- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #31.481
ooo süper bi süpriz bence bu, başka hiç bir şeye gerek yok.. keşke bizim de bitse borcumuz:26:
inşallah çıkarsınız canım kısa bile olsa iyi geliyor bizimde diğer tatiller genelde 2*3 günlük önce ayvalık , çınarcık -tekirdağ- aydın didim falan filan ayvalıkta ve aydında 1 hafta kaldık sadece
sende kimsin tanıt bakalım kendinisanki hatırlıyorum seni yaaaa
buradan yaparsın http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/587036-evlilik-panosu-uygulamasi-9.html#post28333737
mervoşşşş günaydın devommm, hoşgeldinnnbendeeeeeeeeeeeee geldim burdayımmmmmmmmmm
naber kızlarrrr
şu altakı şu kadar oldu evlenelı yazıından bendeeeeeeeeeeeeeeeee iştioruuuuuuuum banada yappp derya
inşallah alırsınız canımkesınlıkle şükür cnm bıtıyoo bıde ev alsak onunda bıtse dıye umut edıyoruz bakalım hayrlısı
günaydın mutlulukcummGünaydınnn kızlarrr
Bugün burdaa çok yağmur var
ohh maşallah iyi gezmişsiniz tatlım yaa, 1 hafta biyere kaçabilsek dünyalar benim olacak wallainşallah çıkarsınız canım kısa bile olsa iyi geliyor bizimde diğer tatiller genelde 2*3 günlük önce ayvalık , çınarcık -tekirdağ- aydın didim falan filan ayvalıkta ve aydında 1 hafta kaldık sadece
mervoşşşş günaydın devommm, hoşgeldinnn
inşallah alırsınız canım
günaydın mutlulukcumm
burda ben işe gelirken yağmıyordu ama gece çok lodos vardı, yağmurda yağmış sanırım ıslaktı yerler..
ohh maşallah iyi gezmişsiniz tatlım yaa, 1 hafta biyere kaçabilsek dünyalar benim olacak walla
olmzsa da eylül ekim gibi sezon biraz daha yavaşlayınca gideriz belki:26:
hoşbulduk cnm nbr nabıon
iyiyim napiyim, çalışmaya çalışıyorum yinecuma modundayım
oraya buraya bakıyorum, arada iş yapıyorum, arada kk dolaşıyorum fln
sen neler yapıyorsun?
ayy hadi yaa, heryerde oluyo demek ki böle kaprisli hatunlarbende yenı ışe başladım gıcık bir kadın var benle ugraşıo 12 şenedir burda çalışıo benı ıştemıo neolcak bılmıom
evet ama cuma cuma cumaaa, müthiş bir gün yaa, insana nasıl da enerji veriyor di mi amaGünaydin kizlar
Deryaw senin bu cuma modundayim demene hastayim, banada hemen bulastiriyorsun ayri bi mutluluk oluyor haftasonunu bilmekle
yine uzun zamandir ilk kez bu haftasonu bi programimiz yok gezicez gezicez gezicez insallah
celal ile ceren cikmis sinemada belki onada gideriz
bu öglen bi arkadasim bizim evin yakinlarinda calisiyormus bize gelicek ögle molasinda, kahvalti hazirlarim diyorum en kolayindan
patatesli yumurta yapicam bol dereotlusundan özledim valla
dün aksam zumba dersine gittim spor salonundakimsecikler yoktu 3 kiz dans ettik sadece o yüzden patatesli yumurtayi hakettigimi düsünüyorum
çenem düstü yine cuma moduna girince
Günaydin kizlar
Deryaw senin bu cuma modundayim demene hastayim, banada hemen bulastiriyorsun ayri bi mutluluk oluyor haftasonunu bilmekle
yine uzun zamandir ilk kez bu haftasonu bi programimiz yok gezicez gezicez gezicez insallah
celal ile ceren cikmis sinemada belki onada gideriz
bu öglen bi arkadasim bizim evin yakinlarinda calisiyormus bize gelicek ögle molasinda, kahvalti hazirlarim diyorum en kolayindan
patatesli yumurta yapicam bol dereotlusundan özledim valla
