Sipaydi ye Yardım lütfen

muhtemelen bende çıktılarını alıp dosyalıcam bunları çok güzeller ya :)) mailimde bile ayrı biyere kaydettim yanlışlıkla silinir fln diye

buarada eşininn sınavı belli oldu mu??? ziraat sınavı?

yok canım bunun için söylemedim onu farklı blendırlar için söyledim senin resmini koydugunun ucu gayet sağlam duruyor mikser gibi ama benim gördüklerimin başlıkları hani elde çırpma aletleri varya onların aynısı o bana çok çabuk kırılcakmış gibi geliyor

ama metal saplılar daha hoşuma gidiyor iş çıkışı bakcam biraz aslında hemen alamayabilirim belki ama uygun bulursam aladabilirim dur hatta birazda netten bakıyım

Netten hiç küçük el aletleri aldınız mı??:26: genelde fiyatları çok uygun oluyo ama korkuyorum almaya ben:44:

aynen öle olucak

canım sen bi sınava mı hazırlanıyorsun??

silinirse yine yollarım canım gördüklerimi beğendiklerimi yine ekliyrm

yok daha belli olmadı aralık sonuna açıklanır herhalde umudumuz çok yok ya merak bile etmiyorum

silinirse yine yollarım canım gördüklerimi beğendiklerimi yine ekliyrm

yok daha belli olmadı aralık sonuna açıklanır herhalde umudumuz çok yok ya merak bile etmiyorum

Hayırlısı olsun canım, benimde kardeşim girdi keşke olsa çok istiyoruz hayırlısı artık bizimde pek umudumuz yok aslına bakarsan çünkü çok fazla kişi girdi sınava tamam alım çok yapcakmış ama giren kişilerle alacağı kişi sayısı arasında dağlar var şaka gibi.
Hakkımızda hayırlısı bakalım.

Buarada bende iş bakıyorum maaşım düşük yetinemiyorum ya hadi şimdi yanlızım öyle böyle gidiyor bir şekilde ama düğün falan olcak olsa çok zor işim aslına bakarsan çok memnunum işimden tek sıkıntım maaş

Son düzenleme:

hayırlısı olsun dediğin gibi bakalım bizimkinin asıl sınavı nisan sonunda bizim için önemli olan o işte
ondan sonra eşim iş değiştirebilir en geç ağustosa kadar bekleyecek bakalım neler olacak

patronla konuş bence maaş yetmiyor söz düğün düşünüyoruz falan de oda senden memnun ise zaten gerkeni yapar

ya ben çok utanıorum bu konularda ya nasıl söyliceğimi bilemiyorumm bide zaten patronum iyi hoş ama çok cimridir hiç sanmıyorum zam yapcağını gene beni kırmaz yapar ama max yapcağı 50lira olur ki benim ciddi bir artışa ihtiyacım var

yılbaşına girmeden konuşmalısın.
olmadı çıkacağını iş aradığını da söyle hak ettiğini düşünüyorsan hakkını ara canım.
sonuçta kimse babasının hayrına çalışmıyor paraya ihtiyacımız var

Haklısın konuşmalıyım neden yılbaşı girmeden dedin?

bide ne kadar hızlısınnn yaa ben msj yazıp sayfamı güncelleye kadar sen cevap yazıyorsunn internetin mi hızlı yoksa pro oldugundan mı yyoksa spaydiliğinden mi

yılbaşı öncesi zam zamanı çünkü canım..

bilmem hemen yazıyorum sanırım ondan lolabilir

evet bunlar saglam duruyor gerçektende.. saglam olmasa bile Moulinex satiyomus hemde tek tek parcalarini.. o iyi..
valla netten hiç almadim, cesaret edemem :26: en güzeli gidip magazadan secmek, sorun oldugunda gidip sormasi icin pratik sanirim..

aksam olsada eve gitsek

yılbaşı öncesi zam zamanı çünkü canım..

bilmem hemen yazıyorum sanırım ondan lolabilir

maşallah ozamn sana sonra istesem vermez mi :44:

evet, iş çıkışı bakcam bide philips in buldum evim.net de 140mış bu nasıl sizce??

maşallah ozamn sana sonra istesem vermez mi :44:

evet, iş çıkışı bakcam bide philips in buldum evim.net de 140mış bu nasıl sizce??

Eki Görüntüle 575367

buda kullanisli, findik fistik cekmek icin yada sogan cekmek için kullanirsin.. bi sürü sey için kullanirsin hatta bu daha iyi patates ezenden
parasi pahali mi bana mi öyle geldi :26:

kizlar bisey kesfettim biraz önce!!!
Suada diye bi restoran var Istanbul'da 3 bölgede..
Biri Galata kulesinin orda, biri Kurucesmede Galatasaray adasinda, digeride Kadiköyde sanirim ona tam dikkat etmedim karsida diye..
Ama su Galatasaray adasindaki dikkatimi çekti
Güzel bi mekana benziyor.
Hiç gittiniz mi? Fikirlerinizi duymak isterim.
Esimin dogum gününe denk gelirde Istanbul'da olursak rezervasyon yaptirmak istiyorum süpriz yapmak için
Cok güzel bi manzarasi var ya

Günaydın ;

Dün Lazer için gün aldım koltukalı yarım kol ve yarım bacak olmak üzere 26 sında başlıyorum bir anda oldu ama bakalım :)

Suada mutfağını ben yaptım ayrıca 2 kez havuza gittik yemeğe hiç gitmedik mekan süper ama vapurlarla gidiyorsun biz 15 kişi gittik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…