Sipaydi ye Yardım lütfen

GÜNAYDIN nasılsın ? gözükmüyorsun ..

ıyım cnm sen
sorma yaa kış geldı kımse odadan cıkmıo bende gıremıyorumm

ben sana dedım ya saksıdan kurtuldum dıye ondan daha büyük bişi geldı eveayı geldı dün eşim aradı dedı ben işe gıdıomm neyse gıttım eve aradı gene
yatak odasına bı bak anam bı baktımyatağın üstünde benım kadar ayıya ben onu nereye koycam yaaaa

deseydin sen yetiyordun neden bir tane daha aldın diyee kocana

ne deli çocuk ya nereden almış getirmiş onu şimdi bide ondan kurtulmak için uğraş

Günaydınlar kızlarrr

buda kullanisli, findik fistik cekmek icin yada sogan cekmek için kullanirsin.. bi sürü sey için kullanirsin hatta bu daha iyi patates ezenden
parasi pahali mi bana mi öyle geldi :26:

dün iş çıkışı biraz baktım cnm ama istediğimi bulamadım benim rondom var o yüzden ben sadece blendır ve mikser uçlu bişey istiodum senin gösterdiğin gibi onu bulamadım artık üretilmiyor öyle zart zurt diye geçiştirdiler beni kızdım bi yerde tefalin gri metalik renk hem mikser hem blender hemde rondo takımı gördüm indirirmdeymiş 130 ama size sormadan almıyım dedim birazdan bulursam resmini eklerim

deseydin sen yetiyordun neden bir tane daha aldın diyee kocana

ne deli çocuk ya nereden almış getirmiş onu şimdi bide ondan kurtulmak için uğraş

kocaya denmez ölee
off off sımdık aklım fikrim onda nereye sokcam nasıl etcem
ama akşam cok komıktı almış yanına koltuğaa sen dıo cocuk yapmıycan nasılsa bu benmı oğlum olsn isim düşünyordusonra sevdı durdu yanından ayırmadı ınan ben taşıyamadım kocaman şey
gıttım yattım o işe gıderken gelmış yatak odasına koymuş dıo anana sahıp cıköldüm yaaa
ınş görümcekın kızları gelınce onlara dıycemm dayınızdan ısteyın ağlayın ben sıze vercem dıyee kesın yaparlarda kocam verır mı bılmem

kocan yokken başbaşa takılırsınız işte sana arkadaş olur

günaydınnnnnnnnnn

Günaydınnnn böcügümm

Ayın hayırlı ugurlu olsunnn kocan sabah anana sahip çıkıp demiş ya hala ona gülüorumm

yazık kız verme kimseye kocan düşünmüş almış hem babayla evladı ayırmak günah vicdansızz gadunnn

yokmu dolap üstü fln şimdilik sıkıştır unutunca kaldırırsın ortadan

bende korkuyorum ama bakalım neler olacak

Evet yaptım oldu valla eski bir iş hatta orası yandı falan

Merakla bekliyorum lazer maceralarını

gerekirse yakarım gene yaparım diosun he senden korkulur

sağol ne uğur ne uğurr
ay ne günahı asıl günah ona verdığı para onun yerıne ben kaçkazak alırdım kaç yıl gıyerdım kımbılırahh ahh heıdye alma özürlü kocem benım yaa bı kezde bana üzerınde ism yazan kolye aldı hıc sevmem herkesın kendı zevkı ama ben hıc sevmezdım onu onuda aldı
yok yok ben beğencem o alsın bana yoksa hakket kullanılmıycak şeylerle dolcak ev

dolap üstü yokkı gardırop var onunda üstü yorganlarla dolu hurçladımmm baza desen dolu zaten sığmaz ayuuoff off en ıyısı bırıne kakalamak tabı babası(kocem)yutarsa

olur cnm koynuma alır yatarıktaaa
ay yokkk benonu ortadan kaldırmalıyımm
onunyerıne kocaman gül demetı alsaydı yaa ayu yaaaa

ona kitap okursun sen artk ne güzel işte kız akşamları zaman geçer.
onu da alır ne olacak.

Merakla bekliyorum lazer maceralarını

gerekirse yakarım gene yaparım diosun he senden korkulur

bakalım daha hastalanmadım da yaa uyuz oldum heeeeeeeeeeeeeee
3 gün gecikti :26: çıldırmamak elde değil
artık yanar mıyım ne olurum bilmiyorum araştırıyorum birazcık

zamn onsuzda gecıyordu
ahh sıpıdım sen benı anlamıyorsan kımse anlamaz bacumm
kıç kadar eve bı ayı eksıktı

alalala neden hastalanmadın acabaaa yoksaa yoksaaa teyzemi olecemm

lazerin hastalanmanla ne alakası var bacum ilk defa duyuyorum korkma bişiycik olmaz en olsa bir seans fazla girsin birazcık erken çıkar o kadar

zamn onsuzda gecıyordu
ahh sıpıdım sen benı anlamıyorsan kımse anlamaz bacumm
kıç kadar eve bı ayı eksıktı

çatlak kızım senin kocan.
gitmiş almış boşyer

alalala neden hastalanmadın acabaaa yoksaa yoksaaa teyzemi olecemm

lazerin hastalanmanla ne alakası var bacum ilk defa duyuyorum korkma bişiycik olmaz en olsa bir seans fazla girsin birazcık erken çıkar o kadar

yok yavrum ne teyzesi otur oturduğun yerde

dün adet döneminin 5 gün öncesi ve 5 gün sonrası gelmemeye çalış dedi

Günaydiiiin kizlar

havuzda mi var orda büyük mü nasil?
galatasaray adasinda mi havuz? Orasi okadar büyükmüydü ya
Hadi hayirlisi olsun lazer için
Ben 7 seans gittim ama bana pek yaramadi biraktim.. Igneliyi arastirmak istiyordum bi ara ama onuda burda uygulamiyorlar

üretilmiyor muymus :26: bilemicem valla canim.. tefalinkini gördüysen kacirma derim, iyi bi marka, hemde istedigin gibi..
uçlari nasil kalin mi? kirilcak gibi degil yani dimi?

valla evet manzara süperrrr, yemekleri kötü olsada manzarasi için gidilir sanirim

evet canım içinde var gerçi hala var mı bilmiyorum..

çok aciyor cünkü o dönemler.. baska bi zamana denk getirki acisini cok hissetme.. emla kremide uygula mutlaka, iyi uyusturuyor

kremi araştırıyorum alırım belki

dün bu botu aldım 50 TL

http://www.arow.com.tr/?urun-6961-TR-AROW-BOT-CASUAL-GRUBU.html

Son düzenleme:

uçları sağlam gibi 130lira nasıl? uygun mu?

çok iyi almışsınn gayette güzel güle güle kullan canım indirrim mi vardı? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…