Sipaydi ye Yardım lütfen

kizartmadan daha saglikli hem böylesi.. eminim güzel olur

bende aksam 11'de aliyorum her zaman.. kendi annemin haberi yok, istemiyor almami, onlarda oldugumuz zaman coktan kalkmis oluyoruz eve gelmek için, o yüzden öyle ayarladim..
ama evde oldugumuz zaman, yatip uyumak istedigimizde engelliyor, özellikle bu kis zamaninda

haklisin bende ayni sebepten birakiyorum artik, hormon hormon nereye kadar...

korkucak bisey yok canim, cabucak ayaga kalkarsin insallah
kaç gün hastanede olcaksin haberin varmi?

evet kızartma yememeğe dikkat ediyorum artık akşamlaır da meyve ile geçiştirmeye çalışıyorum işte..

benim herkes biliyordu saat 10 oldu mu nerede olursak olalım hadi diyorlardı

en son bunuda okuduktan sonra cevap bile yazamadım direk yemeğe çıktımm

bende küçük küçük kağıtlara yazıyorum cüzdanıma sıkıştırıyorum minik bi defter alıp ona geçireyim bari , sipaydinin leziz yemekleri

afiyet olsun

ver mail adresini world dosyamı yollarım sana heme daha kolay olur

Kızlar ya size bişey sorcam çeyizim için mikser bakıyorum da internette bi sitede tefalin mikserini buldum 62liraya ama çevremdeki herkes mikser set al diyor kovalı kendi kendine çırpanlardan fln onlarda biraz yüksek fiyatları diğerlerine göre sizce napayım hangisi daha kullanışlıdır değer mi? ya da farklı bi öneriniz var mı? kararsız kaldım alsam mı almasam mı :26:

eceee nerdesinn ya sende biara mikser diyodun naptın aldın mıı:26:

evet cnm set al mikseri blendrı doğrayıcısı falan olsun ... ben ucuz die blue house almıştım 6 ay olmadan bozuldu braunun setini aldım snra 90 liraya ve çok memnunum

evet kızartma yememeğe dikkat ediyorum artık akşamlaır da meyve ile geçiştirmeye çalışıyorum işte..

benim herkes biliyordu saat 10 oldu mu nerede olursak olalım hadi diyorlardı

inş. cnm ... 1 gün ameliyat öncesi 1 gün ameliyat sonrası yani toplam 3 gn hastanedeym cnm

hmm, bayada uzunmus canim ya, internetin olursa zaman cabuk gecer belki ama..

ben öğlen yemeği yemeyi unuttum yaaa:18: grşmelerim vardı dalmışım bişi eksk diorum yemek yemeği unutmuşm yaaa
cnmda tatlı istio akşama tatlı bişi yapmam lazm

uff canim bol cikolatali biseyler istiyor benimde.. sabahtan beri portakal mandalina yiyorum ama ayni degil iste
söyle koca bi porsiyon cikolata musu olsa ah ah

selam canim;
valla sana tavsiyem ayri ayri alma...
Mesela Moulinex'in üçü bi arada olani var: patates ezecegi, blender, mikser! ( resimdeki gibi )
bende mikser ve blender ayri ayri oldugu için almak istemiyorum ama bin pisman oldum ayri aldigima.. yer kaplamaktan baska bisey degil inan..
bide o kendi kendine cirpan mikserleri cok hamur ucuyla ugrasicaksan al derim ama ilk etapta degmez bence..

Son düzenleme:
Günaydın herkese

dün çok güzeldi geçti arkadaş ve kızı ile

Günaydiiiiin
ne güzel yetistirdin herseyi sanirim
karnibahar nasil olmustu ?

bizde dün evim sensin'i izlemeye gittik, begenmedim yaaaa.. Fahriye Evcen ne kadar yapmacik oynamis, cocuksu hareketleri falan :26:... ne bilim sevmedim türk versiyonunu... Güney kore versiyonunu tercih ederim konu falan güzelde Fahriye Evcen yapamamis o rolü....

HEPSİ yetişti canım zaten kızla uğraşırken zaman nasıl geçti anlamadık bile 1-2 resim ekledim hatta face
oturttuk çamaşır sepetinin içine bizde kahve keyfi yaptık sohbet muhabbet sonra eşi geldi bide onunla kahve içtik
dün 4 tane kahve içtim her sbaah işyerinde de içiyoruz biz ..

bugün sabah diş dr gittim diye içemedim canım nasıl istiyor anlatamam :117:

karnıbaharın tadı çok güzeldi şansa arkadaşta seviyormuş hatta direk haşlayıp yoğurtla yesek bile olurmuş onu da sevdiğini öğrendim..

Evim sensin çıktığından beri kötü yorumlar duydum bide Beni unutmanın birebir aynısı olsunca iyice soğudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…