sıradışı bir konu

zumush

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
218
0
46
İstanbul
uzun bir süredir burada açılmış konuları,forumları özenle inceledim.
BURADA SADACE ALDATILAN KADINLAR MI VAR SİZCE? ERKEKLER EŞLERİNİ KADINLARLA ALDATTIĞINA GÖRE NEDEN O KADINLARDAN KİMSE BUNU KONUŞMUYOR,EŞİMİ ŞU YÜZDEN ALDaTTIM DEMİYORLAR!!özellikle aile ve evlilik üzerine açılan konuları ayrıntılı olarak okudum.Elbette
hiçkimse mutsuz olmak için evlenmiyor ama hayat işte akla gelmeyecek şeyler başa geliyor bu dünyada.

Evliliklerde problem olarak en büyük mesele aldatmak,aldatılmaK hiç şüphesiz.
Bu forumda eşinin kendisini aldattığı için dünyası yıkılan pek çok kadının yazılarını üzülerek okudum.

Aynı zamanda da konuları inceledikçe kafama şu soru takıldı bütün kadınlar aldatıldıklarından bahsediyor ama peki
erkeklerde karılarını kadınlarla aldattığına göre bu külüpte kocasını aldatan hiç mi kadın yok??

Bunun ne önemi var diyeceksiniz bazılarınız ama biliyor musunuz çok önemli erkeklerin aldatmalarının altında yatan sebepleri belki en iyi o 3.şahıs kadınlar bilebilir,neden aldatıldım sorusunun cevabını onların itiraflarında bulabiliriz..

Sürekli olaylara hep aynı cihetten bakmaktansa eşini aldatan kadınların, eşlerini neden aldattıklarını dinlemek isterdim.Bazılarınıza gerçekten garip gelecek ama olayları çok yönlü irdelemek daha iyi değil mi??sevgiler

Son düzenleme:
biçok kişinin bunu yaptığına eminim ama kimse tutupta ben kocamı aldattım demez.kızın birisi sevgilim evli diye konu açmışve denmedik laf söylenmedik kelime bırakmadık açıkçası....hangi babayiğit tutupta açıklarki kocasını aldattığını.duyacağı lafları biliyo çünkü:))))))))))))

bencede sizin anlatacaklarınız olmalı...buyrun dinliyoruz sizi.....

sıze gore fazla normal bır hayatım var..9 aylık evlı 8 aylık hamıle coookkkk mutlu ve huzurlu bır evlılıgım var..

uzgunum duymak ıstedıklerını soyleyemedıgım ıcın..sıra sende..

keşke erkekler kulubü de olsa onlar yazardı bizde okurduk hemde birinci şahıstan dinlemiş oluduk

Bence kadinlar erkekler kadin zayif degil,

Kadının 9 nefsi erkegin 1 nefsi var derler,

Kadin 9 nefsine sahip cikarken erkekler 1 nefsine sahip cikamiyo malesef. (bence boyle)

konuyu açana bile tepki vermişsiniz kızlar dur bi bekleyin bakalım nerden biliyorsunuz onun yaptığını

konuyu açana bile tepki vermişsiniz kızlar dur bi bekleyin bakalım nerden biliyorsunuz onun böyle birşey yaptığını

eşini aldatanlar değil de daha çok evli adamlarla beraber olan kadınların kafasındaki mantığı çözmek isterdim.

aslında konu sahibi arkadaş haklı ama bana kalıra eşini aldatan kadın da eşini aldatan erkek gibi ilgisizdim vs bisürü saçma salak şeyler zırvalayacak.

bence burada evli yada sevgilisi olan kişilerle beraber olan kadınlar düğüm noktası.

tamam erkek kötü niyetli olmazsa hiçbi kadın baştan çıkaramaz ama acı ve gerçek olan bişeyi kabullenmek zorundayız.

bazı kadınlarada parmağında yüzük taşıyan erkekler çekici geliyor?

bu nasıl açıklanabilir peki??

