Sipaydi ye Yardım lütfen

Balla aram yok pek canim, bal ve pekmezden nefret ettigim kadar hiçbiseyden etmiyorum heralde içinde bal olan biseyi midem direk reddediyor aninda anliyor bal oldugunu
Liptonsa belki kiraz sapi vardir bu aksam alisverise gidicez detaylica bakarim insallah vardir
Amacim hem hizli hemde sıkılaşarak vermek zaten canim ay masallah 55 kilosun demek boyun kaç ki
bulandirmiyor mu artik karbonatli su?
dene bakalim iyi gelirse bende baslarim, 1-2 haftada anlarsin zaten :)

üsenmezsem bu aksam bi avuc kadarini tencerede haslayim.. kabuguyla cizdikten sonra mi atiyosun suya?

Balik süper hafif ama bende firinda sevmiyorum illa kizartma olcak, esiminde balikla arasi hic yok, o yüzden bende ton baligi yiyorum arada bi

Yemekten sonra çok yogundum kızlar giremedim ancak şimdi girebildim aslına bakarsanız ben çok yemiyorum çok düzensiz ve sağlıksız besleniyorum o yüzden kilo alıyorum

geceleri geç yiyorum mesela bunu bırakmam gerek sonra her sabah simit,pugaça,börek abur cubur fln bide bazen akaşam kadar bişey yemiorum akşam gözüm dönüyo deli gibi yiyorum zaten yediklerim adam akıllı şeylerde deil bi rayına oturtmam lazım

hergün burda deli gibi çay içiorum gidip sipaydinin söylediğini alıyım bgn hem boşa içmemiş olurum bide yanında yeşil çay alıyım

aslında çok sık yemek lazım azar azar arada meyve fln atıştırmak lazım bende yarından itibaren denicem

bgn yemekte çorba, patates köfte ve pilav yedim ama azar azar bide çok açtım başkada alternatifim yoktu

sporda yapcak zamanım yok maalesef kendi evim olunca stepper fln alcam belki koşu bandı

Son düzenleme:

kilonun en büyük dûsmani gec yemek yiyip yatmak zaten canim direk yag oluyor.. aksamlari mümkün oldugunca erken ye ve hafif gecistir ondan sonrada meyve ye..
basta zor oluyor ama alisiyor insan bi süre sonra..
yediklerin agir degil mesela öglen, aksama ekmek yemezsin olur biter
is dengelemekte yediklerini
evde kosu bandim olsa ne güzel olurdu aslinda ya... gerçi ozamanda üsenirdim heralde ben.. en azindan verdigim paraya degsin diyerek spor salonuna gidiyorum en azindan simdi

bende ayı gibiyim mübarek devamlı bal yesem neden veriyorsunuz demem gibi geliyor küçükken balın olmadığı sofraya oturmazdım :125:
Yeşil çayda kiraz saplı içmiyorum o normal kiraz sağlı çay diye geçiyor aklında olsun ..
o gün ben çok fazla koymuşum zaten devamlı öyle olsa asla içemezdim 1 lt 1 çay kaşığı o zaman tadını bile almazsın
güzel gidiyor şuanda o foruma takıl paylaşımlar falan oluyor bide egzersiz yaparsam normale dönerim 1,68 boyum canım kilo derdim yok aslında ama göbeğimi sıkılaştırmam lazım

Bende fırında hafif olacak elimden gelse yemeğe yağ bile kullanmam o derece sağlıklı beslenmek lazım dün Levrek yaptım mükemmel oldu fırında denemelisiniz :125:

al canım benim normal çay yerine iç hem yarar çayda

bugün yanımda meyve getirdim yemekten sonra acıktığımda yerim diye bide yoğurt falan alırım abur cubur yemeyeceğim

evet görmüştüm canım ama kimseyi tanımıyorum bi burada varım

Selam kızlar günaydınlar,

Dün gidip kiraz sapı çayı aldım doğadan form kiraz çayı diye geçiyor aslında liptonunkini alcaktım ama doğadan kutu hediyeliydi

içinde yok yok bi ben eksiğim ama çok güzel hepsi yararlı bitkiler bi dönem adet düzensizliğim için kullandığım civan perçemi bile var

ben beğendim yani teşekkür ederim fikirleriniz için

bgnden itibaren az yemeğe başlıcam akşam doğru düzgün yemek yemedim canm sıkkındı biraz tek başımaydım cnm yapmak istemedi geçiştirdim meyve fln yedim

