sıradışı bir konu

bence kadında erkekte kendilerine güvenleri olmadığı için aldatır. nkendinde eşine karşı bir eksiklik gören kişi dışardaki insanlarda bu eksikliğini gidermek için aldatır. benim tanıdığım bir kadın vardı eşi onu bir hayat kadınıyla aldattı kadın bunalıma girdi demekki bende daha iyi o kadın diye. ama eşinede aynı şeyi bende sana yaşatıcam demiş. adam bunu hiç çarşıya falan yollamazdı. yollarsa sadece erkek kardeşiyle yani kadının kaynıyla yollardı. sonunda ne oldu dersiniz kadınla kaynı arayı buldu.eşi evdeyken kaynı gelirmiş. eşine uyku ilacı verirmiş. kaynıyla beraber olurmuş. ve bu tam 5 yıl sürmüş. sonunda eşine yine ilaç vermiş. ama eşi ne olduysa gece uyanmış. ve ne görse 2 si yatakta. adam onları tekme tokat çıplak bir şekilde evden attı. 6 yıl oldu. kaynıda evliydi ikiside boşandı . kadn şimdi kaynıyla beraber. zaten kocası çirkin bişeydi kadın güzeldi kimse layık görmüyodu kadını ona. adam bu ezikliğini onu aldatarak gideriyodu ama sonunda kendiside aldatıldı

kendi adıma konuşuyorum....konuyu okuyunca fevri davrandım sanırım.konu sahibi arkadaşım bunun için kusura bakma...

yok canım ne kusuru karşılıklı fikirlerimizi söylüyoruz,kimse kimseyi tanımıyor birbirimizi kırmak gibi bir amacımız olamaz zaten sadece o kadar çok aldatılma yazısı okudum ki biten evlilikler,mutsuz kadınlar kafamda bu soru belirdi ve paylaşmak istedim nacizane..amacım amerikayı yeniden keşfetmek değil:)

evet bahaneler bu olacaktır alışılageldiği gibi ama ben bu forumda eşim beni aldattı ama benim yukarıdaki hatalarımdan dolayı aldattı diyen bir kadının yazısını okumadım sanırım:)salak saçma bahaneler zaten olayların görünen yüzü

bu hikayenin benzeri bir müşterimizin basına gelmişti. kadının kız kardesi bosanıyo ona bakcak kimse yok abla evine alıyo eşiyle sahip çıkyolar. kız kardesi ve kocası kadına ilaç veriolar kadın bi gün kardesi ve kocasını yakalıyo en sonunda kadın kendini camdan attı ölmedi sakatlandıperişan oldu bunalımlara girdi kocasından ayrılamadı bakacak kimsesi yoktu kadın aptı gitti oda kendine sevgililer yaptı adamların parasını yedi öyle hırs yapmıstıki ben tüm erkekleri elde edebilirim diyodu ve bu çaba içindeydi..rezalet bi hayat haline döndü hayatı..

