Sirke mucizesi ispatlandı

mandalings

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
1.014
1
116
42
İstanbul
Japon Beslenme ve Yemek Bilim Kurumu sirkeye keskin kokusunu ve ekşi tadını veren ana maddesinin yağ yakıcı bir özelliğe sahip olabileceğini açıkladı. 175 aşırı kilolu Japon erkek ve kadının katılımıyla yaptıkları araştırmada, her gün bir içeceğe 1-2 kaşık elma sirkesi karıştırıp 12 hafta boyunca tüketenlerin tüketemeyenlere göre beden kitle indeksinde düüşü, iç yağlanmalarında azalma ve bel çevrelerinde incelme kaydedilmiş.

Araştırma sonucunda sirkenin içindeki asetik asidin, protein salgılayarak yağların parçalanmasını sağlayan genleri harekete geçirdiği tespit edildi.

habertürk

Canım ya ah bide midemizi yakmasa çok güzel olacak ama.
Salatalarda kullanıyorum ama, şimdi bazı arkadaşlarımız sirke ve bal ixir'i uyguluyorlar zayıflamak için, hayırlısı valla.

Yazıda herhangi bir içeceğe diyor bende elma suyuna koyuyorum ısırgan ve enginar suyu ile bir ekşime olmuyor. Elma sirkesinin asidi diğer sirkelere nazaran daha az.Ama mideni hala yakıyorsa içeçeğin miktarını arttırabilirsin

bende hiç içemedim arkadaşlar.iki şişe aldım başlayalı 1.5 hafta oldu 4 kilo verdim ama sirkeyide hakıkaten cok içmek istememe rağmen olmuyor..nasıl bir çözüm bulucam bilmiyorum

bende hiç içemedim arkadaşlar.iki şişe aldım başlayalı 1.5 hafta oldu 4 kilo verdim ama sirkeyide hakıkaten cok içmek istememe rağmen olmuyor..nasıl bir çözüm bulucam bilmiyorum

1.5 haftadır insan nasıl 4 kilo verir yahu :uhm: ben 1 aydır içiyorum tık yok mafoldumben

arkadaşlar elma sirkesini deneyen yakınlarım var ve sonuçlarından çok memnun kaldılar. sabah ya da akşam yatmadan ılık suyun içine 1 kaşık koyup içiyorlardı ben de denedim ama fazla dayanamadım tadı gerçekten çok kötü tabii bir de sadece sirke içmekle olmuyor diyet de yapılması gerek. ben bugün başladım diyete sirke içmeyede yarın başlayacağım bakalım inşallah kilo verebilirim

arkadaşlar benimde kafam karıştı bende içiyordum dün dr biri tv elma sirkesinin faydası olmadıgını söylüyor dr maranki içilince kilo verirsin diyor kafam karıştı dünkü dr içtigin zaman aniden kalbin durabilecegini söylüyor bunu söyleyen dr gürkan kubilay ne yapacagız kararsız kaldım ben bunu duymadan öncede ben içtigim zamanlar kalbimin çok çarptıgını hissettim artık kararı siz verinakannehir
:1no2:

bende sirke ile ilgili bir konu açacaktım ki bu konuyu buldum bende merak ediyorum faydası var olur mu diye bu araalar sürekli içiyorum ama direk içiyorum birşeye katmıyorum devam edelim bakalım

Vücüt yağlarını eritebilmek amacıyla içilen bazı maddeleri test edebilmek amaçlı - yıllar önce TV de bir doktorun açıklaması bana çok mantıklı gelmişti.

Doktorumuz: Vücut yağının - yemeklerde kullandığımız margarinden çok daha zor eridiğini vurgulamış ve kullanacağınız maddeyi margarinin üzerine dökün ve bekleyin bakalım margarin eriyecek mi?
Bu testi yaparak içilecek maddelerin vücut yağlarını eritebilme gücünü ölçün demişti.

Bunu hiç denemesemde unutamadığım bir açıklama olmuştu - paylaşmak istedim.a.s.

------
O zaman içtiğimiz her sıçacak içecek yağlarımızı yakardı:) Kaynar kaynar içelim herşeyi. Gerçi ben çayı bile soğuk su katarak içiyorum ya:)
Yani sonuç olarak bana pek mantıklı gelmedi, sonuçta içtiğimiz direk yağlara ulaşmıyor belli bir sistemden dolaşıp etki ediyor.

Keşke dediğiniz gibi olsaydı ne kolay olurdu:)

Bu arada elma sirkesi denilen şey ne berbat bir şeydir ya, 2 şişe aldım ama 2 bardak içemedim. Çok kötü kokuyor

ben 1 haftadır yemeklerden önce sirke ve ballı su içiyorum.yarından itibarende diyetle birlikte devam edicem.bakalım sonuç ne olucak?

:) :) :)

o zaman sıcak çorba, sıcak su içip zayıflayalım..
hattaaa hani pasta kreması yapar içine margarin koyarız o da eriyiverir o yüzden bol bol pasta kreması yiyelim belki zayıflarız :) :)

o yağın yanması için illa hidroklorik asit falan mı içmek lazım.. bitki çaylarını da döksek o margarin üstüne, yine erimez.. ama pratikte ,vücudumuz eriyor işte.. yağlar gidiyor.. yalancı değil bu kadar tanık olan insan.. halkı nasıl uyutuyor bu doktor milleti...

:) :) :)

o zaman sıcak çorba, sıcak su içip zayıflayalım..
hattaaa hani pasta kreması yapar içine margarin koyarız o da eriyiverir o yüzden bol bol pasta kreması yiyelim belki zayıflarız :) :)

Arkadaşlar yediğimiz - içtiğimiz faydalı besinlerin her birinin metobolizmamız üzerinde farklı yönlerde olumlu etkileri var elbette. Sirke tüketilmesi gereken faydalı bir besin.
Yılların gözlemi - tecrübesi ve birikimiyle edindiğim kanaat - vücut yağlarının ancak - kilo verme diyetiyle ve kalori yakma sporuyla mümkün olabildiğidir.
Rejim yapmadan bitki çayları ve sirke içerek vücut yağlarının eriyor olması süper birşey.
Denemiş ve olumlu sonuç almış arkadaşlara paylaşımları için teşekkür ediyorum.a.s.

Dün birinci kanalda iç hstalıkları uzmanı doktor vardı ve dediki.ıç yağının üzerine sirkeyi ve limonu sıkın bakın eriyormu?Hiç bir işe yaramaz bu yöntemler dedi.

ilk önce margarinin ya da iç yağın sizin vucudunuzda bulunan yağla bir değil. ozaman yağ yakıcı diye kullanılan ilaçları da onların üzerine dökersek erimez ama ilaç kullanıpda zayıflayan/incelen bir sürü insan mevcut....

merhaba arkadaşlar ben yeniyim daha önce meraklanıp bende denemiştim anca 2 gün içebildim tadı iğrenç geliyo daha sonra elma krom çok konuşuldu gündem yarattı onu aldım denedim oda hiç bir işe yaramadı kendi çabamla 13 kilo verdim diyet ve yürüyüşle böyle şeylere inanmamak lazım boğazımızdan kısıp birazda spor yaptık mı yağlar kendiliğinden eriyo zaten
:lepi:

öyle bir şeyler yemeyle içmeyle kilo verilmez ama şu doğru elma sirkesini balla karıştırıp ılık olarak içince normalde benim çalışmayan bağırsaklarımı çok iyi çalıştırıyor.zaten kilo alma sebeplerinden biri de çalışmayan bağırsaklar.bu kısmı çok mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…