konuyu açan arkadaşı tebrik ederim..hemen tırnaklarınızı çıkarıp konu sahibine saldıracağınıza, burdaki deneyimlerden eşlerinizin sizi aldattığı kadınların(aldatılanlar için) bunu ne şekilde ve nasıl ruhsal durumla yaptığını; diğerleri de çevresindeki her kadına güvenmemeyi temkinli olmayı öğrenebilirsiniz..
Aldatan kadın yazmaz ki buraya, ben sevgilimle seviştim diyeni bile dövüyorlar burada
insanlar sanal aleme neden bu kadar ilgi
gösterdiler biliyor musunuz kendilerini daha rahat ifade edebildikleri için
çünkü birilerinin gözlerine bakarak konuşmak daha zordur gözler yalan söylemez derler
kişi tavır ve beden diliyle doğru söyleyip söylemediğini belli eder çoğunlukla
velhasıl kelam nereye geleceğim gerçek hayatta doğru olmadığına inandığı birşeyleri yaptıktan sonra sanal ortamda bunu anlatıp ne tepki görürüm diye düşünmek mantıklı bir düşünce değil bana göre.
bizim birimde sekreter olan kadın doktorumuzla bi şekilde ilişki kurmuş. ikisi de evli tabi. sekreter arkadaşın 6 yaşında çocuğu bile var. akşam işten geç çıkmalar gece eve gitmemeler... kısacık etekler dekolte elbiseler falan. sonra durumu biz farkedince bölüm sorumlusu doktorumuzla paylaştık. o da doktor beyle konuştu bu ilişki böylece açığa çıktığı için bitmek zorunda kaldı. sonra ne mi oldu? aynı sekreter arkadaş hastanede farklı bir birimin doktoruyla beraber olmaya başladı. aynı şekilde hastaneden geç çıkmalar gece eve gitmemeler. allah ıslah etsin
gerçekten iyi bi konuya değinmişsiniz. Ben 6 aylık hamileyim eşimle bazı sorunlarımız var beni aldatıyo mu acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum.ve bir de şöle bir şey var eğer ki aldatıyosa eşim kadar o kadın da suçlu hamileyim ve o evli bi adam!!!
Bunu bende hep merak etmişimdir ama sizin kadar cesaretli olamadığım için bi türlü konu açamadım.Bende hep aldatan kadına kızmışımdır.Evli erkeklerin peşinde dolaşan zavallılara onları elde etmek için uğraşlarına ve kadın olduğum içinde utanmışımdır hep.
Benim bakış açımsa biraz farklı lütfen kimse kızmasın bana aldatma olayında erkek tabikii suçlu ama erkeğin karşısında mini etekle açık saçık kıyafetlerle dolaşıp başını döndüren akılsızları hiç anlamıyorum.
Asla benim eşim aldatmaz demiyorum çünkü erkelere güvensem kızlara güvenmiyorum.Ben kapalı bir bayanım evdede eteğimle örtümle yada eşofmanlarımlayım kısacık etek giyip makyaj yapıp evde dolaşmıyorum nitekimde dışarı çıktığımızda eşim onlara bakıncada deliriyorum hatta denize bile gitmek istemiyorum.Çünkü ben haşemayla giriyorum etraftakilerde üstsüz....
Umarım kimse beni yanlış anlamaz sözüm bilerek isteyerek kışkırtmak için kısa giyinenlere
Bunu bende hep merak etmişimdir ama sizin kadar cesaretli olamadığım için bi türlü konu açamadım.Bende hep aldatan kadına kızmışımdır.Evli erkeklerin peşinde dolaşan zavallılara onları elde etmek için uğraşlarına ve kadın olduğum içinde utanmışımdır hep.
Benim bakış açımsa biraz farklı lütfen kimse kızmasın bana aldatma olayında erkek tabikii suçlu ama erkeğin karşısında mini etekle açık saçık kıyafetlerle dolaşıp başını döndüren akılsızları hiç anlamıyorum.
