Sipaydi ye Yardım lütfen

biz epey güldük çok belden aşağıydı ama keyifliydi.
bide artık belden aşağı muhabbetine daha fazla eğleniyoruz gibi geldi.
bi yorum da okudum sevgiliyle izlenecek film değil diyordu cidden öyle ketcaba yatırdım diyordu ya
resmen ikimizde kahkaha attık.

ilgi çeken konu evlilik teklifi olmuş nedense ü

zaten diyorum ders çalıştığın için yardım istemiyorum nisandan sonra bahar temizliği var

İyi Seneler canım iyiki doğmuşsun akşama birlikte kutlarsınız artık

Valla bana göre iyiydi sonra maç izlemeye gittik tophaneye cumartesi çok gezdik ya yine

kiralamak kesinlikle en güzeli normal abiye elbiseyi hep giyersin ama kabarık olunca gereksz oluyor nişanlığımı uygun aldık ama gelinliğim için 3500 *4000 TL para isteyince zaten asla satın almazdım

mutlu ; sen diyince farkettim 3 gün sonra bizim de isteme günümüz 30 ocak söz günümüz

yarın Lazere gidiyorum akşam ertelemeye çalıştım ama günü çok ileri attılar yarın yine çığlık çığlığa olacağım

ben şahanı sevmediğim için hoşlanmadım sanırsam
ivedikten çok farklı değil gibiydi

birde şey kısmı güzeldi
puzzlen eksik parçası
en değerlidir ya dedi yaa
orası da güzeldi

evlenince bir daha izlicem o zaman

ayy istemeniz var demek
30.01.2009 şaka gibiiii

benimde tüylere çözüm bulmam laızm artık ama
hala ne yapcam bilmiorum ağdaya gitmek istemiyorum
evde de kesin çmzüm yok
burda lazer yapanda yok zaten

kız sen hep romantik kısımları izlemişsin. onda gülememişsindir
tabi sevgülün yanında oldu mu ilgi alanın oralar oluyor dimi

Evet 2009 Allah Allah ya şaka gibi söz günümde açmıştım bu topiği de istemeye geleceklerdi daha babama da söylememiştim

ben azcık geçmişe döneyim bakıyım

Lazer yok mu araştır başla şimdiden çözümü güzel oluyor valla

evet sipaydimm az kalmış

benimde tüylere çözüm bulmam laızm artık ama
hala ne yapcam bilmiorum ağdaya gitmek istemiyorum
evde de kesin çmzüm yok
burda lazer yapanda yok zaten

ağdaya neden gitmek istemiyosun??
ben heray düzenli gidiyorum çok senelerdir şükür inanılmaz azaldı
sen kendin mi alıyorsun?
kendin alıyosan sana o bi yetenek bence
bence kendi alanlar yeteksizsinize çıkmalı

genital , koltukaltı , bacak kol ne var ne yok gidiyorum lazere ama genital bölgesi acıyor ne yalan söyleyim

bu arada sosyal ağlara üye olanlar var mı ınstagram tiwittir filan filan. feysbuk gibi

hahahaha
kendim almaya çalışıyorum
ama olmayınca
jilet gibi bir gerçek var

ben güvenipte gidemiyorum yaa
açamam sanırsam

genital , koltukaltı , bacak kol ne var ne yok gidiyorum lazere ama genital bölgesi acıyor ne yalan söyleyim

bu arada sosyal ağlara üye olanlar var mı ınstagram tiwittir filan filan. feysbuk gibi

ben heralde lazere cesaret edemem korkarım belki evlenince

hahahaha
kendim almaya çalışıyorum
ama olmayınca
jilet gibi bir gerçek var

ben güvenipte gidemiyorum yaa
açamam sanırsam

jilet yapmaaaa sakınnn o seni mafeder nasıl güçlendirir kökleri
sana şuan çok ama çok kızdımm
artık gerçeklerle yüzleşme vakti
hiç vakit kaybetme hemen sire başla cidden bak inanki manevi olarak rahatlıcaksınn, evet açmak biraz zor geliyor insan utanıp sıkılıyor falan ama düzgün birini bul sor soruştr çevrenden sürekli ona gidersin ilk açmak zor olur ama sonra sonra alışırsın bence o rahatlıga deger kesinlikle!!

Buarada röflelimmmmm altıncıcadde.com' da %50 indirim varmış bugüne özel ben pek bakamadım şuara biraz sıkışığımda ihtiyacın varsasen gir bi bak istersen

Bide sen korkmaz çay makinesiyla kahve makinesi almıştın yanlış hatırlamıyorsam nerden almıştın??

