Sipaydi ye Yardım lütfen

evet canim erken kullanma zaten emlayi, yaklasik 5inci 6inci seanstan sonra dayanilmaz oluyor acisi
ama suda var etkisi hemen gecmiyor ben nerdeyse 1 buçuk saat önce sürüyodum hâlâ uyusuk oluyordu gittigimde...
gör bak en iyi genital bölgenden sonuc alcaksin, bi oraya pisman olmadim cünkü günes almayan tek bölge oldugu için süper derecede yok ediyor tüyleri

twitteyim canim.. face'im kapali bu ara, dogumgünüm gecsinde acarim ozaman eklerim seni, özelden ismini yazarsan :)
diger kedi, mutluluk, deryaw, böcük hepinizinde var mi tweet / face ne olursa ?

aynen öyle yapacağım. yalnız 1. seansta bile koltukaltımda sonuç gördüm genital de hiç farklılık yok en çok bende oradan umutluyum ama hiç etkisi falan yok.
beni en çok sıkan jilet yapacak olmam oluyor çok rahatsız ediyor ya hiç yapmadığım için zorlanıyorum.

özelden yolluyorum canım eklersin

röfleli kedi..

haftasonu sana yolladığım resimleri özel albüme yükleyebiliyor musun ? yada bana linklerini mesaj atar mısın ? eklemeye çalıştım ama olmadı

kıyafetime karar verdim kızlar

Son düzenleme:

valla koltukaltindan sonuç aldiysan süper.. insallah zamanla azalir...
benim azalmadi hiç, zayifladi ama tüyler ayni sıklıkta kaldi!

evet ya jilet fena :26: genitale kremde uygulayabilirsin, sorun olmamisti bende..

tmm canim evde acabilirim yalniz face'imi :26: burda acmak istemiyorum gören olur diye :26:

zaten tüylerim az ama bakalım artık bu seansta ne değişecek genitale dayanamıyorum ya resmen

farketmez ne zaman istersen ekle özel mesajla da yaz kikabul ediyim cnm

kuzumm telefondan pc atılmıyor ama
face ten sana atayım sonra albüme ekliyim olur mu

kedicik bende var twit senin adın neydi ekliyim seni

zaten tüylerim az ama bakalım artık bu seansta ne değişecek genitale dayanamıyorum ya resmen

farketmez ne zaman istersen ekle özel mesajla da yaz kikabul ediyim cnm

yarin aksammi randevun?
dayanilcak gibi degil cidden Allah yardimcin olsun diyorum :26:
ah biz kadinlar kendimiz kasiniyoruz bazen
ama cidden insan kendini iyi hissetmek için neler yapmiyor ki

tamamdir canim yazarim ekleyince :)

iyiyim canım bildiğin gibi çalış çalış 1 karış
hehe
ben de çalışıyorum yaa, işlerim rast gitmio ama bugün, o yüzden sinirim bozuldu azcfık, kaçtım geldim ben de buraya

bu arada ben de emla kullanıyorum, ama bazen çok etkili oluyor, bazen de sanki hiç işlemiyo :44: ama lazer yaptırmıyorum ben, evde kendim makina kullanıyorum..
benim tweet yok ama face var, sen açınca ekleşiriz

iyilik güzelim nolsun, herzamanki gibi calismaya calisiyorum
aynen ben de :126:

sipaydicim ben sanırım senin gerçek adını biliyorum, ekliyim mi faceden? ortak arkadaşımız var çünkü. adın g. di mi

kuzumm telefondan pc atılmıyor ama
face ten sana atayım sonra albüme ekliyim olur mu

kedicik bende var twit senin adın neydi ekliyim seni

hiç bişey anlamadım ki..

buradakilere göstereyim dedim

yarin aksammi randevun?
dayanilcak gibi degil cidden Allah yardimcin olsun diyorum :26:
ah biz kadinlar kendimiz kasiniyoruz bazen
ama cidden insan kendini iyi hissetmek için neler yapmiyor ki

tamamdir canim yazarim ekleyince :)

Evet canım ya kendi kendimze kaşınıyoruz işte
yarın 7 de randevum artık yandım allah derim :26::26:

Boşver çalışma en iyisi ekle tatlım. doğru. ismim

bende makina kullaniyorum ya en rahati o... emlayla hic denemedim.. bide alistim cok aci cekmiyorum artik
tmm canim aksam ben spaydiyi eklerim sonrada seni ozaman seninde b. ile basliyordu degil mi canim :))

speddyim

telefondan bi türlü pc atamadım resimleri yaaa

sen telefondan
face girip
bana mesaj atsana
ben kaydedip burda albüm yaparım

speddyim

telefondan bi türlü pc atamadım resimleri yaaa

sen telefondan
face girip
bana mesaj atsana
ben kaydedip burda albüm yaparım

tamam halledeyim yollayım sana normal mail atsam olmaz mı

gmaile ve hotmaile yolladım

öyleyizz
sanki bizim manyak olduğumuzu bilmiyor

onun radyo noldu yaaa
eski keyfi yok ne zamandır

bilmiyorum ki girmiyor artık sanırım

Son düzenleme:
Huhuuu gençlikk ben geldimmm

Benide ekleyinnn benimde bi facem bide tweetim var ama ikisinide kullanmıyorummm

Facede bütün sülalem oldugu için hiç mi hiç rahat değil saolsun bizim sülalenin agzı torba değil büzesin hep giriyorum arkadaşlarıma falan bakıp çıkıyorum fotolarım bile 500yy dan kalma

Tweet desem zor geliyordu bugüne kadar bana ama tweette daha rahatım akrabam falan yok ohh mis ama kullanmayı bilmiom cahilmiyim ne :26:

Buarada deryacım annemle konuştukta biz bohçayı damada, kardeşine, anne, babasına ve anane babane dede hayatta olanlarada birer parça bişeyler yapıcaz kısmet olursa .

Sipaydiii sen benim facemde eklisin buarada

Son düzenleme:
sabah şarj aletimi evde unuttum her an telefon kapanacak.

geçenlerde yine bişeyi unutmamak için elime ip bağladım neden ip bağladığımı unuttum ya var mı böyle bişey.

sabah evden çıktım akbili almayı unutmuşum hayda geri döndüm eşim kızıyor et yemiyorum ki unuttuğum için ama dr bile dedi B12 vitamini eksikliğin yok ama yine de detaylı test yaptır dedi

böyle bişey unuttun mu bi gün beni unutacaksın diyor.

diyorum ki minik bir not defteri alayım aklımdakileri not alayım. ama korkuyorum not defterini unuturmuyum diye

kullanmıyorsan neye ekleyelim peki

yeni face aç sevgilinle ortak isimli istediklerini ekle sende yani bu faenden sil herkesi

ekledim, ben b.t

derya beni de ekle
speddynin hayat arkadaşıyım
hahaha hayat arkadaşı mı peki eklerim seni de kedicim

bende makina kullaniyorum ya en rahati o... emlayla hic denemedim.. bide alistim cok aci cekmiyorum artik
tmm canim aksam ben spaydiyi eklerim sonrada seni ozaman seninde b. ile basliyordu degil mi canim :))
evet canım b'yim ben
ben de sadece genitalde emla kullanıyorum, diğer yerlere gerek kalmıo artık. ama genitale çok dayanamıyorum yaa :26:aslında korkmasam lazer yaptırırım ama:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…