Sipaydi ye Yardım lütfen

face'e mi twitter'a mi yükledin ?
kahve keyfi biseye degisilmez valla kizi kaç yasinda demistin?
kaç gündür bende içemiyordum is yerinde makinamiz bozuldu, bende evden nescafe getirdim, minik sütlerden aldim içiyorum simdi
dayan azcik, öglene dogru içebilirsin heralde.. ne için gitmistin disciye?
karnibaharin kokusunu hiç sevmiyorum haslaninca ama firinda denicem mutlaka

ikisine de yükledim.
aynen öyle harika bir tadı var valla 1 yaşına daha yeni girdi 1 aralık doğumlu.ç
benim de dün kahve makinem bozuldu bugün getirecektim unutmuşum artık yarına kaldı
karnıbaharın kokusu kötü evet ama fırın içinde önce haşlıyorsun bilgin olsun

ben hala hastalanmadım ne güzel düzene giriyor diye sevinmiştim havalardan olabilir mi acaba

kivir kivir saçlari yerim ben onu, masallah ya
unutmustum ben firin için haslandigini :26: neyse ama denicem yinede burnumu tikayip
havalardan olabilir evet, yada stres falan yasadiysan bu aralar..
benim hiç bi zaman düzenli olmadigi için sasiriyorum günü gününe bekleyenlere
keske sabah üsenmeyip sicak su torbami getirseydim karnim agriyor benim

çok fena ya işi gücü tencere tava tüm mutfak eşyalarım salondaydı dün akşam

benimde 3*4 aydır falan böyle düzenli öncesinde yin bozuktu

günaydın kızlar bana da verirmisiniz twitter adresinizi bende abone olayım bakıp sizlerden öğreneyim olur mu uyar mı

olur.

Selam kızlarr

bu resimdeki baya iyimiş ya normalde blendırların ince bi çırpıcı oluyo ya onlar bana hemen kırılcakmış gibi geliyordu bunda 2 tane çırpma yeri tam mikser gibi cidden begendim iş çıkışı bi bakayım

hamur ucunu inan ki süs olarak görüyorum

doğru söylüyorsunuz nasılsa ikisinede ihtiyaç var yer kaplamasına lüzum yok:26:

bizde gitmiştik evim sensine halada dalgasını geçiyoruz, çok kötüydü bence çok yapmacık biz pişman olduk gittimize boşa vakit kaybıydı bence

Sipaydii dün eve gider gitmez senin elmalı tatlıyı yaptım içine fındık koydum üstüne çikolata sosu mükemmeldii yapımıda çok basit tam benlik

sen bi dahisinnn yemek tariflerini aldım tlk ederimm ama daha bakmaya vakit bulamadım birazdan onada bakcam

Son düzenleme:

afiyet olsun canım çıkmadan gönderdim inceler istediklerini denersin..

dün gelen arkadaşım 2 tabak yedi eşi yemese gözü ondaydı onu da yiyeckti

bende tariflere bakıyorum caınım nasıl CEVİZLİ LOKUM istedi ya haftasonu yapsam mı

Son düzenleme:
Sipaydiii senn naptınnnnn

Gözlerime inanamadımm bu word dosyası fln deil word kitabııı

Bayıldımmm bayıldımm yemekler şahanee, pastalarda aynenn hemdee resimli en sevdiğimmm

Çok tşkk ederimm

Artık hemen evlenmeliyim (görümcem bişey bilmiyor bu diye dalga geçiyordu kendisi her daim mükemmel oldugu için :)hepsini ezberlicemmmm

Görsünlerr mutluyu

bende istiyorum tariflerden heveslendim

unutma kimse mükemmel değildir.
benim annem bir yemek yapar yemeğe kıyamazsın öyle diyim sana hem görsel hem lezzet olarak.
o bile şimdi bana diyor şaşırtıyorsun beni yaptıklarınla diye

evlenmeden önce başladım tarfiler daha anlaşılır şekilde düzenlemelerini bile yapmıştım ondan çıktı aldım evimde duruyor
dosya içinde

bol bol yaparsın işte işine yarar ekledikçe arada hatırlat yine yollarım yenilersin

selammm

hemen kirilcakmis gibi geliyorsa ayni modelin demir sapli olanida var... onuda arastir muhakkak derim of almak isteyince cok güzel seyler var ya

evet canim cok kötüydü cidden... bu kadarinida beklemiyodum ama neyse görmüs oldum yoksa cok merak ediyordum

kagittan cok pc'deki dosyalarima bakip yapiyorum tariflerimi, baya bi dosyam oldu benimde
kücükken heveslenip tuttugum defterim var, annemin yemekleri yapma tarzi var içinde onada bakarim arada..

kagittan cok pc'deki dosyalarima bakip yapiyorum tariflerimi, baya bi dosyam oldu benimde
kücükken heveslenip tuttugum defterim var, annemin yemekleri yapma tarzi var içinde onada bakarim arada..

bende aldıklarımı kopyalayıp çıktı alıyorum yine buldum bir kaç model onları da kaydettim

bana da verirmisiniz tarifleri çok şey istedim biraz meraklı oldum ama bu son isteğim olsun

mail adresi lazım

BUGÜN neden böyleyim bilmiyorum ama inanılmaz uykum var sabah 07:15 te kalktım.

erken gelme işine alışamadım ben daha ya erken kalkıyorum uykumu hiç alamıyorum.

BUGÜN neden böyleyim bilmiyorum ama inanılmaz uykum var sabah 07:15 te kalktım.

erken gelme işine alışamadım ben daha ya erken kalkıyorum uykumu hiç alamıyorum.

ben de bugün erken kalktım uyutmuyorlar işlerin durmaması gerek çünkü uyku yok geç yatınca kötü oluyor evde olduğum halde uyumam birde alışmışım sabah 8 ayaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…