- 7 Ekim 2014
- 1.255
- 757
- 73
ya bi şey sorucam ne yapacaksın yaşını ya ..Anket mi yapıyorsun ? Hiç işin gücün yok mu ? Buraya sırf bu gıcık edici cümleyi her yere yazıp tatmin mi oluyorsun ? Diyelim ki adam 30 yaşında ne olcak ? Hayır üyeler yasta söylüyor seni dikkate alarak sonra ne yapıyorsun bu yaşları ?İleride lazım mı olacak ? Kadın vicdan sesiyle gelmiş buraya bir şeyler yazmış sen neden kafa buluyorsun ? Sanane elalemin yaşından .Sen kaç yaşındasın ,ve kaç yaşındaysan o yaşa bu zeka sence de garip değil mi ?
Benim bildiğim kız kendi şikayetini geri alsa bile kamu davası devam eder. Devam etmedi mi mahkemesi?Hemen konuya girmek istiyorum. Ben bir sır biliyorum,yakın bi akrabamizin oğlunun sırrı;bu genç suan nişanlı,iki tarafta birbirlerini çok sevip sayıyor kız temiz aile kızı tabiri caizse,bu sırrı bu gencin annesi babası üç kardeşi abim ve karşı taraf biliyor,bahsettiğim genç offf söylemesi çok zor ama bi kıza tokat atarak zorla ters iliskide bulunuyor,kız şikayet ediyor oğlanı nezarete atıp nöbetçi mahkemeye çıkarıyorlar yada önce mahkeme sonra nezaret tam bilemiyorum, erkeğin ailesi kızın ailesiyle ikna yollarına giriyor şikayetçi olmasın diye nisan yapıyorlar mahkeme üç ay erteleniyor,altı ay nişanlı kalıyorlar fakat yakın akraba olmasına rağmen abimden başka kimse bilmiyor,sonra kızın başka erkeklerle samimi fotoğraf larını buluyorlar kız evine gösterip nişanı bozuyorlar!bi süre sonra bu erkek temiz görgülü yani iyi bir ailenin kızıyla nisanlaniyor kız tarafı uzaktan akraba ,akrabalarda temiz olduğundan hiç araştırmaya girmeden anlisanli nisan oluyor,herkes herşey tam yolunda,erkeğin anne babası hacda haftaya gelecekler,amaaa ben çok zor durumdayim.
Bana göre ne olursa olsun ,bu bi şekilde kız tarafina bildirilmeli,yazık kız tarafı hiç birşey bilmiyor,ilerde bi sorun olsa bilipte susan Allah ından bulsun deyip beddua etse haklı!!ama ilerde belkide kusursuz bi evlilikleri olacak bi ihtimal!Abimse bunu akrabalardan bir ben biliyorum sana sır olarak soyledim vebali büyük bir nevi yuva yikacaksin diyor ,nisandan önce gelip te sormadı kimse diyor sorsalardi su şahıs nasıl diye tamam ama şimdi olmaz asla asla diyor,inanin midem bulanıyor elimtitriyor,yazım imla hatalarimi affedin lütfen, eşim içerde o yanıma gelmeden alelacele yazdım , sizce nasıl davranmaliyim??:-(( abim de haklı kendince bende haklıyım kendimce:-(
Kızın babası yokmus, birazda rahat yaşamaya alışkın galiba,önce birliktelermis zaten sonra bu olay olunca tokat atınca kızın zoruna gidiyor şikayet ediyor, sonra aile şikayetini geri alsın diye sözler veriliyor nisan yapılıyor altı ay nişanlı kalınıyor, bu sürede kızın dediğim gibi sanırım biraz rahat olduğu için başka fotoğraf larini buluyorlar, bakin bu böyle olmaz tamam biz hatamizi kabul ettik nisanimizi dugunumuzu yapmaya söz verdik ama bu fotoğraf larda neyin nedir diyerek üste çıkıp sıyrılıyor, kamu davası olsa bile ilk kız akraba değil ,duruşma falan olsa oğlan gider çıkar bilemiyorum kimsenin haberi yok ki, ikinci kız akraba olduğu için arastirmaya girmiyorlar.benim anlamadığım noktalar var...
bu oğlan bu eski kızla bir ilişki yaşamış ve zorla yaşandığını söylemiş kız....
yani bu kız tecavüze uğradı...
sonra kızın ailesi nasıl ikna oldu da nişan yaptılar tecavüzcüsüyle??
ee hadi nişan yapıldı...
kız nasıl nişanlısını başkasıyla aldatıyor, başka erkeklerle sarmaş dolaş fotoğraflar çekilebiliyor?
kızın psikolojisi hiç mi bozulmamış, hiç mi erkeklerden tiksinmemiş?
hiç mi kaçış yolu düşünmemiş? düşündüyse de bu kaçış yolu da bir başka erkek mi?
bence işin iç yüzünü çok da net bilmiyorsunuz..
olay tecavüz değil normal bir birliktelik olabilir...
ailelerin ikna olup nişanlamaya kalkması böyle daha mantıklı açıklanabilir çünkü...... ve yine aynı şekilde ailenin sonradan kızlarının başkasıyla fotoğrafları çıkınca nişanın bozulmasını kabullenmesi...
kızın da vukuatları bitmemiş gibi bir durum olabilir mi??
ilk kız beni düşündürdü ikinciden ziyade....
vee yine en önemlisi bu sır diye bahsetttiğiniz şeyin gerçek yüzünü yeni nişanlı kız belki de biliyordur tüm gerçekliğiyle...sonuçta bu bir sır... yeni nişanlı kız herkese ben zaten biliyorum imajı yaratamaz...
sizin gidip bende biliyorum diye huzursuz etmeniz de yersiz olabilir...
bence tam olarak emin olmadığınız şeyler için büyük hamleler yapmayın.. işin gerçek yüzünü tüm ayrıntıları bilmiyorsunuz gibi düşündüm... ya da bu benim anlamadığım kısımlara bir cevabınız var mı ?
yüzde yüz olayın tecavüz olduğuna emin miyiz???
Devam ettiyse bile kimsenin haberi yok ki ,gitmiştir çıkmıştır bilemiyorum, kız evine gösterdikleri fotoğrafları mahkemeye de sunmuştur belki biz nisanimizi yaptık ama mevzu bu duruma geldi diye.offffff çok zorBenim bildiğim kız kendi şikayetini geri alsa bile kamu davası devam eder. Devam etmedi mi mahkemesi?
Kamu davası açılır muhakkak.Nöbetçi mahkeme tutuklamasa serbest bıraksa bile hakkında kamu davası açılır .Hangi mahkemeye düştü ise mahkeme bayanı tekrar adli tıp'a gönderir .Fizik ve ruh sağlığında hasar olup olmadığı tespit edilir ve bu sonuca göre karar verilir .D
Devam ettiyse bile kimsenin haberi yok ki ,gitmiştir çıkmıştır bilemiyorum, kız evine gösterdikleri fotoğrafları mahkemeye de sunmuştur belki biz nisanimizi yaptık ama mevzu bu duruma geldi diye.offffff çok zor
O da ilginç nişan döneminde mi kızın başka erkeklerle samimi resimlerini ele geçirmişler. Nereden bulmuşlar ki?D
Devam ettiyse bile kimsenin haberi yok ki ,gitmiştir çıkmıştır bilemiyorum, kız evine gösterdikleri fotoğrafları mahkemeye de sunmuştur belki biz nisanimizi yaptık ama mevzu bu duruma geldi diye.offffff çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?