- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #31.461
hoşbuldum mutlulukcum, nasılsın? süpriz planlıyorsun sanırım. Ben de 14 şubat için düşünüyordum aslında ama vazgeçtim, bi odun da bende var çünkübütün özel günlerimi mahvetmeyi başaran bir koca o yüzden ben süpriz hazırlamaktan vazgeçtim
evet güzel fikiri, benzer bişi yapmıştım, ama 5 duyunun 5ini içeriyormuydu dikkat etmedim
nasılsın tatlım görüşmeyeli?
hoşbuldum sipaydim, iyiyim sen nasılsın?hoşgeldin canım benim nasılsın ?
wuuuuuuuuuuuneyse bundan önce ben ondan bi süpriz bisey bekliyorum pazartesi benim dogumgünüm bakalim napcak
onun dogumgünü balayina denk gelmisti, ben odayi süslettirmistim, bide ona özel yazdigim mektubu koymuslardi süslerin ortasina, a la carte restoranlarinda yemek rezervasyonu yapmistim ve de sonunda süpriz pasta gelmisti
hiç birinden haberi yoktu bütün süprizlerim gece 00'dan 24 saat devam etti yatana kadar heryerden bi süpriz cikiyordunasil oldu da anlamadim diye cok sasirmisti
hoşbuldum sipaydim, iyiyim sen nasılsın?
wuuuuuuuuuuusüper bi doğum günü yaşatmışsın bence tatlım, şimdi sana ne süpriz hazırlayacağını bilemiyordur eşin
ben de çalışmaya çalışıyorum
iyidir canim calismaya calisiyorum :) bi arkadasimin 23 kasimda evlenecegini ögrendim biraz önce, onunla konusurken eski günlere döndüm bende ah ah
neyi nasil yapayim diye bazi konularda bana danistida özlemisim ya o telaslari
14 subat herkes icin özel oldugu icin kutlamayiz biz o günü, kendi yildönümlerimiz yetiyor..
tanisma ve evlilik yildönümümüz yaklasiyor 5 ay kaldi, ufak tefek biseyler hazirliyorum simdiden bakalim
hayırdır canım, nasıl kılıf bakıyorsun? ben de muhteşem yüzyıla taktım kafayı, hala dünkü bölümün etkisindeyim, atamıyorum üzerimden... rüyamda bile pargalıyı gördüm yaa deliriyor muyum nebende iyiyim deryaw.. telefon kılıflarına taktım kafayıinternette dolanıyorum
ooo süper bi süpriz bence bu, başka hiç bir şeye gerek yok.. keşke bizim de bitse borcumuz:26:ben sevgılıler gününü unutmuştum sayenızde hatrladımbişi yapmaya bılırım sanırım bızım bu şubatta en cok süprıs son kredımızı ödeyıp borçsuz olmamız ondan güzel süprıs mı olur
hayırdır canım, nasıl kılıf bakıyorsun? ben de muhteşem yüzyıla taktım kafayı, hala dünkü bölümün etkisindeyim, atamıyorum üzerimden... rüyamda bile pargalıyı gördüm yaa deliriyor muyum ne
Biliyorum sen kuzey güneycisintelefona canım ama bulamadım ben o diziyi izlemiyorum ya sevemedim bir türlü
Biliyorum sen kuzey güneycisin
evvettttevet canım kuzey güney bayılıyorum..
4 ay olmuş :123:
evvetttt
4 ay oldu dün :123:
ama kutlama yapamadık
NİCE 4 yıllara birlikte inşallah :123:
sağol canım, inşallah :123:
Sizin de şaka maka 2 yıla yaklaşıyor hee
maşallah yaaevet canım 4,5 ay sonra bizimde 2.yılımız olacak
maşallah yaasize de nice nice yıllara inşallah sorsak daha bişi anlamadım bile dersin di mi :123:
zaman çabuk geçiyor
ne güzel yailk 1. yılda keyifliydi her ayı keyifle sayıyordum ama 1 yıldan sonra o zaman ne zaman geçti bilmiyorum balayından dün gelmiş gibiyim sanki
ne güzel ya
ben balayımı özledim.. düğün çok yakın gelio bana ama sanki balayına seneler önce gitmişim gibi gelio bana. Tatil yapasım gelmiş sanırım
sanırımtatil zamanın gelmiş ondan bu sene bende hemen gitmek istiyorum tatile haziran sonu gibi falan çıkarız herhaldegeçen sene o kadar çok tatil yaptık ki bu sene nasıl olacak bakalım
sanırım
biz belki gidemeyebiliriz uzun bi tatile.. eşimin yıllık izni yok henüz.. bide içecek sektöründe yazın tatil yapmak haramdır
neyse benim çıkmam lazım yoksa servisi kaçırcam tatlım, yarın görüşürüz, iyi bak kendine
bendeeeeeeeeeeeee geldim burdayımmmmmmmmmm
naber kızlarrrr
şu altakı şu kadar oldu evlenelı yazıından bendeeeeeeeeeeeeeeeee iştioruuuuuuuum banada yappp derya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?