sabahta geç kaldım meyveyi unutmuşum poğaça börek flnda alamadım kahvaltda etmedim çay fln içtim çok açlıkta hissetmiorum şuan öğlen hafif bişiyler yemeyi düşünüyorum bakalım ne var menüde bgn:44:

ya buarada tam konu okuyorum cevap yazayım derken tekrar girşi yapmak zorunda kalıorum öyle sıkıldım ki her 2 dkda bir kullanıcı adı şifre girmekten sizinde böyle mi ya yok mu bunun bi çaresi bütün yorumları cevpaları kaçırıyorum

estafurullah seviyorsan ye tabi balda çok yararli
dün aksam baktim canim kiraz sapli cay yok burda
yok merak etme yesil cayi kiraz sapli diye aramadim sirf kiraz sapina baktim yoktu, bide türk marketlerine bakicam gidince belki orda olur

aaa ayni boydayiz ve senin kilona gelmek istiyorum
yada 58-59 olsam yeter simdilik
karnini sıkılaştırmak için mekik çekmen gerekiyo, her aksam 20-30 tane ceksen faydasini görürsün
hangi forummus o bakayim simdi

afiyet olsun dün misafirin vardi dimi eminim güzel olmustur. kayinvalidem balik getirmis geçen gelirken bize, sanirim benimde onu bi yapmam gerekicek er yada geç senin gibi firina sürerim büyük bi ihtimal

oo ne güzel bakarsin düzensizliginede iyi gelir :)
yemek yeme arasini cok uzatma canim cünkü acikinca birden istiyor vücut o zamanda yedikçe yiyoruz

evet ya süreyi kisaltmislar yeni bi uygulama sanirim..
ama beni hatirla yaparsan otomatik olur diye düsünüyorum

sen kaç kilosun canım
bizim evde mekik aleti ve kondisyon bisikleti bile var ama yapmıyorum

linkleri veriyim incele canım benim

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...z/572240-alkali-diyeti-deneyimlerimiz-67.html

http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/578600-callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya-30.html

balık fırında hem kolay hemde güzel oluyor ne balığı getirmiş.

Beni hatırlalık bi durum yok ki msjımı bitirip tam gönder diyorum kullanıcı adı şifre istiyor sürekli bi süre sonra kırasım gelio sürekli sürekli ne bu ya çok kısa 2 msj üst üste yazamıorum o derce

sipaydii sendede oluyo mu böyle bi sorun??

yok canım bemim şifre falan hep yazılı direk giriyorum

3 hafta önce 68 küsür kilodaydim ve bu kalori sayimima basladim, bu sabah 65.9'dum, sporuda en az 4 kez yapiyorum haftada.. spor dedigimde hizli hizli 45dk spor salonunda yada 1 saat disarda yürüyüs yani :26:
yaklasik 2 kilo verdim 3 haftada.. kaçirdigim günlerde oldu tabi mesela dün 1 kilo 200gr kestaneyi yedik esimle, muhtemelen yari yariya yemisizdir

neyse callanetics neymis merak ettim bakicam, alkali'yide okudum ama anlamadim yine eger bi tek karbonatli suysa anladim
tesekkur ederim linkler için

balik sanirim alabalik, esimin yazin tuttuklarindan olsa gerek cünkü buzluktaydi..
firinda olur o da dimi :26:

Son düzenleme:

kalori sayımını nasl yapıyorsun bazen yediğimiz yemekler ne kadar bilinmiyor ki
ben normal yemeğimi yiyorum aslında kilo vermesem de razıyım göbeğimden kurtulayım yeter spor yapabilirsem herşey harika olacak

incele canım egzersiz callanetics 10 gün yapıyorsun falan filan işte günde 1 saat

fırında olur canım öyle yap

hep internetten bakiyorum kalorilere, genelde hersey var.. en basiti "bezelye yemegi kalori" yazdigin zaman çikiyor googleda
bide hazir salata, hazir corba, konserve tarzi yiyorum is yerinde (3 haftadir restorani unuttum ) onlarin üzerindede yaziyor kalorisi
en kötü ihtimalle bilmiyorsam fazla fazla atiyorum kalorisini ve o günkü yiyeceklerimi azaltiyorum...

evde bakayim videolara is yerinde bakamiyorum malesef

Alkali diyeti diye biraz araştırdım google da aslında çok güzel bişiy hem zorda deil o kadar :26: tuttum ben bunu

verdiğim linkten katıl sende

1 günde kaç kalori yemek lazımdı bende bakıyım bakalım 1 günde kaç kalori yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…