- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #31.581
Günaydınnnn
bizde dün gittik celal ile ceren e ama
ben şahanı sevmiyorum bir umutla bundan keyif alırız diye gittik
bir ilk sahne güzeldi birde evlilik teklifi onun dışında hiç gülmedik desem yeridir
bi süre sinemaya gitmeyiz sanırım
bayağı işkence oldu bize
speddyimm helalll sana
eniştede iyi bari ders çalıştıysa
şurda 3 ay kaldı sınava
Günaydin kizlar
bugün benim dogum günümmmm
ilk defa bi pazartesiyi seviyorum
speedy, ne iyi yapmissiniz valla kiralamakla.. bende kiralik istiyordum ama kayinvalidem falan al dediler illaki bende aldim.. ama en mantiklisi kiralamak bencede...
hamarat speedy iyi yapmissin oh mis gibi simdi evin
celal ile ceren'i seveniniz olmus sevmeyeniniz, biz gitmedik bu haftasonu yeni cikti ya cok kalabalik olur diye gitmedik.. haftaya belkim bende derim sevip sevmedigimi
dün aksam esimin dizinde uyuyakaldim, hadi yatalim dedim yatmadi bende kivrildim dizine.. Amaci gece 12yi bekleyip ilk kutlayan olmak istemis dogum günümü kutlayarak uyandirdi tam 12'de
ben şahanı sevmediğim için hoşlanmadım sanırsam
ivedikten çok farklı değil gibiydi
birde şey kısmı güzeldi
puzzlen eksik parçası
en değerlidir ya dedi yaa
orası da güzeldi
evlenince bir daha izlicem o zaman
ayy istemeniz var demek
30.01.2009şaka gibiiii
benimde tüylere çözüm bulmam laızm artık ama
hala ne yapcam bilmiorum ağdaya gitmek istemiyorum
evde de kesin çmzüm yok
burda lazer yapanda yok zaten
mutlu ; sen diyince farkettim 3 gün sonra bizim de isteme günümüz 30 ocak söz günümüz
yarın Lazere gidiyorum akşam ertelemeye çalıştım ama günü çok ileri attılaryarın yine çığlık çığlığa olacağım
benimde tüylere çözüm bulmam laızm artık ama
hala ne yapcam bilmiorum ağdaya gitmek istemiyorum
evde de kesin çmzüm yok
burda lazer yapanda yok zaten
evet sipaydimm az kalmış
ağdaya neden gitmek istemiyosun??
ben heray düzenli gidiyorum çok senelerdir şükür inanılmaz azaldı
sen kendin mi alıyorsun?
kendin alıyosansana o bi yetenek bence
bence kendi alanlar yeteksizsinize çıkmalı
evet sipaydimm az kalmış
ağdaya neden gitmek istemiyosun??
ben heray düzenli gidiyorum çok senelerdir şükür inanılmaz azaldı
sen kendin mi alıyorsun?
kendin alıyosansana o bi yetenek bence
bence kendi alanlar yeteksizsinize çıkmalı
genital , koltukaltı , bacak kol ne var ne yok gidiyorum lazere ama genital bölgesi acıyor ne yalan söyleyim
bu arada sosyal ağlara üye olanlar var mı ınstagram tiwittir filan filan. feysbuk gibi
hahahaha
kendim almaya çalışıyorum
ama olmayınca
jilet gibi bir gerçek var
ben güvenipte gidemiyorum yaa
açamam sanırsam
hahahaha
kendim almaya çalışıyorum
ama olmayınca
jilet gibi bir gerçek var
ben güvenipte gidemiyorum yaa
açamam sanırsam
teşekkür ederim mutlulukcumAyy kına kıyafetlerinize bayıldımmm
Bende istedim şuandaa bide damadın giymeside çok hoş olmuş nerden buldunuz bunları yaa
konuşalım tatlım, burdayımAy nişan bohçalarınada bayıldımmmmmaşallah ne kadar çok, harika yaa bende istiyorummmmmm
ben evlenırken ıyı düşünememışım ama ımkanı olan asla annesınden uzaklara gtmesın derımDeryaa neler yaptınız onun fotoları yokmu bi kısa özet geçsene yakında bizde yapcaz kısmetse
Böcümm iyi yapmışın analara kıyılmıyor,keşke bende anacımın yanında olsaydım bütün temizliklerini yapıverseydim
Benimde oruç borçlarım var aslında 3 tane tutmam gerek biran önce sırtımda yük onlar
Şimdi hastayım bitince bende başlıyım kış günü günler çabucak geçiyor
Derya buarada en çok damada giydirmene bayıldım ne yalan söliim kısmet olursa bende bulursam bi fes bi yelek bide kırmızı kuşak giydirmek istiyorum
Deryaw hoşgeldin.
