- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #30.401
bende çok duydum ama ilk kez denedim kızartacaktım ama bu daha kolay geldi sosunu falan hazırladım eve gider gitmez fırına atacağım
oo ben alarmı da dur 10 dakika sonra diyip erteliyorum annem teyzem arıyor ona rağmen sallıyorum.
bende 1 yıl kullandım sonra çocuk düşünmediğimz halde bırakmak istedim 2011 mayısta baslamıştım 2012 nisanda bıraktım kullanmam bidaha sanmıorum hiç olmsuzluğunu grmedim memnundum ama hormon yklemim dedim
ameliyatı haftaya falan düşünüorum işte p.tesi yatarım hastaneye salı olurum die düşünüorm :18:
geçmiş olsun ne ameliyatı olucaksınız
saol cnm ... safra kesesi ameliyatı olcam
geçmiş olsun tekrar babamda oldu zor riskli olmasa da insan korkuyor
kizartmadan daha saglikli hem böylesi.. eminim güzel olur
bende aksam 11'de aliyorum her zaman.. kendi annemin haberi yok, istemiyor almami, onlarda oldugumuz zaman coktan kalkmis oluyoruz eve gelmek için, o yüzden öyle ayarladim..
ama evde oldugumuz zaman, yatip uyumak istedigimizde engelliyor, özellikle bu kis zamaninda
korkmuyorum aslında ama genelde orta yaştan sonra ve kilolularda olan bi hastalık nie bei buldu die düşünüyorum sağlık olsun yapcak bişi yok allah baska dert vermesn napalm
afiyet olsun sana da canımyaz bakalım ben evlenmeden önce world dosyası oluşturdum
akşam ilk kez bunu deneyeceğim bakalım nasıl olacak
karnıbaharı haşladm fırın tepsisine dizdim.
üzerine sos
1 su bardağı yoğurt
1/2 çağ bardağı sıvıyağ
2 adet yumurta
1 yemek kaşığı un
tuz ,pul biber
piştikten sonra da bolca
kaşar peyniri rendesi
en son bunuda okuduktan sonra cevap bile yazamadım direk yemeğe çıktımm
bende küçük küçük kağıtlara yazıyorum cüzdanıma sıkıştırıyorumminik bi defter alıp ona geçireyim bari , sipaydinin leziz yemekleri
haklisin bende ayni sebepten birakiyorum artik, hormon hormon nereye kadar...
korkucak bisey yok canim, cabucak ayaga kalkarsin insallah
kaç gün hastanede olcaksin haberin varmi?
afiyet olsun
ver mail adresini world dosyamı yollarım sana heme daha kolay olur
Kızlar ya size bişey sorcam çeyizim için mikser bakıyorum da internette bi sitede tefalin mikserini buldum 62liraya ama çevremdeki herkes mikser set al diyor kovalı kendi kendine çırpanlardan fln onlarda biraz yüksek fiyatları diğerlerine göre sizce napayım hangisi daha kullanışlıdır değer mi? ya da farklı bi öneriniz var mı? kararsız kaldım alsam mı almasam mı :26:
eceee nerdesinn ya sende biara mikser diyodun naptın aldın mıı:26:
evet kızartma yememeğe dikkat ediyorum artık akşamlaır da meyve ile geçiştirmeye çalışıyorum işte..
benim herkes biliyordu saat 10 oldu mu nerede olursak olalım hadi diyorlardı
inş. cnm ... 1 gün ameliyat öncesi 1 gün ameliyat sonrası yani toplam 3 gn hastanedeym cnm
ben öğlen yemeği yemeyi unuttum yaaa:18: grşmelerim vardı dalmışım bişi eksk diorum yemek yemeği unutmuşm yaaa
cnmda tatlı istio akşama tatlı bişi yapmam lazm
Kızlar ya size bişey sorcam çeyizim için mikser bakıyorum da internette bi sitede tefalin mikserini buldum 62liraya ama çevremdeki herkes mikser set al diyor kovalı kendi kendine çırpanlardan fln onlarda biraz yüksek fiyatları diğerlerine göre sizce napayım hangisi daha kullanışlıdır değer mi? ya da farklı bi öneriniz var mı? kararsız kaldım alsam mı almasam mı :26:
eceee nerdesinn ya sende biara mikser diyodun naptın aldın mıı:26:
Günaydın herkese
dün çok güzeldi geçti arkadaş ve kızı ile
Günaydiiiiin
ne güzelyetistirdin herseyi sanirim
karnibahar nasil olmustu ?
bizde dün evim sensin'i izlemeye gittik, begenmedim yaaaa.. Fahriye Evcen ne kadar yapmacik oynamis, cocuksu hareketleri falan :26:... ne bilim sevmedim türk versiyonunu... Güney kore versiyonunu tercih ederimkonu falan güzelde Fahriye Evcen yapamamis o rolü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?