- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #30.441
ben de bugün erken kalktım uyutmuyorlar işlerin durmaması gerek çünkü uyku yok geç yatınca kötü oluyor evde olduğum halde uyumam birde alışmışım sabah 8 ayaktayım
evde olduğun sürece yat uyu sonra özlersin :26:
aynen uyumak istiyorum işe başlarsam özlerim tabi önce çalışma isteği olması gerek ders çalışmam gerek
o zaman çalış kazan sonra iş hayatına atıl
unutma kimse mükemmel değildir.
benim annem bir yemek yapar yemeğe kıyamazsın öyle diyim sana hem görsel hem lezzet olarak.
o bile şimdi bana diyor şaşırtıyorsun beni yaptıklarınla diye
evlenmeden önce başladım tarfiler daha anlaşılır şekilde düzenlemelerini bile yapmıştım ondan çıktı aldım evimde duruyor
dosya içinde
bol bol yaparsın işte işine yararekledikçe arada hatırlat yine yollarım yenilersin
selammm
hemen kirilcakmis gibi geliyorsa ayni modelin demir sapli olanida var... onuda arastir muhakkak derimof almak isteyince cok güzel seyler var ya
evet canim cok kötüydü cidden... bu kadarinida beklemiyodum ama neyse görmüs oldum yoksa cok merak ediyordum
aynen öle olucak
muhtemelen bende çıktılarını alıp dosyalıcam bunları çok güzeller ya :)) mailimde bile ayrı biyere kaydettim yanlışlıkla silinir fln diye
buarada eşininn sınavı belli oldu mu??? ziraat sınavı?
silinirse yine yollarım canımgördüklerimi beğendiklerimi yine ekliyrm
yok daha belli olmadı aralık sonuna açıklanır herhalde umudumuz çok yok ya merak bile etmiyorum
Hayırlısı olsun canım, benimde kardeşim girdi keşke olsa çok istiyoruz hayırlısı artıkbizimde pek umudumuz yok aslına bakarsan çünkü çok fazla kişi girdi sınava tamam alım çok yapcakmış ama giren kişilerle alacağı kişi sayısı arasında dağlar var şaka gibi.
Hakkımızda hayırlısı bakalım.
Buarada bende iş bakıyorummaaşım düşük yetinemiyorum ya hadi şimdi yanlızım öyle böyle gidiyor bir şekilde ama düğün falan olcak olsa çok zor işim aslına bakarsan çok memnunum işimden tek sıkıntım maaş
hayırlısı olsun dediğin gibi bakalım bizimkinin asıl sınavı nisan sonunda bizim için önemli olan o işte
ondan sonra eşim iş değiştirebilir en geç ağustosa kadar bekleyecek bakalım neler olacak
patronla konuş bence maaş yetmiyor söz düğün düşünüyoruz falan de oda senden memnun ise zaten gerkeni yapar
ya ben çok utanıorum bu konularda yanasıl söyliceğimi bilemiyorumm bide zaten patronum iyi hoş ama çok cimridir hiç sanmıyorum zam yapcağını gene beni kırmaz yapar ama max yapcağı 50lira olur ki benim ciddi bir artışa ihtiyacım var
yılbaşına girmeden konuşmalısın.
olmadı çıkacağını iş aradığını da söyle hak ettiğini düşünüyorsan hakkını ara canım.
sonuçta kimse babasının hayrına çalışmıyor paraya ihtiyacımız var
Haklısın konuşmalıyımneden yılbaşı girmeden dedin?
bide ne kadar hızlısınnn yaa ben msj yazıp sayfamı güncelleye kadar sen cevap yazıyorsunn internetin mi hızlı yoksa pro oldugundan mı yyoksa spaydiliğinden mi
yok canım bunun için söylemedim onu farklı blendırlar için söyledim senin resmini koydugunun ucu gayet sağlam duruyor mikser gibi ama benim gördüklerimin başlıkları hani elde çırpma aletleri varya onların aynısı o bana çok çabuk kırılcakmış gibi geliyor
ama metal saplılar daha hoşuma gidiyor iş çıkışı bakcam biraz aslında hemen alamayabilirim belki ama uygun bulursam aladabilirim dur hatta birazda netten bakıyım
Netten hiç küçük el aletleri aldınız mı??:26: genelde fiyatları çok uygun oluyo ama korkuyorum almaya ben:44:
yılbaşı öncesi zam zamanı çünkü canım..
bilmem hemen yazıyorum sanırım ondan lolabilir
evet bunlar saglam duruyor gerçektende.. saglam olmasa bile Moulinex satiyomus hemde tek tek parcalarini.. o iyi..
valla netten hiç almadim, cesaret edemem :26: en güzeli gidip magazadan secmek, sorun oldugunda gidip sormasi icin pratik sanirim..
aksam olsada eve gitsek
maşallah ozamn sanasonra istesem vermez mi :44:
evet, iş çıkışı bakcambide philips in buldum evim.net de 140mış bu nasıl sizce??
Eki Görüntüle 575367
günaydınnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?