- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #31.501
resim ekleyemiyorum sinir oldum
ne isi yapiyordun canim sen ? keske 1 saatini bari kullanabilsen kafa dagitma acisindan
herkes kendini düsünüyo is konusunda.. o yüzden senin mola saatinmi degilmi getiriyorlardir tabi
9-12 / 14-18 arasi calisiyorum..
Aslinda bana dedilerki günde 7 saatini yap nasil yaparsan yap..
ilk zaman öglen 1 saat mola alip aksam 5'te cikiyordum ama tuhaf bakislardan rahatsiz oldum kimse 6'dan önce cikmiyor burda..
hatta 7'yi bulduranlar bile var.. hadi acil is olurda yaparsin ama durup dururkende geç cikmam isten.. 6 dedimi gidiyorum..
yok canim dogma büyüme istanbulluyum, nisanda 8 sene olcak annemle babamla geleli.. fransizcamda idare ediyorum kendimi, hala hergün yeni bi kelime ögrendigim olur
ohhh ne güzeelllll ben c.tei çalışıorumbu karı beni çıldırtıoooooooooo bir gün şaçını yolacam çıkıcam ama idare ediom ama ne kadar ederim bilmiom :44:
:95:
resim ekleyemiyorum sinir oldum
ay negüzelmiş 7 saat yap nezaman yaparsan yapben olsam sabah 7de giderdim öğlen 3te çıkardım öğlen yemeğini evde yerdim şimdi sabah 8bçkta işe yetişiomusun de hep geç kalıom ama öyle bişiy olsa erken çıkmak ugruna kalkardım
ama işte yabancılarda bi değişikmiş sen 7 saatini tamamlıyormuşsun sonuçta ister 5te çıkarsın ister 6 da kime ne
ben ihracat yapıyorum canım
oyy cmt çalışmka çok zor gerçketen sen ne iş yapıyorsun? sende mi istanbuldasın canım?
nedendir ki:26:
ay negüzelmiş 7 saat yap nezaman yaparsan yapben olsam sabah 7de giderdim öğlen 3te çıkardım öğlen yemeğini evde yerdim şimdi sabah 8bçkta işe yetişiomusun de hep geç kalıom ama öyle bişiy olsa erken çıkmak ugruna kalkardım
ama işte yabancılarda bi değişikmiş sen 7 saatini tamamlıyormuşsun sonuçta ister 5te çıkarsın ister 6 da kime ne
oyy cmt çalışmka çok zor gerçketen sen ne iş yapıyorsun? sende mi istanbuldasın canım?
nedendir ki:26:
günaydın sipaydiik
yap yap özel albümde bakalım zaten cuma die hepimizin mode off
buraya mi albüme mi eklemeye calisiyorsun ?
malesef albüm yapılmıyor
sabah erken kalkamazdim öyle bisey olsa
zaten inan uykum acilmamis oluyor ise gelene kadar, ruh gibi oluyorum evdeyken..
ihracat yapiyosun demek, uluslararasi sirketlerle calisiyorsundur full ingilizce? yanlis miyim?
istanbuldayım canım evet işe ihtiyacı var iyide para verdiler başladım muhasebe yapıorumama yeni bir iş bulşam çıkarım c.teside akşam 6 çıkıorum
malesef albüm yapılmıyor
canımmmevlendimmm çoçuk iştoruz ama gelen giden yokkkk :18: evliliğimim oturtmaya çalışıorum
7 ay olmuş şimdi dikkat ettim. sabret gelir canım acele etme daha yeni evlisin zaten1 yıla kadar dr olmaması normal diyor
evet cnm normal dıo şenin var mıbebişin
yok canım hala düşünmüyoruz. bu sene sonu 2014 başı gibi belki
ınşallah canımmmmm rabbim işteyince verşin aratmaşın
Çok sıkıldım yaa off gitmek istiyorum bugün geçmedi hiç , çalışmak istemiyorum artık gezmek istiyorum sevgilimle
Herşey çok çabuk olsun istiyorum ya hiç sabrım yok
He bide kredi kartım boş olsun istiyorum
Bi ara koptum gittim işlere kızlar, ama geldim burdayımgünün en keyifli saatlerini sizinle geçireceğim
sipaydicim ben de bugün albüme zor foto ekledim yaa, hata verdi kaçkere, ama ekledim 3 tane sonunda
sen ekleyemedin di mi?
mervoşum yaa sabır de boşver, yolma kadını, başına dert açma
tatlıkedicim sen fransada mı yaşıyordun, ben kaçırmışım orayııı
ayrıca çalışma saatlerine bayıldımm
evet canım benim fotodakiDeryaw resimlerdeki sen misiiiiiiiiin?
kina gecende sanirim ? harika yaaaa temali falan olmus cok güzel gercektende
ay pek bi hüzünlü durmussun gelinlikle ya kiyamam
evet canim ben fr'dayim..
tesekkür ederim sen nasil calisiyorsun ki ?
mutlum resim cekmeyi unuttum ben
bittikten sonra mi gelir akla ya
nasil yani kredi karti bos olsun para olmasin mi içinde ?borçsuz olsun demek istedin heralde canim.. yavas yavas oda olur simdi eksiginin olmasi normal...
Deryaw resimlerdeki sen misiiiiiiiiin?
kina gecende sanirim ? harika yaaaa temali falan olmus cok güzel gercektende
ay pek bi hüzünlü durmussun gelinlikle ya kiyamam
evet canim ben fr'dayim..
tesekkür ederim sen nasil calisiyorsun ki ?
Bi ara koptum gittim işlere kızlar, ama geldim burdayımgünün en keyifli saatlerini sizinle geçireceğim
sipaydicim ben de bugün albüme zor foto ekledim yaa, hata verdi kaçkere, ama ekledim 3 tane sonunda
sen ekleyemedin di mi?
mervoşum yaa sabır de boşver, yolma kadını, başına dert açma
tatlıkedicim sen fransada mı yaşıyordun, ben kaçırmışım orayııı
ayrıca çalışma saatlerine bayıldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?