güzel bi noktaya parmak basılmış.kimi kadınlar aldatıldıklarını hak ettiklerini düşünüyo,kimi kadınlar aldatılan kadınlara oh olsun diyo,kadın kadına düşmanken,herkes ahlak memuru olmuşken bu tür tabuların yıkılması çok zor.anında hafif meşrep yaftası yeniliyor,hem erkek tarafından hem KADIN tarafından.tasvip edilemez bi şey aldatmak,ama herkes hata yapar,bi erkek aldattığında normal de bi kadın yapınca neden burda ilk atağa geçen,hakaretler savuran gene kadınlar oluyor?neden gene aynı bu atağa geçen kadınlar, aldatılan kadınlar başkalarından destek isterken,"kocanı elinde tut,yatakta şöyle iyi ol böyle yap" diyen kadınlarla aynı kadınlar?açık söyliyim,bekar bi kadının evli bi adamla ilişkisi olması berbat bi şeydir,yaşayan bilir.ama ben burda aldatılan eş olsam kızacağım,hafif meşrepliğinden dem vuracağım kişi,o hanım değil kendi eşim olur.çünkü hıyarım var diyen hatuna o eş elinde tuzla koşmuştur.gerisine bakmam.
türk toplumundaki kadın genelde,hatta çok büyük bi oranda aldatmaz,ekonomik açıdan eşine bağlıdır,çünkü sosyo-ekonomik koşullardan ötürü ekonomik özgürlüğü yoktur.eşini aldatırsa anında kapının önüne koncağını bilir.hatta bunları bilmez,çünkü düşünmez ve aklından geçirmez.erkek kadını bu gibi durumlarda eşya olarak görür,elinde tapusu vardır ona göre ve kafasına göre davranır.
yani türkiye koşullarında kadınların aldatmasıyla ilgili çok az veri çıkar genele vurursak,bunların arasında,saflık-temizlik duygusunun yoğunluğuyla aklından böyle bi şey geçirmeme,ekonomik özgürlüğün olmayışı,bekaret,evli bi bayanın olay öğrenildiğinde toplumdan tecrit edilmesi gibi.
zaten olmasa hiç,ne erkek ne kadın tarafından aldatma.
her şey saf kalsa,kirlenmese.
madem bu konudayım,şunu da ekliyim.
evli değilim,ama erkek arkadaşımı aldattım.
buna sebep olarak da çok kıskanç olduğunu,kendisinden başka kimseyle hiçbi bağlantım olmaması (arkdaş görüşmesi vs) gerektiğini düşündüğü sandığım için,hiç bunları konuşup çözüm aramak yerine,büyük bi hata yapıp aldattım onu.
üstelik aldattığım kişi de zehir zembelek aşık oldu bana.onun da ahını aldım.aynı zamanda babasının da annesini yıllardır başka bi kadınla aldattığını öğrendi.hatamı anlamıştım uzun süre öncesinde fırsat arıyordum onunla ilişkimi koparmak için ,bu mide bulantısını o da hissedince babasından dolayı,anladı beni ve hatamızı bi şekilde bitti.
sonuç mu?hayatımda en çok sevebileceğim adamı aldattım,çok pişman oldum,aylarca kendime gelemedim.vicdan azabından öldüm,ama hala onun omzunda burnum,onun yanında kendimi hem dünyanın en güçlü kadını gibi,hem de üzerime titreyişinden en minik bebeği gibi hissediyorum.öyle çok seviyorum ki onu-seven insan aldatmaz nidalarını duyar gibi oluyorum-bu da bi sınavdı geçti gitti diyorum.şimdi hiçbi şekilde kimsenin ne niyetle olursa olsun yaklaşmasına fırsat vermiyorum,ondan hiçbir şey gizlemiyorum ve geleceğe dönük planlarımız var.

o aldatır mı beni,sanmıyorum.ama ben kendimden de sanmıyodum ki..
aldatırsa sırf ben onu aldattığım için bi şans verir miyim,ya da sırf içimdeki vicdan muhasebesi acı çekmemle kapansın diye göz yumar mıyım bilmiyorum.
ya da çeker kaybolurum kendi ıssızlığımda.
şuanlık tek dileğim,bunların arasında seçim yapmak zorunda kalmama isteğim.
yaptığımla övünmüyorum,aksine hala bağışlayamadım içimdeki riyakarlığı.

göz yaşlarımın tuzu kaldı yüzümde bunları anlatana kadar,ben gene onun yüz çizgilerinde kaybolucam.
umarım aldatmak/aldatılmak kimsenin hayatında üzerinde düşünülcek keliemeler olmaz..
uzun oldu,günah çıkardım.
teşekkürler ve iyi akşamlar

Son düzenleme:
tamam o zaman ben çok yakınımdaki bi kadının hikayesini anlatıyorumm.

iş arkadaşımdı benim. sonra evli 2 çocuk babası patronumla birlikte olmaya başladı ( günahları boynuna )

bu kız adını vermiyim şindi ayşe olsun mesela. daha önce evlenip boşanmıştı.

