- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #30.681
evet bak bulursun belki sende Lipton da var ballısı bile var harika tadı hatta
hızlı kilo vermenin yararı olmaz hem sıkılaş hemde kilo ver canım dün tartıldım 55 kiloyum şuanda bakalım ne kadar etki edercek.
karbonatlı suyu da içiyorum 1 ay deneyeceğim etkisini söylerim sana da
Evet aslında yanımda meyve yada yoğurt taşımam lazım direk abur cubura saldırıyorum çünkü:125:
kestane haşlama süper oluyor yumuşacık çok seviyorum deneyebilirsin onu da bi ara beğenirsen öyle de yersin.
eşim sevmez balığı ama karar verdik hafta da 1 kez yemeğe bugünde misafir gelince yapalım dedik fırında hem hafif hemde güzel oluyor :125:
Yemekten sonra çok yogundum kızlar giremedim ancak şimdi girebildim aslına bakarsanız ben çok yemiyorum çok düzensiz ve sağlıksız besleniyorum o yüzden kilo alıyorum
geceleri geç yiyorum mesela bunu bırakmam gerek sonra her sabah simit,pugaça,börek abur cubur fln bide bazen akaşam kadar bişey yemiorum akşam gözüm dönüyo deli gibi yiyorum zaten yediklerim adam akıllı şeylerde deil bi rayına oturtmam lazım
hergün burda deli gibi çay içiorum gidip sipaydinin söylediğini alıyım bgn hem boşa içmemiş olurum bide yanında yeşil çay alıyım
aslında çok sık yemek lazım azar azar arada meyve fln atıştırmak lazım bende yarından itibaren denicem
bgn yemekte çorba, patates köfte ve pilav yedim ama azar azarbide çok açtım başkada alternatifim yoktu
sporda yapcak zamanım yok maalesefkendi evim olunca stepper fln alcam belki koşu bandı
Balla aram yok pek canim, bal ve pekmezden nefret ettigim kadar hiçbiseyden etmiyorum heraldeiçinde bal olan biseyi midem direk reddediyor aninda anliyor bal oldugunu
Liptonsa belki kiraz sapi vardir bu aksam alisverise gidicez detaylica bakarim insallah vardir
Amacim hem hizli hemde sıkılaşarak vermek zaten canimay masallah 55 kilosun demek boyun kaç ki
bulandirmiyor mu artik karbonatli su?
dene bakalim iyi gelirse bende baslarim, 1-2 haftada anlarsin zaten :)
üsenmezsem bu aksam bi avuc kadarini tencerede haslayim.. kabuguyla cizdikten sonra mi atiyosun suya?
Balik süper hafif ama bende firinda sevmiyorum illa kizartma olcak, esiminde balikla arasi hic yok, o yüzden bende ton baligi yiyorum arada bi
Yemekten sonra çok yogundum kızlar giremedim ancak şimdi girebildim aslına bakarsanız ben çok yemiyorum çok düzensiz ve sağlıksız besleniyorum o yüzden kilo alıyorum
geceleri geç yiyorum mesela bunu bırakmam gerek sonra her sabah simit,pugaça,börek abur cubur fln bide bazen akaşam kadar bişey yemiorum akşam gözüm dönüyo deli gibi yiyorum zaten yediklerim adam akıllı şeylerde deil bi rayına oturtmam lazım
hergün burda deli gibi çay içiorum gidip sipaydinin söylediğini alıyım bgn hem boşa içmemiş olurum bide yanında yeşil çay alıyım
aslında çok sık yemek lazım azar azar arada meyve fln atıştırmak lazım bende yarından itibaren denicem
bgn yemekte çorba, patates köfte ve pilav yedim ama azar azarbide çok açtım başkada alternatifim yoktu
sporda yapcak zamanım yok maalesefkendi evim olunca stepper fln alcam belki koşu bandı
bende ayı gibiyim mübarek devamlı bal yesem neden veriyorsunuz demem gibi geliyor küçükken balın olmadığı sofraya oturmazdım :125:
Yeşil çayda kiraz saplı içmiyorum o normal kiraz sağlı çay diye geçiyor aklında olsun ..
