Sipaydi ye Yardım lütfen

Amin.

hadi ya çok sevindim bende seramik mi döküm mü arada kalmıştım sonunda annemle seramikte karar kıldık bakalım Allah'ım hayırlısıyla kullanıp sevdiğime, aileme senin güzel tariflerini yapmayı nasip eder inşallah

buarada nasıl toplu alıyorsunuz maaşı ya anlamadım :26:

bide ben dün akşam muffin yaptım internetten tarif buldum bitane yapıverdim çok güzeldi hatta şuan canım istedi of Allah'ım ben kilo veremicem galiba

Son düzenleme:

seramik güzeldir canım döküm ağır olur kullanması falan bol bol yaparsın artık evlenince yemeklerimden

mesela 50 TL mi yaptı. nisan ayında extra 200 TL alıyoruz o aya kadar ki farkını..

afiyet olsun az ye ama

Son düzenleme:
Selam kızlarrrr
geçmişe çok dönmedim ama

spedyyim ben beğenmedim elbiseyi yaaa
şık olmayan bişiler var ama ne onu bilmiyorum
zaman var bence bi araştır
kadifelerinde içinde astar gibi parça olanlarına bakabilirsin
ya da dantel bi elbise bak uzun kollu dantel

mutluuu çeyize hani ara vermiştin sen yine mi bişiler bakıyorsun

hmm anladım

benim patron cimridir ama bakalım ne kadar yapcak :26:

bugünden itibaren asansör yok hep merdivenle inip çıkcam hem 3-5 komşuyla tanışırım bide rejime başlıyorum bugünden itibaren az yicem bakalım fark etcekmiyim

kimse beğenmedi elbiseyi he
ben giymedim ondan olabilir mi
bakıcam yine ama modelleri beğenmiyorum kadifeye de cesart edemem kolları sırtı kaşındırıyor.

niş sizinde öyle olur

o da olabilir bak
belki de üstünde çok farklı durabilir

sen bi bak araştırda eğer bulamazsan bunu giyebilirsin
bu kınada da olabilir

nişan yavrum daha düğüne var yaza evlenecek.

biliyorum kuzum :)
eğer nişanda giymezsen kınadaki hazır anlamında dedimdi ben

yaa makinam bozuldu
ağlamak istiyorum ben :2:
içindeki bütün resimler gitti
pc de atmamıştım çoğunu
açılmıyor kapanmıyor çekmiyor
garantisi var yollıcam bakayım ne olacak

inş resetlemeye gerek kalmaz
kurtarırsın içindekileri bana da olmuştu Allahtan çok resim yoktu

Hoşgeldin tatlımmmm

ara verdimdi de ya benim musafir için yemek takımım çatal bıçak takımım falan hala yok haftasonu ona bakıyordum şu karacanın çeyiz setleri çok mantıklı geldi ayrı ayrı alınca çok pahalı oluyor içindede yemek takımı,çatalbıçak,tencere,çaydanlık,cezve hepsi var ondan almaya karar verdim bi kaç ay sonra o olmasa bile öyle bir set almaya karar verdim yani bende 2-3 ay önce çelik tencere takımı almıştım bernardodan üzülüyodum gittim konuştum rica ettim onu onu geri verip seramik takım aldım gene üstünü ödedim tabi

selam kızlarrr, uzun zaman oldu giremiyordum kk
çok özledim buraları.. nasılsınız ne var ne yok? haberler sizde bakalım, anlatın hadi

canım güle güle kullan takımlarını, karaca lafını görünce hemen atlıyım dedim
ben karacanın çatal bıçak takımını almıştım, ama bıçakları paslandı, hem de 1 ay içinde. çay kaşıklarının içleri de resmen kararmaya başladı .. götürdüm, yenileriyle değiştirdiler hemen. ama sanki bıçaklar tekrar paslanmaya başladı gibi. enteresan olan da, çatallarda kaşıklarda bişey yok, sadece bıçakların saplarındaki oymalı desenlerin içi paslandı:26:
hani iyice araştır derim, az para değil sonuçta

hoşgeldin canım bende çok fazla değişiklik yok hala evlilik üzerine günleri sayıyorum gerçi 1 yılın sonunda saymayı bıraktım zamana yetişemiyorum çünkü