Ve patronumuzun evli olduğunu bildiği halde onunla beraber oldu.

en son benimle evleneceksin karında ayrılcaksın deyip patronumuzu tehdit etti. ve işten ayrıldı ( kovuldu ) olan bu işte çirkin bi ilişki...

trajik bir hikaye ve mahvolan hayatlar bana ne derece katılırsınız bilmem ama ben kızını okula göndermek istemeyen velilere hep şunu derdim:toplumun temeli kadındır o annedir,şefkatttir,merhamettir kızınızı okula göndermekle onu bilinçli ve kendi ayakları üstünde duran bir bireye çevireceksiniz yarın anne,eş olacak ve toplumun temelinin sağlam olması buna bağlı..Bunun gerçekleşmesinde pay sahibi olmak istemez misiniz?ikna olurlardı çünkü kadın demek bu demek..
yani erkeklerin aldatmasını da mazur görecek değilim ama kadınlar ailenin temeli olarak aldatma furyasına ne kadar çok katılırlarsa o kadar çok derin yaralar açılacaktır bütün manevi değerlerde.

çok yakından şahit oldugum bir aldatma hikayesi daha.. 19yasındaki genç kız 50yasındaki evli adamla maddi çıkarları için birlikte.üstelik adamın karısınıda tanıyor ve adamın karısı bu kızı kızı gibi görüyor çok seviyor.bilmiyorki kocasıyla birlikte çocuklarıının rızkını yiyo. kadın kızın işyerine kurabiyeler yapıp götürüyo değer verdiğinden ve daha 19yasındaki kızın vicdanı cız etmiyo ama edecek elbet...

ben de sana dürüstçe paylaştığın için teşekkür ediyorum ..

Son düzenleme:
Aldatan kadının nasıl bir açıklaması olabilir ki düşünüyorum da kocam ilgi göstermiyor, evine bakmıyor, sanırım başkasını düşünüyor, sevgiye muhtacım, cinsellik bitti vıdıvıdıvıdı o zaman ayrıl, ne halt yiyeceksen o zaman ye. Kusura bakmayın kızlar inanılmaz katıyım bu konuda. Aldatma hikayeside kaldırmaz benim bünyem, iyi ki direkt ben aldattım yaptım aman ne güzel yaptım diyen birileri yok aramızda :S

fatobrs bende senin gibi düşünüyorum . geçen gün kadınların aldatma hikayeri diye bi site var oraya bi gireyim dedim çoğu arkadaşının eşiyle yada eşini arkadaşıyla hep cinsellik yüzünden eşleri tatmin edemiyomuş. aldattıkları kişi çok zaevk veriyomuş da daha neler neler. allah korusun böyle insanlardan. azmışlar valla. bunu yapanlar eşilerinin çocuklarının yüzüne nasıl bakabiliyolar anlamıyorum. aman kınamayım gencim daha allah şaşırtmasın ama kesinlikle aşırı derece kaızıyorum böyle insanlara

benim eşimin arkadaşı ve eşi var. eşimle tanıştıktan sonra tanıştık onlarla. birgün konu aldatmaktan açıldı. ben kesinlikle aldatmam eşim aldatırsa da affetmem aldatmak bana göre eşe yapılabilecek en büyük zalimliklerden biri dedim. aradan bir kaç ay geçti. biz bu bayanla yemeğe gittik iki kişi. hem ağladı hem anlattı hem özür diledi. meğer kocasını aldatmış. benden değil eşinden özür dile dedim ama çok yalvardı söyleme diye (bana ne zaten söylemem) yemin etti br daha yapmıcam diye. Aldattığı kişide komşularıymış. ama hatasını anlayınca bir şekilde taşınmışlar ordan. 2 tanede çocuğu var.

bence neden dinlemeye gerek yok. karaktersizliktir neden. ötesi bahanedir.

keşke erkekler kulubü de olsa onlar yazardı bizde okurduk hemde birinci şahıstan dinlemiş oluduk

canım benım olsa cok ıyı olurduda onlar anca capkınlar kulubune yada odunlar kulubune uye olurlardı.BİZLER GIBI DUYGUSAL OLMADIKLARI ICIN ICLENIP YAZICAK CARE ARAYACAK YARATIKLAR DEGILLER MALESEF BIZIM GUNLERCE DUSUNUP KAHROLDUGUMUZ BIR SEYI ONLAR BI AN DUSUNUP UNUTURLAR ERKEKLER

konuyu açan arkadaşı tebrik ederim..hemen tırnaklarınızı çıkarıp konu sahibine saldıracağınıza, burdaki deneyimlerden eşlerinizin sizi aldattığı kadınların(aldatılanlar için) bunu ne şekilde ve nasıl ruhsal durumla yaptığını; diğerleri de çevresindeki her kadına güvenmemeyi temkinli olmayı öğrenebilirsiniz..

