Sipaydi ye Yardım lütfen

ay negüzelmiş 7 saat yap nezaman yaparsan yap ben olsam sabah 7de giderdim öğlen 3te çıkardım öğlen yemeğini evde yerdim şimdi sabah 8bçkta işe yetişiomusun de hep geç kalıom ama öyle bişiy olsa erken çıkmak ugruna kalkardım

ama işte yabancılarda bi değişikmiş sen 7 saatini tamamlıyormuşsun sonuçta ister 5te çıkarsın ister 6 da kime ne

ohhh ne güzeelllll ben c.tei çalışıorum bu karı beni çıldırtıoooooooooo bir gün şaçını yolacam çıkıcam ama idare ediom ama ne kadar ederim bilmiom :44:
:95:

oyy cmt çalışmka çok zor gerçketen sen ne iş yapıyorsun? sende mi istanbuldasın canım?

resim ekleyemiyorum sinir oldum

nedendir ki:26:

Son düzenleme:

sabah erken kalkamazdim öyle bisey olsa
zaten inan uykum acilmamis oluyor ise gelene kadar, ruh gibi oluyorum evdeyken..
ihracat yapiyosun demek, uluslararasi sirketlerle calisiyorsundur full ingilizce? yanlis miyim?

istanbuldayım canım evet işe ihtiyacı var iyide para verdiler başladım muhasebe yapıorum ama yeni bir iş bulşam çıkarım c.teside akşam 6 çıkıorum

neden olmuyor ki albüm :26: yüzünü kesip buraya koy istersen
kaldırırsın 5 dk sonra

sabah erken kalkamazdim öyle bisey olsa
zaten inan uykum acilmamis oluyor ise gelene kadar, ruh gibi oluyorum evdeyken..
ihracat yapiyosun demek, uluslararasi sirketlerle calisiyorsundur full ingilizce? yanlis miyim?

evet aynen canım

istanbuldayım canım evet işe ihtiyacı var iyide para verdiler başladım muhasebe yapıorum ama yeni bir iş bulşam çıkarım c.teside akşam 6 çıkıorum

iyi yapmışsın canım maalesef ki hayat zor, çalışmak çevremizdeki dengesiz insanlarıde çekmek durumundayız

Allah hepimize sabır versin. Cumartesi çalışmak gerçekten zor ama maaşın iyiyse biraz daha sabret sonra bulursun inşallah gönlün egöre biryer

malesef albüm yapılmıyor

Çok sıkıldım yaa off gitmek istiyorum bugün geçmedi hiç , çalışmak istemiyorum artık gezmek istiyorum sevgilimle

Herşey çok çabuk olsun istiyorum ya hiç sabrım yok

He bide kredi kartım boş olsun istiyorum

Bi ara koptum gittim işlere kızlar, ama geldim burdayım günün en keyifli saatlerini sizinle geçireceğim
sipaydicim ben de bugün albüme zor foto ekledim yaa, hata verdi kaçkere, ama ekledim 3 tane sonunda
sen ekleyemedin di mi?

mervoşum yaa sabır de boşver, yolma kadını, başına dert açma

tatlıkedicim sen fransada mı yaşıyordun, ben kaçırmışım orayııı
ayrıca çalışma saatlerine bayıldımm

mutlum resim cekmeyi unuttum ben
bittikten sonra mi gelir akla ya
nasil yani kredi karti bos olsun para olmasin mi içinde ? borçsuz olsun demek istedin heralde canim.. yavas yavas oda olur simdi eksiginin olmasi normal...

Deryaw resimlerdeki sen misiiiiiiiiin?
kina gecende sanirim ? harika yaaaa temali falan olmus cok güzel gercektende
ay pek bi hüzünlü durmussun gelinlikle ya kiyamam
evet canim ben fr'dayim..
tesekkür ederim sen nasil calisiyorsun ki ?

Son düzenleme:
evet canım benim fotodaki kına gecem
gelinlikli olan da gelin alıcıdan önceydi, ağlamıştım da zaten o yüzden gözlerim fln kızarıktı

ben 8-17:30 çalışıyorum tatlım, öğle aram da yarım saat fln anca..
ama haftasonum tatil işte, o güzel oluo

Sorun değil tatlım
evet borçsuz olsun demek istedim

buarada canım iyice sıkıldı bilginç müdürümden laf yedim bi belge hazırladım bi yazmayı atlamışım, gözümden kaçmış belgeyide kendisi yolladı hiç kontrolde etmemiş geldi yanıma açtı agzını yumdu gözünü yok efendim nebiçim iş yapıyormuşumda yarım yamalakmış,(sadece tek bi yazı eksik ve ilk defa böyle bişey yapıyorum!!) dikkatsizmişimde, benim bunu elli kere kontrol etmem lazımmışta böyle olursa işim zormuş falan öyle çok uzattı öyle çok konuştu ki sinir oldum yani bende insanım gözümden kaçmış olabilir herzaman herşeyi 4 4lük yapamayabilirim ya sinirimden ağlıcaktım resmen zor tuttum kendimi, geçen gene laf etmişti gelip benim bilgisayarımdan bi dosyaya baktı diyo ki yok çok düzensizmiş bunlar ayrı ayrı olmalıymış yok şöyle dosyalar ayarlamalıymışım çok sinir oluyorum ya onun söylediği gibi bana düzensiz geliyor ben böyle alışkınım onun bilgda bana karışık geliyor bugün arada gene sıkıştırdı bunu zaten o bilgsayarını bi düzelt diye ama çok uzatıyor ya bu kadar uzatılmaz saatlerce insan gibi söylemiyor çemkiriyor resmen

yok canım yükleyemedim olmuyr bir daha şansımı deneyim bakıyım olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…