- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #31.101
Ay çok panik oldum ya aslında soğukkanlıyımdır bu gibi durumlarda ama hala etkisinden çıkamadım kaçak kk'de geçzmek ne zor
Hımm nasıl bişiy bakıyorsun yardım edimm sana :44:
Böcümm günaydınnn nerelerdesinn özlettin kendinii, geçmiş olsun dikkat et kendine
Eşini anlamadım 9 gün daha mı askerlik yapacak yani :26:
Sen gönlünü ferah tut böcümm hayırlısıyla hallolur inşallah herşey
bende sızı özledım cnm ama keyfım yok eskıden kk sız olamazdı sımdı keyfım yokkı yazımm
neyse sız ıyı olıun yeter
sağol cnm
yok cnm askerlığı tam yaptı ama aldığı su altı eğıtımın en az 1 yıl olması gerekıyormuş eşim 9 gün ıle kaçırdı bakalım eğer olursa gıdeceği işin patronu ıle görüşüp 9 gün ssk lı yaparsa ve ılerıde orda çalışma garantısı verırse gtcek yoksa kalacak onca harcadığı parada boşa gıdecek yorulduğuda cabası
ölekarışık bıraz
ınş cnm sağol
fırında makarna çok severim
Nerelerdesinizz kızlarr
Bakın size ne göstercem karacadan begendiğim yemek takımları sizce hangisi daha güzel?? bide su takımları var aynı modellerin:26:
Eki Görüntüle 598915 Eki Görüntüle 598918 Eki Görüntüle 598920
ilki çok güsel :) sade ve şık :)
Nerelerdesinizz kızlarr
Bakın size ne göstercem karacadan begendiğim yemek takımları sizce hangisi daha güzel?? bide su takımları var aynı modellerin:26:
Ben geldim kızlarrr
mutlu 2. olan güzel ama daha güzel modellerde var
bence biraz daha araştır
çünkü sonra yenileri çıkınca insanın aklı kalıyor
sabahtan hastaneye uğradım öğleden sonra bi daha gitcem
kbb endoskopi yapacaklar
Nerelerdesinizz kızlarr
Hoşgeldin tatlımm
geçmiş olsun hayırdır endoskopi neden??
evet canım vardırda karacanın kampanyası var diye bunlara bakıyorum bide biran önce almam gerek artık ancak öderim çünkü
tek tek alcak olsam ne yemek takımları begendim ama benim çatal bıçak ve tencere takımlarınada ihtiyacım var hepsini tek tek alınca 2-3 katı fiyata geliyor 2.olanı almayı düşünüyorum :26:
canım burun tıkanıklığım var
geçenlerde ameliyat olmuştum tek taraftan
şimdi diğer tarafta sorun var
baştan ameliyat dedi ama ameliyat olduğumu söyleyince tekrar yapmak riskli olur dedi
o yüzden endoskopi yapcak ilaç vercek
takipte kalcaz
ilk ameliyatın senesi gelince de tekrar bakcaz
belki tekrar olcam
canım walla benim paslandı, ama sadece bıçakların sapları... desenlerin iç kısımları paslandı.. aynı desenler çatal kaşıklarda da var ama onlar paslanmadı, çok ilginç.Günaydınnn hanımlarr
Çok mu kar var :44: geldiniz mi işe :26: beni yanlız bırakmazsınız dimi
Deryacımm dün biara gene yogunlaştık yorumlarını okudum ama cevap yazamadım karacanın bıçak takımı paslandı demişsinMemnun değil misin?? ben almayı düşünüyordumda set olarak fiyatı uygun gelmişti:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?