Sipaydi ye Yardım lütfen

cnmmmm 89/90 asker bekleme topıgınden hatırlamalışın

bendeeeeeeeeeeeee geldim burdayımmmmmmmmmm

naber kızlarrrr

şu altakı şu kadar oldu evlenelı yazıından bendeeeeeeeeeeeeeeeee iştioruuuuuuuum banada yappp derya
mervoşşşş günaydın devommm, hoşgeldinnn

kesınlıkle şükür cnm bıtıyoo bıde ev alsak onunda bıtse dıye umut edıyoruz bakalım hayrlısı
inşallah alırsınız canım

Günaydınnn kızlarrr

Bugün burdaa çok yağmur var
günaydın mutlulukcumm
burda ben işe gelirken yağmıyordu ama gece çok lodos vardı, yağmurda yağmış sanırım ıslaktı yerler..

ohh maşallah iyi gezmişsiniz tatlım yaa, 1 hafta biyere kaçabilsek dünyalar benim olacak walla
olmazsa da eylül ekim gibi sezon biraz daha yavaşlayınca gideriz belki:26:

hoşbulduk cnm nbr nabıon

iyiyim napiyim, çalışmaya çalışıyorum yine cuma modundayım
oraya buraya bakıyorum, arada iş yapıyorum, arada kk dolaşıyorum fln
sen neler yapıyorsun?

bende yenı ışe başladım gıcık bir kadın var benle ugraşıo 12 şenedir burda çalışıo benı ıştemıo neolcak bılmıom

Günaydin kizlar

Deryaw senin bu cuma modundayim demene hastayim, banada hemen bulastiriyorsun ayri bi mutluluk oluyor haftasonunu bilmekle
yine uzun zamandir ilk kez bu haftasonu bi programimiz yok gezicez gezicez gezicez insallah
celal ile ceren cikmis sinemada belki onada gideriz

bu öglen bi arkadasim bizim evin yakinlarinda calisiyormus bize gelicek ögle molasinda, kahvalti hazirlarim diyorum en kolayindan
patatesli yumurta yapicam bol dereotlusundan özledim valla
dün aksam zumba dersine gittim spor salonunda kimsecikler yoktu 3 kiz dans ettik sadece o yüzden patatesli yumurtayi hakettigimi düsünüyorum

çenem düstü yine cuma moduna girince

bende yenı ışe başladım gıcık bir kadın var benle ugraşıo 12 şenedir burda çalışıo benı ıştemıo neolcak bılmıom
ayy hadi yaa, heryerde oluyo demek ki böle kaprisli hatunlar
boşver deyip sallamıcan, oanuy mucan devom, yapacak pek bişi yok sanırım:26:

evet ama cuma cuma cumaaa, müthiş bir gün yaa, insana nasıl da enerji veriyor di mi ama
ohh şimdiden afiyet bal şeker olsun canım

günaydınn

bak şimdi sende söyleyince bende cuma modumu aldım

sen çalışmıyormusun? nasıl size gelicek arkadaşın yakın mı işeyerin eve:26:

dereotlu patatesli yumurta nasıl oluyor yaw yapınca öğleden sonra bi foto çekte ekle canımız istesn biraz

haketmişsin sen haketmişsin o kadar sıplamaya kalkımaya

haklisin valla dün baya geç yatmama ragmen erkenden enerjik bi sekilde uyandim
tesekkürler canim keske hepiniz yakin olsanizda beraber yiyebilsek ögle molalarimizda

bu arada biz de yarın inşallah ceren ile celale gidiyoruz
güzele benziyor bakalim nasil

al hemen cuma modunu onsuz aksam olmaz yoksa
calisiyorum canim isteyim ama ev yakin tramwayla gidiyorum 15dakikalik bi mesafe var.. arkadasimda yakin calisiyormus bizim eve o yüzden o da 12-2 arasi ögle molasinda gelicek..
sabahtan patatesleri soyup küp küp dogradim suda bekliyorlar simdi, eve gidince onlari kizartirim. Onlar kizarirken bi tasta 3-4 yumurta, dereotu, karabiber, pulbiber, tuz hepsini cirparim.
Kizaran patatesleri bi tavaya alip yumurtayi üzerine döküp pisiririm, denemelisin cok lezzetli oluyor canim
unutmazsam cekerim bi foto ama caniniz çekerse neyse deneyin zor bisey degil

senin öğle aran çok iyiymiş 2saat benimde sözde 1 saatti ama maaleasef o 15dk ancak oluyor en geç 1bçkta geri dönmem lazım ama inat gibi akşama kadar durup durup 1.15e kadar acil iş getiriyorlar sinir oluyorum

canım şimdiden istedi yarın tatil ya yarın yaparımm

negüzel sabahtan kalkıp bişeyler yapabiliyorsun ben yüzümü yıkayıp çıktıgıma şükrediyorum

senin mesai saatlerin kaç? bide sen doğma büyüme oralı mıydın unuttum Fransızcan falan iyidir ne güzel

Günaydınnn kızlarrr

Bugün burdaa çok yağmur var

GÜNAYDIN hava sabah buralarda da kötüydü ama şimdi fena deil biraz daha açtı en azından

cnmmmm 89/90 asker bekleme topıgınden hatırlamalışın

hımmmm evet şimdi hatırladım canım nasılsın neler yaptın anlat bakalım

ohh maşallah iyi gezmişsiniz tatlım yaa, 1 hafta biyere kaçabilsek dünyalar benim olacak walla
olmazsa da eylül ekim gibi sezon biraz daha yavaşlayınca gideriz belki:26:

evet iyi gezdik darısı bu yıla gerçi çok para harcamayacağız dedik ama bakalım.

bu arada biz de yarın inşallah ceren ile celale gidiyoruz

bizde gideceğiz inşallah

dün görümcemden 2 kıyafet denedim ama hala nişan için karar veremedim hangisini giymeliyim özel albüm yapıyım bide siz bakın

canımmm evlendimmm çoçuk iştoruz ama gelen giden yokkkk :18: evliliğimim oturtmaya çalışıorum

günaydın sipaydiik

yap yap özel albümde bakalım zaten cuma die hepimizin mode off

ne isi yapiyordun canim sen ? keske 1 saatini bari kullanabilsen kafa dagitma acisindan
herkes kendini düsünüyo is konusunda.. o yüzden senin mola saatinmi degilmi getiriyorlardir tabi

9-12 / 14-18 arasi calisiyorum..
Aslinda bana dedilerki günde 7 saatini yap nasil yaparsan yap..
ilk zaman öglen 1 saat mola alip aksam 5'te cikiyordum ama tuhaf bakislardan rahatsiz oldum kimse 6'dan önce cikmiyor burda..
hatta 7'yi bulduranlar bile var.. hadi acil is olurda yaparsin ama durup dururkende geç cikmam isten.. 6 dedimi gidiyorum..
yok canim dogma büyüme istanbulluyum, nisanda 8 sene olcak annemle babamla geleli.. fransizcamda idare ediyorum kendimi, hala hergün yeni bi kelime ögrendigim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…