Sipaydi ye Yardım lütfen

bende sızı özledım cnm ama keyfım yok eskıden kk sız olamazdı sımdı keyfım yokkı yazımm
neyse sız ıyı olıun yeter
sağol cnm

yok cnm askerlığı tam yaptı ama aldığı su altı eğıtımın en az 1 yıl olması gerekıyormuş eşim 9 gün ıle kaçırdı bakalım eğer olursa gıdeceği işin patronu ıle görüşüp 9 gün ssk lı yaparsa ve ılerıde orda çalışma garantısı verırse gtcek yoksa kalacak onca harcadığı parada boşa gıdecek yorulduğuda cabası
ölekarışık bıraz
ınş cnm sağol

Ben pek anlamadım su aldı eğitimi fln ama inşallah hayırlısı olur emeklerinizin karşılıgını alırsınız bacım

koyma kendini böle gel işte kafan dağılır hem

fırında makarna çok severim

evet bende canımda çok istedi şuan ama bunu fırında yapmamışlar makarna böreğiymiş tavada yapmışlar makarnayı haşlayıp hazır yufkanın içine koyuvermiş ama çok güzel gözüküyor
kalan makarnaları değerlendirmek amaçlıda yapılıyormuş kaloriyi sen düşün hem makarna hem yufka

ben fırında patlıcanlı makarnayıda çok seviyorum bu tarz bişiyler yapabilirsin

ilki çok güsel :) sade ve şık :)

Evet aslında bende ilk başta ilkini begenmiştim ama su takımı yok yani varda aynı değil takım olsunda istiyorum diğerini su takımlarıyla görünce çok begendim çok kararsızım 1.sini çok begendim ama hepsi tam takım olsun diye 2.sini alabilirim

bilemedim acaba karaca iyimidir?? ben set olarak alcamda kampanyalı yemek tak,çatal bıç, çelik ten ve cezve-çaydanlık burda bi arkadaş bıçaklarının paslandığını söylemişte içime kurt düştü açıkçası :26:

Ben geldim kızlarrr

mutlu 2. olan güzel ama daha güzel modellerde var
bence biraz daha araştır
çünkü sonra yenileri çıkınca insanın aklı kalıyor

sabahtan hastaneye uğradım öğleden sonra bi daha gitcem
kbb endoskopi yapacaklar

Hoşgeldin tatlımm

geçmiş olsun hayırdır endoskopi neden??

evet canım vardırda karacanın kampanyası var diye bunlara bakıyorum bide biran önce almam gerek artık ancak öderim çünkü
tek tek alcak olsam ne yemek takımları begendim ama benim çatal bıçak ve tencere takımlarınada ihtiyacım var hepsini tek tek alınca 2-3 katı fiyata geliyor 2.olanı almayı düşünüyorum :26:

canım burun tıkanıklığım var
geçenlerde ameliyat olmuştum tek taraftan
şimdi diğer tarafta sorun var

baştan ameliyat dedi ama ameliyat olduğumu söyleyince tekrar yapmak riskli olur dedi

o yüzden endoskopi yapcak ilaç vercek
takipte kalcaz
ilk ameliyatın senesi gelince de tekrar bakcaz
belki tekrar olcam

kampanya konusunda da
her marka yapıyor benzer kamaponayalar
ve fiyatlarda yaklaşık aynı

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canmm ya inşallah tez vakitte sağlığına kavuşursun, belki ilaç tedavisi iyi gelir gerek kalmaz :26:

Son düzenleme:
selam kızlar, dün uğrayamadım..
Bugün de okuyana kadar geçmişi, akşam oldu

canım walla benim paslandı, ama sadece bıçakların sapları... desenlerin iç kısımları paslandı.. aynı desenler çatal kaşıklarda da var ama onlar paslanmadı, çok ilginç.
Ben nette sonradan okudum da başkaları da aynı sorunla karşılaşmış. Ama karaca hemen yenisiyle değiştirdi. Yine başladı sanki hafiften pas belirtileri
Ececim geçmiş olsun çok

Uğurböcüğü canın sıkılmış azıcık, inşallah geçer hepsi...
Sipaydicim göremedim bugün seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…