kendi adıma konuşuyorum....konuyu okuyunca fevri davrandım sanırım.konu sahibi arkadaşım bunun için kusura bakma...
aldatan kadının bahanesi ne olabilir?
- kocam eve bakmadı
- kocam bana bakmadı
- benle ilgilenmedi
- sevişmek bile istemiyor benimle
- beni yalnız bırakıyor
- kadınlığımı hissettirmiyor (!)
eeee boşa o zaman. erkeklerin ne kadar saçma salak bahanesi varsa kadınların da bahaneleri aynı olacaktır ki bence aldatmanın bahanesi de yoktur. aldatan erkek ne kadar kişiksizse aldatan kadın da öyledir. aynı otun laciverti tabiri caizse...
bence kadında erkekte kendilerine güvenleri olmadığı için aldatır. nkendinde eşine karşı bir eksiklik gören kişi dışardaki insanlarda bu eksikliğini gidermek için aldatır. benim tanıdığım bir kadın vardı eşi onu bir hayat kadınıyla aldattı kadın bunalıma girdi demekki bende daha iyi o kadın diye. ama eşinede aynı şeyi bende sana yaşatıcam demiş. adam bunu hiç çarşıya falan yollamazdı. yollarsa sadece erkek kardeşiyle yani kadının kaynıyla yollardı. sonunda ne oldu dersiniz kadınla kaynı arayı buldu.eşi evdeyken kaynı gelirmiş. eşine uyku ilacı verirmiş. kaynıyla beraber olurmuş. ve bu tam 5 yıl sürmüş. sonunda eşine yine ilaç vermiş. ama eşi ne olduysa gece uyanmış. ve ne görse 2 si yatakta. adam onları tekme tokat çıplak bir şekilde evden attı. 6 yıl oldu. kaynıda evliydi ikiside boşandı . kadn şimdi kaynıyla beraber. zaten kocası çirkin bişeydi kadın güzeldi kimse layık görmüyodu kadını ona. adam bu ezikliğini onu aldatarak gideriyodu ama sonunda kendiside aldatıldı
bu hikayenin benzeri bir müşterimizin basına gelmişti. kadının kız kardesi bosanıyo ona bakcak kimse yok abla evine alıyo eşiyle sahip çıkyolar. kız kardesi ve kocası kadına ilaç veriolar kadın bi gün kardesi ve kocasını yakalıyo en sonunda kadın kendini camdan attı ölmedi sakatlandıperişan oldu bunalımlara girdi kocasından ayrılamadı bakacak kimsesi yoktu kadın aptı gitti oda kendine sevgililer yaptı adamların parasını yedi öyle hırs yapmıstıki ben tüm erkekleri elde edebilirim diyodu ve bu çaba içindeydi..rezalet bi hayat haline döndü hayatı..
güzel bi noktaya parmak basılmış.kimi kadınlar aldatıldıklarını hak ettiklerini düşünüyo,kimi kadınlar aldatılan kadınlara oh olsun diyo,kadın kadına düşmanken,herkes ahlak memuru olmuşken bu tür tabuların yıkılması çok zor.anında hafif meşrep yaftası yeniliyor,hem erkek tarafından hem KADIN tarafından.tasvip edilemez bi şey aldatmak,ama herkes hata yapar,bi erkek aldattığında normal de bi kadın yapınca neden burda ilk atağa geçen,hakaretler savuran gene kadınlar oluyor?neden gene aynı bu atağa geçen kadınlar, aldatılan kadınlar başkalarından destek isterken,"kocanı elinde tut,yatakta şöyle iyi ol böyle yap" diyen kadınlarla aynı kadınlar?açık söyliyim,bekar bi kadının evli bi adamla ilişkisi olması berbat bi şeydir,yaşayan bilir.ama ben burda aldatılan eş olsam kızacağım,hafif meşrepliğinden dem vuracağım kişi,o hanım değil kendi eşim olur.çünkü hıyarım var diyen hatuna o eş elinde tuzla koşmuştur.gerisine bakmam.
