- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #30.421
HEPSİ yetişti canım zaten kızla uğraşırken zaman nasıl geçti anlamadık bile 1-2 resim ekledim hatta face
oturttuk çamaşır sepetinin içine bizde kahve keyfi yaptıksohbet muhabbet sonra eşi geldi bide onunla kahve içtik
dün 4 tane kahve içtim her sbaah işyerinde de içiyoruz biz ..
bugün sabah diş dr gittim diye içemedim canım nasıl istiyor anlatamam :117:
karnıbaharın tadı çok güzeldi şansa arkadaşta seviyormuş hatta direk haşlayıp yoğurtla yesek bile olurmuş onu da sevdiğini öğrendim..
Evim sensin çıktığından beri kötü yorumlar duydum bide Beni unutmanın birebir aynısı olsunca iyice soğudum
face'e mi twitter'a mi yükledin ?
kahve keyfi biseye degisilmez vallakizi kaç yasinda demistin?
kaç gündür bende içemiyordum is yerinde makinamiz bozuldu, bende evden nescafe getirdim, minik sütlerden aldim içiyorum simdi
dayan azcik, öglene dogru içebilirsin heralde.. ne için gitmistin disciye?
karnibaharin kokusunu hiç sevmiyorum haslaninca ama firinda denicem mutlaka
ikisine de yükledim.
aynen öyle harika bir tadı var valla 1 yaşına daha yeni girdi 1 aralık doğumlu.ç
benim de dün kahve makinem bozuldu bugün getirecektim unutmuşum artık yarına kaldı
karnıbaharın kokusu kötü evet ama fırın içinde önce haşlıyorsun bilgin olsun
ben hala hastalanmadım ne güzel düzene giriyor diye sevinmiştim havalardan olabilir mi acaba
kivir kivir saçlari yerim ben onu, masallah ya
unutmustum ben firin için haslandigini :26: neyse ama denicem yinede burnumu tikayip
havalardan olabilir evet, yada stres falan yasadiysan bu aralar..
benim hiç bi zaman düzenli olmadigi için sasiriyorum günü gününe bekleyenlere
keske sabah üsenmeyip sicak su torbami getirseydim karnim agriyor benim
günaydın kızlar bana da verirmisiniz twitter adresinizi bende abone olayım bakıp sizlerden öğreneyim olur mu uyar mı
çok fena ya işi gücü tencere tava tüm mutfak eşyalarım salondaydı dün akşam
benimde 3*4 aydır falan böyle düzenli öncesinde yin bozuktu
olur.
selam canim;
valla sana tavsiyem ayri ayri alma...
Mesela Moulinex'in üçü bi arada olani var: patates ezecegi, blender, mikser! ( resimdeki gibi )
bende mikser ve blender ayri ayri oldugu için almak istemiyorum ama bin pisman oldum ayri aldigima.. yer kaplamaktan baska bisey degil inan..
bide o kendi kendine cirpan mikserleri cok hamur ucuyla ugrasicaksan al derim ama ilk etapta degmez bence..
Eki Görüntüle 574327
Günaydiiiiin
ne güzelyetistirdin herseyi sanirim
karnibahar nasil olmustu ?
bizde dün evim sensin'i izlemeye gittik, begenmedim yaaaa.. Fahriye Evcen ne kadar yapmacik oynamis, cocuksu hareketleri falan :26:... ne bilim sevmedim türk versiyonunu... Güney kore versiyonunu tercih ederimkonu falan güzelde Fahriye Evcen yapamamis o rolü....
Sipaydii dün eve gider gitmez senin elmalı tatlıyı yaptım içine fındık koydum üstüne çikolata sosu mükemmeldii yapımıda çok basit tam benlik
sen bi dahisinnnyemek tariflerini aldım tlk ederimm buarada ama daha bakmaya vakit bulamadım birazdan onada bakcam
Sipaydiii senn naptınnnnn
Gözlerime inanamadımm bu word dosyası fln deil word kitabııı
Bayıldımmm bayıldımm yemekler şahanee, pastalarda aynenn hemdee resimli en sevdiğimmm
Çok tşkk ederimm
Artık hemen evlenmeliyim(görümcem bişey bilmiyor bu diye dalga geçiyordu kendisi her daim mükemmel oldugu için :)hepsini ezberlicemmmm
Görsünlerr mutluyu
Sipaydiii senn naptınnnnn
Gözlerime inanamadımm bu word dosyası fln deil word kitabııı
Bayıldımmm bayıldımm yemekler şahanee, pastalarda aynenn hemdee resimli en sevdiğimmm
Çok tşkk ederimm
Artık hemen evlenmeliyim(görümcem bişey bilmiyor bu diye dalga geçiyordu kendisi her daim mükemmel oldugu için :)hepsini ezberlicemmmm
Görsünlerr mutluyu
Selam kızlarr
bu resimdeki baya iyimiş ya normalde blendırların ince bi çırpıcı oluyo ya onlar bana hemen kırılcakmış gibi geliyordu bunda 2 tane çırpma yeri tam mikser gibi cidden begendim iş çıkışı bi bakayım
hamur ucunu inan ki süs olarak görüyorum
doğru söylüyorsunuz nasılsa ikisinede ihtiyaç var yer kaplamasına lüzum yok:26:
bizde gitmiştik evim sensine halada dalgasını geçiyoruz, çok kötüydü bence çok yapmacık biz pişman olduk gittimizeboşa vakit kaybıydı bence
unutma kimse mükemmel değildir.
benim annem bir yemek yapar yemeğe kıyamazsın öyle diyim sana hem görsel hem lezzet olarak.
o bile şimdi bana diyor şaşırtıyorsun beni yaptıklarınla diye
evlenmeden önce başladım tarfiler daha anlaşılır şekilde düzenlemelerini bile yapmıştım ondan çıktı aldım evimde duruyor
dosya içinde
bol bol yaparsın işte işine yararekledikçe arada hatırlat yine yollarım yenilersin
kagittan cok pc'deki dosyalarima bakip yapiyorum tariflerimi, baya bi dosyam oldu benimde
kücükken heveslenip tuttugum defterim var, annemin yemekleri yapma tarzi var içindeonada bakarim arada..
bana da verirmisiniz tarifleri çok şey istedim biraz meraklı oldum ama bu son isteğim olsun
bi mail adresi yazarsan özelden göndereyim
kagittan cok pc'deki dosyalarima bakip yapiyorum tariflerimi, baya bi dosyam oldu benimde
kücükken heveslenip tuttugum defterim var, annemin yemekleri yapma tarzi var içindeonada bakarim arada..
bana da verirmisiniz tarifleri çok şey istedim biraz meraklı oldum ama bu son isteğim olsun
BUGÜN neden böyleyim bilmiyorum ama inanılmaz uykum var sabah 07:15 te kalktım.
erken gelme işine alışamadım ben daha yaerken kalkıyorum uykumu hiç alamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?