• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıra bende diye düşünüyorum

Sıra sizde ama ilk önce ne olursa olsun kendi annenizin anneler gününü kutlayın bence. Annenizde sizinkini kutlar, diğerlerine yazmanıza gerek yok, onlar düşünürlerse kutlarlar zaten.

Asla öyle bir niyetim yok , asla kimseyi kırmak istemem...
Aslında kimseyi arayasım yok asıl derdim buydu galiba , buna annem de dahildi , aramadım . Eşim aradı öyle konuştuk.
rabbim siz dahil isteyen herkese nasip etsin
Kimseyi arayasınız yok ama o kimse değil sizin "ANNE" niz. Sizi doğuran, büyüten, yetiştiren ve kim bilir sizin için ne zorluklara katlanmış bir anneniz var ki anne olarak bunu anlamanız gerekirdi ve annelik duygusunu tatmış biri olarak da eşinizden önce sizin aramanız ve kutlamanız gerekirdi. Siz sıra bende vs şimdide onlar benimkini kutlasın vs diyerek zaten birazcıkta düşüncelerinizi belli etmiş oldunuz. Hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün evladınızı ama fazla kibirlenmeyin iyi değil.

Valla bu sene ben kendi annem ve ablam dahil kimsenin anneler gününü kutlamadim.
Hele yedi ceddimin,bana emeği geçmemiş insanın niye kutlayayim ki?? Bana çok samimiyetsiz geliyor (özellikle de sahte sahte paylaşımlar. Sayfadaki herkesi tanıyorum annesi akşam dokuzda geldi diye 'orospu mu olacan sen' diye döven, 'bir tek annem olsun bana bir şey olmaz' paylaşmış. Ulan asıl annen olsun burnun b... Kurtulmaz. Ya da kızın kaynanasi şirret,onun yuzunden annesi düğünü terketti/biliyoruz oradaydik. Kaç sene gorusmediler çocuklar ne anneyle ne kaynanaya. Kızın yuvasınin huzuru kaçtı. Daha yeni çocuk olunca barıştılar. Kız 'best mama' etiketiyle paylaşmış kaynanasını,görse bir kaşık suda boğacak,her fırsatta kaynanasindan yakınan arkadaşım da şey yazmış 'ailemizi seçemeyiz ama kaynanamizi secebilriiz. Canim Ayşe annem'💕💕💕
Defalarca 'bosaninca cocugu kocama bırakırım,zaten bebekten de. Kaynanam daha güzel baktigini iddia ediyor,o baksın' diyen kiz arkaya Nil karaibrahimgil koymuş, 'yavrum beni dönüştürdü' gibi cümlelerle anneliğin kutsamiş...
Babalar gununde de aynısı. Babası şerefsiz olan, babası annesini aldatan, babası zorla kredi çektirip 'evlensen de ödeyeceksin, ödemeyeceksen şimdi defol evden' diyen kızlar sayfa sayfa paylasiyorlar 'prenses olmak için prense ihtiyacım yok. Ben kralın kiziyim'
Bu mu kral? Bu adam anca papaz kaçtı oyununda kral olabilir
Ne bileyim , gereksiz bir şov, gereksiz bir sevgi gosterisi, kendini kanitlama arzusu...kime neyi gösteriyorsun?
O kadar seviyorsan ne fotoğraf atıyorsun da annesi öleni,terkedeni,bebeğini kaybedeni, çok isteyip sahip olmayanı üzüyor,milletin gözüne sokuyorsun? Git , kocaman sarıl, hediyeni ver, o gün yemegini sen yap...
Bir de şey var , bana bile geldi mesaj 'tum kadınların anneler günü kutlu olsun'
Ulan niye tüm kadınların?? Bırakın da annelerin bir günü var kutlasinlar)

Sizin de anneler gününüz kutlu olsun ama bunu düşünmesi gereken tek kişi kocanız. Keşke bir hediye alip o gün verseydi çocuğunuzun adına. Biz küçükken babam ablam ve benim adıma hediye alırdı,yatağın altında saklardik. Anneme hediyeyi verince heyecandan biz yirtardik hediye paketini 'ne almışım ne almisim' diye :))
Sizin de kutlaması gereken tek kişi eşiniz. Tutup da sizin yillarca anneler gününü kutladığiniz insanlar neden sizi geri kutlasin ki? Akıllarına bile gelmez. Sonuçta neredeyse tüm kadınlar anne. Ellerine teleofn alıp listedeki herkesi aramalarını beklemek....
Bilemiyorum.
Böyle bir beklenti içine girmeniz sadece sizin kendinizce özel bulduğunuz böyle bir günde canınızı sıkmaya yarar (dünkü gibi)
Sıfır beklenti= sonsuz mutluluk:)
Umarım iyi bir anne olursunuz .

Biz kutlamıyoruz.annesi olan var olmayan var, olup dert çeken var. Böyle özel şeyleri yılda bir kez kutlamaktansa yıl içinde ansızın güzel bir hediye, jest falan daha anlamlı geliyor. Doğum günümü kimse kutlamasa dahi üzülmem. Seven sayan yılda bir iki günü beklememeli

Anneler günün Kutlu olsun ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Rabbim Çocuğuna ve ailene hepinize sağlık afiyet versin...

Yedi yıldır anne olmak İçin mücadele ettim , bebek kayıplarım var ,ameliyatlar tedaviler vs ... şuanda bir bebeğim var şükürler olsun , çok zor süreçlerden geçtim ve hep yalnızdım ... maddi manevi çok yıprandım, bazı bebek kayıplarından annemin bile haberi yok çünkü aman üzülmesin depresyona girmesin hasta olmasın yeter ki diye annemi hep fanus içinde tuttum yapısı itibari ile ...:
Bugün anneler günü ...
Benim de bu defa bir evladım var
Ve yıllardır anneler gününü kutladığım tüm çevrem , büyüklerim dahil benim anneler günümü kutlasınlar isitorum , kimseyi aramak içimden gelmiyor bu defa ben bekliyorum ,
İçimden geçen bu ... istediğim bu ...
Siz ne dersiniz ?

her halikarda herkesin kutlamasini beklemek ne garip cocugunuz buyukse kutlasin esiniz kutlasa yeter ne demek aile dost hepsi bazen fazla onem veriyorsunuz ufacik seylere

Back
X