- 5 Şubat 2012
- 4.067
- 2.761
- 373
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #31.141
Günaydin kizlar
uzun zaman oldu gelemedim bi türlü...
Esim cok fena gribe tutuldu gectigimiz haftasonu, bebek gibi onunla ilgilendim
sonra bende azcik ucundan tutulmusum pazartesi doktora gittik izin verdi ben bugün ise basladim esim bu hafta komple evde artik..
O öksürdükçe benim cigerlerim söküldü sankineyseki biraz daha iyi simdi
Ececim sanada geçmis olsun neyin var endoskopi ne içindi :26:
Spaydim nasilsin canim ?
Mutluluk; Karacanin yemek takimini kullaniyorum koydugun ikinci resim ve cok memnunum $ık duruyor sofrada
Kayinvalidemde tam takim olsun diye bardak takimini hediye etmisti saolsun, dedigin gibi tam takim kullaniyorum canim.
Birde catal bicak karacadan tavsiye etmem.
Jumbo düsünebilirsin eger cok pahali gelmezse, ben cok istedim almayi ama sevdigimden bulamadim.
Emsanin basak modellisini aldim ondanda cok memnunum severek kullaniyorum..
varyaaaaaaaa
üçarımm sevinçten
uçarımmmmmmmm
hımm 40dk fln bize inegöl,ama o haftasonu bizim de düğün fln olmazsa belki ben gelirim inegöle düğüneevet direk inegöle geliriz ne kadar yakın ama bilmiyorum. Bursa merkeze geçmeyiz sanırım.
canımm çok sevindim, çok güzel bir haber buuuiyim canımmm seni sormalı
bende yılsonu yılbaşı diye pek giremiyorum
1 ;EYlülde gelin oluyorummmm
cumadan gelin
perşembeden gelinnn
hatta çarşambadan gelin
bana hepsiii uyar
cuma 30 ağustos çünkü
cumartesi de çalışmıcak olursan pek iyi olurrr
yıllık izne bile çıkmana gerek kalmaz
hımm 40dk fln bize inegöl,ama o haftasonu bizim de düğün fln olmazsa belki ben gelirim inegöle düğüne
tatlımm hoşgeldinnn, çok geçmiş olsun
Bu aralar ble hastalık kol geziyor maalesef:2:
tatlı kedi ; iyi diyelim iyi olsun bakalım eşine de geçmiş olsun geçenlede bende öyle hastaydım hala öksürüğüm geçmedi
Selamlarr
hoşgeldin tatlım yemek takımını kullandığına çok sevindim bu konuda çok endişelerim vardı
çatal bıçak jumbodan bakmıştım ama çok pahalı
karacanın setinde kampanya var (yemkek tak,çatal bıçak tak,çelik ten tak,çaydanlık,cezve tak- 2000tl) o yüzden karacanın çatal bıçagına bakıyorum yoksa jumbonun gerçekten çok şık hemde kaliteli benim jumboda baktıgım çatal bıçak takımı 1500lira civarıydı nerdeyse karacanın seti kadar ayrı ayrı alınca çok yüklü oluyor yaklaşık 4000tl kadar oluyor yemek takımının su takımıyla aynı desende olması çok hoşuma gittisen sürekli kullanıyormusun??
Kediciikk geçmiş olsun cnaım
deryaaa çok mutlu olurum gelirsenn
spedyyim
bişey demez hakan yaaa gel sen 1 ay önden
iyiyim ben de canım, soğuklarla mücadeleye devamaynen canim salgin heryerde, cok tesekkür ederim
sen nasilsin ne var ne yok ?
..
inşallah ececim, bi mani olmazsa ben de çok isterim gelmeyiKediciikk geçmiş olsun cnaım
spedyyim
aynen canim salgin heryerde, cok tesekkür ederim
sen nasilsin ne var ne yok ?
Tesekkür ederiz canim benim, biliyorum sen yilbasindan önce yakalanmistin hatta ve hâlâ gecmemis olmasi kötü, öksürük uyutmuyor bile dogru düzgün insani
hosbuldum canim
endise etme ben cok seviyorum yemek takimimi, cokta kullanisliaman nazar degdirmeyim hic sevmem takimim bozuldugu zaman
Bayada kullandim ben, bi ara herhafta sonu cumarteside pazarda misafirim oluyordu.. Yemegede cagirdiklarim oldu takimimi kullandim, caya da ayni sekilde kullandim düz tabaklarini..
Seti baya avantajliymis.. Ozaman seti al bence, evlendikten sonra memnun kalmazsan duruma göre bakarsin. Belki sansina iyisi cikar catal bicak setin..
iyiyim canım sen nasılsın? işe konsantre olmaya çalışıyorum, bu kar beni bozdu bu hafta yaa, hep tatil modunda geldim işe bu haftaSelam tatlım naber?
Ecee sipaydii nabersiniz ??
Tesekkür ederiz canim benim, biliyorum sen yilbasindan önce yakalanmistin hatta ve hâlâ gecmemis olmasi kötü, öksürük uyutmuyor bile dogru düzgün insani
Kediciikk geçmiş olsun cnaım
spedyyim
iyiyim canım sen nasılsın? işe konsantre olmaya çalışıyorum, bu kar beni bozdu bu hafta yaa, hep tatil modunda geldim işe bu hafta
efendim tatlım
sen hangi şehirdesin ki?Bizim burda kar yok ama buz ya hava resmen buz sabahları yataktan çıkamıyorum hadi yataktan çıksam evden çıkamıyorum lahana gibi giyiniyorum banamısın demiyor
Şu soğuklar biraz hafiflese çok iyi olcak yoksa bizim iş yerindeki süs havuzu gibi doncam
sen hangi şehirdesin ki?
Burda kar buz don güneşhepsi bir arada
ben böyle soğuk görmedim, felaket bugün..
Edirne'de -16 görmüştüm ama sanki bu kadar üşütmüyordu Edirne:26:
Neyse yarın hava düzeliyor birazcık, donmazsın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?