- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #30.481
çok iyi almışsınn gayette güzel güle güle kullan canım indirrim mi vardı? :44:
günaydın. nasılsın ?
mutluluk kız sen beni mi takip ediyorsun
bizim crystal yok bu aralar
evet canım içinde var gerçi hala var mı bilmiyorum..
kremi araştırıyorum alırım belki
dün bu botu aldım 50 TL
KIS, | AROW, | TR_AROW BOT CASUAL GRUBU
günaydingünaydın kızlar
günaydın. nasılsın ?
günaydın iyiyim siz nasılsınız
güzelmis güle güle giyin
hakkaten bende merak ettim nerelerde acaba :26: ya isleri yogunlasti, yada hastaneye yatmaya mi karar verdiki :26: pazartesi diyodu ama..
mutluluk; alinti yapmayi unutmusum, tefalinki cok güzelmis bence.. karari sen vericeksin
günaydın. nasılsın ?
siz biz vazgeç. artık yawben sıkıldım bırak resmiyeti.
teşekkürler ç
işleri yoğundur büyük ihtimalle gelir
az önce ana sayfamda yorumunu gördüm hangi konuda olduna hiç dikkat etmemişim geçmişi oku oku bitiremedim tam cevap yazıyodum burası bianda ne kadar kalabalık olmuş ne ara bu kadar yazdınız diye baktım ki farklı bi konudayım hemen kaçtım
buarada ani aldığım bir kararla bu blender ve tost makinasını almaya karar verdim internette bi siteden bikaç arkadaşım almış daha önce sorun yaşamamışlar fiyatları dışarıya göre çok uygun ikisi 340tl ediyor ne düşünürsünüz??? Eki Görüntüle 575861 Eki Görüntüle 575862
güle güle kullan cnm cok güzelmşş bende arowdan almıştımm botumu 50 tl ye cat kar suyu bıle almıo cok memnunum
he bıde sız bıze gelın sana o ayıyı hedıye etcemm
Selam kızlar
geçmişe bakayım dedim ama
çok sayfa var gözüm yemedi
biz kuzenin cumartesi kınasını dünde nikahını yaptık
tarihi bir günde evlenmiş oldu
bende kına için ufak tefek bişiler aldım
kurdele tül falan
boş fırsat buldukça yapıp resim çekip eklicem buraya da
tır sarılıyor şimdi
ben yine fırsat bulursam gelicem
güzelmis güle güle giyin
günaydin
hakkaten bende merak ettim nerelerde acaba :26: ya isleri yogunlasti, yada hastaneye yatmaya mi karar verdiki :26: pazartesi diyodu ama..
mutluluk; alinti yapmayi unutmusum, tefalinki cok güzelmis bence.. karari sen vericeksin
Sipaydii eğer mağzadan gidip begene begene almaya kalkarsam 520lira ediyo ikisi:26: almasam mı kurt düştü şuan içime poff amma kararsızmışım bende bee
Ecee hoşgeldinn cnm
Böcükkk bi yorum yapıvereydin iyiydi çeyizlerimee
az önce ana sayfamda yorumunu gördüm hangi konuda olduna hiç dikkat etmemişim geçmişi oku oku bitiremedim tam cevap yazıyodum burası bianda ne kadar kalabalık olmuş ne ara bu kadar yazdınız diye baktım ki farklı bi konudayım hemen kaçtım
buarada ani aldığım bir kararla bu blender ve tost makinasını almaya karar verdim internette bi siteden bikaç arkadaşım almış daha önce sorun yaşamamışlar fiyatları dışarıya göre çok uygun ikisi 340tl ediyor ne düşünürsünüz??? Eki Görüntüle 575861 Eki Görüntüle 575862
günaydın nabersiniz
kar yağıyooooooooooooooooooooooooo
ben küçük ev aletlerınde sadece phılıps derım
braun ıle arasında kalmıştım ama ıyı araştrmalarım sonucunda phılıps aldımmm cokta memnunum cnm
tost makınasının markası nedır büyütemedım resmı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?