Sipaydi ye Yardım lütfen

nasil oldu kina gecen? danscilar mi vardi ?
güzel degisik bisey olmusa benziyor burdan merak ettim

haftasonun varsa o iyi iste canim.. 5 bucukta bitirmende büyük bi avantaj gerçekten

böyle yaklasarak seni stres yapmaktan baska eline bisey gecmiyor, ne var sanki adam gibi dogru düzgün ögretici bir dille söylese pis adam
sinir olurum bosu bosuna cemkirenlere ya.. cok ayip etmis

Deryaaa kınan harika olmuş

Hangi şirketle anlaşmıştın
bir de ne kadara ?
İnegöl e gelirler mi kii :26: :26:

deryaw senin resimlere bakınca valla kendimden utandım heee

benim gelin almamı abim videoya kaydetti tam kapıdan çıkıyorum davul zurna sesini duyunca başlıyorum oynamaya

görsen sanki evde dayak yiyorum da evlensem kurtulucam

hahahaha insan ne yaptigini bilmiyor inan heyecandan..
ben hatirlamiyordum ama kamerada gördüm geçenlerde..
bi dengesizlik yapmisim bende..
gelin evden ciktiktan sonra davulla kapinin önünde oynama oldu. davul zurna bitince el cirpmisim alkislamisim güya
kimi neyi alkisladim bilmiyorum ama sevindirik gibi gözükmüsüm
Allahtan duvagim ve kirmizi tülüm vardi yüzüm gözükmüyordu

hiç ağlamayı düşünmedim bile babam kuşağımı taktı ikimizde gayet normaliz ama annem yada babam biraz ağlasaydı bende ağlardım sanırım.
herkes beni bildiği için çok sakindi.

salonda gelin odasında öyle çok ağladım ki çıkmamıza 10 dakika falan var o anda babam gelse emin misin dese hatta bişey demesine bile gerek yok
gelse bi bana baksaydı yeterdi vazgeçerdim diyorum o durumdaydım eşim bile ağlamama şaşırdı durduramadı

nasil oldu kina gecen? danscilar mi vardi ?
güzel degisik bisey olmusa benziyor burdan merak ettim

haftasonun varsa o iyi iste canim.. 5 bucukta bitirmende büyük bi avantaj gerçekten
evet dansçılar vardı, o beyaz elbiseli kızlar dansçı. ben kaftan giymeye gidince fln dans gösterisi yaptılar. sonra ben çıkarken onlar eşlik ettiler fln, kınam yakılırken arkadaşlarıma da kostüm giydirdiler, onlar yaktı kınayı... çok güzeldi herşey.. rüya gibi geçti kınam.. ama düşünden hiç bişey anlamadım maalesef, o yüzden iyi ki kınam güzel geçmiş diyorum

Deryaaa kınan harika olmuş

Hangi şirketle anlaşmıştın
bir de ne kadara ?
İnegöl e gelirler mi kii :26: :26:
burdan söylemem doğru mu bilmiyorum, ben sana mesaj atayım en iyisi canım.. sen inegölde misin aaa kesin gelirler inegöle.. çünkü ankara2ya istanbul'a bile gidiyorlar..

hahaha ben de zaten başka bir sebepten ağlıyordum ki babam da evden ayrılıom diye ağlıom sandı, çok kötü oldu, çok ağladı.. ben zaten çok ağlak bir insanım ama sırf onlar yani annemle babam üzülmesin diye ağlamamıştım.. canımı sıkan bişeyden ötürü yani bu göz yaşlarım... ama senin gibi davulu zurnayı duyunca da oynayamadım walla, sana bravo diyorum tatlım
evde kimbilir ne işkenceler görüodun da gelin oldun kurtuldun he

ben kınamda babamla dans ettim kenan doğulu en kıymetlim şarkısında biz ağlama faslını ailecek kına da bıraktık. kınaya gelen herkes hıçkıra hıçkıra ağladı

aynen evlendim de kurtuldum. bide kuşak bağlayacaklar çok sıkıldım yatak odasındaydım ben içeri bi girdiler yatağın üstünde camdan bakmaya çalışıyorum davul zurna için çok gülmüştük

hahahah çok güldüm buna yaaa gözümde canlandı birden
bende annemi babamı öpmeden arabaya binmeye kalktım annem dur öpmeden nereye gidion dedi
sanki pek bi hevesliymişim gibi oldu gitmeye

canim benim..
Rabbim bidaha aglatmasin, sadece mutluluk gözyaslari aksin insallah...