bu konu hakkında fazla yorum yapmak istemiyorum kadınıda bir erkegide kişiliksiz olan insanlar herşeyi yapıyorlar erkege suç bulamamki karşısındaki hem cinsim ne deyim

kadınlarında günümüzde bu anlamda sayılarının çok ta az olmadığını düşünüyor ve hissediyorum.ama erkeklerin ki kadar ayyuka çıkmadığı ve üzerinin bir şekilde örtüldüğünü...
kadınlarda cinsel amaçla aldatıyor,sadece duygusal değil ama bunu erkek gibi düşünerek yapmıyor bence...
yani erkek,anlık hazzın -heyecanın peşinde iken kadın tutkunun duygunun hissin peşine sürüklenip,bunların özlemi ile bunu yapıyor,yani yine kadın aşk için yapıyor bunu..aşk olgusu ile kafasında buna yönleniyor..evliliğinde ve eşinde çok isteyip ve çabalayıpta ulaşamadığı hazzı mutluluğu arıyor belki.. içinde cinselliğide barınan tutkulu bir birliktelik ona cazip geliyor olmalı..kimisi evet boşanıyor şartları konumu vs uygun ise, ve içindeki o birikim ve uhdeleri yaşamak istiyor zincirlerinden kurtulup,kimisi ise şartları ve konumu gereği hatta toplumun bakış açısı da dahil vs vs bunlardan sıyrılıp,o evlilikten ve eşten sıyrılıp aşamayacağını biliyor ama bunu bilirken de vazgeçemediği iç güdüleri ve dürtüleri kadını da buna zorluyor itiyor kanımca..yani kadın kendi esaretine mahkum olarak usulca kendini yaşamak istiyor o an ki düşünce ile ve sonuç erkeklerde aldatılıyor..

belkide yazıyorlardır.... evli kadınlara 1. diğer kadına 2. dersek

2. kadın zaten kendini 1. sanıyo ilişkide, adamın karısına gitmesi, onu aldatması oluyo yani bi nevi

belkide sıralamayı anlatmayıp diğer aldatılma kısmını yazıyorlardır sadece

herşeyi cinselliğe bağlamak saçma bence, o aldattıkları kadınlar mükemmel cinsel partnerdiler madem neden mutlu bi yuvaları yokta 2. kadınlar madem

2. diye tabir edilen kadınlar belkide cinselliği sadece avlanmak için kullanıyo, avıyla evlenincede cinsel hayatlarının adamın 1. karısından farkı kalmayacaktır eminim

bence aldatmanın bahanesi olmaz, kötü karma her zaman çalışır, aldatan aldanır

fikrinize saygı duyuyorum ama şu noktada size katılmıyorum aldatmanın ne açıklaması olabililir ki demişsiniz.Yaşanan bir şeylerin mutlaka bir açıklaması vardır onca aldatma sonucunda biten evlilik yazısı okudum burada ve dikkat ettiniz mi kadınların çoğu hep şu soruyu soruyordu:Neden kocam beni aldattı,ona sevgimi,yıllarımı,verdim,her türlü fedakarlığı yaptım ama neden bunu bana yaptı?bu soruların cevabı bulunur ya da bulunmaz illa ki bir cevap bulunması da değil mesele

Bazılarımız bunu idrak edememiş hala madalyonun iki yüzünü de görmek ve özeleştiri yapabilmek belki bazılarımızın hayat görüşünü değiştrebilir sürekli aynı mecra atrafında konuşulan konulardan kim ne dersi çıkarıyor bilemem karın beyaz olduğunu herkes biliyor sanırım...

Maksadımız aldatma hikayesi dinlemek de değil konulara daha entel açıdan yaklaşırsak, failllerden ziyade fillerin irdelendiğini anlayabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…