Sipaydi ye Yardım lütfen

iyidir canim calismaya calisiyorum :) bi arkadasimin 23 kasimda evlenecegini ögrendim biraz önce, onunla konusurken eski günlere döndüm bende ah ah
neyi nasil yapayim diye bazi konularda bana danistida özlemisim ya o telaslari

14 subat herkes icin özel oldugu icin kutlamayiz biz o günü, kendi yildönümlerimiz yetiyor..
tanisma ve evlilik yildönümümüz yaklasiyor 5 ay kaldi, ufak tefek biseyler hazirliyorum simdiden bakalim

hoşgeldin canım benim nasılsın ?
hoşbuldum sipaydim, iyiyim sen nasılsın?

wuuuuuuuuuuu süper bi doğum günü yaşatmışsın bence tatlım, şimdi sana ne süpriz hazırlayacağını bilemiyordur eşin

hoşbuldum sipaydim, iyiyim sen nasılsın?

wuuuuuuuuuuu süper bi doğum günü yaşatmışsın bence tatlım, şimdi sana ne süpriz hazırlayacağını bilemiyordur eşin

aynen öyle dedi canim nasil altindan kalkacagim demisti o gün
heyecanla bekliyorum valla bakalim

ben sevgılıler gününü unutmuştum sayenızde hatrladımbişi yapmaya bılırım sanırım bızım bu şubatta en cok süprıs son kredımızı ödeyıp borçsuz olmamızondan güzel süprıs mı olur

ben de çalışmaya çalışıyorum ama kaç günün yorgunluğundan mıdır ne , bugün hiç konsantre olup iş yapamıyorum
14 şubat bizim için de özel değildi ama eşim bikaç sene önce bi özellik katarak bana evlenme teklif edince, mecburen bizim için yıl dönümü oldu 14 şubat
aynen benim de bi arkadaşım bana bişeyler sordu evlilikle ilgili dün, ben de o günleri o telaşları özlediğimi farkettim ahh ahh ne günlerdi di mi

bende iyiyim deryaw.. telefon kılıflarına taktım kafayı internette dolanıyorum
hayırdır canım, nasıl kılıf bakıyorsun? ben de muhteşem yüzyıla taktım kafayı, hala dünkü bölümün etkisindeyim, atamıyorum üzerimden... rüyamda bile pargalıyı gördüm yaa deliriyor muyum ne

ooo süper bi süpriz bence bu, başka hiç bir şeye gerek yok.. keşke bizim de bitse borcumuz:26:

telefona canım ama bulamadım ben o diziyi izlemiyorum ya sevemedim bir türlü

ilk 1. yılda keyifliydi her ayı keyifle sayıyordum ama 1 yıldan sonra o zaman ne zaman geçti bilmiyorum balayından dün gelmiş gibiyim sanki
ne güzel ya
ben balayımı özledim.. düğün çok yakın gelio bana ama sanki balayına seneler önce gitmişim gibi gelio bana. Tatil yapasım gelmiş sanırım

ne güzel ya
ben balayımı özledim.. düğün çok yakın gelio bana ama sanki balayına seneler önce gitmişim gibi gelio bana. Tatil yapasım gelmiş sanırım

tatil zamanın gelmiş ondan bu sene bende hemen gitmek istiyorum tatile haziran sonu gibi falan çıkarız herhalde geçen sene o kadar çok tatil yaptık ki bu sene nasıl olacak bakalım

tatil zamanın gelmiş ondan bu sene bende hemen gitmek istiyorum tatile haziran sonu gibi falan çıkarız herhalde geçen sene o kadar çok tatil yaptık ki bu sene nasıl olacak bakalım
sanırım
biz belki gidemeyebiliriz uzun bi tatile.. eşimin yıllık izni yok henüz.. bide içecek sektöründe yazın tatil yapmak haramdır
neyse benim çıkmam lazım yoksa servisi kaçırcam tatlım, yarın görüşürüz, iyi bak kendine

bendeeeeeeeeeeeee geldim burdayımmmmmmmmmm

naber kızlarrrr

şu altakı şu kadar oldu evlenelı yazıından bendeeeeeeeeeeeeeeeee iştioruuuuuuuum banada yappp derya

inşallah çıkarsınız canım kısa bile olsa iyi geliyor bizimde diğer tatiller genelde 2*3 günlük önce ayvalık , çınarcık -tekirdağ- aydın didim falan filan ayvalıkta ve aydında 1 hafta kaldık sadece

bendeeeeeeeeeeeee geldim burdayımmmmmmmmmm

naber kızlarrrr

şu altakı şu kadar oldu evlenelı yazıından bendeeeeeeeeeeeeeeeee iştioruuuuuuuum banada yappp derya

sende kimsin tanıt bakalım kendini sanki hatırlıyorum seni yaaaa

buradan yaparsın http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/587036-evlilik-panosu-uygulamasi-9.html#post28333737

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…