Şirin çatı katımı hatırlayanlar bilir.. :) Buyrun evimin tamamı..

gule gule oturun hersey cok guzel bır pembe hastası olarak yazıyorumsadece ıvır zıvır bıraz fazla geldı bana bırazını kaldırırsan bence cok daha guzel olur.mutluluklar

Çok teşekkür ederim. Ivır zıvır sadece çatı katımda ama orayıda öyle seviyorum.. :)

valla kim ne derse desin ben çok beğendim ,ne güzel cıvıl cıvıl ,kişinin karakterini yansıtıyor ,hele o yatak odası ,nasıl sakin nasıl dingin ,insana huzur veriyor ,ayrıca her bir parça belliki özenle seçilmiş ,salon ayrıca harika ,aslında varya üst katı tamamen ebeveyn odası olarak tasarlamış olsaydın keşke ,orası sana ait olurdu ,yatak odan ,giyinme odan ,çocuk odan ve banyo iç içe olurdu ,ama o zamanda tüh bee bu canım çatı katında oturamadıktan sonra ne anlamı var derdin eminim ,ben öyle derdim çünkü

canım sana bir ömür mutluluklar diliyorum ,için ruhun hep böyle genç cıvıl cıvıl kalsın emi ,hayatına renksiz şeyleri sokma ,her anın o salon koltuğun ve duvarın gibi rengarenk olsun ,hayatın hep pembelerle ,mavilerle ,yeşilerle geçsin ..

Ne kadar güzel anlatmışsın.. :) çok çok teşekkür ederim.. Güzel dileklerinin tümü seninle olsun..

canım benım evine bayıldım mükemmel öncelikle sana evliliğinde mutluluklar dilerim yaaa cok cici şirin bır ev olmuş tam benlık her detayına bittim diyebilirim ankara yaşıyorsun sanırım bende ankara yaşıyorum evde aldığım zaman senden fikir ve yardım ısterim ona göre zevkıne hayran oldum renk renk ınsanı boğmuyor ne güzel canım sıkıldıkca yukarı aşağı yaparım yazında teras akşam başka oluyor zaten bu ev ileride şirin bebişinizle şenlensin inşallah tabı sen şimdi evliliğin tadını cıkar canım

Çok şirin,tarz,şık hepsini bir arada barındıran huzur dolu bir ev olmuş maşallah çok begendim huzurla aşkla oturun inşallah

Sağol canım teşekkür ederim.. Tekirdağda yaşıyorum ama her zaman yardımcı olmaya çalışırım.. :)

Evinize bende bayıldım çok güzel zaten çatı katına hayrandım güle güle oturun yeni yuvanızda kusur bile bulamadım kendi evim gibi gezdim vala çok hoş hepside İstanbul aşığı biri olarak o İstanbul odanıza ayrıca hasta oldum..

şirin çatı katından sonra böyle güzel bi ev yakışırdı zaten.... çok beğendim çok zevkle çok özenle döşenmişş.. ömür boyu mutluluklar dilerim...

bayıldım resmen renkler tam benim renklerim:))))

bayıldımm.bittim.izlerken içim gitti.41 kere maşallah.yaa şu kk daki bütün evlerin içinde ''işte tam benlik'' dediğim tek ev gerçekten.her detayıyla.

çok zevkli bir ev bence....Evde sırıtan bir şey yok olumsuz yorum yapan arkadaşı rahatsız eden ne anlamadım???

Elftt cim ne biliyormusun,insanlar kendinde olmayan ve asla elde edemeyecekleri şeylere kusur bulmaya bayılır,sanırım ufak bir kıskançlık olsa gerek,kızcağız yeni evlenmiş,evini ne kadar keyifle döşemiş,heyecanla bizlerle paylaşmış ,moral bozmaya yer arıyorlar işte

çok zevkli ve renkli döşenmiş
bayıldım. ağız tadıyla oturmayı nasip etsin rabbim

nasıl cıvıl cıvıl renkli eğlenceli bir ev olmuşşşş ayrıca ilk farkettiğim şey de fotoğraflar oldu ne güzel bir sürü bir sürü fotoğraflarınız evinizin her köşesinde yer bulmuş kendine inanın çok sıcak bir hava katmış evinize (fotoğrafçılıkla ilgileniyorsunuz heralde 3 ayak gözümden kaçmadı ) allah mutlu mesut sağlıcakla oturmaya nasip etsin inşallah

rahat rahat dosenmıs bır ev
ama guzel aslında salon oturma odası ama evın bır butunlugu yok her oda ayrı bır sekılde mesela mutfakda agır bır avıze dolap muntazam masa cok alakasız banyoda cıcekler sepetler bana cok yorucu geldı catı katıda guzel fena degıl her odada zebra perde bılemedım ev guzel esyalar hos ama bır butun yok vısne curugu dolap kremlı tonlarda mutfak dolabı benı cok basıyor boyle seyler
ama genede hos yani begenen cok begenebılır ben bıraz karısık buldum
bırde buzdolabının uzerı cok karısık :26:

Gule gule oturmayı nasıp etsın Allah

dip not : bu ev nasıl temizlenir onuda düşündüm :)

Son düzenleme:
Çokk güzel evin,Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn darısı evi olmayanlara olsunn insanın baktıkça içi açılıyor pembiş pembişşş :26:

Mutfaktaki avize ağır bir avize değil aksine çok ünlü spor ve eğlenceli şeylerin bulunduğu bir markadan alınma. Yani tam mutfağıma göre.. aynısının fuşyasıda girişimde kullanıldı uyumlu olması açısından. Mutfak düz renk dolap özelkle kullanıldıki masa haraketli olduğu için buda bi yöntemdir Her odada stor ve zebra perde kullanıldı evet her odaya uygun renklerde. Çünkü klasik tül en nefret ettiğim şey.Evde bütünlük yok olayına gerçekten çok güldüm. Yorum yapılmak için yapılmış. Her odanın bir teması var ve her yer birbirini tamamlıyor.

Çok teşekkür ederim. Eşimin fotoğrafa merağı var.. :) Onla gece terastan çekimler yapıyor..

eviniz çok şirin çok tatlı :) bi de şeyy acaba kaç metre kare

Sağol tatlım.. :) Valla metrekaresiyle ilgili tam bir bilgim yok 4 oda 1 salon 2 banyo 1 mutfak 1 balkon 1 de oldukça büyük bir terası var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…