Asla benim eşim aldatmaz demiyorum çünkü erkelere güvensem kızlara güvenmiyorum.Ben kapalı bir bayanım evdede eteğimle örtümle yada eşofmanlarımlayım kısacık etek giyip makyaj yapıp evde dolaşmıyorum nitekimde dışarı çıktığımızda eşim onlara bakıncada deliriyorum hatta denize bile gitmek istemiyorum.Çünkü ben haşemayla giriyorum etraftakilerde üstsüz....
Umarım kimse beni yanlış anlamaz sözüm bilerek isteyerek kışkırtmak için kısa giyinenlere
sıze gore fazla normal bır hayatım var..9 aylık evlı 8 aylık hamıle coookkkk mutlu ve huzurlu bır evlılıgım var..
uzgunum duymak ıstedıklerını soyleyemedıgım ıcın..sıra sende..
İşte korktuğum başıma geldiAmacım kimseyi kısa giyiyo diye yargılamak değil böyle düşünenlerde özür dilerim sizleri kırmak istemedim.
Ben normalde kısa giymeyip sırf tavlamak için giyinenlere yada bir erkeğin karşısına geçip eteği dizlerden yavaşça yukarı sıvayıp mini yapanlara yada sırf göğüs çatalı gözüksün diye önünde eğilmiş gibi yapanlara.
Bakın beni yanlış anladınız etrafımdada var kısa giyinenler ama uslüpluca giyince bişey olmuyor demek istediğim bu.
Ben de açık bir bayanım ancak ne demek istediğinizi anlıyorum sanıırım. Anlatmaya çalıştığınız şey teşhircilikse bunu yalnızca "açık giyim"le bağdaştırmak yanlış olur, eğer bu açıklık kötü niyetle yani davetkar hal, tavır, davranışlar, muhabbetler ve mimiklerle destekleniyorsa işte bu teşhircilik olur. Tabi çevre faktörü de çok önemli. Yukarıda bir arkadaş ben açık giyinirim ama çevrem de bunu kaldırabilecek yapıda demiş. Şöyle örnek vereyim istanbuldaki bayanlar için: ben mini eteğimi, dekolteli bluzumu giyip en afillisinden de makyajımı yapıp kendimi nişantaşına atsam dönüp bakan olmaz, baksalar bile en fazla kıyafetime bakarlar o da şıklık rüküşlük açısından. Aynı durum misal verecek olursam çapa, haseki gibi semtlerde böyle değildir.Laleli, aksaray civarından bahsetmek bile istemiyorum. Bu muhitteki insanlar daha mutassıp insanlar bu tarz giyimler buralarda hoş karşılanmaz, abazaları da cabası tabiki.Hal böyle olunca rahatsız edici, tasvip etmeyen bakışlara maruz kalmak kaçınılmaz oluyor. Ben böyle durumlarda "ne olursa olsun benim tarzım bu,niyetim de şu,insanların bakış açısı beni ilgilendirmez" denmesi yerine, daha da rahat olabilmek adına muhit,çevre ve giyim arasında tutarlılık olmasından yanayım.Tabi bu fatihte karaçarşaf pardesü giyerek dolaşmak da değil, yanlış anlaşılmasın
Ama ama ama sizin durumunuza dönecek olursak kocanızın yaptığı hiçbir şeyle açıklanamaz.Be adam madem karına haşema giydiriyorsun, ya da karın haşema giyecek kadar giyimine dikkat eden bir bayan, senin mayolu bikinili hatta çıplak insanlarla dolu plajlarda ne işin var?Karına bakılmasın günah da sen milletin karısına kızına bakınca günah olmuyor mu?İşte böylelerini boğasım geliyor
adamın karısına haşema giydirdiğini nerden çıkardınız belki onun tercihidir..acaba ben mi yanlış okuyorum bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?