- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #30.461
GÜNAYDIN nasılsın ? gözükmüyorsun ..
ıyım cnm sen
sorma yaa kış geldı kımse odadan cıkmıo bende gıremıyorumm
ben sana dedım ya saksıdan kurtuldum dıye ondan daha büyük bişi geldı eveayı geldı dün eşim aradı dedı ben işe gıdıomm neyse gıttım eve aradı gene
yatak odasına bı bak anam bı baktımyatağın üstünde benım kadar ayıya ben onu nereye koycam yaaaa
buda kullanisli, findik fistik cekmek icin yada sogan cekmek için kullanirsin.. bi sürü sey için kullanirsin hatta bu daha iyi patates ezenden
parasi pahali mi bana mi öyle geldi :26:
kizlar bisey kesfettim biraz önce!!!
Suada diye bi restoran var Istanbul'da 3 bölgede..
Biri Galata kulesinin orda, biri Kurucesmede Galatasaray adasinda, digeride Kadiköyde sanirim ona tam dikkat etmedim karsida diye..
Ama su Galatasaray adasindaki dikkatimi çekti
Güzel bi mekana benziyor.
Hiç gittiniz mi? Fikirlerinizi duymak isterim.
Esimin dogum gününe denk gelirde Istanbul'da olursak rezervasyon yaptirmak istiyorum süpriz yapmak için
Cok güzel bi manzarasi var ya
ben hiç bilmiyorum ama bencede çok güzel biryere benziyor manzara yeter yani süpermiş ben tuttum
Günaydın ;
Dün Lazer için gün aldım koltukalı yarım kol ve yarım bacak olmak üzere 26 sında başlıyorumbir anda oldu ama bakalım :)
Suada mutfağını ben yaptım ayrıca 2 kez havuza gittik yemeğe hiç gitmedik mekan süper ama vapurlarla gidiyorsun biz 15 kişi gittik
günaydınnn sipaydimm,
ben lazerden korkuyorumm :26: ama süper bişey ya hayat kolaylığıhayırlı olsunn
Suada mutfağınada yaptım oldu diosun öyle mi
G
günaydınnn sipaydimm,
ben lazerden korkuyorumm :26: ama süper bişey ya hayat kolaylığıhayırlı olsunn
Suada mutfağınada yaptım oldu diosun öyle mi
deseydin sen yetiyordun neden bir tane daha aldın diyee kocana
ne deli çocuk ya nereden almış getirmiş onu şimdi bide ondan kurtulmak için uğraş
kocaya denmez ölee
off off sımdık aklım fikrim onda nereye sokcam nasıl etcem
ama akşam cok komıktı almış yanına koltuğaa sen dıo cocuk yapmıycan nasılsa bu benmı oğlum olsn isim düşünyordusonra sevdı durdu yanından ayırmadı ınan ben taşıyamadım kocaman şey
gıttım yattım o işe gıderken gelmış yatak odasına koymuş dıo anana sahıp cıköldüm yaaa
ınş görümcekın kızları gelınce onlara dıycemm dayınızdan ısteyın ağlayın ben sıze vercem dıyee kesın yaparlarda kocam verır mı bılmem
olur cnm koynuma alır yatarıktaaakocan yokken başbaşa takılırsınız işte sana arkadaş olur
günaydınnnnnnnnnn
bende korkuyorum ama bakalım neler olacak
Evet yaptım oldu valla eski bir iş hatta orası yandı falan
Günaydınnnn böcügümm
Ayın hayırlı ugurlu olsunnnkocan sabah anana sahip çıkıp demiş ya hala ona gülüorumm
yazık kız verme kimseye kocan düşünmüş almışhem babayla evladı ayırmak günah vicdansızz gadunnn
yokmu dolap üstü fln şimdilik sıkıştır unutunca kaldırırsın ortadan
olur cnm koynuma alır yatarıktaaa
ay yokkk benonu ortadan kaldırmalıyımm
onunyerıne kocaman gül demetı alsaydı yaa ayu yaaaa
Merakla bekliyorum lazer maceralarını
gerekirse yakarım gene yaparım diosun he senden korkulur
ona kitap okursun sen artk ne güzel işte kız akşamları zaman geçer.
onu da alır ne olacak.
bakalım daha hastalanmadım da yaa uyuz oldum heeeeeeeeeeeeeee
3 gün gecikti :26: çıldırmamak elde değil
artık yanar mıyım ne olurum bilmiyorum araştırıyorum birazcık
ona kitap okursun sen artk ne güzel işte kız akşamları zaman geçer.
onu da alır ne olacak.
bakalım daha hastalanmadım da yaa uyuz oldum heeeeeeeeeeeeeee
3 gün gecikti :26: çıldırmamak elde değil
artık yanar mıyım ne olurum bilmiyorum araştırıyorum birazcık
zamn onsuzda gecıyordu
ahh sıpıdım sen benı anlamıyorsan kımse anlamaz bacumm
kıç kadar eve bı ayı eksıktı
alalala neden hastalanmadın acabaaa yoksaa yoksaaa teyzemi olecemm
lazerin hastalanmanla ne alakası var bacum ilk defa duyuyorum korkma bişiycik olmazen olsa bir seans fazla girsin birazcık erken çıkar o kadar
Günaydın ;
Dün Lazer için gün aldım koltukalı yarım kol ve yarım bacak olmak üzere 26 sında başlıyorumbir anda oldu ama bakalım :)
Suada mutfağını ben yaptım ayrıca 2 kez havuza gittik yemeğe hiç gitmedik mekan süper ama vapurlarla gidiyorsun biz 15 kişi gittik
Günaydınlar kızlarrr
dün iş çıkışı biraz baktım cnm ama istediğimi bulamadım benim rondom var o yüzden ben sadece blendır ve mikser uçlu bişey istiodum senin gösterdiğin gibi onu bulamadım artık üretilmiyor öyle zart zurt diye geçiştirdiler beni kızdımbi yerde tefalin gri metalik renk hem mikser hem blender hemde rondo takımı gördüm indirirmdeymiş 130 ama size sormadan almıyım dedim birazdan bulursam resmini eklerim
ben hiç bilmiyorum ama bencede çok güzel biryere benziyor manzara yeter yani süpermiş ben tuttum
çatlak kızım senin kocan.
gitmiş almış boşyer
yok yavrum ne teyzesi otur oturduğun yerde
dün adet döneminin 5 gün öncesi ve 5 gün sonrası gelmemeye çalış dedi
Günaydiiiin kizlar
havuzda mi var ordabüyük mü nasil?
galatasaray adasinda mi havuz? Orasi okadar büyükmüydü ya
Hadi hayirlisi olsun lazer için
Ben 7 seans gittim ama bana pek yaramadi biraktim.. Igneliyi arastirmak istiyordum bi ara ama onuda burda uygulamiyorlar
çok aciyor cünkü o dönemler.. baska bi zamana denk getirki acisini cok hissetme.. emla kremide uygula mutlaka, iyi uyusturuyor
üretilmiyor muymus :26:bilemicem valla canim.. tefalinkini gördüysen kacirma derim, iyi bi marka, hemde istedigin gibi..
uçlari nasil kalin mi? kirilcak gibi degil yani dimi?
valla evet manzara süperrrr, yemekleri kötü olsada manzarasi için gidilir sanirim
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?