamana almayi düsünüyosun ameliyat tarihini

4 ay hastalanmadin mi
Gerçi bünyeye göre etkileri farkliymis, ve 4 aydan sonra vücut alismaya basliyormus hapa, bosver alismadigin iyi olmus...
ihmal etme git canim muhakkak..

merak ediyorum bende nasil oldugunu söylersin yarin herkes yapiyor bunu baya bi moda bu aralar heralde

merak ediyorum bende nasil oldugunu söylersin yarin herkes yapiyor bunu baya bi moda bu aralar heralde

bende çok duydum ama ilk kez denedim kızartacaktım ama bu daha kolay geldi sosunu falan hazırladım eve gider gitmez fırına atacağım

aman aman ben hiç unutmadim simdiye kadar çok sükür...
en güzeli telefonun alarmlari

oo ben alarmı da dur 10 dakika sonra diyip erteliyorum annem teyzem arıyor ona rağmen sallıyorum.

Son düzenleme:
bende 1 yıl kullandım sonra çocuk düşünmediğimz halde bırakmak istedim 2011 mayısta baslamıştım 2012 nisanda bıraktım kullanmam bidaha sanmıorum hiç olmsuzluğunu grmedim memnundum ama hormon yklemim dedim

ameliyatı haftaya falan düşünüorum işte p.tesi yatarım hastaneye salı olurum die düşünüorm :18:

geçmiş olsun ne ameliyatı olucaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…