Sırf Eşleriniz İstediği için Neler Yaptınız veya Yapmak İstediniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla eşim bu zamana kadar benim istemediğim hiç bir şeyi benden yapmamı istemedi belki o yüzden düşüyorumda benden yapabileceğim bir şey isterse seve seve yaparım çünkü eşim benim için yapıyor.....en güzelide ben seni bu şekilde tanıyıp sevdim neden evlenıince değişmeni isteyeyim ki diyor.istemediğim bir konuda zorlama yapmış olsa yapmam ama beni ben olarak kabul etmeli

ah cnm benim sen tam saplantılı bir adamla evlenmişin neyseki kurtulmuşsun,
yeni ilişkin hep mutlu ve bir ömür sürer inş. a.s.

doğru söylüyorsun ben o zamanlar kompleksten yapıyor sanmıştım ancak boşandıktan 3 sene sonra da bana bir bir: ben hata ettim, saçmalıklar yaptım, düşün kumaş pantolon giymen içni bile zorladım, yemek zevkini değiştirmen için zorladım, sigara zaten içiyordun, ne olacaktı ki sanki okulda yine içsen, ya da msiafir yanında sağlık için olsa hiç içmeyelim derdim dimi, ben içiyor sana içirtmiyordum, hep hata yaptım diye 3-4 gün konuşup durmuştu kendileri ve ben de o an anlamıştım saplantılı bir tip olduğunu, neyse Allah kurtardıkaydirigubbakcemile2

yeni ilişkim de maalesef 3 hafta önce bitti, neredeyse 3 yıldan sonra. Ancak hala arkadaş olarak görüşüyoruz.:utangac::asigim: Ne olur Allah'ım bir şeyler dank etsin :mymeka: de yeniden başlayalım onunla. Ne olur artık canına, sağlığına değer vermeye başlasın:Saruboceq:

sırf o istedi diye artık akşamları temizlik yapmıyorum bulaşık makinesi aldım koyuyorum içine güzel birde film alıyorum ve sırf o istedi diye canım oğlumla fazla ilgilenemiyorum o doğduktan sonra benimle ilgilenmiyosun dedi haklıydıda galiba artık erken uykuya alıştırdım çocuğuda yani uykumdanda fedakarlık etmiş oluyorum onun için erken yatan çocuk haliyle erken kalkıyo :)))

doğru söylüyorsun ben o zamanlar kompleksten yapıyor sanmıştım ancak boşandıktan 3 sene sonra da bana bir bir: ben hata ettim, saçmalıklar yaptım, düşün kumaş pantolon giymen içni bile zorladım, yemek zevkini değiştirmen için zorladım, sigara zaten içiyordun, ne olacaktı ki sanki okulda yine içsen, ya da msiafir yanında sağlık için olsa hiç içmeyelim derdim dimi, ben içiyor sana içirtmiyordum, hep hata yaptım diye 3-4 gün konuşup durmuştu kendileri ve ben de o an anlamıştım saplantılı bir tip olduğunu, neyse Allah kurtardıkaydirigubbakcemile2

yeni ilişkim de maalesef 3 hafta önce bitti, neredeyse 3 yıldan sonra. Ancak hala arkadaş olarak görüşüyoruz.:utangac::asigim: Ne olur Allah'ım bir şeyler dank etsin :mymeka: de yeniden başlayalım onunla. Ne olur artık canına, sağlığına değer vermeye başlasın:Saruboceq:

cnm. herşeyin başı dua biliyoruz ama ne olur demekle oturduğun yerde olmaz...eğer gerçekten istiyor ve evet bu doğru adam diyorsan mucadele et ve yeniden kazanın birbirnizi a.s.

