yanlış okumadınız ama eksik okudunuz
Ben de zaten sizin dediğiniz ihtimali de göz önünde bulundurarak "ya da karın haşema giyecek kadar giyimine dikkat eden bir bayan" diye devam ettirmiştim lafımı, bir daha dikkatlice bakarsanız görebilirsiniz.
Demek istediğim de şuydu, ister senin ister eşinin isteğiyle olsun neticede hanımın dikkat ediyor, hanımın bu kadar dikkatliyse sen de onu görerek dikkatli olma konusunda gerekirse bir adım daha önde olmasın(bunu yazan bayanın eşine hitaben)
İşte korktuğum başıma geldiAmacım kimseyi kısa giyiyo diye yargılamak değil böyle düşünenlerde özür dilerim sizleri kırmak istemedim.
Ben normalde kısa giymeyip sırf tavlamak için giyinenlere yada bir erkeğin karşısına geçip eteği dizlerden yavaşça yukarı sıvayıp mini yapanlara yada sırf göğüs çatalı gözüksün diye önünde eğilmiş gibi yapanlara.
Bakın beni yanlış anladınız etrafımdada var kısa giyinenler ama uslüpluca giyince bişey olmuyor demek istediğim bu.
konuyu açan arkadaştan özür dileyerek başlıyorum ve kendi konusu açısından bi sıkıntı olmaması için cevap yazmıcam lütfen kimsede yazmasın.Beni anlayan arkadaşlara çok teşekkür ederim demek istediğim aynen onunda dediği gibi teşhircilikdi.Daha sonraki mesele benim kendi tercihim haşema giymem yani eşimin isteği değil kaldıki açık desede açılıp bikini giyemem zaten.Aslında burda eşimi çokda suçlayamıyorum ben bile bayanken bi anda gözüm kayıyorsa erkeğinde frenlemesi biraz zor ki Allah tan kendide zaten bu konuda çok dikkatli yani.Eşimde farkında zaten bi bakışın bile olmaması gerektiğinin.
Birde mümkün olduğunca sakin bi yerlere gidiyoruz rahatsız olmamak için yani ege tafarlarında yada akdenize hiç gitmedik ama sakin yerlerdede çok haşemalı yok.Sadece muhafazakar aileler için özel oteller tatil köyleri var gelin görünki ordada fiyatlar çok yüksek.
Neyse konuyu fazla meşgul etmeden bitiriyorum son yorumumu açıklık başka teşhircilik başka.
Üniversitedeyken çok sevdiğim bir arkadaşımın evli bir adamla birlikte olduğunu öğrenmiştim. Bunu da bana ev arkadaşım anlatmıştı.
Niye dedim yapmış böyle birşeyi. Adam çok iyi, çok şefkatli davranıyormuş buna. Bekar erkeklerden böyle birşey hiç görmemiş göremezmiş. Çok ilgiliymiş her derdini dinler çare bulmaya çalışırmış. Bunlar onun salakça vicdani susturmaları. Adam karısına iş gezisi deyip beraber tatillere giderlermiş ,buna hep kıyafetler, ayakkabılar, takılar, hediiyeler alırmış. Sonra kızın ailesi öğrenmiş kızı hemen aldılar götürdüler. Okuduğum yer küçük bir yerdi adam da tanınmış olunca karısı da öğrendi tabi ve tabiki boşanmadılar. Bununla gezdi eğlendi sonra evine döndü.
evlilikte namus tek bi tanedir..
Bunu iki taraftan hangisi kirletirse kirletsin farkeder mi?
Eger bir kadin teshirci ise bunun acigida yapar kapalisida.
Onun icin lütfen konuyu buraya getirmeden tartissak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?