Sırf iş yüzünden ayrılık olur mu?Lütfen yardım...

Can sıkıntısından çocuk yapılmaz ama..
bebek düşünüyorsanız..biraz öne alabilirsin bebek olayını..

Bence bir uzman yardımı alarak, durumunuzu kanıksamaya çalış, en iyisi bu..

Doğru bir karar değil bence. Şu an sinir ve sıkınıtyla ne düşündüğünüzün farkındğa değilsiniz sanki.

Son düzenleme:
sorun eşınızın meslegınde degıl
eşınızden ayrılsaız baska meslekte bırıyle evlensenız o zamanda eşım aksamları evde ama benımle ılgılemıyor dıye konu acarsanız...

Sızın yazdıklarınızı okuynca buda dert mı dedım..

Cok guzel meslegınız var eşınızın meslegı var....saglıgınız yerınde...Eşınız sızın ıcın meslegınden bıle vecgecmış sızın derdınıze bakın..

Okuldan arkadaşlarınızla gıdış gelın yapın.Meslegınızde kendınızı yetıştırın halk egıtımın kurslarına gıdın.

Evlı olan polıslerın eşlerıyle gorusmeye başlayın..

Onemlı olan esınızle uzun vakıt gecırmek degıl..Olan vaktınızı guzel gecırın kucuk seylerden mutlu olun..

Aılenızın yanında olursunuz baska derdınız olun..

Sız mkutlu olmak ıcın caba harcayın guzel tarafları gorun hayatınızın...

öğretmenmişsiniz evde ne bileyim birsürü işiniz olur kocanız gelene kadar ev işi yapın yada bi hob bulun kendinize birbirinizi sevdiğiniz halde sırf bikaç ay sürecek iş yüzünden bi ömür hayat zindan edilirmi

canım ben de asker eşiyim ve benzer durumu yaşıyorum şu an bulunduğum yerde hiç bir sosyal faaliyet yok ve iki gündür sudan sebeplerle bölüğe çağırıyorlar va akşam kaça kadar eve gelmiyor . evet sıkıntıdan patlıyorum ama ne yapayım sevsem de sevmesem de bu onun işi ....zaten eşlerimiz yeterince stres içinde bir de biz onların stresine stres eklemeyelim.
sakın yanlış anlama ama en azından bir kere şark yapıyorsunuz o da en kötüsü ilçe merkezinde oluyor ama biz bir doğu bir batı geziyoruz artı nerde köy karakolu nerde dağ karakolu jandarma orda benim eşim jandarma ve bulunduğumuz yer herkese doğu sadece jandarmaya batı :))
çocuk meselesine gelince eğer ikiniz de gerçekten istiyorsanız ve kendinizi hazır istiyorsanız neden olmasın ki ama lütfen sırf sıkıntıdan çocuk yapmayın emin olun sonrası daha sıkıntılı oluyor ...
size gereken biraz sabır ve kendinize sevebileceğiniz meşgaleler bulmak ki zaten meslektaşız evde de okulla ilgili işleriniz mutlaka vardır :) inanın şimdi kitap dahi okuyamıyorum benim cadı hemen tepemde elinde kalemle kitabı çizmeye kalkıyor :) size bu satırları nasıl mı yazıyorum kızım haftalaar sonra nihayet haftasonu öğlen uykusuna yattı :)))))))

benim eşimde asker şark görevini yapıyor.beni yanında götüremedibilmediğim bir şehirde tanımadığım kişilerle yeni bir hyat kurmaya çabalıyorum.birde oğlum var babası onu 37 günlükken bıraktı.vediyorum ki keşke yanında olsaydım gece 12de gelsydi onunla uyusaydım.sabah işe ben yollasaydım.buda yeterdi........

canım anladığım kadarıyla bu durum geçici o yüzden bir süre dişini sık sayılı gün çabuk geçer demişler

öğretmen olduğuna göre rapor alma imkanın vardır madem eşin de geç geliyor bir hafta falan rapor alıp biraz ailenin yanına gitsen biraz rahatlayıp dönsen sonra da bir süre eğer çalışmıyorsa annen seni ziyarete gelse belki rahatlarsın

bir de öğretmen arkadaşların polis eşleri arkadaşların vardır eşin evde yokken onlarla görüşmeye çalışsan hani eşi görevde olanlarla birbirinize destek olursunuz biraz

Diğer hamile olan asker,polis eşleri ne yapsın..

evet ama herkes durumuna göre düşünür yada düşünmez.. hamile olanları bilemem.ben arkadaş için dedim.zaten yalnızlıktan,eşinin işi dolayısyla eve geç gelmesinden bahsediyor.desteğe fazlasıyla ihtiyaç duyacağı bir süreç hamilelik.bu onu daha da sıkıntıya sokar diye düşündüm.benim fikrim bu yönde.

teşekkürederim yorum ve öneriniz için yalnız şanstanmıdır nedir evi taşırken bir kaç kişi kolay gelsin diye geldi hemen hepsi ev hanımı ve bana ilk dedikleri ''aa öğretmenmişsin biz öğretmen olsak polisle evlenmezdik''sende bizim çektiğimiz sıkıntıları çekiyosun dediler yani şimdi beni ilk gördüklerinde bunu söyleyen insanlarla pek görüşmeyi düşünmedim doğrusu ama tabii ki herkes aynı değildir.