sırf eşim istediği için kayınvalidemle birlikte oturuyorum.bundan büyük fedakarlıkmı olur.
o istediği için saçlarımı uzatmaya çalışıyorum.
çok sevdiğim bikaç kıyafetimi o istemediği için giymiyorum.
yaz günlerinde bile dışarı çıkarken içime sürekli alttan çıtçıtlı bady giyiyorum(eğilince belim açılıyomuş)

ama oda benim için biçok fedakarlık yapıyo.herşey karşılıklı yani.fedakarlık olmadan iki farklı insanın anlaşabilmesi mümkün değil zaten.bu yaptıklarım beni çok ta rahatsız etmiyo.oda ben istemediğim için bikaç arkadaşıyla görüşmeyi kesti.çok sevdiği uzun saçlarını kastirdi.ben istediğim için daha sık traş oluyor ki hiç sevmez traş olmayı.benim gibi kararsız biriyle alışverişe çıkıp saatlerce bekler ve fikir verir.eski iş yeri ortamından hoşlanmadığım için işini bile değiştirdi.ve daha biçok şey.

sonuç: benim fedakarlıklarım+onun fedakarlıkları+aşk=mutlu evlilik..........Şeniz

cnm bu tek taraflı olmuyorki..karşılıklı ...evliliktede karşılıklı özveriyle anlam kazanır bence ..
hükmetmek değil tabi...istek ve talep var .. her kezin istek ve talebe hakkı vardır ...
sen kendin için yapıyorsan yapacağını bence bi değeri olmaz...
eşim kendi değil ben istediğim için yaptığı bi çok şeyde kıymeti katlanıyor...buda benim yorumum...eşin sevmediği halde sen istiyorsun diye sana bi hediye alsa hoş olmazmı

sence böyle bir eş varmıdır...ben göremedim de..erkekler sen iastemeden bir şey düşünüp yapacak haa...vallaha güzel olur hemde çok güzel ama bence bu sadece evlenene kadar olur evlendikten sonra hiç bir erkekde böyle birşey görmedim..ya benim çevremdeki erkekler hanzooo yda bana benim çevremee iyisi düşmüyor...

Sirf o istiyor diye zayiflamaya çaliştim ve sagligimdan oldum şimdi ise onun istedigi yapiyormuş gibi yapip kendi bildigimi okuyorum ne yapalim

nişanlıyken saçlarım belimdeydi çok dökülmeye başlamıştı bende omuz izamda kestirdim ve resim çekindim ona askere yolladım okadar üzülmüştükü benimle 1 hafta konuşmadı:((
şimdi ise karışmaz.ama benim yaşadığım yer biraz küçük ve dedikoduyu sevdiği için kısa etek ve altına tayt giyemem.etek diz kapagı altında olacak.........!!!

KENDİMLE İLGİLİ KONULARDA PEK TAVİZ VEREN Bİ İNSAN DEĞİLİM AMA YİNEDE KARŞIMDAKİ SEVDİĞİM İNSAN OLUNCA ONU KIRAMAK İSTEMİYORUM. HERŞEYDE OLMASADA MESLEA GİTTİĞİM BİYERDEN ŞU SATTE DÖN DİYOR BENDE KIRMIYORUM ONU DEDİĞİ SATTE DÖNÜYORUM. BAŞKA KONULARDADA PEK ÜSTÜME GELMEZ GELSEDE YOLA GÖTÜRÜRÜZ:jeyyar:​

HERŞEY BİR VESİLE İLE OLUR.yaradılanı severim yaradandan ötürü anlatabiliyormuyum.Allah rızası için kapanıyoruz evet ama bunu erkegim kocam olucak kişi istiyorsa neden yapmayım yapmıyalım?bukadar özgür olmayın başı boş.kuklalıkla alakası yok bu saygı sevgidendir.
benim sevdigim evlendikden sonra başka yere gitmemi kalmaı yasakladı.gerektigi yere bırakır alırım diyor tek asla çıkamazsın.pant.giyemezsin diyor.yılışık konuşkan olamazsın evimin içinde herşeyim olursun diyor.şimdi ben kuklamı oluyorum.o benden sorumlu o beni şerefiyle taşıyacak bende onu...

