Şirin çatı katımı hatırlayanlar bilir.. :) Buyrun evimin tamamı..

bu şekilde bir yorumu kabul edemem yorum yazmak için yazmadım gördüklerimi yazdım mutfak masanız acayip karışık durmus guzel çirkin demiyorum ama evde bir bütünlük oldugunu düşünmüyorum banyodaki aynanız mesela ben siz üzülün diye söylemedim fikrimi belirttim yada yorumumu tiye alın diyede değil eşyalarda güzel evde güzel ama uyumlu değil karmaşa halinde bana göre bu benim fikrim , birde avize o mutfaga görede agır bir avize nereden oldugu beni ilgilendirmiyor

Son düzenleme:

Katılıyorum..

Niye üzüleyimki :) ben hepsini 2 sene boyunca özenle seçtim.. Bir bütünlük içinde yerleştirdim. Banyodaki ayna klozet takımıyla bile aynı desende :) Küçük aksesuarlarla aynı model. Bana göre gayet uyumlu herşey. Saygılar..

belirtmek zorundayım kıskanmadım ben zaten hayatım boyunca istediğim herşeye ama herşeye sahip oldum yukarıdakı yoruma verdiğiniz karşılık benden sonra oldugu için yazmak zorunda hissettim onun dışında tabiki üzülmeyin zevkler ve renkler tartışılmaz sonucta banyodaki konuya daha fazla girmeyeceğim güle güle oturmayı nasip etsin Allah

arkadaslar madem buraya foto atıyorsunuz eee yorum yapanlarada kıskandı falan yazıyorsunuz ben bu işi anlayamadım

hatırladım evinizi.tamamı da çok güzel çok beğendim :81:
güle güle oturun :107:

fotolara bakmasi zevkliydi yasamasi daha zevklidir agiz tadiyla oturun mutluluklar...

bu şeker gibi evde şeker tadında yaşamanı diliyorum öncelikle canım

hersey cok güzel,çok şık,evin bütünüyle cok güzel,
birçok insan sahip olamayabilir evet ama herkesin beğenmeside mümkün değil

bende genelini çok beğendim ilk bakışta cok tarz ama derine inice evet bazı yerlerde tarz çatışması var bunlarda önemli değil tuzu biberi olsun,

bide misafir odandaki kırlent tablo ve lambader takımına bayıldım nerden aldığını öğrenebilirmiyim

Son düzenleme:
o pembee avizeniiii varyaa hiç kıskanmadımmm hiçççç hemdeee ıyyy pisss kaka o nasıl bişiy öleee beahhhhhhh bayıldımmmm rabbim huzurunuzu hiç bozmasın nazarlardan korusun pembiş evini bayıldım hersey çook tatlı herseyde bir özen bir emek var güle güle oturunnn <3 <3

avizenin agırımı olur yahu benim mutfagımdaki avizede bu tarz avangard benımkıde mutfakta avandard victorian tarz moda ve bu moda hiç geçmez ki esyaları bu mufagın bu oturma odasının bu salonun diye ayrımak çok sacmaa canım ister mutfagıma kütüphane koyarım kimene yorumları yaparken daha yapıcı olalımm arkadaslarrr sadece fikir sunalımmm

Yorum yapacaktım ama yorum yapanlara öyle cevaplar vermişsiniz ki yorum yapmaya korktum açıkçası.

Güle güle oturun.

Yorum yapacaktım ama yorum yapanlara öyle cevaplar vermişsiniz ki yorum yapmaya korktum açıkçası.

Güle güle oturun.