o gün ben çok fazla koymuşum zaten devamlı öyle olsa asla içemezdim1 lt 1 çay kaşığı o zaman tadını bile almazsın
güzel gidiyor şuanda o foruma takıl paylaşımlar falan oluyor bide egzersiz yaparsam normale dönerim 1,68 boyum canım kilo derdim yok aslında ama göbeğimi sıkılaştırmam lazım
Bende fırında hafif olacak elimden gelse yemeğe yağ bile kullanmam o derece sağlıklı beslenmek lazım dün Levrek yaptım mükemmel oldu fırında denemelisiniz :125
evet görmüştüm canım ama kimseyi tanımıyorum bi burada varım
Selam kızlar günaydınlar,
Dün gidip kiraz sapı çayı aldım doğadan form kiraz çayı diye geçiyor aslında liptonunkini alcaktım ama doğadan kutu hediyeliydi
içinde yok yok bi ben eksiğimama çok güzel hepsi yararlı bitkiler bi dönem adet düzensizliğim için kullandığım civan perçemi bile var
ben beğendim yani teşekkür ederim fikirleriniz için
bgnden itibaren az yemeğe başlıcam akşam doğru düzgün yemek yemedim canm sıkkındı biraz tek başımaydım cnm yapmak istemedi geçiştirdim meyve fln yedim
sabahta geç kaldım meyveyi unutmuşum poğaça börek flnda alamadım kahvaltda etmedim çay fln içtim çok açlıkta hissetmiorum şuan öğlen hafif bişiyler yemeyi düşünüyorum bakalım ne var menüde bgn:44:
ya buarada tam konu okuyorum cevap yazayım derken tekrar girşi yapmak zorunda kalıorum öyle sıkıldım ki her 2 dkda bir kullanıcı adı şifre girmekten sizinde böyle mi ya yok mu bunun bi çaresi bütün yorumları cevpaları kaçırıyorum
estafurullahseviyorsan ye tabi balda çok yararli
dün aksam baktim canim kiraz sapli cay yok burda
yok merak etme yesil cayi kiraz sapli diye aramadimsirf kiraz sapina baktim yoktu, bide türk marketlerine bakicam gidince belki orda olur
aaa ayni boydayiz ve senin kilona gelmek istiyorum
yada 58-59 olsam yeter simdilik
karnini sıkılaştırmak için mekik çekmen gerekiyo, her aksam 20-30 tane ceksen faydasini görürsün
hangi forummus o bakayim simdi
afiyet olsun dün misafirin vardi dimieminim güzel olmustur. kayinvalidem balik getirmis geçen gelirken bize, sanirim benimde onu bi yapmam gerekicek er yada geç senin gibi firina sürerim büyük bi ihtimal
Beni hatırlalık bi durum yok ki msjımı bitirip tam gönder diyorum kullanıcı adı şifre istiyor sürekli bi süre sonra kırasım gelio sürekli sürekli ne bu ya çok kısa 2 msj üst üste yazamıorum o derce
sipaydii sendede oluyo mu böyle bi sorun??
Sipaydi bu alkali su nedir ya çok merak ettim ne kadar içiliyor sağlıklı mı??
sen kaç kilosun canım
bizim evde mekik aleti ve kondisyon bisikleti bile var ama yapmıyorum
linkleri veriyim incele canım benim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...z/572240-alkali-diyeti-deneyimlerimiz-67.html
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/578600-callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya-30.html
balık fırında hem kolay hemde güzel oluyor ne balığı getirmiş.
3 hafta önce 68 küsür kilodaydim ve bu kalori sayimima basladim, bu sabah 65.9'dum, sporuda en az 4 kez yapiyorum haftada.. spor dedigimde hizli hizli 45dk spor salonunda yada 1 saat disarda yürüyüs yani :26:
yaklasik 2 kilo verdim 3 haftada.. kaçirdigim günlerde oldu tabimesela dün 1 kilo 200gr kestaneyi yedik esimle, muhtemelen yari yariya yemisizdir
neyse callanetics neymis merak ettim bakicam, alkali'yide okudum ama anlamadim yineeger bi tek karbonatli suysa anladim
tesekkur ederim linkler için
balik sanirim alabalik, esimin yazin tuttuklarindan olsa gerek cünkü buzluktaydi..
firinda olur o da dimi :26:
kalori sayımını nasl yapıyorsun bazen yediğimiz yemekler ne kadar bilinmiyor ki
ben normal yemeğimi yiyorum aslında kilo vermesem de razıyım göbeğimden kurtulayım yeter spor yapabilirsem herşey harika olacak
incele canım egzersiz callanetics 10 gün yapıyorsun falan filan işte günde 1 saat
fırında olur canım öyle yap
Alkali diyeti diye biraz araştırdım google da aslında çok güzel bişiy hem zorda deil o kadar :26: tuttum ben bunu
hep internetten bakiyorum kalorilere, genelde hersey var.. en basiti "bezelye yemegi kalori" yazdigin zaman çikiyor googleda
bide hazir salata, hazir corba, konserve tarzi yiyorum is yerinde (3 haftadir restorani unuttum) onlarin üzerindede yaziyor kalorisi
en kötü ihtimalle bilmiyorsam fazla fazla atiyorum kalorisini ve o günkü yiyeceklerimi azaltiyorum...
evde bakayim videolara is yerinde bakamiyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?