Sipaydi ye Yardım lütfen

geldi mi ?

güle güle kullan canım o oyaları falan ben yaptım zaten basitliğinden anlarsın

bende çekmemişim resimlerini kırılan yok değil mi ?

face yazını gördüm teşekkür ederim ama yorum yapamıyorum malesef

Son düzenleme:

kızım basit mii
nasıl yaptın sen onları
ben inan ki hazır aldın sandımmm

bi tane kasenin köşesinde minicik bir kırık vvar ama o kadar o da nazar boncuğu olmuş

çok çok beğendim hepsini yaaaa
ellerine sağlıkkkkk
tarıkta çok teşekkür ediyorr

hepsini değil kız diğerlerini ananem yaptı yazmanın ucundaki benim o kadarı hayatta yapamam dantel işini pek sevmiyorum
bunlardan fazlasıyla vardır sende ama hatıra olsun diye yolladım.

kırık için üzüldüm ya o kadarda patpat poşete sardık

rica ederim güle güle kullan hepsini hatta kullanın tarıkla birlikte :13::13:

İYİ çok şükür çalışuıyorum..

neden beğenmedin

Ya aslında arkasını güzel durmuş ama önünü begenmedim bide ben tek kol sanırım elbise benim tek kol hoşuma gitmiyor pek.

Nebilim senin vücudun çok güzel daha canlı renkler daha güzel olur gibi geliyor mesela sana mavi,lacivert sırt dekolteli kadife bi elbise hayal etmiştim

bence nişanda renkli bişe giysen daha güsel olur. hem nişan fotoların beyaz olcak hem düğün. farklı olmalı bnce.

ben evliyim :123: kuzenimin nişanı için düşündüm

kadife elbise denedim ama mümkün değil giydiğim anda huylanmaya başladım o hayal oldu yani tek kol bende çok sevmem ama bu elbisenin en çok arkasına hayranım

Evet arkası güzel şimdi ne yalan söyleyeyim bende begendim arkasını bilemedim ozaman bide senin üzerinde görmem lazım :26:

şöle bir elbise düşünmüştüm sırtını hayal dünyana bırakıyorum
derin dekolteli ama resmini bulamadım sana çok yakışırdı ama

üzerine sadece şık bir topuz birde parlak uzun küpeler pırlanta hatta pırlanta küçük bir çanta

çok mu hayal kuruyorum ben:44:

Son düzenleme:

bende böyle bişey istemiştim ama yok onu giysem ortalıkta uyuz olmuş kedi gibi dolaşırım yarına annemle kotona falan bakıcaz hala arayıştayım ama bulamazsam bunu giyerim diyorum.

bende üzerimde merak ediyorum doğrusu

Bir bak bakalım olmadı bu beyazı giyer nişan boyu arkanı dönüp oturursunn, geri geri yürürsün, hep dans edersiniz herkes sırtını görür

tamam daha fazla abartmıcam senin vücudun güzel bacım yakışır sana herbişey ben sende görünce begenirim

denemeye gideceğim resim çektiririm o zaman.

zaten pist benim gelinden çok beni görecekler

NİŞan olacak elbisesi parlımetn mavisi[/QUOTE]

ayy sipaydi çok kusura bakma :) işteyim bi yandanda yazıyorum aklım fikriim karıştıı :)

Bencede dene bakalım bi resim görelim

Buarada sana müjdem var maaşıma zam yapcaklarmış ama ne kaadr bilemiyorum ocak maaşında görcez bakalım keşke biraz iyi olsada işimi görse

Seramik tencere takımı aldım, daha doğrusu daha önce aldığım çelik tencere takımını geri verdim onun yerine seramik takım aldım.

Yemek takımım çatal bıçak takımım için çeyiz seti almaya karar verdim fiyatı tek tek almaktan çok daha uygun geldi çelik tencere takımı, cezve, çaydanlık falanda var içinde bende diğerini geri verdim onun yerine set alcam ama setin biraz daha vakti var bu ay kredi kartım çok doldu

seramik takımımda bu bernardodan aldım

Son düzenleme:

aynen bakalım bende nasıl duracak.

maaşına da sevindim inş güzel bişey olur bizimde ancak nisan ayında belli olur ancak kesinleşiyor. toplu alıyoruz.

tencere takımında güzelmiş güle güle kullan seramikten herkes memnun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…