Sira bende artikkkkkkkkkkk

beklemek

Aşklarım İrem ve Eymen
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2008
858
5
96
İstanbul
Oldu işte en sonunda bim bam bom
Rüyalarım gerçek oldu bim bam bom
Minik oğlumla sözleştik çarşambaya
Onuda alıp gelicem kısmetse burayaaaa

Bim bam bom çatlasın düşmanlar
Artık benimde saatlerim var
Koskoca 9 aydı ama
İşte bitti en sonunda ne ala

Kızlar çok mutlu, heyecanlı, korkulu, kaygılı ne yapacağını bilemez bir durumdayım
Çarşamba günü saat 8.30'da miniğim dünyaya gözlerini açacak kısmetse ( e anneside
inşallah ondan en fazla yarım saat sonra gözlerini açacak:))) ve aramızdaki inanılmaz bağ
güzel bir karşılaşmayla tamamlanacak inşallah. Bende bütün kasım anneleri gibi sizlerden
dua istiyorum herşeyin hayırlı, sağlıklı ve mutlu bir şekilde gelip geçmesini istiyorum.

Ben doğuma girerken bütün anne adayları için dua edeceğim sizlerde beni unutmayın olur mu?

Ne olur ne biter şimdiden bilemiyorum ama sanırım cuma günü eve gelince sizlere
akibetimiz hakkkında bilgi veririm. Ben gelmeden doğuranlar olursa hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. SİZİ SEVİYORUM KASIM ANNELERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİhihoyyyt: a.s. :dance:

Son düzenleme:
canım benim allah bir nefeste kolay doğumlar nasip etsin inşallah. Sağlıcakla al bebeğini kucağına... Birlikte nice mutlu yıllar yaşayın inşallah huzurla. Allah mutluluğunu daim etsin....

Canım benimm Hayırlı dogumlar diliorum sanaa Dualarımız seninle..
Sende bize dua etmeyi unutma ...

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz Allah kolay doğum nasip etsin bebişini hayırlısıyla kucağına almanı dilerim

hayırlı doğumlar cnm. gözlerini kapatıcaksın bi açacaksın yanında bir melek var ne güzel.
darısı en kısa zamanda bizim de başımıza...

Canım benimm Hayırlı dogumlar diliorum sanaa Dualarımız seninle..
Sende bize dua etmeyi unutma ...

unuturmuyum hiç canım ya hepimiz hayırlısıyla güzel doğumlar yapıp yavrularımızı kucağımıza alacağız. belkide sen ben doğurmadan doğurursun 39 haftan bitmiş baksana allah hepimizi kurtarsın nerde varsa

hayırlı doğumlar cnm. gözlerini kapatıcaksın bi açacaksın yanında bir melek var ne güzel.
darısı en kısa zamanda bizim de başımıza...

amin canım inşallah seninde az kalmış en kısa zamanda sende durunu alırsın inşallah kucağına

beklemekcim gözün aydın.doğum hikayen ve bebişinle seni bekliyoruz inş.dualarımıız seninle.

teşekkürler canım gelir gelmez ilk işim doğum hikayem olacak inşallah hayırlısıyla sağsağlim bir atlatalımda heyecan dorukta malum allah hepimizi kurtarsın inşallah

Yok canım yaa bende cilek gibi söleye söleye getiricem kızımı :roflol:
Ama carsamba belli olucak bakalım cumartesi sezeryan olabilirimde :uhm:

hayırlı doğumlar diliyorum. dualarım seninle. sende benim için dua et olurmu, ben aralık annesi olacaktım ama benim minik sabırsız kızlarım acele ettiği için kasımın sonunda olacak doğum.

Allahım kolay doğum nasip etsin. darısı başıma :)

hayirlisiyla oglunu kollarina alman dilegiyle allah yardimcin olsun dualarimiz seninlea.s.

Allah yardımcın olsun, inşallah kolaycacık koynuna alır koklarsın bebişini.
darısı bizlerin başına...

cnm hayırlısı olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. hayırlı doğumlar. sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına al onunla mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür geçir inş.

canım benim inşallah bebeğine sağlıkla kavuşup çok güzel bir doğum hikayesi paylaşacaksın bizimle
Allah kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla kavuşursun seni bebeğine
darısı da başımıza artık duaların için şimdiden teşekkürler canım
bende her fırsatta hepimiz için dua ediyorum

canım sevinç gözyaşları döktüm senin için , hayırlısıyla oğlunu kucağına alırsın inşallah , bebeğimle tüm dualarımızı senin için edeceğiz çarşambaya kadar , kucağına aldığında bizim için de bir buse kondur ona..
öpüyoruz seni kocama

soğal canım benim ama kim bilir belkide ben gün beklerken sen birden doğuruverirsin normal benden ileridesin nede olsa allahım nerde bekleyen varsa hepimize kolaylıklar versin inşallah sağlıkla sıhatle hayırlı doğumlar ve hayırlı ömürler nasip etsin

teşekkür ederim canım seninde az kalmış ama inan son haftalar dahada bi zor geçiyor sanki oysaki benim ikinci hamileliğim ve ilkinde normal doğum beklediğim için 40 haftaya kadar sürmüştü şimdi 38 de kısmetse doğuracağım ama sanki zaman durdu

allah hepimize yardımcı olsun inşallah benimde dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…