Son düzenleme:
Ayy kına kıyafetlerinize bayıldımmm

Bende istedim şuandaa bide damadın giymeside çok hoş olmuş nerden buldunuz bunları yaa
teşekkür ederim mutlulukcum
Ay nişan bohçalarınada bayıldımmmm maşallah ne kadar çok, harika yaa bende istiyorummmmmm
konuşalım tatlım, burdayım
siz daha nişan bohça fln yapmadınız di mi?
Bu arada biz<im damada yaptığımız bohçalar bunlardan daha güzeldi, hıh

herkesciklere selam kızlar
celal ile ceren'e biz de gittik, ama doğrusu fragmanda daha çok gülmüştüm, o yüzden epey hayal kırıklığı oldu bize.. yine de iyiydi yaa, pişman değilim

röfleli hatun burda mısın?

gene kaçtım geldım

h sonu annemdeydım dünde kuaföre gıttım laf açılmışken dıyım dedım bende süreklı aynı kişiye gtmeye çalışıyorum ama annemlerın orda olduğundan mecbur olursam evımın ordakılere gıdıyorum ama hıc utanmıyorumutanma kalmamış bende
ama varya kesınlıkle cok büyük kolaylık
jılet ıse asla kullanılmaması gerekıyo

h sonu cok yoruldum bide
yengem çalışıyordu bende kıyamadım temızledık evını halılarını falan yıkatmış eğer ben temızlemesem anneme kalacaktı o yüzden temızledım annemle sonra koştur koştur eve geldım bıde kendı evımı temızledım
ınanılmaz yoruldum
kocemde hastaydı onunda peşinde koştum bebekten farksız oluyor bu erkekler yaaagece sahura kalkamadım o yorgunlukta
uyandım aslında ama bel ağrımdan kalkamadım neyse dedım kandılde gelıo yarından sonra devam edıcemm

deryacımm resımlerıne baktımm
harıka kına gecen cok güzel olmuş bellıbohçaların falanda harıka
benım hıc bohcam değil patığım olmadı koca tarafından sızler ne kadar şanslısınzı

Deryaa neler yaptınız onun fotoları yokmu bi kısa özet geçsene yakında bizde yapcaz kısmetse

Böcümm iyi yapmışın analara kıyılmıyor,keşke bende anacımın yanında olsaydım bütün temizliklerini yapıverseydim
Benimde oruç borçlarım var aslında 3 tane tutmam gerek biran önce sırtımda yük onlar
Şimdi hastayım bitince bende başlıyım kış günü günler çabucak geçiyor

Derya buarada en çok damada giydirmene bayıldım ne yalan söliim kısmet olursa bende bulursam bi fes bi yelek bide kırmızı kuşak giydirmek istiyorum

Son düzenleme:
ben evlenırken ıyı düşünememışım ama ımkanı olan asla annesınden uzaklara gtmesın derım
tutarsın cnm ben aslında borcumu bıtırdımde bu hafta kandıl peygamber efendımızın doğumu o yüzden tutcam

Deryaw hoşgeldin.

böcük sende hoşgeldin eşine geçmiş olsun

h bulduk cnm sağol

burdayım burda

kızmayın yaa
çok mecbura kalırsam jilet
normalde makina kullanıyorum zaten

bizim burdaki kuaförlere falan güvenemiyorum ben yaa
hiç biri temiz gelmiyor
işini iyi yapıyor gelmiyor
bizim arkadaşların gittiği var ama yok
içime sinmiolar

mutlu hepsiburada.com dan almıştım ben çay setini

ilk fırsatta geldım yazdım ama kaçcam patron wc ye gıttıde gelebıldım hep yanımda gıremıyorumkı

tatlıkedı senınde doğum gunu sanırım
nice yıllara cnm

öptüm sızı byy

böcügüm çok tesekkür ederim hosgeldin, güle güle dicektim ki son sayfada yazdigini gördüm onada cvp vericem :)

hahaha delisin speeydim ya
bu arada ne çabuk geçti ya 1 ay lazer günün gelmis yine
aman emlayi unutma

hepside var birinde sende varsin hatta
niye sordun canim?

esine geçmis olsun canim, sana da Allah kolaylik versin nasilda bebek gibi oluyorlar ya hasta olunca
biz hastayken bile yemekti oydu buydu ugrasalim onlar yatak dösek yatsinlar

Deryaw gelmis hosgelmis

kedi valla ne çabuk geldi karagün bende şaşırıyorum. gelsinde hemen geçsin emla kullanmayacağım ya etkisi hemen gidiyormuş bide lazerde etkiyi azaltıyormuş daha yükseklerinde kullan dedi çoğu lazere gidenler
daha benim 2. seans ya

hangisinde varsn ki sne? tiwitte sanırım. hiç sordum ekleyim diye

çok teşekkür ederim canım
evet yaa sağolsun kayınvalidem çok özençlidir, herşeyi benim zevkime göre aldı, ben alma dedikçe o aldı, kıyamam yaa
şanslımıyım, evet bu konuda şanslıyım.. ama ne bileyim işte :44:

ımm bu pc de yok tatlım, evde de şuan netim yok.
foto ekleyemeyeceğim ama beyaz saten hurçların üzerlerine boncuklar ve inciler işledik, bohçalıkları onlara koyduk. en son da fuşya tüllerle süsledik hurçları. bitek damadın bohçalarını kırmızı tülle süsledik, belli olsun diye.. takım elbisesine güzel bi kumaştan kılıf dikip kenarına şerit taşlardan diktik fln.. görsellik güzeldi yani siz kimlere bohça yapcaksınız? biz çok kişiye yaptık da.

Deryaw hoşgeldin.

böcük sende hoşgeldin eşine geçmiş olsun
hoşbuldum sipaydicim, nasılsın?

röleli kedicik inegöl olduğu için ve üzerinden 1 yıl geçtiği için o kadar fiyat farketmiştir. bide ben sorayım bakalım süreyya hanıma, ne kadar diyecek fiyat olarak, cewap yazdığında sana dönüş yaparım

Deryaw gelmis hosgelmis
hoşbuldum tatlım, naber?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…