Sipaydi ye Yardım lütfen

evet herkes arkasını beğendi ama önüne pek sıcak bakmadı denemeye gideceğim bakalım bende nasıl duracak

amin canım inşallah istediğimiz zaman bizde sahip oluruz

evet herkes arkasını beğendi ama önüne pek sıcak bakmadı denemeye gideceğim bakalım bende nasıl duracak

amin canım inşallah istediğimiz zaman bizde sahip oluruz
Evet elbiseyi sen bi dene, bir de senin üzerinde görelim. Foto çekip ekle buraya tekrar
Bu arada ben yavaştan çıkayım artık. Bugün kar nedeniyle erken çıkıyoruz. İnşallah yarın da hiç gelmeyiz
Görüşürüz tekrar

harikaaaaaa

iyi akşamlar canım erkenden dinlenmeye geç yarında gel

Günaydınnn hanımlarr

Çok mu kar var :44: geldiniz mi işe :26: beni yanlız bırakmazsınız dimi

Deryacımm dün biara gene yogunlaştık yorumlarını okudum ama cevap yazamadım karacanın bıçak takımı paslandı demişsin Memnun değil misin?? ben almayı düşünüyordumda set olarak fiyatı uygun gelmişti:44:

Son düzenleme:
günaydın kzılar
bıraz hastaım ben dünde eve gıttımbugunde eh işte

işlerım cok işler karışık benım yaa cnm sıkkın
eşiminde bı işi vardı askerlıkte aldığı eğıtımden 9 gün eksık cıkmış sanrım olmuycak ve kaç gundur hastanelerde dolaştı raporlar ıcın ve onca para harcadı(ssk karşılamıo)hepsı belkıde boşa gıttı moralım bozuk

geçmiş olsun dün yoktun dr falan gitseydin grip bu kış kolay geçmiyor

hayırdır neden olmadı ?

geçmiş olsun dün yoktun dr falan gitseydin grip bu kış kolay geçmiyor

hayırdır neden olmadı ?

dr a gıtmedım tek başıma gıtmekte ıstemedım eve gıttım yattım kocemde gene çapadaydı akşam geldı neysekı ıdare ederım
evt kolay gecmıoo otobusten gecıo banada normalda ben hasta olduğumu bılmem grıp falanda olmazdım

dalgıçlık işi vardı cnm eşim sad mıdır nedır onun eğıtımını aldı ve askerlığı dalgıclık üzerıne bıtırdı bı sürü rapor ıstedıler yok ne bılem dalgıc odaları falan varmış ve sadece ıstçtıp fakultesı çapadaymış kaçgundur uykusuz bıde yola cıkıo gündüzde oralardaydı
dün terhıs belgesıne baktık 9 gün eksık cıkmış bazıları 1 gün ıle bıle kaçırmış eşimde işte olursa bı adamla görüşcek 9 gün orda çalışır ıse ve daımı olursa bu işi bırakcak ama dedım bak kesın olmazsa bu işide bırakma zaten 2012 moktan gectıöle işte bakcez ama benım hıc umudum yok ne zman şanslı oldumkı
kendı işmdede sorunlar var yaza kadar ıdare etse kenara para koysam taşınma param olsa iş bulurum nasılsa dedım ama tam kenara koycamm kkartlarına gttı hastane olaylarından dolayıbılmıyorum cok sıkıldım ama

aksilikler bitmiyor canım aslında inan sadece bu sizde değil baktığında sanki hep size oluyormuş gibi geliyor ama böyle olayları herkes yaşıyor sıkma canını hayırlısı ise istedikleriniz olsun değilse olmasın zaten.

Bizimde devamlı stresli geçiyor ama ben çok düşünmüyorum artık düşünsem de oluyor düşünmesem de

Böcümm günaydınnn nerelerdesinn özlettin kendinii, geçmiş olsun dikkat et kendine

Eşini anlamadım 9 gün daha mı askerlik yapacak yani :26:

Sen gönlünü ferah tut böcümm hayırlısıyla hallolur inşallah herşey

iyiyim canımmm seni gördüm daha iyi oldum, kar varmış ya gelmezsiniz diye korktum

off orda kar var burda buzz, kuru ayaz, kulaklarım burnum donuyor.:18:

valla hava buz gibi yerler ise jilet gibi sabah kaya kaya geldim bizim ev bide yokuşta anacım

dedim ben bu yokuştan kaya kaya inerim eşimde dün gece poşet al öyle kay falan diye dalga geçti

kedicik yok hala yeni yıl tatilide sanırım yada tatil modundan çıkamadı

oyy o zormuş, bura soğuk da o kadar deil şükürler olsun

heralde oh ya negüzel keşke bizde hadi 3gün tatil yapı gelin deseler canım ev hanımı olup günlere gitmek istiyor.

doğrudur cnm ama moralım gene bozuldu benım ınş hayrlısı olur yapacak bişi yok

dur bi evlen ondan sonra günlere gitmek iste ev hanımı ol

ohooo ozamanı beklersemm

buarada az önce bizim 2.müdüre yakalandım bildiğiniz yakalandım tam size cevap yazıyodum bianda geldi bilgdan bişey göstermek için cevap yazarken sayfa hemende kapatılmıyor yok çıkmak istiyormusunuz falan diye elim ayağıma girdi ay kafamdan kaynar sular döküldü dün fast food yedim falan yazıyordum size ay çok utandımm yerin dibine girdimm

Son düzenleme:

dikkatli ol kız adam sonra demesin bu kız ne yapıyor diye

bende yine yemek tariflerine bakıyorum değişik yemekler arıyorum sunumu güzel tabi tadı da öyle

dikkatli ol kız adam sonra demesin bu kız ne yapıyor diye

bende yine yemek tariflerine bakıyorum değişik yemekler arıyorum sunumu güzel tabi tadı da öyle

Ay çok panik oldum ya aslında soğukkanlıyımdır bu gibi durumlarda ama hala etkisinden çıkamadım kaçak kk'de geçzmek ne zor

Hımm nasıl bişiy bakıyorsun yardım edimm sana :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…