- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #31.001
bakalım 24ünde anlatırız birbirimizebenim pek umudum yok ama kardeşide var zati kuyrumuz
keşke pzt yarım gün olsa :26:ya da hiç olmasaşöle 4gün tatil etsek
evt bıde şu ayıdan kurtulsamm neyse diğer hafta görumcekı cağırcam kızlarına verım dıomm çaktrmadan
bende cok beğendımmama ınş hemen kurumaz ben aslında kırmızı güller beklıyordum ama son zamanlarda hep orkıde alıyor ve ben hemen kurutuyorum onu ınş bu sefer bıraz uzun sürer orkıde dışında başka bı cıcek daha var ama adını bılmım kırmızı olan
kocem süprıs yaptı ama bıraz geç geldı dün iş saatlerı değişince gece geldı eve cıcekle hedıyelerım zaten evdeydı
güzeldı ama zaman pk yoktu yemeğe falan gıdemedık neyse h sonu gıderız artık
bizim var ama ben gelmıycem izin aldım
yarın işçıkışı anneme gıdıp orda kalcaktım salıya kadar ama kocemın mesaı saatlerı değiştı yarın akşam gelcek pazar kahvaltı edıp onunla geçcem karşıya
kahvaltıyıda belkı çamlıca tepesınde yaaprız
valla işlerim yoğun olmasa güzel bir tatil yapardım ama malesefmecbur geleceğim. :26::26::26:
kardeşi de takılmasın dibinize uzak kalsın azcık
ben ne diyim ki kendisi anlamalıya da abisinin ayarlaması gerek zaten abisininde bişey yapcağı yok sıkıldım walla bu özel günlerden hiç zevkli değil boşa stres benim için heycan yok süpriz yok biz gene kavga ederiz kesin.
bikaç ay önce canm çok sıkkındı bigün dedimki bişeyler yapalım biraz uzaklaşalım burdan bi kaç gün enazından çok sıkıldım tamam dedi 23ocakta yapalım hem yıldönümüz baş başa oluruz dedim onada tamam dedi herşeye tamam der zaten sonradan cart diye ya izin alamaz ya işten çağırırlar kavga ederiz günümün içine eder gecenin bi vakti bulunur gelir elinde saçma sapan pasta çukulata bişeyle özür dilemeye.
Canlı çiçek miydi o ben yapma sandımdı ama çok güzeller inşallah kurumaz oğlunuzu yanına koy ona baksın sen yokken
adam hediye almış neden veriyorsun tut evinde
ileri de çoluğunuz çocuğunuz oldu mu oynar ne zararı var sana şimdik.
kocan olmadı mı al sarıl onla tv izle işte
ayy sipidim geçensen demedın mı bende kalabalığı sevmem ayıyı falan sevmem dıyen yanlış mı hatrlıyorum
ama kocaman yaa pofffsevmım yaa işte bazanın altına falanda sığmazkı koysam hem yer yok
tv mı ızleyımolur hatta kucağnı otururum o benı taşır nasılsa
sevmem ama kocam aldıysa da yeri başkadır. benim çok gözümün önünde durmazsa evimde kalma süresi daha uzun olur
sende at oturma odasına çok gelen giden olmuyor. köşe de takılsın
bizim evde yaşama ömrü çok kısa olurdu çocukların birisi gözünü diğeri kulağını kesin kopartırdı saklayamazdım da.
aynen tv izleken koy sırtına tv izle kitap oku
öle mı dıon yanıay tabıkı kocem aldı ama ınan sevmeden sahıp cıkcam ona napım bıraz daha takılsın bızımle ama ısteyen olursa helede ağlayan (ınş )hemen verırım sırf onlar üzülmesın dıye
gülü seven dikenine katlanırsmış sen adamı böyle kabul etmişsin neden değişsin ki
daha iyilerine layığım daha iyisini istiyorum derse ciddi ciddi konuşur olmuyor der yolları ayırırsın canım
adam hep böyle sonuçta kolay kolay değişmez
sen ona süpriz yap şaşırsın ben mesela eşime bişey aldığmda yada süpriz yapacğaımda ondan daha çook heycanlanırım
ben onu böyle kabul ettim zaten değiştirmeye çok çalıştım ama olmadı yapcak bişey yok ayrılcak olsam bunca sene beklemezdim ayrılırdım
her sene her özel günde yakınıyorum maalesef çzellikle yıldönümümüzde ama seviyorum napıyım affettiriyor bir şekilde kendini eskiden daha beterdi şimdi gene ufak tefek kendince kocaman süprizler yapıyor çabalıyor enazından kıyamıyorum.
Bir yıldönümüzüde anlattıgım gibi kavga ettik daha sonra sevgililer gününde süpriz yapmış affettrmek için bana kendince ama tabi ben herşeyin farkındaydım bilmiyomuş gibi yaptım o gün çok belli etmişti begendiğim bi çanta vardı onu almış sonra odasının heryerine bi hediye sıkıştırmış ufak tefek tüllere sarmış öyle güzeldi ama ben işte çok şey bekliyorum galiba bilmiyorum ya pof neyse
ben çok süpriz yaptım zamanında artık yapmıyorum canım istemiyor artık.
Ne alcaksam söylüyorum şunu alıyorum bunu alıyorum diye.