öyleyse erkekler kiminle aldatıyor demek ki nefsine sahip çıkamayan hemcinslerimizde var ne yazık ki

Son düzenleme:
aldatmak 2cinsin ortaklaşa gerçekleştirdiği bir olay olduğuna göre bunu sadece erkeklere mal etmekte mantıksız zaten. şimdi çok masum sandığımız kadınlar bile aldatıyor ama erkeklerden daha prefosyenelce yapıyorlar iz bırakmadan. daha becerikkliler kendilerini gizlemekte ne yazıkki erkekler iz bıraktıkları çabuk yakalandıkları için adları çıkmış...

sızınn anlatacak bıseylerınız var sanırım...
Benim anlatacak bişeyim yok bu konuda hemen akıllara bu husus geliyor galiba konu açtıysa kesin anlatacak bişeyleri vardır fikri ama burdaki üyelerin hepsi illa ki yaşadığı şeyleri anlatmak içinmi üye, okumak fikrini söylemek,sorgulamak,anlamaya calışmak ve olaylara kendi çercevesinde yorum yapmak için de üye olan insanlar daha çok..

bazılarınız daha önce bu konuyu açan insanlara çok yoğun tepkilerin olduğunu yazmışsınız tepkiler bazı şeyleri konuşmaya engel değildir hele ki sanal ortamda verilen tepkinin ne yaptırımı var ki yani doğruları konuşmak için engel değildir diye düşünüyorum
bu konuyu acarken hemen herkesin konuya atlayıp evet ben şu kadar kere kocamı aldattım demesini beklemiyorum zaten

amacım sürekli dön dön aynı şeyleri konuşmaktansa belki sıradışı bişeyleri anlatmak isteyen insanların da olabileceği
anlatırlarsa bizde okuruz anlatmazlarsa tek yönlü dinleyip okumaya devam ederiz

beklentiler kişisel değil konulara daha sosyolojik bakabilmek...

Son düzenleme:

size hak veriyorum ama sanmıyorum ki bi kadın şuraya ben aldatıyorum diyip birde detaylarını yazmaya cesaret edebilsin. direk eleştiri yağmuruna tutulcak çünkü buda bir gerçek.

katılıyorum size bende olayın bu yönünü vurgulamak istedim hep mağdur kadınları okuduk ama başkasını mağdur eden bir kadının ağzından bişeyler hiç duymadım hele ki bu kadar evli kadının üyesi olduğu bir kulüpte!!!

aldatan kadının bahanesi ne olabilir?

- kocam eve bakmadı
- kocam bana bakmadı
- benle ilgilenmedi
- sevişmek bile istemiyor benimle
- beni yalnız bırakıyor
- kadınlığımı hissettirmiyor (!)

eeee boşa o zaman. erkeklerin ne kadar saçma salak bahanesi varsa kadınların da bahaneleri aynı olacaktır ki bence aldatmanın bahanesi de yoktur. aldatan erkek ne kadar kişiksizse aldatan kadın da öyledir. aynı otun laciverti tabiri caizse...

kendi adıma konuşuyorum....konuyu okuyunca fevri davrandım sanırım.konu sahibi arkadaşım bunun için kusura bakma...

geçenlerde kuzenim bir arkadasının evli bir erkekle oldugunu anlattı ve insanlar herseyi o kadar çıkar haline getirmişki inanamadım toplumun geldiği noktaya... madem kimsebsy anlatmıcak bildiğimiz duyduumuz hikayeleri anatalım...

bence kadında erkekte kendilerine güvenleri olmadığı için aldatır. nkendinde eşine karşı bir eksiklik gören kişi dışardaki insanlarda bu eksikliğini gidermek için aldatır. benim tanıdığım bir kadın vardı eşi onu bir hayat kadınıyla aldattı kadın bunalıma girdi demekki bende daha iyi o kadın diye. ama eşinede aynı şeyi bende sana yaşatıcam demiş. adam bunu hiç çarşıya falan yollamazdı. yollarsa sadece erkek kardeşiyle yani kadının kaynıyla yollardı. sonunda ne oldu dersiniz kadınla kaynı arayı buldu.eşi evdeyken kaynı gelirmiş. eşine uyku ilacı verirmiş. kaynıyla beraber olurmuş. ve bu tam 5 yıl sürmüş. sonunda eşine yine ilaç vermiş. ama eşi ne olduysa gece uyanmış. ve ne görse 2 si yatakta. adam onları tekme tokat çıplak bir şekilde evden attı. 6 yıl oldu. kaynıda evliydi ikiside boşandı . kadn şimdi kaynıyla beraber. zaten kocası çirkin bişeydi kadın güzeldi kimse layık görmüyodu kadını ona. adam bu ezikliğini onu aldatarak gideriyodu ama sonunda kendiside aldatıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…