- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
Aslında normal şartlarda bel ağrısı yapmaz ,ilk takıldığı on dk içinde biraz bulantı ateş baş dönmesi yapar:26:Bu yüzden Dr. hemen takınca kaldırıp göndermezler biraz hastayı dinlendirir gözlemler öyle gönderirler ama sizi bilemedim :44: Gerçi bu söylediğim özel hast yada muay oluyor ...Siz nerde taktırdınız ?
adetliyken mi taktırdınız? kuru muydu? genelde adetin 3. günü takılır rahim ağzının en açık zamanıdır bu durumda daha az acılı olur işlem.. ilk 3 ay adet ağrılarınız artabillir lekelenme tarzı kanamalar olabilir.. bünyeye göre değişebilen bir durum ama benim ilk aklıma adetli değilken taktırmış olabilme ihtimaliniz geldi..
kızlar bıraz once sipiral taktırdım ve iş yerıne geldım
mıde bulantısı kasık agrısı ve bel agrısı ölüyorum
taktıranların tavsıyelerle agrılarımı nasıl azaltacagıma yardımcı olmalarını rıca ediyorum
merhaba.ben 5 ay oldu taktıralı.ilk taktırdığımda saat 11di.masaya oturur oturmaz zaten psikolojik bi ağrı başladı heryerimde.neyse takıldı sorunsuz bi şekilde kalkıp ewe doğru yürümeye başladım.inanırmısın ewe gidene yolda bayılmayayım diye etmediğim dua kalmadı.bende bir mide bulantısı bir kasık ağrısı terleme anlatamam.neyse ewe geldim zorla attım kendimi yataga.sanki sağa sola dönünce kasıklarıma bişey batıyormuş gibi oluyor bildiğin canım acıyordu.saat 4 e kadar ağrım oldu sonra bi anda geçtive hiç bir problem yaşamadım bundan başka.adetlrim gayet düzenli ve normal.ve ağrısız olmaya devam ediyor.ama bu spiralede pek güvenmemek lazım bi çok tanıdığım spiralle hamile kaldı.kontrollerini aksatma derim
Bence normal değil canım çünkü bende taktırdım ilk on dk ağrı oldu sonra geçti bi kadın doğum
uzmanına görünnün derim.bel ağrısı olmuyor diye
biliyorum tâbi kişiden kişiye değişir.
soruna cevap veremicem ama sana bir soru sorucamben de spiral taktırmak istiyorum ama korkuyorum. çok acıyor mu?:18:
of bende taktırmalıyım cok korkuyorum hapa guvenmıyorum spiral korkutuyor ne olacak
bende çok korkuyodum gıderken zangı zangır tıtredım canım ama yaparkan sadece ıgne batması gıbı oluyor sonrası bır saat benım cok kotuydu ama suan gectı
Korkacak hiç bişiyok kendini kasma yeter iğne batıyormuş gibi oluyo sadece ayrıca ben özelde taktırdım anestezi
Yapmıyorlar, taktırmadan önce tedbirimizi aldığımız halde
Hamileyim triplerine giriyordum şimdi çok şükür rahatım
Her ay düzenli olurum adetimi günü gününe Şiddetle tavsiye ediyorum.
Evet canım kendini sıkığın için olmuştur..Ama diğer belirtiler normal genelde çoğu kişide olur geçmiş olsun tekrarcanım 10 yıllık ebe taktı adını soyadanı her seyı yazdı bir kagıda telefonunu falan sorun olursa mutlaka ara dedı devlet hastanesınde aıle planlama merkezınde taktırdım aslında kadından cok memnun kaldım ilgili biriydi sanırım bu benım bunyemle ılgılı bır sorun kendını ıyı hıssedınce kalk dedı ama ben arabaya bındım ve resmen kendımden gectı kasık ve bel agrısı belımın agrıma sebebı kendımı kasmammıs oyle soyledı kustumda bıraz yolda gelırken ama sımdı daha ıyıyım sadece kasık agrım kaldı
Doğum yapmış bayanlarda en güvenilir yöntemlerden biri cutemom haptan daha güvenli ama düzenli kontrol ettirmen gerekli,hiç korkacak bişey yok sadece iğne batması kadar saniyelik bir sızı hissediyorsun o kadar tabi onu hissetmeyenlerde oluyor Dr. el maharetine bağlı olarak..Yüzlerce spiral taktıran hasta gördüm baya tecrübem varof bende taktırmalıyım cok korkuyorum hapa guvenmıyorum spiral korkutuyor ne olacak
taktırsam mı ne yapsam ya?:18::18:
acımıyor diyorsunuz yani.. peki fiyatı nedir bunun?
of bende taktırmalıyım cok korkuyorum hapa guvenmıyorum spiral korkutuyor ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?