Valla bu sene ben kendi annem ve ablam dahil kimsenin anneler gününü kutlamadim.
Hele yedi ceddimin,bana emeği geçmemiş insanın niye kutlayayim ki?? Bana çok samimiyetsiz geliyor (özellikle de sahte sahte paylaşımlar. Sayfadaki herkesi tanıyorum annesi akşam dokuzda geldi diye 'orospu mu olacan sen' diye döven, 'bir tek annem olsun bana bir şey olmaz' paylaşmış. Ulan asıl annen olsun burnun b... Kurtulmaz. Ya da kızın kaynanasi şirret,onun yuzunden annesi düğünü terketti/biliyoruz oradaydik. Kaç sene gorusmediler çocuklar ne anneyle ne kaynanaya. Kızın yuvasınin huzuru kaçtı. Daha yeni çocuk olunca barıştılar. Kız 'best mama' etiketiyle paylaşmış kaynanasını,görse bir kaşık suda boğacak,her fırsatta kaynanasindan yakınan arkadaşım da şey yazmış 'ailemizi seçemeyiz ama kaynanamizi secebilriiz. Canim Ayşe annem'

Defalarca 'bosaninca cocugu kocama bırakırım,zaten bebekten de. Kaynanam daha güzel baktigini iddia ediyor,o baksın' diyen kiz arkaya Nil karaibrahimgil koymuş, 'yavrum beni dönüştürdü' gibi cümlelerle anneliğin kutsamiş...
Babalar gununde de aynısı. Babası şerefsiz olan, babası annesini aldatan, babası zorla kredi çektirip 'evlensen de ödeyeceksin, ödemeyeceksen şimdi defol evden' diyen kızlar sayfa sayfa paylasiyorlar 'prenses olmak için prense ihtiyacım yok. Ben kralın kiziyim'
Bu mu kral? Bu adam anca papaz kaçtı oyununda kral olabilir
Ne bileyim , gereksiz bir şov, gereksiz bir sevgi gosterisi, kendini kanitlama arzusu...kime neyi gösteriyorsun?
O kadar seviyorsan ne fotoğraf atıyorsun da annesi öleni,terkedeni,bebeğini kaybedeni, çok isteyip sahip olmayanı üzüyor,milletin gözüne sokuyorsun? Git , kocaman sarıl, hediyeni ver, o gün yemegini sen yap...
Bir de şey var , bana bile geldi mesaj 'tum kadınların anneler günü kutlu olsun'
Ulan niye tüm kadınların?? Bırakın da annelerin bir günü var kutlasinlar)
Sizin de anneler gününüz kutlu olsun ama bunu düşünmesi gereken tek kişi kocanız. Keşke bir hediye alip o gün verseydi çocuğunuzun adına. Biz küçükken babam ablam ve benim adıma hediye alırdı,yatağın altında saklardik. Anneme hediyeyi verince heyecandan biz yirtardik hediye paketini 'ne almışım ne almisim' diye :))
Sizin de kutlaması gereken tek kişi eşiniz. Tutup da sizin yillarca anneler gününü kutladığiniz insanlar neden sizi geri kutlasin ki? Akıllarına bile gelmez. Sonuçta neredeyse tüm kadınlar anne. Ellerine teleofn alıp listedeki herkesi aramalarını beklemek....
Bilemiyorum.
Böyle bir beklenti içine girmeniz sadece sizin kendinizce özel bulduğunuz böyle bir günde canınızı sıkmaya yarar (dünkü gibi)
Sıfır beklenti= sonsuz mutluluk:)
Umarım iyi bir anne olursunuz .