E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
...................................
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm işte benimde merak ettiğim şey bu neden hep biz onların istediği şekle bürünüyoruz,Tamda yarama bastın canım yazıyorum:
En büyük fedakarlığım sırf o istedi diye kapandım
İkincisi haliyle giyim tarzımı değiştirdim yani 180 derece döndüm( Ayrıca bu yazdıklarım nişanlıyken oldu )
Benim için önemli şeylerden biri olan arkadaşlarım arasında seçim yaptı ve bazılarıyla görüşmemi engelledi.
Taktığım yüzükten giydiğim ayakkabıya herşeyime karıştı anlayacağınız
Şimdi evliyiz 3 senelik şuanki aklımla düşünüyorumda aslında hiçbirini yapmamalıydım çünkü ben ona bi sigarayı bile bıraktıramadım.
Ancak evlenince aklım başıma geldi.
Ama artık takmıyorum ben bunları mutluyum çünkü
Bunları bana yaptıran gözümü kör eden aşkımdı ve hiçbişeyi görmedim.
Sevgiler... a.s.
Tamda yarama bastın canım yazıyorum:
En büyük fedakarlığım sırf o istedi diye kapandım
İkincisi haliyle giyim tarzımı değiştirdim yani 180 derece döndüm( Ayrıca bu yazdıklarım nişanlıyken oldu )
Benim için önemli şeylerden biri olan arkadaşlarım arasında seçim yaptı ve bazılarıyla görüşmemi engelledi.
Taktığım yüzükten giydiğim ayakkabıya herşeyime karıştı anlayacağınız
Şimdi evliyiz 3 senelik şuanki aklımla düşünüyorumda aslında hiçbirini yapmamalıydım çünkü ben ona bi sigarayı bile bıraktıramadım.
Ancak evlenince aklım başıma geldi.
Ama artık takmıyorum ben bunları mutluyum çünkü
Bunları bana yaptıran gözümü kör eden aşkımdı ve hiçbişeyi görmedim.
Sevgiler... a.s.
arkadaşım sen ne yapmışsın öyle!!! hani senin kişilğin hani senin kendi kararların ?? şaştım kaldım valla.....önemli bir konu eş için kapanılmaz ...ALLAH için kapanılır....yani kulluk görevimiz için..içindeki niyet çok önemli ...dikkatini çekerim..........kukla olmuşsunuz yani ne diyeyim canım benim...ay ay.....
lütfen ya söz konusu olan eşimiz, el alem değil ki her şeyi yaparım :)
yıllar evvel 1 yıl süren evliliğimde eski eşim bana;
kumaş pantolon giymem,
tatilde tayt üstüne askılı bluzla gezmem(normalde alışkın değildim buna ve bunu istemesi de tam şaşkınlık yaratan bir durumdu),
daha önce her ortamda sigara içtiğim halde, evde misafir varsa (onun arkadaşları) ya da kampüste(üniversite öğrencisiydim) sigara içmemem,
spor tarzda atletler yerine kadınsı atletler giymem, benim sülalemde zeytinyağlı yemek(soğuk yenenlerden) kültürü olmasına karşın, illa o istiyor diye zeytinyağlı taze fasulyeyi sıcak yemem,
yemekleri hemen yemeden önce pişirmem ......... uzar gider
konusunda talepte(baskıda) bulunmuş ve ben de uygulamak için kendimi paralamıştım. Demiş miydim o evlilik 1 yıl sürebilmişti.Çok üzgünüm çoook
Yeni ayrılmış olduğum, 3 yıl beraber olduğum sevdiğim ise resmen hiçbir konuda baskı yapmadı, illa şunu yap diye talepte bulunmadı. 3 yılı buna da borçluyuz sanırım.