- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #31.041
ayyyyyyy ağlattın beni yaaa
kuzummm benimm yaa ne kadar güzel kalplisin sen
çok çok çokkkk teşekkür ediyorum hepsi için
eline emeğine sağlık
makinam yanımda yok akşama çekip eklicem resimlerinii
hepsi birbirinden güzelll
geldi mi ?
güle güle kullan canım o oyaları falan ben yaptım zaten basitliğinden anlarsın
bende çekmemişim resimlerini kırılan yok değil mi ?
face yazını gördüm teşekkür ederim ama yorum yapamıyorum malesef
kızım basit mii
nasıl yaptın sen onları
ben inan ki hazır aldın sandımmm
bi tane kasenin köşesinde minicik bir kırık vvar ama o kadar o da nazar boncuğu olmuş
çok çok beğendim hepsini yaaaa
ellerine sağlıkkkkk
tarıkta çok teşekkür ediyorr
günaydın
kızlar toplaşın bakalım
Günaydın tatlımmm, naber nasıl gidiyor??
canım ben pek beğenmedim
İYİ çok şükür çalışuıyorum..
neden beğenmedin
bence nişanda renkli bişe giysen daha güsel olur. hem nişan fotoların beyaz olcak hem düğün. farklı olmalı bnce.
Ya aslında arkasını güzel durmuş ama önünü begenmedim bide ben tek kol sanırım elbise benim tek kol hoşuma gitmiyor pek.
Nebilim senin vücudun çok güzel daha canlı renkler daha güzel olur gibi geliyor mesela sana mavi,lacivert sırt dekolteli kadife bi elbise hayal etmiştim
ben evliyim :123: kuzenimin nişanı için düşündüm
kadife elbise denedim ama mümkün değil giydiğim anda huylanmaya başladım o hayal oldu yani tek kol bende çok sevmem ama bu elbisenin en çok arkasına hayranım
Evet arkası güzel şimdi ne yalan söyleyeyim bende begendim arkasınıbilemedim ozaman bide senin üzerinde görmem lazım :26:
Eki Görüntüle 597612 şöle bir elbise düşünmüştüm sırtını hayal dünyana bırakıyorum
derin dekolteli ama resmini bulamadım sana çok yakışırdı ama
bende böyle bişey istemiştim ama yok onu giysem ortalıkta uyuz olmuş kedi gibi dolaşırım yarına annemle kotona falan bakıcaz hala arayıştayım ama bulamazsam bunu giyerim diyorum.
bende üzerimde merak ediyorum doğrusu
o zaman daha vahim :) düğünde gelinden başka beyaz giyen olmasın bence :) diğer arkdşın attığı siyah elbise çok şık mesela o tarz bişe düşünebilirsin :)
Bir bak bakalım olmadı bu beyazı giyer nişan boyu arkanı dönüp oturursunn, geri geri yürürsün, hep dans edersiniz herkes sırtını görür
tamam daha fazla abartmıcam senin vücudun güzel bacım yakışır sana herbişey ben sende görünce begenirim
o zaman daha vahim :) düğünde gelinden başka beyaz giyen olmasın bence :) diğer arkdşın attığı siyah elbise çok şık mesela o tarz bişe düşünebilirsin :)
NİŞan olacakelbisesi parlımetn mavisi
NİŞan olacakelbisesi parlımetn mavisi
Bencede dene bakalım bi resim görelim
Buarada sana müjdem var maaşıma zam yapcaklarmış ama ne kaadr bilemiyorum ocak maaşında görcez bakalımkeşke biraz iyi olsada işimi görse
Seramik tencere takımı aldım buarada daha doğrusu daha önce aldığım çelik tencere takımını geri verdim onun yerine seramik takım aldım.
Yemek takımım çatal bıçak takımım için çeyiz seti almaya karar verdim fiyatı tek tek almaktan çok daha uygun geldi çelik tencere takımı, cezve, çaydanlık falanda var içinde bende diğerini geri verdim onun yerine set alcam ama setin biraz daha vakti var bu ay kredi kartım çok doldu
seramik takımımda bu bernardodan aldım
Eki Görüntüle 597653
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?