Öğretmenim ve eşim de polis. Sizin gibi küçük bir ilçede görev yapıyoruz. Fakat söylediklerinizi cidden çok garipsedim.
Bugün tv izlediniz mi bilmiyorum ama taksimde polise bombalı saldırı düzenlendi. Çalışma saatlerinden de sizin evde sIkIlmanızdan da daha önemli bir gerçeği çok net görmeniz gerekirdi bugün. Çalıştıkları yerler ne kadar güvenli olsa da askerimiz de polisimiz de sürekli ölümle burun buruna çalışıyorlar. Sırf bu yüzden evde huzura daha çok ihtiyaçları var. Bunu da biz eşleri sağlayacağız.

bence bunu düşünüyosanız zaten ciddi bi evlilik deildir
nerdesiniz bilmiyorum ama, o gecenin bi yarısına kadar hırsızla katille burun buruna çalışmaktan yeternce bunalıyodur. ama evini gecndrmek icin sabrediyo. sen ona destek olmalısın bence
tersini düşün, ben de sevmyrm burayı burdan sıkıldım işim kötü cok yogun desin
gidin ordan, sen çalış, eve sen bak, eşinde yatsın evde bütün gün.
buna ne dersin?

Binlerce polis ve asker eşi var. hepsi de aynı veya daha zor durumda.
çalışma şartları zor olduğundan sizin moral vermeniz gerekir aslında.
Şimdi bunalıma düştüm derseniz eşiniz de daha zorlanacaktır.
Her mesleğin çekilir veya çekilmez yanları vardır.
Şükredin bence her akşam eve gelebildiği için bir çok insana göre şanslısınız.
Denizcilerde aylarca gelemeyenler var.

bir kere sorununuz olduğunu kabullenmeniz ve buna çözüm bulmak istemeniz mutlu olmak istediğiniz anlamına geliyor ki güzel....

bu durumda kimse sizi anlayamaz...hele ki aynı ya da benzer şeyleri yaşamayanlar...yaşadıklarınızın geçici olduğunun siz de farkındasınız...yapacağınız şey kendinize uğraşlar bulmak sebepsiz yere kedinie deeşinize deemeğinize de yazık etmeyin ve unutmayın her inşin bir çıkışı vardır...en büyük artınız eşinizin de size destek olması..çok mutsuzsanız iş değiştiririm dediğinde neden düşünmediniz de şimdi ayrılık düşünüyorsunuz??

herkes zaman zaman zor günler atlatır kimsenin hayatı güllük gülstanlık olamaz...

branşı ne?? istifa etsin küçük yerdeymişsiniz sizin maaşınız yeter belki bir süre kpss çaışsın atanmaya çalışsın, olmadı başka bişey yapsın...(ben milli eğitime bi kez daha beddua ettim az önce)

eşim ve ben de öğretmeniz...ben ordudayım o rizede...1 yıl öncesine, hatta 6 ay öncesine kadar mükemmel sayılabilecek bir hayatımız vardı...aynı okuldaydık, 2,5 yıl bir gün bile ayrılmadık...sonra bu haziranda ünyeye tayin istedik...benim atamam yapıldı eş durumu atamalarını heyecanla bekledik burda kendimize yine mükemme bir hayat kuracaktık ama olmadı ve inanılmaz bir hayalkırıklığı....eşimin ataması yapılmadı rizede kaldı..ben ona kızdım küstüm ağladım çaresizlikten....yapacak bişeyimiz yoktu....şimdi o rizede ve ben burda geldiğim, tek başıma kaldığım b u yere alışmaya çalışıyorum...çalıştığım okulu öğrencilerimi çoook seviyordum, işime koşarak gidiyordum...şimdi burda yeni ve tek başımabir hayat yaşıyorum...anadolu lisesindeydim şimdi kız meslek lisesinde çaışıyorum (en azından anadolu kısmında) arkadaşlarım vardı burda yalnzım ve ben eşim için geldim buraya ama o nerde 7 saatlik uzak bir şehirde...ben onsuz kaldım o bensiz....saymaya kalksam bisürü bunalım...daraldım eşimi bunalttım...ama baktım olmuyor geçecek dedim, geçici dedim ve herşey pembeleşmeye başladı....

eşinizde söyleiş geçici geçecek....bunun için eğer eşinizi seviyorsanız, boşanmayı değil kötü şartları nasıl iyi hale getirebilirim diye düşünün...

(bu arada benim televizyonum da bozuldu bi o vardı ses seda yapan evin içinde kend nefes sesimle kalakaldım)

benim yaşadığım yalnızlık "gereksiz" ve boşuboşuna delirtiyor insanı ...oysa sizinki mecburiyetten atlatılması daha kolay...

Son düzenleme:
ya canım bu anlattıklarının hepsi depresyon belirtisi, o yüzden sana ne söylesem boş
günde 3 saat uyuyorsun 2 haftada 6 kilo vermişsin, yani geçici aşılabilecek sorunlar yüzünden eşini sevdiğin halde boşanmayı düşünüyorsun, belki yeme düzeninde değişti
bence hemen bi doktora gitmelisin, depresyon illaki sıkıntılar yüzünden olmaz, belki beynindeki bi kimyasal uyumsuzluk var, basit bi hapla bu hormonlar dengelenecek belki..
o yüzden vakit kaybetmeden doktora git canım

doğru söylüyorsun...

sıkıntılar beynin kimyasını bozuyor ve sonra doğru düşünemez hale geliyor insan biran önce çaresine bakmalı üstelik o kadar basit ki hayatımız kurtarmak....sonrasında da ben ne haldeymişim yav diyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…