Sipaydi ye Yardım lütfen

mutlulukla bol misirli günleriniz olur insallah canim
hayal olarak kalmaz belkide, hem ardiye hemde sinema odasi gibi yerlestirirsiniz mis gibi olur
diger oda cocuk odasi için olur..
kalanda sizin odaniz olarak olur
neden olmasin ki

hadi ya belaltiydi demek bende utanirim ya
neyse bilmiyormusum gibi kandirayim kocami gidelim izlemek istiyorum yinede..

evet Allah rahmet eylesin
ama onun içinde programi kaldirmalari saçma geldi bana :26:
neyse haftaya kaldi artik

Günaydın ;

gelinliğimi kiralamıştık. nişanlıktan sonra asla satın almam dedim çünkü koyacak yer bulamıyorsun gözünün önünde kirleniyor falan filan nişanlığımı da sattım zaten

Celal ile ceren güzeldi bizim hoşumuza gitti epey güldük pazar günü öyle bir temizlik yaptım ki üstelik tek başıma eşim ders çalıştı ütülerim bu akşama kaldı tam 12 gömlek ütüleceğim saydım

Günaydınnnn

bizde dün gittik celal ile ceren e ama
ben şahanı sevmiyorum bir umutla bundan keyif alırız diye gittik
bir ilk sahne güzeldi birde evlilik teklifi onun dışında hiç gülmedik desem yeridir

bi süre sinemaya gitmeyiz sanırım
bayağı işkence oldu bize

speddyimm helalll sana
eniştede iyi bari ders çalıştıysa
şurda 3 ay kaldı sınava

kabarık kınalık aldım fuşya

birde hürrem elbisesi istiyorum
nette satan yer buldum
olursa da onlardan alcam

kabarık kınalığını biliyorum bebiş fuşya onu gördüm gayette güsel

hürrem elbiseleri ya çok begeniyorummm aslına bakarsan benim annemin geleneksel kıyafetleri var teee nenelerinden kalma annem kınasında giymiş kardeşleri sonra yeğenleri kızları falan bizim ailedeki her genç kınasında bi kere giymişliği vardır ama ben şey çok begenmiyorum canım çok hürrem kıyafeti giymek istiyorum

Duyanda yarın sabah evleniyorum sancak

Hemen sana söyliyim dedim ben gittigidiyorda çok güzel hürrem kıyafeti begendim al onu giy röfleliimm sana çok yakışcak biliyorum çevremde ilk evlencek sendin ben giyemiom sen giy hatta sen giy sonra bana kirala bende kınamda giyerimm

Son düzenleme:

bende gg de görmüştüm aynı elbise mi acabaa
yollarım tabii ki kuzummm

fuşyayı da diğerini de

bence annenin elbisesini giy
çok güzel olur
çok kısa süre durcak üstünde zaten
hem bence öyle kıyafetler çok daha değerli

ben kınada arnavut şalvarı da giymek istiyorum
birde annemler yörük
onların oralarda giydikleri bi kıyafet var
bulabilirsek onu da giycem

ya evet aslına bakarsan giymek isterim annemin kıyafetinide ama çok begeniom ya pahalılarda maalesef 1 gece için ne derece değer bilmiyorum
MODAGALERİ HATİCE SULTAN GELİNLİĞİ BİNDALLI ABİY GittiGidiyor'da 71973679

bunu çok begendim mesela bi kaç tane daha vardı aslında begendiğim ama patron ortalıkta geziyo onun yüzünden kapatmak zorunda kaldım bulurum ama gene

ben bide bunu hatice sultanın üstünde görmüştüm süperdii

Son düzenleme:
Günaydin kizlar
bugün benim dogum günümmmm
ilk defa bi pazartesiyi seviyorum

speedy, ne iyi yapmissiniz valla kiralamakla.. bende kiralik istiyordum ama kayinvalidem falan al dediler illaki bende aldim.. ama en mantiklisi kiralamak bencede...
hamarat speedy iyi yapmissin oh mis gibi simdi evin

celal ile ceren'i seveniniz olmus sevmeyeniniz, biz gitmedik bu haftasonu yeni cikti ya cok kalabalik olur diye gitmedik.. haftaya belkim bende derim sevip sevmedigimi

dün aksam esimin dizinde uyuyakaldim, hadi yatalim dedim yatmadi bende kivrildim dizine.. Amaci gece 12yi bekleyip ilk kutlayan olmak istemis dogum günümü kutlayarak uyandirdi tam 12'de

mutluuu huzuluu nice güzel yıllaraa

Buarada kızlar çarşmba günü yıldönümümüz hiçbişey alamadım bi ayakkabı begendi çok ama almadı onu almak istiyorum aksi gibide bu ay çok sıkışığım kredi kartım fulle yakın

Benimki bi değişik buaralar haller tavrlar bişiy saklamaya çalışır gibi bişiy alcak heralde bana Almazsada canı saolsun kuzumun haftasonu burnundan getirdim resmen regli olcagım zaman çılgın gibi sinirli oluyorum ya nefret ediyorum bu huyumdan oldumda rahatladım

bende bunları beğenmiştim
fiyatları da nispeten daha uygun
350 tl

ayy çok güzeller evet bunlarada baktım ama aceleylen kapatmak zorunda kaldım, kırmızıı begeniyom bendee kınaya hani

tatlı kediiiii

Canımm iyki doğdunnnnnnnn
Yeni yaşın sana, eşine, ailene sevdiklerine sağlık,mutluluk,huzur getirsin.
İnşallah yeni yaşında hayatında istediğin herşey senin olur, belki minik bi tatlı kedicik daha olur

tesekkür ederimmm

mutluluk, o regl zamanlari cok fena bisey maalesef.. normalde de cabuk parlayan bi yapim var ama o zamanlar sabrim sifir
ne diyim Allah onlara sabir versin bize dayanmalari için

evet gerçekten benim bide çok fena oluyor ya çok üzülüyorum cidden sonra pişman oluyorum ama nafile

sinir hastaları gibi oluyorum,herşey mi batar insana herşey batıyor yaa

Saol canim benim Allah razi olsun çok tatli dileklerin var insallah diyorum minik bi kedicik icin tesekkür ederim

evet gerçekten benim bide çok fena oluyor ya çok üzülüyorum cidden sonra pişman oluyorum ama nafile

sinir hastaları gibi oluyorum,herşey mi batar insana herşey batıyor yaa

valla batiyor iste

ilk fırsatta geldım yazdım ama kaçcam patron wc ye gıttıde gelebıldım hep yanımda gıremıyorumkı

tatlıkedı senınde doğum gunu sanırım
nice yıllara cnm

öptüm sızı byy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…