Sipaydi ye Yardım lütfen

evet canım içinde var gerçi hala var mı bilmiyorum..

kremi araştırıyorum alırım belki

dün bu botu aldım 50 TL

KIS, | AROW, | TR_AROW BOT CASUAL GRUBU

güzelmis güle güle giyin

günaydın kızlar
günaydin

günaydın. nasılsın ?

mutluluk kız sen beni mi takip ediyorsun

bizim crystal yok bu aralar

hakkaten bende merak ettim nerelerde acaba :26: ya isleri yogunlasti, yada hastaneye yatmaya mi karar verdiki :26: pazartesi diyodu ama..

mutluluk; alinti yapmayi unutmusum, tefalinki cok güzelmis bence.. karari sen vericeksin

günaydın iyiyim siz nasılsınız

siz biz vazgeç. artık yaw ben sıkıldım bırak resmiyeti.

teşekkürler ç

işleri yoğundur büyük ihtimalle gelir

günaydın. nasılsın ?

mutluluk kız sen beni mi takip ediyorsun

bizim crystal yok bu aralar

az önce ana sayfamda yorumunu gördüm hangi konuda olduna hiç dikkat etmemişim geçmişi oku oku bitiremedim tam cevap yazıyodum burası bianda ne kadar kalabalık olmuş ne ara bu kadar yazdınız diye baktım ki farklı bi konudayım hemen kaçtım

buarada ani aldığım bir kararla bu blender ve tost makinasını almaya karar verdim internette bi siteden bikaç arkadaşım almış daha önce sorun yaşamamışlar fiyatları dışarıya göre çok uygun ikisi 340tl ediyor ne düşünürsünüz???

güle güle kullan cnm cok güzelmşş bende arowdan almıştımm botumu 50 tl ye cat kar suyu bıle almıo cok memnunum
he bıde sız bıze gelın sana o ayıyı hedıye etcemm

Selam kızlar
geçmişe bakayım dedim ama
çok sayfa var gözüm yemedi

biz kuzenin cumartesi kınasını dünde nikahını yaptık
tarihi bir günde evlenmiş oldu

bende kına için ufak tefek bişiler aldım
kurdele tül falan
boş fırsat buldukça yapıp resim çekip eklicem buraya da

tır sarılıyor şimdi
ben yine fırsat bulursam gelicem

dediim bu kız ne yazsam beğeniyor

güzeller canım güle güle kullan direk mağazasından gidip görüp al canım internete ne kadar güven olur bilmiyorum.

güle güle kullan cnm cok güzelmşş bende arowdan almıştımm botumu 50 tl ye cat kar suyu bıle almıo cok memnunum
he bıde sız bıze gelın sana o ayıyı hedıye etcemm

sağol canım teşekkürler.
ben almayım bizim evde 1 tane var 2. gerek yok

Hoşgeldin.

Gördüm resimleri hayırlı olsun oda evlendi darısı size artık.
görüşemiyoruz kaç gündür. neler yaptın ne ettin müsait oldukça gel yaz

Sipaydii eğer mağzadan gidip begene begene almaya kalkarsam 520lira ediyo ikisi:26: almasam mı kurt düştü şuan içime poff amma kararsızmışım bende bee

Ecee hoşgeldinn cnm

Böcükkk bi yorum yapıvereydin iyiydi çeyizlerimee bakanmışşş pöhh bakanda görmeyen

Son düzenleme:

ben küçük ev aletlerınde sadece phılıps derım
braun ıle arasında kalmıştım ama ıyı araştrmalarım sonucunda phılıps aldımmm cokta memnunum cnm
tost makınasının markası nedır büyütemedım resmı cnm

fiyatlarıda uygun gelmedı bana bıde sanırım blender bosh marka demi bıde model cok eskı bı model sanırım yaa annemın vardı onlardan fi tarıhınde kalmaal sana tarafsız yorum cnm
tost makınasını ekle bıdaha bakemm

kar yağıyooooooooooooooooooooooooo

ikiside bosch canm, blender eski deil hatta yeni ürünlerinden biri fiyatlarıda normalde bana göre uçuk ben interntten buldugum için 330 gibi bişiy.

Fi tarihinde blender damı vardı

Philipsin blenderları iyi ama mikser konusunda pek geliştirememiş mikserler uçları çok ince annemde var biz memnun deiliz kullanamıyoruz sadece blenderını kullanıyoruz.

Ben açıkçası philipsın sadece ütüsünü ve epilasyon aletini beğeniyorum onun dışında Bosch, tefal bana çok daha kaliteli geliyor.

Zaten bakcak olursan küçük ev aletleri işine içlerinde en son girmiş bi marka daha çok elektronik üzerineydi genelde bütün ürünleri diğer markaların benzeri ya da aynısı

Eleştirilerim bu kadar saygılarımla mutlu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…