- 5 Şubat 2012
- 4.067
- 2.761
- 373
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #31.061
aynen bakalım bende nasıl duracak.
maaşına da sevindim inş güzel bişey olur bizimde ancak nisan ayında belli olur ancak kesinleşiyor. toplu alıyoruz.
tencere takımında güzelmiş güle güle kullan seramikten herkes memnun.
Amin.
hadi ya çok sevindim bende seramik mi döküm mü arada kalmıştım sonunda annemle seramikte karar kıldık bakalım Allah'ım hayırlısıyla kullanıp sevdiğime, aileme senin güzel tariflerini yapmayı nasip eder inşallah
buarada nasıl toplu alıyorsunuz maaşı ya anlamadım :26:
bide ben dün akşam muffin yaptım internetten tarif buldum bitane yapıverdim çok güzeldi hatta şuan canım istediof Allah'ım ben kilo veremicem galiba
seramik güzeldir canım döküm ağır olur kullanması falan bol bol yaparsın artık evlenince yemeklerimden
mesela 50 TL mi yaptı. nisan ayında extra 200 TL alıyoruz o aya kadar ki farkını..
afiyet olsun az ye ama
Selam kızlarrrr
geçmişe çok dönmedim ama
spedyyim ben beğenmedim elbiseyi yaaa
şık olmayan bişiler var ama ne onu bilmiyorum
zaman var bence bi araştır
kadifelerinde içinde astar gibi parça olanlarına bakabilirsin
ya da dantel bi elbise bak uzun kollu dantel
mutluuu çeyize hani ara vermiştin senyine mi bişiler bakıyorsun
hmm anladım
benim patron cimridir ama bakalım ne kadar yapcak :26:
bugünden itibaren asansör yok hep merdivenle inip çıkcam hem 3-5 komşuyla tanışırımbide rejime başlıyorum bugünden itibaren az yicem bakalım fark etcekmiyim
o da olabilir bak
belki de üstünde çok farklı durabilir
sen bi bak araştırda eğer bulamazsan bunu giyebilirsin
bu kınada da olabilir
nişan yavrum daha düğüne varyaza evlenecek.
biliyorum kuzum :)
eğer nişanda giymezsen kınadaki hazır anlamında dedimdi ben
yaa makinam bozuldu
ağlamak istiyorum ben :2:
içindeki bütün resimler gitti
pc de atmamıştım çoğunu
açılmıyor kapanmıyor çekmiyor
garantisi var yollıcam bakayım ne olacak
Selam kızlarrrr
geçmişe çok dönmedim ama
spedyyim ben beğenmedim elbiseyi yaaa
şık olmayan bişiler var ama ne onu bilmiyorum
zaman var bence bi araştır
kadifelerinde içinde astar gibi parça olanlarına bakabilirsin
ya da dantel bi elbise bak uzun kollu dantel
mutluuu çeyize hani ara vermiştin senyine mi bişiler bakıyorsun
canım güle güle kullan takımlarını, karaca lafını görünce hemen atlıyım dedimHoşgeldin tatlımmmm
ara verdimdi de ya benim musafir için yemek takımım çatal bıçak takımım falan hala yok haftasonu ona bakıyordum şu karacanın çeyiz setleri çok mantıklı geldi ayrı ayrı alınca çok pahalı oluyor içindede yemek takımı,çatalbıçak,tencere,çaydanlık,cezve hepsi var ondan almaya karar verdim bi kaç ay sonra o olmasa bile öyle bir set almaya karar verdim yani bende 2-3 ay önce çelik tencere takımı almıştım bernardodan üzülüyodum gittim konuştum rica ettim onu onu geri verip seramik takım aldımgene üstünü ödedim tabi
hoşbuldum tatlım, evet zaman cidden hızlı geçiyor.. Ama kk giremediğim günler cidden zaman yavaşladı, meğer elim kolummuş burası benim, aradığım hiç bişeyi bulamaz oldum. Neyseki sorun çözüldü, artık girebiliyorumhoşgeldin canım bende çok fazla değişiklik yok hala evlilik üzerine günleri sayıyorum gerçi 1 yılın sonunda saymayı bıraktım zamana yetişemiyorum çünkü
Ev iş haftasonu gezme dolaşma misafir derken günler geçiyor
hoşbuldum tatlım, evet zaman cidden hızlı geçiyor.. Ama kk giremediğim günler cidden zaman yavaşladı, meğer elim kolummuş burası benim, aradığım hiç bişeyi bulamaz oldum. Neyseki sorun çözüldü, artık girebiliyorum
aynen benim de ev iş gezme dolaşma misafirler fln derken, çok yoruldum son günlerde.. kısmetse bu akşam ayaklarımı uzatıp dinleneceğimtabi süpriz misafir gelmezse
evet bi yandan ayy evleneli 4 ay oluo diyorum bi yandan da ayy olmasın hemen yaa diyorum, garip bi karmaşa içindeyim ben desende öyle misin bilmiyorum ama zamanının böyle geçmesine çok üzülüyorum. keşke 1. yılımızı kutlamak için yeniden gün sayıyor olsamneyse napalım geçsin bakalım
akşamın keyfini çıkar ben bu akşam dayımdayım yarında annemle kıyafet bakmaya gidiyorum yine dışarıdayım. artık dinlenme bi plan çıkmaz ise çarşambaya kalacak
evet bi yandan ayy evleneli 4 ay oluo diyorum bi yandan da ayy olmasın hemen yaa diyorum, garip bi karmaşa içindeyim ben de
inşallah çarşamba dinlenirsin sende canım. ben çarşamba da muhteşem yüzyıl izleme planları yapıyorum
kıyafet derken neler bakacaksın?
burda çok kar var, orda yok mu, nasıl gideceksin ki?
evet ben de asker şafağı nişan şafağı düğün şafağı derken alıştım saymaya, ama artık geri değil ileri sayıyoruzgüzel güzel geçsin bakalım :123: yaklaşık 3 senedir şafak saymaya alıştım söz nişan düğün falan filan boşlukta kaldım galiba
çarşamba kuzey güney günümüz ben muhteşem yuzyılı sevemedim bir türlü hiç izlemedim
şubatta nişan var annemle gidelim demiştik kar bugn başladı fena hızlandı artık duruma göre gideriz yada gitmeyiz bakıcaz
evet ben de asker şafağı nişan şafağı düğün şafağı derken alıştım saymaya, ama artık geri değil ileri sayıyoruz
benim tek izlediğim dizi muhteşem yüzyıl ve yalan dünya. başka dizi izleyemiyorum.
kuzey güneyi de eşim sevio, ama izletmiyorum
zaten ona da muhteşem yüzyıl ağır basıo artık
yalan dünyanın da reklamı yok yaa, bugün onun yerine başka dizi koymuşlar, moralim bozuldu:26:
nişan akrabanın fln mı?
ben de dizi günleri gelen misafire de, gidilecek misafirliğe de gıcığımEvet bundan sonra artık bebek şafağı sayarız
bizimde karadayı ve muhteşem yüzyıl bugün izleyemeyeceğiz ama dizi günleri bi yere gitmeyi sevmiyorum ama yiğenimin d. günü mecbur gideceğiz
yalan dünya ilk zamanlar izledim ama günü bide p.tesiye alınınca tamamen vazgeçtik
kuzenimin nişanı şubat 10 da bi kaç geri sayfada bi elbise paylaştım kıyafet bulamazsam onu alacağım akrabamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?