- Konu Sahibi mandalings
-
Japon Beslenme ve Yemek Bilim Kurumu sirkeye keskin kokusunu ve ekşi tadını veren ana maddesinin yağ yakıcı bir özelliğe sahip olabileceğini açıkladı. 175 aşırı kilolu Japon erkek ve kadının katılımıyla yaptıkları araştırmada, her gün bir içeceğe 1-2 kaşık elma sirkesi karıştırıp 12 hafta boyunca tüketenlerin tüketemeyenlere göre beden kitle indeksinde düüşü, iç yağlanmalarında azalma ve bel çevrelerinde incelme kaydedilmiş.
Araştırma sonucunda sirkenin içindeki asetik asidin, protein salgılayarak yağların parçalanmasını sağlayan genleri harekete geçirdiği tespit edildi.
habertürk
bende hiç içemedim arkadaşlar.iki şişe aldım başlayalı 1.5 hafta oldu 4 kilo verdim ama sirkeyide hakıkaten cok içmek istememe rağmen olmuyor..nasıl bir çözüm bulucam bilmiyorum
------Vücüt yağlarını eritebilmek amacıyla içilen bazı maddeleri test edebilmek amaçlı - yıllar önce TV de bir doktorun açıklaması bana çok mantıklı gelmişti.
Doktorumuz: Vücut yağının - yemeklerde kullandığımız margarinden çok daha zor eridiğini vurgulamış ve kullanacağınız maddeyi margarinin üzerine dökün ve bekleyin bakalım margarin eriyecek mi?
Bu testi yaparak içilecek maddelerin vücut yağlarını eritebilme gücünü ölçün demişti.
Bunu hiç denemesemde unutamadığım bir açıklama olmuştu - paylaşmak istedim.a.s.
------
O zaman içtiğimiz her sıçacak içecek yağlarımızı yakardı:) Kaynar kaynar içelim herşeyi. Gerçi ben çayı bile soğuk su katarak içiyorum ya:)
Yani sonuç olarak bana pek mantıklı gelmedi, sonuçta içtiğimiz direk yağlara ulaşmıyor belli bir sistemden dolaşıp etki ediyor.
Keşke dediğiniz gibi olsaydı ne kolay olurdu:)
Vücüt yağlarını eritebilmek amacıyla içilen bazı maddeleri test edebilmek amaçlı - yıllar önce TV de bir doktorun açıklaması bana çok mantıklı gelmişti.
Doktorumuz: Vücut yağının - yemeklerde kullandığımız margarinden çok daha zor eridiğini vurgulamış ve kullanacağınız maddeyi margarinin üzerine dökün ve bekleyin bakalım margarin eriyecek mi?
Bu testi yaparak içilecek maddelerin vücut yağlarını eritebilme gücünü ölçün demişti.
------
O zaman içtiğimiz her sıçacak içecek yağlarımızı yakardı:) Kaynar kaynar içelim herşeyi. Gerçi ben çayı bile soğuk su katarak içiyorum ya:)
Yani sonuç olarak bana pek mantıklı gelmedi, sonuçta içtiğimiz direk yağlara ulaşmıyor belli bir sistemden dolaşıp etki ediyor.
Keşke dediğiniz gibi olsaydı ne kolay olurdu:)
:) :) :)
o zaman sıcak çorba, sıcak su içip zayıflayalım..
hattaaa hani pasta kreması yapar içine margarin koyarız o da eriyiverir o yüzden bol bol pasta kreması yiyelim belki zayıflarız :) :)
o yağın yanması için illa hidroklorik asit falan mı içmek lazım.. bitki çaylarını da döksek o margarin üstüne, yine erimez.. ama pratikte ,vücudumuz eriyor işte.. yağlar gidiyor.. yalancı değil bu kadar tanık olan insan.. halkı nasıl uyutuyor bu doktor milleti...
Vücüt yağlarını eritebilmek amacıyla içilen bazı maddeleri test edebilmek amaçlı - yıllar önce TV de bir doktorun açıklaması bana çok mantıklı gelmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?