Huzurla oturun Allah diğer renkleri bebişinizle tamamlasın...
ben salonunuz cok begendim yaş dan mıdır nedir bende beyaz
turkuaz krem somon tonlardan yanayım ama bu demek değilki olmamış
çok güzel olmuş güzel günlerde sağlıkla oturun..
gule gule oturun hersey cok guzel bır pembe hastası olarak yazıyorumsadece ıvır zıvır bıraz fazla geldı bana bırazını kaldırırsan bence cok daha guzel olur.mutluluklar
valla kim ne derse desin ben çok beğendim ,ne güzel cıvıl cıvıl ,kişinin karakterini yansıtıyor ,hele o yatak odası ,nasıl sakin nasıl dingin ,insana huzur veriyor ,ayrıca her bir parça belliki özenle seçilmiş ,salon ayrıca harika ,aslında varya üst katı tamamen ebeveyn odası olarak tasarlamış olsaydın keşke ,orası sana ait olurdu ,yatak odan ,giyinme odan ,çocuk odan ve banyo iç içe olurdu ,ama o zamanda tüh bee bu canım çatı katında oturamadıktan sonra ne anlamı var derdin eminim ,ben öyle derdim çünkü
canım sana bir ömür mutluluklar diliyorum ,için ruhun hep böyle genç cıvıl cıvıl kalsın emi ,hayatına renksiz şeyleri sokma ,her anın o salon koltuğun ve duvarın gibi rengarenk olsun ,hayatın hep pembelerle ,mavilerle ,yeşilerle geçsin ..
canım benım evine bayıldım mükemmel öncelikle sana evliliğinde mutluluklar dilerim yaaa cok cici şirin bır ev olmuş tam benlık her detayına bittim diyebilirim ankara yaşıyorsun sanırım bende ankara yaşıyorum evde aldığım zaman senden fikir ve yardım ısterim ona göre zevkıne hayran oldum renk renk ınsanı boğmuyor ne güzel canım sıkıldıkca yukarı aşağı yaparım yazında teras akşam başka oluyor zaten bu ev ileride şirin bebişinizle şenlensin inşallah tabı sen şimdi evliliğin tadını cıkar canım
rahat rahat dosenmıs bır ev
ama guzel aslında salon oturma odası ama evın bır butunlugu yok her oda ayrı bır sekılde mesela mutfakda agır bır avıze dolap muntazam masa cok alakasız banyoda cıcekler sepetler bana cok yorucu geldı catı katıda guzel fena degıl her odada zebra perde bılemedım ev guzel esyalar hos ama bır butun yok vısne curugu dolap kremlı tonlarda mutfak dolabı benı cok basıyor boyle seyler
ama genede hos yani begenen cok begenebılır ben bıraz karısık buldum
bırde buzdolabının uzerı cok karısık :26:
Gule gule oturmayı nasıp etsın Allah
dip not : bu ev nasıl temizlenir onuda düşündüm :)
nasıl cıvıl cıvıl renkli eğlenceli bir ev olmuşşşşayrıca ilk farkettiğim şey de fotoğraflar oldu ne güzel bir sürü bir sürü fotoğraflarınız evinizin her köşesinde yer bulmuş kendine inanın çok sıcak bir hava katmış evinize (fotoğrafçılıkla ilgileniyorsunuz heralde 3 ayak gözümden kaçmadı ) allah mutlu mesut sağlıcakla oturmaya nasip etsin inşallah
eviniz çok şirin çok tatlı :) bi de şeyy acaba kaç metre kare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?