- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi simsiyah83
-
Can sıkıntısından çocuk yapılmaz ama..
bebek düşünüyorsanız..biraz öne alabilirsinbebek olayını..
Diğer hamile olan asker,polis eşleri ne yapsın..
sorun eşınızın meslegınde degıl
eşınızden ayrılsaız baska meslekte bırıyle evlensenız o zamanda eşım aksamları evde ama benımle ılgılemıyor dıye konu acarsanız...
Sızın yazdıklarınızı okuynca buda dert mı dedım..
Cok guzel meslegınız var eşınızın meslegı var....saglıgınız yerınde...Eşınız sızın ıcın meslegınden bıle vecgecmış sızın derdınıze bakın..
Okuldan arkadaşlarınızla gıdış gelın yapın.Meslegınızde kendınızı yetıştırın halk egıtımın kurslarına gıdın.
Evlı olan polıslerın eşlerıyle gorusmeye başlayın..
Onemlı olan esınızle uzun vakıt gecırmek degıl..Olan vaktınızı guzel gecırın kucuk seylerden mutlu olun..
Aılenızın yanında olursunuz baska derdınız olun..
Sız mkutlu olmak ıcın caba harcayın guzel tarafları gorun hayatınızın.../QUOTE]
Katılıyorum ...Hayattan zevk almak sizin elinizde ve Şükretmeniz gereken çok şey var
Diğer hamile olan asker,polis eşleri ne yapsın..
teşekkürederim yorum ve öneriniz için yalnız şanstanmıdır nedir evi taşırken bir kaç kişi kolay gelsin diye geldi hemen hepsi ev hanımı ve bana ilk dedikleri ''aa öğretmenmişsin biz öğretmen olsak polisle evlenmezdik''sende bizim çektiğimiz sıkıntıları çekiyosun dediler yani şimdi beni ilk gördüklerinde bunu söyleyen insanlarla pek görüşmeyi düşünmedim doğrusu ama tabii ki herkes aynı değildir.canım anladığım kadarıyla bu durum geçici o yüzden bir süre dişini sık sayılı gün çabuk geçer demişler
öğretmen olduğuna göre rapor alma imkanın vardır madem eşin de geç geliyor bir hafta falan rapor alıp biraz ailenin yanına gitsen biraz rahatlayıp dönsen sonra da bir süre eğer çalışmıyorsa annen seni ziyarete gelse belki rahatlarsın
bir de öğretmen arkadaşların polis eşleri arkadaşların vardır eşin evde yokken onlarla görüşmeye çalışsan hani eşi görevde olanlarla birbirinize destek olursunuz biraz
Evlenmek için çok mücadele ettik ben elektriksiz-susuz bir köyde 2.5 yıl öğretmenlik yaptım orda çok kötü şeyler yaşadım terör vardı ve onun içinde tek başınaydım bir bayan olarak.Sonra İstanbul a geldim eşimin yanına ve öyle bir köyden sonra istanbul bana çok iyi geldi ama orda da 2 yıl kalabildik şarka geldik.yani şimdiye kadar o kadar mücadele ettimki kendi işimle de ilgili bu birden buraya gelince yalnız yeni bir ortam eşimde çok yoğun ve bunalıma girdim yani sağlıklı düşünemez oldum abartmıyorum inanınki günlerdir 2 -3 saatlik uykuyla duruyorum öyle bir hale geldim ki sürekli ellerim titriyor.Evet bunalımdayım aslında ama eşimin bu kadar anlayışlıolması bana daha suçluluk duygusu yaratıyor.Sürekli geçici diyor ya da bu kadar üzülüyorsan istifa etmeye razıyım diyor.Yani biz aynı okulda okuduk nasıl bu hale geldik bazen anlayamıyorum yani onunda öğretmenlik diploması varken böyle olmasına çok üzülüyorum.Yorumlarınız benim için çok önemli dediğim gibi sağlıklı düşünemiyorum
ya canım bu anlattıklarının hepsi depresyon belirtisi, o yüzden sana ne söylesem boş
günde 3 saat uyuyorsun 2 haftada 6 kilo vermişsin, yani geçici aşılabilecek sorunlar yüzünden eşini sevdiğin halde boşanmayı düşünüyorsun, belki yeme düzeninde değişti
bence hemen bi doktora gitmelisin, depresyon illaki sıkıntılar yüzünden olmaz, belki beynindeki bi kimyasal uyumsuzluk var, basit bi hapla bu hormonlar dengelenecek belki..
o yüzden vakit kaybetmeden doktora git canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?