- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #30.381
OLABİLİR. değişik olur. bide bunu çok sık yapıyorum ben hatta bu bayramda yaptım gideceklerimize götürdük çikolata topları bunu da yapabilirsin. buda çok basit
Malzemeler
1 adet pasta tabanı veya artan kekler kakaolu olsun.
200 ml süt kreması
160 gr çikolata sütlü veya bitter size kalmış
Dışını süslemek için ceviz, fındık, antep fıstığı, hindistan cevizi
Hazırlanışı
Süt kreması kaynamaya yakın ısıtılır (fokur fokur kaynatılmayacak )küçük parçalara bölünen çikolata içine atılır ve erimesi sağlanır. Sonra oda sıcaklığına gelince içine ufalanan kek parçaları katılır. Buzdolabında birkaç saat bekletilir. Sonra çıkarılıp elle ceviz büyülüğünde yuvarlanır ve istenilen malzemeyle dışı kaplanır (hindistan cevizi, ceviz, fındık, mavi haşhaş v.s kullanabilirsiniz)dolapta 1-2 saat daha bekletir ve servis edilir.Afiyet olsun…
ablamda böle bişi yapıo ama beyaz çikolatayla yapıo bu nasıl oluyo gzlmi kolaymıs hem ... cok sancm var yaa hasta olcm kesn senle aynıydık bz sen oldunmu
az gülmedim sancim var diyince ondan böyle tatlimsi seylere düstük bugün galiba
bide bisey sorabilir miyim kizlar, dogum kontrol hapi kullandiniz mi / kullaniyor musunuz?
Aaa hakkaten görüntü süper!
cok kolaymis ya, tüh elma almayi unuttum dün ya alsaydim yapardim evde biskuvi vardi :))
ama mutlaka denicem canim saol tarif için
çokta $IK görünür valla iyi fikir, misafirlerime bende öyle yapip hazirlayim
ablamda böle bişi yapıo ama beyaz çikolatayla yapıo bu nasıl oluyo gzlmi kolaymıs hem ... cok sancm var yaa hasta olcm kesn senle aynıydık bz sen oldunmu
bide bisey sorabilir miyim kizlar, dogum kontrol hapi kullandiniz mi / kullaniyor musunuz?
bi ara al mutlaka dene
şuanda bile canım istiyor..
üşenmedim konuı bile açtım.. http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/579324-cikolata-toplari.html#post27718437
yok ya dün olmam alzımdı ama hala gelen giden yok olsam rahatlıycam artık
artık öyle yapacağım yok fırında yapmam kızartabilirim. çünkü eve gidince karnıbaharın sosunu yapacağımfırında o işim var
Elmalı tatlı harika bişey vallla 10 dakika da olur. dün yaptığım malzemeler ile söyleyim.
3 Elma yı kabuklarını soyup rendeledim. 1 petibör bisküvinin yarısından fazlasını ekledim iyice yoğurdum. birbirine karışacak isteğine göre ceviz fındık ekleyebilirsin ben ceviz ekledim..
servis ederken de çikolata sosu ekledim ben top top yapmadım kaseye böldüm.. görüntüsü ve tadı muhteşem
Eki Görüntüle 573943
tamm bu toplardan yapcmbnde olsam rahatlasm ama bgn olurum basladı sancm bde ameliyat tarihi alcm hasta olmayı bekliorum ameliytlı bde onla ugrasmım
sipaydii süper bişiye benziyo bunerden buluosun kız yapımıda kolaymış eve gider gitmez yapcam çok canım istedi
buarada sürekli senin tariflerini yazıyorum
elinize sağlık güzel görünüyor............
teşekkür ederim tatlım
ahahahaaa aynen yaa tatlıyı o yzden istiorz kesn bde bnm eşim tahleri bilir bana hep nutella falan alır dünde aldı 1 kavnz yedm ama hsla istıomben 1 yıl kullandım cnm hap suan kullanmıorum sen kullanıomsn
ne zamana almayi düsünüyosun ameliyat tarihinitamm bu toplardan yapcmbnde olsam rahatlasm ama bgn olurum basladı sancm bde ameliyat tarihi alcm hasta olmayı bekliorum ameliytlı bde onla ugrasmım
benden 5*6 ay falan kullandım sonra yaklaşık 4 ay hastalanmayınca bıraktım kullanmıyorum artık.
hatta bu aralar dr gitmem lazım bu haftasonuna ayarlasam süper olur ya :2: daha önce gittiğim bir dr bana rahim kalınlaşması var demişti. bir dr daha gitmek istiyorum
4 ay hastalanmadin mi
Gerçi bünyeye göre etkileri farkliymis, ve 4 aydan sonra vücut alismaya basliyormus hapa, bosver alismadigin iyi olmus...
ihmal etme git canim muhakkak..
afiyet olsun sana da canımyaz bakalım ben evlenmeden önce world dosyası oluşturdum
akşam ilk kez bunu deneyeceğim bakalım nasıl olacak
karnıbaharı haşladm fırın tepsisine dizdim.
üzerine sos
1 su bardağı yoğurt
1/2 çağ bardağı sıvıyağ
2 adet yumurta
1 yemek kaşığı un
tuz ,pul biber
piştikten sonra da bolca
kaşar peyniri rendesi
zaten hapa devam etseydim çokta çocuğum kucağımdaydıdevamlı unutuyordum çünkü
merak ediyorum bende nasil oldugunu söylersin yarinherkes yapiyor bunu baya bi moda bu aralar heralde
aman aman ben hiç unutmadim simdiye kadar çok sükür...
en güzeli telefonun alarmlari
geçmiş olsun ne ameliyatı olucaksınızbende 1 yıl kullandım sonra çocuk düşünmediğimz halde bırakmak istedim 2011 mayısta baslamıştım 2012 nisanda bıraktım kullanmam bidaha sanmıorum hiç olmsuzluğunu grmedim memnundum ama hormon yklemim dedim
ameliyatı haftaya falan düşünüorum işte p.tesi yatarım hastaneye salı olurum die düşünüorm :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?