dün aksam zumba dersine gittim spor salonundakimsecikler yoktu 3 kiz dans ettik sadece o yüzden patatesli yumurtayi hakettigimi düsünüyorum
çenem düstü yine cuma moduna girince
ayy hadi yaa, heryerde oluyo demek ki böle kaprisli hatunlar
boşver deyip sallamıcan, oanuy mucan devom, yapacak pek bişi yok sanırım:26:
evet ama cuma cuma cumaaa, müthiş bir gün yaa, insana nasıl da enerji veriyor di mi ama
ohh şimdiden afiyet bal şeker olsun canım
bu arada biz de yarın inşallah ceren ile celale gidiyoruz
günaydınn
bak şimdi sende söyleyince bende cuma modumu aldım
sen çalışmıyormusun? nasıl size gelicek arkadaşın yakın mı işeyerin eve:26:
dereotlu patatesli yumurta nasıl oluyor yawyapınca öğleden sonra bi foto çekte ekle canımız istesn biraz
haketmişsin sen haketmişsin o kadar sıplamaya kalkımaya
haklisin valla dün baya geç yatmama ragmen erkenden enerjik bi sekilde uyandim
tesekkürler canim keske hepiniz yakin olsanizda beraber yiyebilsek ögle molalarimizda
güzele benziyor bakalim nasil
al hemen cuma modunu onsuz aksam olmaz yoksa
calisiyorum canim isteyim ama ev yakin tramwayla gidiyorum 15dakikalik bi mesafe var.. arkadasimda yakin calisiyormus bizim eve o yüzden o da 12-2 arasi ögle molasinda gelicek..
sabahtan patatesleri soyup küp küp dogradim suda bekliyorlar simdi, eve gidince onlari kizartirim. Onlar kizarirken bi tasta 3-4 yumurta, dereotu, karabiber, pulbiber, tuz hepsini cirparim.
Kizaran patatesleri bi tavaya alip yumurtayi üzerine döküp pisiririm, denemelisin cok lezzetli oluyor canim
unutmazsam cekerim bi foto ama caniniz çekerseneyse deneyin zor bisey degil
Günaydınnn kızlarrr
Bugün burdaa çok yağmur var
cnmmmm 89/90 asker bekleme topıgınden hatırlamalışın
ohh maşallah iyi gezmişsiniz tatlım yaa, 1 hafta biyere kaçabilsek dünyalar benim olacak walla
olmazsa da eylül ekim gibi sezon biraz daha yavaşlayınca gideriz belki:26:
GÜNAYDIN hava sabah buralarda da kötüydü ama şimdi fena deil biraz daha açtı en azından
hımmmm evet şimdi hatırladım canım nasılsın neler yaptın anlat bakalım
evet iyi gezdik darısı bu yıla gerçi çok para harcamayacağız dedik ama bakalım.
bizde gideceğiz inşallah
dün görümcemden 2 kıyafet denedim ama hala nişan için karar veremedim hangisini giymeliyim özel albüm yapıyım bide siz bakın
GÜNAYDIN hava sabah buralarda da kötüydü ama şimdi fena deil biraz daha açtı en azından
hımmmm evet şimdi hatırladım canım nasılsın neler yaptın anlat bakalım
evet iyi gezdik darısı bu yıla gerçi çok para harcamayacağız dedik ama bakalım.
bizde gideceğiz inşallah
dün görümcemden 2 kıyafet denedim ama hala nişan için karar veremedim hangisini giymeliyim özel albüm yapıyım bide siz bakın
senin öğle aran çok iyiymiş 2saat benimde sözde 1 saatti ama maaleasef o 15dk ancak oluyor en geç 1bçkta geri dönmem lazım ama inat gibi akşama kadar durup durup 1.15e kadar acil iş getiriyorlar sinir oluyorum
canım şimdiden istediyarın tatil ya yarın yaparımm
negüzel sabahtan kalkıp bişeyler yapabiliyorsun ben yüzümü yıkayıp çıktıgıma şükrediyorum
senin mesai saatlerin kaç? bide sen doğma büyüme oralı mıydın unuttumFransızcan falan iyidir ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?