bencede sizin anlatacaklarınız olmalı...buyrun dinliyoruz sizi.....
Benim anlatacak bişeyim yok bu konuda hemen akıllara bu husus geliyor galiba konu açtıysa kesin anlatacak bişeyleri vardır fikri ama burdaki üyelerin hepsi illa ki yaşadığı şeyleri anlatmak içinmi üye, okumak fikrini söylemek,sorgulamak,anlamaya calışmak ve olaylara kendi çercevesinde yorum yapmak için de üye olan insanlar daha çok..sızınn anlatacak bıseylerınız var sanırım...
Benim anlatacak bişeyim yok bu konuda hemen akıllara bu husus geliyor galiba konu açtıysa kesin anlatacak bişeyleri vardır fikri ama burdaki üyelerin hepsi illa ki yaşadığı şeyleri anlatmak içinmi üye, okumak fikrini söylemek,sorgulamak,anlamaya calışmak ve olaylara kendi çervevesinde yorum yapmak için de üye olan insanlar daha çok..
bazılarınız daha önce bu konuyu açan insanlara çok yoğun tepkilerin olduğunu yazmışsınız tepkiler bazı şeyleri konuşmaya engel değildir hele ki sanal ortamda verilen tepkinin ne yaptırımı var ki yani doğruları konuşmak için engel değildir diye düşünüyorum
bu konuyu acarken hemen herkesin konuya atlayıp evet ben şu kadar kere kocamı aldattım demesini beklemiyorum zaten
amacım sürekli dön dön aynı şeyleri konuşmaktansa belki sıradışı bişeyleri anlatmak isteyen insanların da olabileceği
anlatırlarsa bizde okuruz anlatmazlarsa tek yönlü dinleyip okumaya devam ederiz
beklentiler kişisel değil konulara daha sosyolojik bakabilmek...
aldatmak 2cinsin ortaklaşa gerçekleştirdiği bir olay olduğuna göre bunu sadece erkeklere mal etmekte mantıksız zaten. şimdi çok masum sandığımız kadınlar bile aldatıyor ama erkeklerden daha prefosyenelce yapıyorlar iz bırakmadan. daha becerikkliler kendilerini gizlemekte ne yazıkki erkekler iz bıraktıkları çabuk yakalandıkları için adları çıkmış...
Benim anlatacak bişeyim yok bu konuda hemen akıllara bu husus geliyor galiba konu açtıysa kesin anlatacak bişeyleri vardır fikri ama burdaki üyelerin hepsi illa ki yaşadığı şeyleri anlatmak içinmi üye, okumak fikrini söylemek,sorgulamak,anlamaya calışmak ve olaylara kendi çercevesinde yorum yapmak için de üye olan insanlar daha çok..
bazılarınız daha önce bu konuyu açan insanlara çok yoğun tepkilerin olduğunu yazmışsınız tepkiler bazı şeyleri konuşmaya engel değildir hele ki sanal ortamda verilen tepkinin ne yaptırımı var ki yani doğruları konuşmak için engel değildir diye düşünüyorum
bu konuyu acarken hemen herkesin konuya atlayıp evet ben şu kadar kere kocamı aldattım demesini beklemiyorum zaten
amacım sürekli dön dön aynı şeyleri konuşmaktansa belki sıradışı bişeyleri anlatmak isteyen insanların da olabileceği
anlatırlarsa bizde okuruz anlatmazlarsa tek yönlü dinleyip okumaya devam ederiz
beklentiler kişisel değil konulara daha sosyolojik bakabilmek...
öyleyse erkekler kiminle aldatıyor demek ki nefsine sahip çıkamayan hemcinslerimizde var ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?