türk toplumundaki kadın genelde,hatta çok büyük bi oranda aldatmaz,ekonomik açıdan eşine bağlıdır,çünkü sosyo-ekonomik koşullardan ötürü ekonomik özgürlüğü yoktur.eşini aldatırsa anında kapının önüne koncağını bilir.hatta bunları bilmez,çünkü düşünmez ve aklından geçirmez.erkek kadını bu gibi durumlarda eşya olarak görür,elinde tapusu vardır ona göre ve kafasına göre davranır.
yani türkiye koşullarında kadınların aldatmasıyla ilgili çok az veri çıkar genele vurursak,bunların arasında,saflık-temizlik duygusunun yoğunluğuyla aklından böyle bi şey geçirmeme,ekonomik özgürlüğün olmayışı,bekaret,evli bi bayanın olay öğrenildiğinde toplumdan tecrit edilmesi gibi.
zaten olmasa hiç,ne erkek ne kadın tarafından aldatma.
her şey saf kalsa,kirlenmese.
madem bu konudayım,şunu da ekliyim.
evli değilim,ama erkek arkadaşımı aldattım.
buna sebep olarak da çok kıskanç olduğunu,kendisinden başka kimseyle hiçbi bağlantım olmaması (arkdaş görüşmesi vs) gerektiğini düşündüğü sandığım için,hiç bunları konuşup çözüm aramak yerine,büyük bi hata yapıp aldattım onu.
üstelik aldattığım kişi de zehir zembelek aşık oldu bana.onun da ahını aldım.aynı zamanda babasının da annesini yıllardır başka bi kadınla aldattığını öğrendi.hatamı anlamıştım uzun süre öncesinde fırsat arıyordum onunla ilişkimi koparmak için ,bu mide bulantısını o da hissedince babasından dolayı,anladı beni ve hatamızı bi şekilde bitti.
sonuç mu?hayatımda en çok sevebileceğim adamı aldattım,çok pişman oldum,aylarca kendime gelemedim.vicdan azabından öldüm,ama hala onun omzunda burnum,onun yanında kendimi hem dünyanın en güçlü kadını gibi,hem de üzerime titreyişinden en minik bebeği gibi hissediyorum.öyle çok seviyorum ki onu-seven insan aldatmaz nidalarını duyar gibi oluyorum-bu da bi sınavdı geçti gitti diyorum.şimdi hiçbi şekilde kimsenin ne niyetle olursa olsun yaklaşmasına fırsat vermiyorum,ondan hiçbir şey gizlemiyorum ve geleceğe dönük planlarımız var.
o aldatır mı beni,sanmıyorum.ama ben kendimden de sanmıyodum ki..
aldatırsa sırf ben onu aldattığım için bi şans verir miyim,ya da sırf içimdeki vicdan muhasebesi acı çekmemle kapansın diye göz yumar mıyım bilmiyorum.
ya da çeker kaybolurum kendi ıssızlığımda.
şuanlık tek dileğim,bunların arasında seçim yapmak zorunda kalmama isteğim.
yaptığımla övünmüyorum,aksine hala bağışlayamadım içimdeki riyakarlığı.
göz yaşlarımın tuzu kaldı yüzümde bunları anlatana kadar,ben gene onun yüz çizgilerinde kaybolucam.
umarım aldatmak/aldatılmak kimsenin hayatında üzerinde düşünülcek keliemeler olmaz..
uzun oldu,günah çıkardım.
teşekkürler ve iyi akşamlar
keşke erkekler kulubü de olsa onlar yazardı bizde okurduk hemde birinci şahıstan dinlemiş oluduk
Aldatan kadının nasıl bir açıklaması olabilir ki düşünüyorum da kocam ilgi göstermiyor, evine bakmıyor, sanırım başkasını düşünüyor, sevgiye muhtacım, cinsellik bitti vıdıvıdıvıdı o zaman ayrıl, ne halt yiyeceksen o zaman ye. Kusura bakmayın kızlar inanılmaz katıyım bu konuda. Aldatma hikayeside kaldırmaz benim bünyem, iyi ki direkt ben aldattım yaptım aman ne güzel yaptım diyen birileri yok aramızda :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?