Sipaydi ye Yardım lütfen

Selamlarr

hoşgeldin tatlım yemek takımını kullandığına çok sevindim bu konuda çok endişelerim vardı
çatal bıçak jumbodan bakmıştım ama çok pahalı
karacanın setinde kampanya var (yemkek tak,çatal bıçak tak,çelik ten tak,çaydanlık,cezve tak- 2000tl) o yüzden karacanın çatal bıçagına bakıyorum yoksa jumbonun gerçekten çok şık hemde kaliteli benim jumboda baktıgım çatal bıçak takımı 1500lira civarıydı nerdeyse karacanın seti kadar ayrı ayrı alınca çok yüklü oluyor yaklaşık 4000tl kadar oluyor yemek takımının su takımıyla aynı desende olması çok hoşuma gitti sen sürekli kullanıyormusun??

evet direk inegöle geliriz ne kadar yakın ama bilmiyorum. Bursa merkeze geçmeyiz sanırım.
hımm 40dk fln bize inegöl,ama o haftasonu bizim de düğün fln olmazsa belki ben gelirim inegöle düğüne

canımm çok sevindim, çok güzel bir haber buuu ben de eylül geliniydim

tatlımm hoşgeldinnn, çok geçmiş olsun
Bu aralar ble hastalık kol geziyor maalesef:2:

aynen canim salgin heryerde, cok tesekkür ederim
sen nasilsin ne var ne yok ?

tatlı kedi ; iyi diyelim iyi olsun bakalım eşine de geçmiş olsun geçenlede bende öyle hastaydım hala öksürüğüm geçmedi

Tesekkür ederiz canim benim, biliyorum sen yilbasindan önce yakalanmistin hatta ve hâlâ gecmemis olmasi kötü, öksürük uyutmuyor bile dogru düzgün insani

hosbuldum canim
endise etme ben cok seviyorum yemek takimimi, cokta kullanisli aman nazar degdirmeyim hic sevmem takimim bozuldugu zaman
Bayada kullandim ben, bi ara herhafta sonu cumarteside pazarda misafirim oluyordu.. Yemegede cagirdiklarim oldu takimimi kullandim, caya da ayni sekilde kullandim düz tabaklarini..
Seti baya avantajliymis.. Ozaman seti al bence, evlendikten sonra memnun kalmazsan duruma göre bakarsin. Belki sansina iyisi cikar catal bicak setin..

Kediciikk geçmiş olsun cnaım

deryaaa çok mutlu olurum gelirsenn

spedyyim
bişey demez hakan yaaa gel sen 1 ay önden

aynen canim salgin heryerde, cok tesekkür ederim
sen nasilsin ne var ne yok ?

..
iyiyim ben de canım, soğuklarla mücadeleye devam çalışıyorum, işteyim, çok işim var, yapasım yokkk, offf:44::44:

spedyyim
inşallah ececim, bi mani olmazsa ben de çok isterim gelmeyi

Aman aman maşallah bende hiç sevmem takım bozulunca

Daha almadım bakalım önümüzdeki hafta falan almayı düşünüyorum inşallah iyi çıkar çıkmassada napim ya kısmet ilerde değiştiririm

Tesekkür ederiz canim benim, biliyorum sen yilbasindan önce yakalanmistin hatta ve hâlâ gecmemis olmasi kötü, öksürük uyutmuyor bile dogru düzgün insani

AYNEN ÖYLE hasta olunca bitkin oluyorsun bide uykusuzluk mahvediyor

spedyyim

alır bavulumu gelirim o zaman

mutlu

iyiyim canım sen nasılsın? işe konsantre olmaya çalışıyorum, bu kar beni bozdu bu hafta yaa, hep tatil modunda geldim işe bu hafta

Bizim burda kar yok ama buz ya hava resmen buz sabahları yataktan çıkamıyorum hadi yataktan çıksam evden çıkamıyorum lahana gibi giyiniyorum banamısın demiyor

Şu soğuklar biraz hafiflese çok iyi olcak yoksa bizim iş yerindeki süs havuzu gibi doncam

Son düzenleme:
sen hangi şehirdesin ki?
Burda kar buz don güneş hepsi bir arada
ben böyle soğuk görmedim, felaket bugün..
Edirne'de -16 görmüştüm ama sanki bu kadar üşütmüyordu Edirne:26:
Neyse yarın hava düzeliyor birazcık, donmazsın artık

izmirde yaşıyorum canm burda daha karı gören yok aman görmesinler kar görünce kafayı yiyolar zaten geçen sene 2 serpiştirdi biraz tuttu aman Allah'ım insanlar delirmiş gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…