Sipaydi ye Yardım lütfen

ne uzun konuşmuşsunuz öyle ya..

benim şikayetim yok kocamdan çok şükür süpriz kıyamet geçinip gidiyoruz.

Ece ;
bana da şey saçma geliyor söz oluyor nişan oluyır ondan sonra evlenme teklifi etmesinin anlamı yok ki zaten bir yola çıkmışşsınız
evlenmeyecekseniz neden nişanlandıız gibi oluyır ben olsam bende etmezdim sanırım çelişki var işin içinde

Mutlu ;

Ben aldım evlenme teklifimi hatta söz yüzüklerimizi bakmaya giderken etmişti ama öncesinde hep diyordum sözlenene kadar zamanının var olmadı günü ileri tarihe atarız falan diye he bide öyle teklif etmelisin ki asla HAYIR dememem lazım diyordum

23.01.2013 bizim söz sizin tanışma yıldönümünz

Günaydınnn kızlarrr

sabah sabah uçarak geldim işe
tarık 12-8 gitti dün

atışmıştık birazda orta şekerliydik
sabahta mesaj atmış
işten çıktım diye
bende evden çıkıuyorum işe gitcem yazdım
sokak kapısından bi çıktım karşımda o var
uyuyorum da rüya sandım

elinde de tek bi gül vardı
çiçek alıp gelcektim ama çiçekçi kapalıydı dedi
sabah sabah keyfim pek yerine geldi

yaa aslında orası öyle
ama diğer taraftan da imzayı atana kadar zaman var diyorum
napiim yaaa evlenme teklifi alarak evlenmek hayalimdiii

bizim arkadaşa eşi düğünde nikah masasında etti
gerekçe olarakta şimdi onca kişinin önünde teklif ettim
diyemezsin teklif almadım diye dedi

Bİde romantik değil dersin al sana işte kapak olsun

öyle tabi ama formalite oluyr hayır deme gibi riskin yok
adam teklif edcek ama cevabını kesin ve net bilyor
diğer türlü öyle çok düşünüyor ki acaba ne yapsam diye bizimi 15 gün çıldırmıştı
ne yapsam da hayır demesin diye

dün akşam 9 da çıktık arkadşala eve bırakmadan patrondan dosya almaya gittik evi dimdik yokuşta
neyse bu arabayı park etti gitti evine dosya alıp inecek
bi baktım araba milim milim arkaya kayıyor nasıl inip el freninin kolu yukarı kaldırdığımı hatırlamıyorum. sonra baktım hala kayıyor ama binemedim bile arabaya. adamın tekini çevirdim bende çok kuvvetli çekememişim öyle durdu araba salak ya arabayı öyle bırakmş farkedipte inmesem yokuştan kayar direk caaddeye oradan da sahile artık Allah korudu

slm kızlar akşam cok güzeldı bıraz geç kutladık ama değdı gözlerım ağrıo uykusuzluktann
sipidimm resım ekledım faceye senınle olanlardan

Selam tatlışlarr

aynen canm bizim çıkma sizin söz
bakalım bizim söz nezaman olcak :44:
ben evlenme teklifi beklemiyorum canm nasosa etmicek boşa kendimi sinir stres etmemin anlamı yok bazen umutlanıyorum ama yok yani omayıcada olmuyor.
Senin nasıl etti kocan evlenme teklifini

Bak gördün mü çocuk yüzünü kara çıkardı senin bide romantik değil dersin

Allah korumuş cidden

Son düzenleme:

belli olmaz ama yapmaz diyorsan da bekleme bizden iyi tanırsım erkke arkadaşını
sözleneli 3 yıl olacak yaw ne çabuk geçiyor
eşim kesin unutur gerçi böyle tüm detayları da hatırlayıp hediye almasını süpriz yapmasın bekleyemem
ama geçen sene unutmamıştık bakalım bu yıl ne olacak

bugün dün eve gittim direk yattım burnum hala tıkalı nefes alamıyorum akşam olsa da çıksam ya
eve gitmek istiyorum evim de heryer heryerde

tam gün cnaım salı izinliyiz işte

Son düzenleme:
SAKSININ yeri de dolmuş oldu
evt bıde şu ayıdan kurtulsamm neyse diğer hafta görumcekı cağırcam kızlarına verım dıomm çaktrmadan
Bende çok beğendim

ee anlat bakımm ne yapmış kocan dün?

bende cok beğendımmama ınş hemen kurumaz ben aslında kırmızı güller beklıyordum ama son zamanlarda hep orkıde alıyor ve ben hemen kurutuyorum onuınş bu sefer bıraz uzun sürer orkıde dışında başka bı cıcek daha var ama adını bılmım kırmızı olan

kocem süprıs yaptı ama bıraz geç geldı dün iş saatlerı değişince gece geldı eve cıcekle hedıyelerım zaten evdeydı
güzeldı ama zaman pk yoktu yemeğe falan gıdemedık neyse h sonu gıderız artık

Buarada kızlar pazartesi iş durumunuz nasıl? Çalışıyomusunuz? tam gün mü?

bizim var ama ben gelmıycem izin aldım
yarın işçıkışı anneme gıdıp orda kalcaktım salıya kadar ama kocemın mesaı saatlerı değiştı yarın akşam gelcek pazar kahvaltı edıp onunla geçcem karşıya
kahvaltıyıda belkı çamlıca tepesınde yaaprız

bakalım 24ünde anlatırız birbirimize benim pek umudum yok ama kardeşide var zati kuyrumuz

keşke pzt yarım gün olsa :26:ya da hiç olmasa şöle 4gün tatil etsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…