- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #31.021
okumakda aynı ailenin yerini kimse tutmuyor hatta daha bir ihtiyacın oluyor ailene bir başına biyerde kalınca herşey üstünde evlenince enazından kocan yanında desteğin oluyor maddi manevi, hele istediğinde gidemiyorsan daha beter Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın, onların acılarıyla sınamasın. Amin.
Amin canim Amin !!! Her ne olursa olsun ailenin yeri bambaska.
Nasilsiniz kizlar? Pek gelen giden olmuyor bu aralar anlasilan
Saçlarimi boyattim bugünkoyu kizil oldum, koyu kumraldan geçis yaptim
ne zamandir düsünüyordum kafama esti gittim öglen molasinda boyattim geldim, cok hosuma gitti yaEsimin haberi yok boyattigimdan bakalim begenicek mi aksam
Evet canım kimsenin ugradığı yok butaraflara
Sipaydi gene hastalandı işe gelmedi galiba yoksa 5dk olsa girerdi :26: Ecede yok ortalarda :26:
Değişiklik iyi oluyor arada ya ne güzel cesaret etmişsin ben hep aynıyım maalesef değiştiremiyorum kendimi:44:
Buarada ben çok şişmanladım ya kalçalarım bacaklarım inanılmaz oldu kocamansporda yapamıyorum yapabilsemde sevmiyorum spor yapmayı ya geçen bi yeri araştırdım pasif jimnastik için sen ne düşünüyosun pasif jimnastikle ilgili? biraz diyette yapsam bi iki beden incelmek istiyorum, sevgilim saçma sapan konuşmaya başladı kendince espiri yapıyor ama çok alınıyorum kilo vermekten ziyade incelmem gerek biraz :2:
yılbaşından ve yılsonundan nefrett ettirdiler yaaa
sayım
mutabakat
devir
ağlamak istiyorum nefes alcak vaktim yok sanki
Bu yoğunluğum birkaç gün daha gider sanırım ama sonra aynı hızla geri gelicem yanınıza
Speddyimmmbekliyorum merakla
çok sağol şimdidennn
Insallah kötü biseyi yoktur sipaydinin.. :26:
crystal'de yok geçen hafta bi ara ce-e dedi kacti..
cesaretim hiç yoktu aslinda ama en kötü ihtimal 1 hafta sonra gidip kendi saç rengime boyatirim dedim...
pisman olmadim ama yaptigima cok hosuma gitti.. bide permali saclarim, hem kivircik hem kizil oldum hayallerimdeki gibi :103:
Pasif jimnastigi bilmiyordum simdi arastirdim canim ama zayiflamanin tek yolu dogru beslenmeden geçiyor.
Allah vermesin zararlida olabilir sonucta elektrik veriliyor vücuda...
Pasif jimnastikle ugrasicagina günde 30 dakika hiç mi yürüyemiyosun tempolu bi bicimde? Sabah ise gelirken yada aksam dönerkende olur?
Merdiven cikma imkanin varsa cik, bacaklarda müthis degisim oluyor en fazla 2-3 haftada inceldigini görüyosun.
Spor, spor, spor... en güzeli... sevmen için kendini ödüllendir ilk baslarda bu yemek olabilir, sinema olabilir, spor yaparken sevdigin bi müzigi dinlemek olabilir... sonra sonra bakmissin alismissin ve artik vücudun isteyecek sporu.
Bak ben iki haftadir gitmiyorum tatilden dolayi belime agrilar giriyor ara ara.. spor yaparsam hic bi agrim olmuyor... ciddi ciddi sporu ariyorum.. eksikligini hissediyorum.
Haftada 2 kez tempolu spor kiloyu korumak için ideal.
En az 3 kez ise kilo vermek için ideal.
Aksamlari agir yeme. Sinirsiz yesil salata ye, ton baligi ye, ama agir yeme.
yogurt ye aralarda aciktikca.
Tadina bak çekil yöntemi uygula. Cok az miktarlarda ye.
Ve bol su iç en önemlisi.
Inan bana ben bu dediklerimi yaptim tatilden 3 hafta boyunca ve süper inceldim..
2 küsür kilo verdim.
1ini geri aldim ama sanirim siskinliktir o spora baslayim gider iki günde...
insallah yarin öglen gidecegim sporada.. dün bugün yapamadim..
selam
işyerinde internette sıkıntı var bugünde inanılmaz yoğunum :126::126::126:
akşam oldu ancak gelebildim akşam cmyılmaza gidiyoruz :116::116:
yeni yılda herkesin dilekleri kabul olsun inşallah
yılbaşından ve yılsonundan nefrett ettirdiler yaaa
sayım
mutabakat
devir
ağlamak istiyorum nefes alcak vaktim yok sanki
Bu yoğunluğum birkaç gün daha gider sanırım ama sonra aynı hızla geri gelicem yanınıza
Sipaydii günaydınnn
ayıp ama bu yaptıgın hasta sandım, merak ettim ben seni insan 2 dk girer iyiyim der kızdım sana küstüm
:
int sıkıntı vardı hiç açılmıyodu sayfalar
bende dün çeyiz yaptım kendimewatsonsa gittim
Nıvea BB krem
Aseton
3 renk oje
Bakım maskesi
Bigudi
aldım kendi kendimi şımarttım
iyi yapmışsın yanına 2 tabek 2 kaşıkta alsaydın tam çeyiz olurdu
onlar evde dolu var
bu arada misafir takımını en çok kullanan glin benimdir herhalde vitrine aldığımı neredeyse her misafirime çıkartıyorumevde kullanmadık bişey kalmadı
Amannn kullann yaa nolcak zaten kullanmak için almadın mı
Kullan ama eskitmekalabalık misafirin olmadığında günlük yemek takımlarını kullan cnm günlük yemek takımın az kişilik mi ondan mı kullanmıyorsun?
6 kişilik kare günlük
6 kişilik yuvarlak günlük
12 kişilik özel yemek takımım var
ama bizim misafirler en az 15 olduğu için direk fazla olanı çıkartıyorum.
saçımı kestirmek istiyorum daha doğrusu kahkül tarzında bişey istiyorum.ama karar veremedim bir türlü
hay maşallahh daha ne olsun bunlar set dimi bide 6yemek tab. 6düz tab. 6 pasta tab. 6 kase gibi sende sağlam çeyiz varmış
kahkül çok severim ben hele kışın daha bi çok severim, kökü sende değil mi kestir değişiklik olur begenemzsen bida yaptırmazsın
aynen hepsi takım kasesi yemek tabağı düz tabağı tuzlukları tatlı tabağı falan 12 kişilik olanda daha extra şeyler var
kahkül kestirdim daha önce hatta eşim dün resimde görünce yakışmış falan dedi dediğin gibi uzar gider yine ya yarın kestiririmkışın bende daha çok seviyorum yazın terleyince bozuluyor
Evet yarın zor oluyor kullanmak ama kışın güzel bide çeşit çeşit bereler takarsın oh tadından yenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?