:)) Sadece mantıksız gelen yorumlara açıklama yaptım. Tabikide herkesin zevki farkıdır tarzı farklıdır. Benim beğendiğimi biri beğenmez, onun beğendiğini ben beğenmem mesele o değil mesele gereksiz saçma yorumlara tahammülüm yok evin kombini pembeyken pembe duvar ne alaka uymamış diyince insan ister istemez kızıyor :)

avızesi avangard - masası pop art dolaplarıda modern ve inanılmaz karısık o renkler o sandalyeler , 1 metrelık halılara 90 cm konan capraz capraz sehpalar başımı döndürdü , isteyen istediği gibi yorum yapar siz buna yada bizim ne yapacağımıza karar veremezsiniz , öyle bir zan altında bırakılıyoruz ki kıskanclıktan cat dıye catlıcak bırsey varmış gibi siz isterseniz banyonuza dikiş makinesi koyun buraya konular fikir almak için acılır sunulur ve kişilerde yorum yapar

Son düzenleme:
ben aslında evi beğendim özellikle mutfağı. bun design'in bu avizeleri klasik bachatalara göre daha spor mutfakta da kullanılıyor sıkça ama mesela evde bir bütünlük yok demişler arkadaşlar ki bu doğru.

hoş, olmak zorunda da değil zaten. bir odamı modern diğer odamı country bir başka odayı da pop art yaparım kimse de buna bir şey diyemez bu bir eksi de değil. fakat siz çok negatif ve saldırgan bir tutum içindesiniz. tavrınızdan hoşlanmadım. evet yok, ben böyle seviyorum böyle yaptım diyip geçebilirdiniz.

her neyse size ünlü markalı evinizde mutluluklar...

Yorumların tümünü okumadan çok rica ederim cevap vermeyin.. Çok saygısız bir tutumla yazmışsınız.

Siz o avizeye avangard diyorsanız zaten anlamadığınız için tartışmıcam bile sizinle.

yıllardır bu topiği belli aralıklarla bakarım ilk kez yorum yazıyorum B-A-Y-I-L-D-I-M bakmaya doyamadım çok tarz bi ev böyle karakteri olan evler çok hoşuma gidiyor, yorumlarla ilgili olarakta farklı dekorasyonlar cesaret istiyor tabi biz hanımlar belli kalıplardan çıkamıyoruz kahve krem ev dolu tüm topik, buraya foto koyunca her fikre saygılı olmak lazım sonuçta, sıkmayın canınızı herkesin beğeneceği bi tarz değil ama valla ben çok beğendim çok sevdim o pembiş koltukta misafir olasım geldi ,neyse tebrik ediyorum sizi bir ömür eşinizle bu güzel yuvada mutlu olun

öncellikle allah mutlu etsin tatlım rabbim agzınızın tadını bozmasın evinizde çook güzel çok zevklisiniz ve eve çook emek vermişsiniz maşallah güle güle oturun

Lütfen bari dekorasyon topiklerinde tartışmaya girmeyin...

Güle güle oturun,Allah mesut etsin.Ben genel olarak çok beğendim.Şıkır şıkır,değişik ve sevimli bir ev olmuş.

Bana da kızacaksın belki ama gözüme çarpan 1-2 küçük detayı belirtmek istedim.
Evde çok ama çok fazla resim var.Kendi fotoğraflarınız,posterleriniz,baskı posterler,döşemelerdeki resimler...
Hepsi birarada ve fazla olunca kalabalık göstermiş.
Bir de haddinden fazla çerçeve var.Aksesuar deyince aklına sadece çerçeve gelmiş gibi sanki.

Tek tek söylemem gerekirse,salondaki pembe duvarı ve konsepti çok beğendim.
Yalnız büyük vazo ve hardal rengi büyük mumluklar o tarza uymamış.
Paravan şeklindeki resimlik ise çok fazla gelmiş.

Mutfakta hem masa hem 2 poster çok fazla görünüyor.
Sadece masanın duvarında ortalanmış 1 adet poster daha güzel olabilirdi.
Keşke renkli zebra perde yerine düz beyaz stor yaptırsaymışsın.

Yatakodasındaki sade yatak/yatakbaşı görüntüsüne kokoş aydınlatmalar ağır gelmiş gibi...
Bu odaya tül perde daha çok yakışırdı sanki.

Çok özenmişsin,ince ince işlemişsin.Azıcık abartmış olabilirsin belki.
Zamanla hevesini aldıkça tarzının daha güzel oturacağına inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…