kardesim olmadigi için kusagimi amcam bagladi, babaya düsmez dediler :44:
amcam hickira hickira hem agladi hemde dua okurken dayanamadim gözyaslarim süzüldü sadece; surat ifadem hic degismemis sadece gözyasim var o anda..
ama salonda artik son fotograflari cekiniyoruz akrabalarla..
anneannem ve annem yanima gelip durunca ben yine koyverdim
arabaya binip baya yol alana kadar susmadim esim hem teselli etti hemde sacimdaki tokalari cikartti ay aglarmisin gülermisin

sagdiclarda öndeydi, arkaya bi bakiyorlar ben esimin kucagina uzandim sacimdaki tokalari cikarttiriyorum
ama tokalardan basim agrimisti valla kötü bi niyetim yoktu da gelde onlara anlat

böylelikle aglamamda durmustu yolda..

ne koyuyor insana dügünden esinle cikip gitmek, anneni babani arkada birakmak

hee evet dansınızı hatırlıyorum sanki ben, fotosunu mu göstermiştin yoksa sen öyle gerçekçi anlattın da ben gözümde mi canlandırmıştım, bilemedim ama :44:

amin canım inşallah olmaz.

hazırlığa başlıyor gibi olmuş ama en azından gülmene de vesile olmulş

ben herkesi öptüm teyzemler yengemler abim 4 araba geldik bizim eve içeri girdik 10*15 dk oturdular öyle gittiler. a
salonda da herkesi yine sakince öptüm. kuzenim gelince ağlayacaksan gelme yanıma dedim kovdum kızı

bide biz ertesi gün sabah kv gittik kahvaltıya öğlende bizimkilere oradan balayına yüzsüzlüğün bu kadarı

balayında her babamla konuştuğumda ağladım eşim artık yeter dedi en sonunda ilk 1 ay çok koyuyor hele o gece eve geldik o özenle hazırladığımız evden nefret etmiştim ya

hahahah çok güldüm buna yaaa gözümde canlandı birden
bende annemi babamı öpmeden arabaya binmeye kalktım annem dur öpmeden nereye gidion dedi
sanki pek bi hevesliymişim gibi oldu gitmeye

hahahah off oda kötü olmus, görenler bak bak annesini babasini öpmüyor kaçip gitmek istiyor demistir
kinan 2 hafta kadar önce olmustu yanlis hatirlamiyosam dimi canim?

gerisayimda konusurken hatirliyorum duygusal bi insanim napicam diyordun

deryaa o zaman ya burdan ya özelden mesj atarsan sevinirim

sen beni tanımadın sanırım
hani düğünüme geleceksiniz ya speddy ile

hahahaha hadi hadi anladık biz seni erken kalkan yol alır hesabına....

ev konusunda bende ayni hissetmistim bak ne garip bisey o ya... o his cabuk geçti ama unutamiyorum o nefret ettigim ani..

demek eve kadar geldiler ne güzel olmus bi anda ayrildim hissine kapilmamissin yaninda tanidik bildik birileri gelmis..

biz ertesi aksam gittik aksam yemegine..
hiç gitmek istemedim ben ertesi gün hatta günler öncesinden gitmek istemedigimi söylemistim nasil yüzlerine bakarim gitmem ben diye ama mecbursun iste bekliyorlarmis gitmemizi
2inci günde annemlere gitmistik..
balayina 2 ay sonrasi ciktik ramazandan sonra

aynen benimde hep o an aklımda resmen içime kin dolmuştu herşeyi kırıp dökesim vardı

ooo biz kendimiz ayarladık gelicez diye hatta biz balayındayken evi temizleyip gelinliği götürürsünüz diye de talimat verdik

Hay maşallah hikayelere gelll

2 dk boş bırakmaya gelmiyosunuzz

Deryaa çok merak ettim fotoraflarını eklermisin benide

sipaydii senin pencereden bakkmana, kedicik senindee annenleri bırakıp arabaya binmene çok güldümm

deryaa o zaman ya burdan ya özelden mesj atarsan sevinirim

sen beni tanımadın sanırım
hani düğünüme geleceksiniz ya speddy ile
hahahaha eceeeee yaaa ne bilim kızım sen oldunu röfle yaptırdın da röfleli kedi mi oldun şimdi sen, çıkartamadım birden

hahaha kesin öyle olmuştur, videoda izleyince bile utanıyorum yaa
yok canım benim kınam düğünümden 1 gün önce oldu..

resmi de vardı canım ben ağlarken omzunda
evet hatırladım canım yaa

heheheh

KIZLAR BENİM ÇIKMAM LAZIM, HERKESE İYİ HAFTASONLARI, BU KEYİFLİ SOHBET İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER, ÖPÜLDÜNÜZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…