siz olumsuz eleştirilere açıkbiri değilsiniz.size olumsuz cevap yazan yorumlara yorum yapmayın falan diye yazmışsınız.yorum yapmamızı istemiyorsanız konu açmayın.ben size sizinkide kusura bakmayın ama şımarıklık yazdığımda kendinizi yorup düşünseydiniz şunu anlardınız.halinize şükredin.en azından eşinizin ve sizin işiniz var,sizi seven bir eşiniz var.herkes kendine göre zorluklar yaşadı.yorumları okuduysanız sizden daha kötü konumda olanlar var.sabretmeniz gerekiyor.kendinize çevre edinmeniz lazım.polis eşleri hoşunuza gitmediyse öğretmen arkadaşlar edininki sıkılmayın demek istemiştim.burada sevgilisinin veya nişanlısının parası ve işi olmadığı için evlenemeyenler,eşinin kendisini sevmediğini düşünüp üzülen arkadaşlar var siz onlara göre şanslısınız anlamında dedim.sizden daha kötü koşollarda yanlız yaşayan arkadaşlar var.yorum yapmamı istemememişsiniz ama yanlış anlaşıldığım için açıklama yaptım.bundan sonra sizin konularınıza mesaj yazmamaya çalışırım.allah yardımcınız olsun.size sabır versin.