böcük sende hoşgeldin eşine geçmiş olsun
ilk fırsatta geldım yazdım ama kaçcampatron wc ye gıttıde gelebıldım hep yanımda gıremıyorumkı
tatlıkedı senınde doğum gunu sanırım
nice yıllara cnm
öptüm sızı byy
biz epey güldük çok belden aşağıydı ama keyifliydi.
bide artık belden aşağı muhabbetine daha fazla eğleniyoruz gibi geldi.
bi yorum da okudum sevgiliyle izlenecek film değil diyordu cidden öyle ketcaba yatırdım diyordu ya
resmen ikimizde kahkaha attık.
ilgi çeken konu evlilik teklifi olmuş nedenseü
zaten diyorum ders çalıştığın için yardım istemiyorum nisandan sonra bahar temizliği var
İyi Seneler canım iyiki doğmuşsun akşama birlikte kutlarsınız artık
Valla bana göre iyiydi sonra maç izlemeye gittik tophaneye cumartesi çok gezdik ya yine
kiralamak kesinlikle en güzeli normal abiye elbiseyi hep giyersin ama kabarık olunca gereksz oluyor nişanlığımı uygun aldık ama gelinliğim için 3500 *4000 TL para isteyince zaten asla satın almazdım
mutlu ; sen diyince farkettim 3 gün sonra bizim de isteme günümüz 30 ocak söz günümüz
yarın Lazere gidiyorum akşam ertelemeye çalıştım ama günü çok ileri attılaryarın yine çığlık çığlığa olacağım
genital , koltukaltı , bacak kol ne var ne yok gidiyorum lazere ama genital bölgesi acıyor ne yalan söyleyim
bu arada sosyal ağlara üye olanlar var mı ınstagram tiwittir filan filan. feysbuk gibi
gene kaçtım geldım
h sonu annemdeydım dünde kuaföre gıttım laf açılmışken dıyım dedım bende süreklı aynı kişiye gtmeye çalışıyorum ama annemlerın orda olduğundan mecbur olursam evımın ordakılere gıdıyorum ama hıc utanmıyorumutanma kalmamış bende
ama varya kesınlıkle cok büyük kolaylık
jılet ıse asla kullanılmaması gerekıyo
h sonu cok yoruldum bide
yengem çalışıyordu bende kıyamadım temızledık evını halılarını falan yıkatmış eğer ben temızlemesem anneme kalacaktı o yüzden temızledım annemle sonra koştur koştur eve geldım bıde kendı evımı temızledım
ınanılmaz yoruldum
kocemde hastaydı onunda peşinde koştum bebekten farksız oluyor bu erkekler yaaagece sahura kalkamadım o yorgunlukta
uyandım aslında ama bel ağrımdan kalkamadım neyse dedım kandılde gelıo yarından sonra devam edıcemm
çok teşekkür ederim canımderyacımm resımlerıne baktımm
harıka kına gecen cok güzel olmuş bellıbohçaların falanda harıka
benım hıc bohcam değil patığım olmadı koca tarafından sızler ne kadar şanslısınzı
ımm bu pc de yok tatlım, evde de şuan netim yok.Deryaa neler yaptınız onun fotoları yokmu bi kısa özet geçsene yakında bizde yapcaz kısmetse
Derya buarada en çok damada giydirmene bayıldım ne yalan söliim kısmet olursa bende bulursam bi fes bi yelek bide kırmızı kuşak giydirmek istiyorum
hoşbuldum sipaydicim, nasılsın?Deryaw hoşgeldin.
böcük sende hoşgeldin eşine geçmiş olsun
röleli kedicikburdayım burda
kızmayın yaa
çok mecbura kalırsam jilet
normalde makina kullanıyorum zaten
bizim burdaki kuaförlere falan güvenemiyorum ben yaa
hiç biri temiz gelmiyor
işini iyi yapıyor gelmiyor
bizim arkadaşların gittiği var ama yok
içime sinmiolar
mutlu hepsiburada.com dan almıştım ben çay setini
hoşbuldum tatlım, naber?Deryaw gelmis hosgelmis
hoşbuldum sipaydicim, nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?