Nasıl yani anlamadım o götürmeden bakkala eczaneye ne bileyim annenin evine de mi gidemiyorsun? Eğer durum böyle ise bence sen onun eşi değil kölesi olmuşsun. Evlilikte güven esastır. Sana güveni yoksa hiç evlenmemeliydi.Yoksa yapacak olan içinde olan gider sütçüyü eve alır yine yapar.kaydirigubbakcemile

eşim istedi diye yaptığım benimle ilgili tek değişiklik saçalrımı kestirmem oldu.çünki uzun saçı sevmiyo.şimdi çok memnunum kısa saçtan.fazla uğraştırmıyo.ama asla kişiliğimden ödün vermedim.hala kızar ah biraz oyuncu olsan bu kadar dürüst olmasan bazılarına karşı diye ama yapamıyorum

14 yıllık evliyim.genelde kadınlar dır dır yaparlar ve derlerki az dır dır yap kocan evden kaçar diye ama aksine benim kocam dırdır yapıyor.ben kaçacam sonunda herşeyime karışır.onun yüzünden arkadaşlarımda işimden komşularımdan oldum şimdi çoğunu çok nadir görrüm.ben hiç bişeyine karışmazken onun karışması fena halde sinir bozucu.ama artık sınıra geldik galiba bir yıldır istediğini yapmıyorum diye buseferde daha kötü oldu.kıskançlık hat safhada yapsan bir türlü yapmasan bir türlü.en iyisi onun istediğini yapıyormuş gibi yapmamak.ama buseferde kendimi kandırıyormuşum gibi hissediyorum.

lütfen ya söz konusu olan eşimiz, el alem değil ki her şeyi yaparım :)

Her seyi yapmak marifet olsa...
kiymet bilseler øyle yapinca.. neyse..

ama tam tersine, kendi kararlarinda inat edip kendi isteklerini uygulayinca saygi duyuyorlar..

Henuz bekarsin diye bøyle dusunuyorsun ne oluyorsa oluyor evlendikten sonra dank ediyor insanin kafasina.. ben ne yaptim diye:1no2:

cok derin gøgus dekoltesinden baska hicbirsey rahatsiz etmiyor esimi, øzelliklede arkadaslarima karisamaz.. cok az ictigim sigarama karisabildigini saniyor ama øyle sanmaya devam etsin o :icecream:

Zaman gectikce çiftler bir şekilde uyum sağlayıp,orta noktayı buluyor kaydirigubbakcemile5

bence sırf eşim istedi diye herşeyi yapmam azda olsa benimde istemem lazım kırılırsada kırılsın ama her istediğinin olmasına alışmasın ondan sonre kendilerini bir şey sanıyorlar

sac kesiminden rujumun rengine kiyafetimden ayakkabima takimdan tokama herseyim esimin zevkidir :teytey: hatta kuafore gidince basimda bekler diyelim kasimi aldiriyorum surayi al buraya dokunma falan :roflol: cok zevklidir canim askimi cok seviyorum ,yanimda olmadan kesinlikle alis veris yapmaktan hoslanmam :asigim: gorusmemi istemedigi arkadaslarim oldu yine de gorustum sonra hata oldugunu anladim :çok üzgünüm: benim goremedigimi gormus hisleri de kuvvetli bu adamin kafamçokkarıştı

yha ben yaklasık bi yıldır sacımı boyatmıorm sarıya-kendi sacımda küllü kumral- topuklu ayakkabıma,makyajıma hatta bazen kakülüme bile karısıo nişanlımkafamçokkarıştı:bbo: yha dur diorm onayasakkelime ammaaa cok tatlı dilli yhaaa kandırıo beni hç bşi diyemiorm hatta utanmasam tabe tabe die yapcaım duruma getirio beni we ben buna sinir oluormÇok üzgünüm çoook nese yhaa ben bole de guselim kahretsnkaydirigubbakcemile3

kendimle ilgili olarak eşim istedi diye sacımı kızıla boyattım sadece.( ki kızıl renge acaip uyuz olurum ) o da evliliğimizin ilk yılında.sadece bunu yaptım baskada bişey yapmam kendimle ilgili olarak...

Onun için doğup büyüdüğüm şehrimi Annemi Babamı Kardeşimi ve tüm sevdiklerimi bıraktım.Daha ne olsun ki ama hiç pişman etmedi beni onu hala ilk günkü kadar seviyorum.AŞKIM BENİM.

Back
X