Ev iş haftasonu gezme dolaşma misafir derken günler geçiyor

hoşbuldum tatlım, evet zaman cidden hızlı geçiyor.. Ama kk giremediğim günler cidden zaman yavaşladı, meğer elim kolummuş burası benim, aradığım hiç bişeyi bulamaz oldum. Neyseki sorun çözüldü, artık girebiliyorum
aynen benim de ev iş gezme dolaşma misafirler fln derken, çok yoruldum son günlerde.. kısmetse bu akşam ayaklarımı uzatıp dinleneceğim tabi süpriz misafir gelmezse

sende öyle misin bilmiyorum ama zamanının böyle geçmesine çok üzülüyorum. keşke 1. yılımızı kutlamak için yeniden gün sayıyor olsam neyse napalım geçsin bakalım
akşamın keyfini çıkar ben bu akşam dayımdayım yarında annemle kıyafet bakmaya gidiyorum yine dışarıdayım. artık dinlenme bi plan çıkmaz ise çarşambaya kalacak

evet bi yandan ayy evleneli 4 ay oluo diyorum bi yandan da ayy olmasın hemen yaa diyorum, garip bi karmaşa içindeyim ben de
inşallah çarşamba dinlenirsin sende canım. ben çarşamba da muhteşem yüzyıl izleme planları yapıyorum
kıyafet derken neler bakacaksın?
burda çok kar var, orda yok mu, nasıl gideceksin ki?

güzel güzel geçsin bakalım :123: yaklaşık 3 senedir şafak saymaya alıştım söz nişan düğün falan filan boşlukta kaldım galiba

çarşamba kuzey güney günümüz ben muhteşem yuzyılı sevemedim bir türlü hiç izlemedim
şubatta nişan var annemle gidelim demiştik kar bugn başladı fena hızlandı artık duruma göre gideriz yada gitmeyiz bakıcaz

evet ben de asker şafağı nişan şafağı düğün şafağı derken alıştım saymaya, ama artık geri değil ileri sayıyoruz

benim tek izlediğim dizi muhteşem yüzyıl ve yalan dünya. başka dizi izleyemiyorum.
kuzey güneyi de eşim sevio, ama izletmiyorum
zaten ona da muhteşem yüzyıl ağır basıo artık
yalan dünyanın da reklamı yok yaa, bugün onun yerine başka dizi koymuşlar, moralim bozuldu:26:
nişan akrabanın fln mı?

Evet bundan sonra artık bebek şafağı sayarız
bizimde karadayı ve muhteşem yüzyıl bugün izleyemeyeceğiz ama dizi günleri bi yere gitmeyi sevmiyorum ama yiğenimin d. günü mecbur gideceğiz
yalan dünya ilk zamanlar izledim ama günü bide p.tesiye alınınca tamamen vazgeçtik
kuzenimin nişanı şubat 10 da bi kaç geri sayfada bi elbise paylaştım kıyafet bulamazsam onu alacağım akrabamdan

ben de dizi günleri gelen misafire de, gidilecek misafirliğe de gıcığım dizilerimin olduğu gün sevmem geleni gideni
yiğenine nice mutlu ve güzel yıllar diliyorum. Allah uzun ömürler versin.
Hımm dönüp bakayım hemen fotoya

ben elbisenin arkasına bayıldım, çok güzel, ama önünde hoşuma gitmeyen bişey var.. ya fotonun kesilişinden kaynaklanıo, ya giyen kişinin vücudundan.. anlayamadım.. ama elbise genel olarak güzel bence canım
..

bu arada inşallah bebek şafaklarını da sayarız demişsin de AMİİNNNN demeden edemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…