Sipaydi ye Yardım lütfen

bendede şimdiye kadar 688 kalori bulunmakta çok azar azar yedim mantar soteden 3kaşık kaar 3 kaşık kadarda pilav yedim ekmekte yemedim
ayrıca çok doymadım akşama kalorim kalmadıı ya ne yicem

Son düzenleme:
bendede şimdiye kadar 688 kalori bulunmakta çok azar azar yedim mantar soteden 3kaşık kaar 3 kaşık kadarda pilav yedim ekmekte yemedim
ayrıca çok doymadım

benim de öyle açım şuanda :125: ama napalım yediğimiz kadar 2 saat sonra 2 bardak su içerim sonra elma getirdim onu yerim tutar öyle diet yapmak istemiyorm
aç kalamam 5 kilo vericem diye dikkat etsek yeter eve gidince de 1 saat spor yapsam mükemmel olur ama belki anneme gideceğim

bende çay su fln içip geçiştiririm artık napıım eve gidincede hafif şeyler yemeğe çalışırım artık bende öyle aç kalamam yapamam öyle gene çok isterse cnm yerim ama az yemeye çalışcam işte

bakalım yarına kaç kalori almış olcam

Yaaa kızlarr çekilişş yapıyorlarr ya da yapmışlarr çok hoşumaa gitti

Bizde yapalımmm nolurr nolurr nolurr

Sipaydii bu organizasyonu sen yapabilirsin çok eğlenceli olmaz mı

Hala 10günümüz varr

Son düzenleme:

onunla uğraşmak zor canım güzel olur ama uğraş et zor iş.

sonuçta kimseyi memnune demeyiz o fazla aldı aaa sen eksik almışşsın falan der sıkıntı olur

öğle yemeğini bugün geç yedim. 2 falandı sonrasında abur cubur yemek zorunda kalmadım harika ya

1 elma yedim şimdi de sodam vardı onu içiyorum

08:30 geliş 18:00 çıkış önceden 9 6 30 du yarım saat öne alındı

yenilerini ekledim bile

hımmm benm aklımda senin mesain 8bçk- 5bçk kalmış :26:

sen biraz daha biriktir sonra banada yolla nasosa şimdi ben bir başıma bişiy yapmıom sevgilim olursa anca yapıom yoksa canım istemiyor bitmiyorda zaten atılıyo yazık oluyor.

Neyse tatlım ben çıkıyorum yavaş yavaş vakit geldii şükürler olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…