Geçen bi laf soktum zati süpriz yapmak isterdim ama sıkıldım artık hevesim kalmadı dedim.
Günaydın ben olmadım mı kimse yok yaaaaaaaaaaaaaaa
Cuma akşam erken çıktım :26: müşteriye gittik sonra da akşam için nişana gitmeye karar verdim hasta olsam da açıkçası umursamadım. ama nişanda 1 saat falan durdum karşısındaki hastaneye gittik hemen serum taktılar
yaklaşık 10 tane falan ilacı karıştırdılar serumla inanılmaz uykum geldi uyumuşum
Cumartesi daha iyiyidim aralıksız uyudm ama hastalığım meğer geçmemiş o gece normal kusarak öksürerek geçti
Pazar yine aynı senaryo 1 saat dışarı çıktık amcama gittik sonra gece 3 e kadar istifra ederek ve öksürerek geçince yne gittik hastaneye bu kez iğne oldum öyle uyudum
Pazartesi işe gelemedim rapor aldım akşamına da teyzemler , annemler, kayınvalidemler bize geldiler pazar akşam kötü olmadan önce yemeklerimi de yapmıştım :125: 4e kadar oturduk sohbt muhabbet güzel geçti
yeni yıla sevdiklerimle girdim yine inşallah bir ömür bir arada oluruz..
Salı çok çok daha iyiyidim
ama bugün kemiklerim ağrıyor ya artıköksürmekten
siz nasılsınız ?
Günaydın ben olmadım mı kimse yok yaaaaaaaaaaaaaaa
Cuma akşam erken çıktım :26: müşteriye gittik sonra da akşam için nişana gitmeye karar verdim hasta olsam da açıkçası umursamadım. ama nişanda 1 saat falan durdum karşısındaki hastaneye gittik hemen serum taktılar
yaklaşık 10 tane falan ilacı karıştırdılar serumla inanılmaz uykum geldi uyumuşum
Cumartesi daha iyiyidim aralıksız uyudm ama hastalığım meğer geçmemiş o gece normal kusarak öksürerek geçti
Pazar yine aynı senaryo 1 saat dışarı çıktık amcama gittik sonra gece 3 e kadar istifra ederek ve öksürerek geçince yne gittik hastaneye bu kez iğne oldum öyle uyudum
Pazartesi işe gelemedim rapor aldım akşamına da teyzemler , annemler, kayınvalidemler bize geldiler pazar akşam kötü olmadan önce yemeklerimi de yapmıştım :125: 4e kadar oturduk sohbt muhabbet güzel geçti
yeni yıla sevdiklerimle girdim yine inşallah bir ömür bir arada oluruz..
Salı çok çok daha iyiyidim
ama bugün kemiklerim ağrıyor ya artıköksürmekten
siz nasılsınız ?
slm kızlar
yenı yıl ınş sıze ıstedıklerınızı gerçekleştırebıleceğın bır yıl olur
benım bı kaç ısteğm var sağlık huzur ve ev
3 gün annemle geçırdım süperdı kardeşlerım babam kocem hep beraberdık yenıyılda görumcemede gıttık kaldık orda öle gectı
işe gelmek cok zor oldu
demekkı ben 1 hafta ızın yapsam kesınlıkle işten soğurumara vermemem lazım
ahh keşke aıleme yakın olsam yaa ayrılık gene kötü geldı
evleneceklere tek tavsıyem aılelerıne yakın olmalarıcok dipdibe deıl amayakın olmak başka yaaa
şimdı işyerındeyım ve cok işim var dosyalar kdv ler falan öptümsızı kaçtımm
hee unutmadan
sipidim cok gecmıs olsun cnmm yaaaaa
Amin inşallahh böcükk Allahım'ım önce sağlık versin sonrasındada sevdiklerimizle beraber mutluluk,huzur..
Uzak diyosun ama gene aynı şehirdesin böcükk annenle kafan atsa 2saatte yanındasın kocan yanında yanlız değilsin biz napalım
8 yıl oldu ben ailemden ayrı yaşamaya başlayalı yok okucamda, çalışcamda derken bi başımaydım hep hayat işte bende çok isterdim ailemle,annemle yakın olmak ama sevdiğim burda işim burda bi yarım burda bi yarım orda anlıcağın..
okuma çok başka bişi dmek ıstedığım evlenınce aılene daha bı ıhtıyacın oluyoo sankıya ben anneme 2 saat uzağım ama yerı gelıo 1 ay göremıyorum ınan yazın zaten yoklar ve bu yıldan sonra kışında gelmıycekler(bazı konular canlarını sıkmıştı gelmeyen dedık)
kardeşlerım yeğenlerımmm kurban olurum onlaraonlar ne arkadaş ne koca nede komşu gıbıler ılk başına bişi gelse yardıma koşan ınsanlar emın ol
eğer ımkan var ıse herkes aılesıne yakın olsun ıstıyorum ben
ben ılkkez evlenınce ayrıldım ama 3 yıldır çektığımı ben bılıyorum cok zorlandımm cok özledım cok yalnız hıssedıyorum kendımı
neyse ınş yazın kurtuluruz bu durumdan ınş
komşularım bıle(annemın ordakıler)kardeş gıbıyız ınan anlatılmıo bazı şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?